Plakaty
-
Piotrbaz
-
Gość
ja bylem w czwartek o 12.30 w klubie i byla tylko jedna rysa palakatów ja wzialem dokladnie 543 sztuki, na 2 dzielnice miasta, zostawie jakies 20 sztuka na stadion, jakby ktos chcialk na pamiatke, to siedze na pierwszym luku
, zwracajcie uwage na goscia ktory bedzie rzucal konfetii na I łuku,
, mam tez okolo 10 plakatów z meczu z rzeszowem!!
mks_montex pisze:ja bylem w czwartek o 12.30 w klubie i byla tylko jedna rysa palakatów ja wzialem dokladnie 543 sztuki, na 2 dzielnice miasta, zostawie jakies 20 sztuka na stadion, jakby ktos chcialk na pamiatke, to siedze na pierwszym luku, zwracajcie uwage na goscia ktory bedzie rzucal konfetii na I łuku,
, mam tez okolo 10 plakatów z meczu z rzeszowem!!
naszczescie ja wiem kto Ty jestes i mieszkasz 2 bloki obok, wiec do zobaczenia.
Beznadzieja jeszcze raz Beznadzieja. Jadę sobie autobusem a tu jakieś barany plakaty o godzinie 22:00 rozwieszają. po co się pytam ilka godzin przed meczem. a do tego widziałem na własne oczy jak koleś wrzucił z 10 szt. do śmietnika.
Panowie dajcie spokój..........................................................
Kto wygra mecz kto ŻKŻ ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Jeżeli chodzi o to to TŻ MISTRZEM JEST
- Jurek_Falubaz
- Kontakt:
Klubowicz pisze:Beznadzieja jeszcze raz Beznadzieja. Jadę sobie autobusem a tu jakieś barany plakaty o godzinie 22:00 rozwieszają. po co się pytam ilka godzin przed meczem. a do tego widziałem na własne oczy jak koleś wrzucił z 10 szt. do śmietnika.
No widze uczciwych macie ludzi w miescie zadnego poswiecenia dla klubu
;) Pozdro JuReK 
s
tacy sa walsnie "fanatycy zuzla".sam roziweszlaem plkatay na wazne mecze pilkarzy jak chocby cracovii i nie byly to oficjalki ale robione na xero kopie.i mialem klika takich sytuacji ze ludzie widzacy ze wieszam plaaktyty na motor pytali sie o godzine meczu itd i mowili ze przy nich nikt tego nie ruszy.tak sami z siebei.a anwet jak byly oderwane to na 2 dzien ktos dokleil.zawsze to milo widzac ze takie wieszanie plakatow daje efekt
Rks jestes już męczący. O piłce nożnej wypowiadaj się tutaj: http://motorlub.webd.pl/forum/index.php to jest forum żużlowe a nie piłkarskie. Wszystkimi swoimi wypowiedziami tylko podgrzewasz atmosferę miedzy kibicami piłki i żużla, mozesz mi wytłumaczyć co to ma na celu. Nie mowiąc już o tym że jak Ci zadaje w innym wątku pytania na które odpowiedź jest dla Ciebie za trudna albo bolesna bo oczernia kibiców piłkarskich to mnie ignorujesz i olewasz bo wiesz ze nie masz racji i juz wtedy nawet nie podejmujesz dyskusji,ale nawet jak nie masz racji to za kazdym razem wychwalasz kibiców piłkarskich pod niebiosa. Czemu to ma w ogóle służyć?? Idz na forum piłkarskie i tam dyskutuj z ludźmi na Twoim poziomie bo tam takich nie brakuje.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
Gość
Gawrzyk pisze:
Na kogo możemy liczyć ??
A ja bym z chęcią porozwieszał trochę plakatów w Lubartowie. I z chęcią rozpromował ten sport w moim mieście. Jutro postaram się pojawić na treningu.
A wiem na pewno, że są u nas kibice motoru (żużla oczywiście, bo w nodze to Lewart
Ostatnio zmieniony 5 kwietnia 2005, o 21:53 przez roga82, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
roga82 pisze:Gawrzyk pisze:
Na kogo możemy liczyć ??
A ja bym z chęcią porozwieszał trochę plakatów w Lubartowie. I z chęcią rozpromował ten sport w moim mieście. Jutro postaram się pojawić na treningu.
To dobra decyzja roga82 w tamtym sezonie ludzie przyjerzdzali z Kraśnika, Puław i innych miast to czemu by nie z Lubartowa.
-
Gość
roga82 pisze:Åšliwa pisze:
To dobra decyzja roga82 w tamtym sezonie ludzie przyjerzdzali z Kraśnika, Puław i innych miast to czemu by nie z Lubartowa.![]()
Wiem, że dobra. Wcześniej zaraziła mnie żużlem moja dziewczyna, a teraz ja zarażam innych w moim mieście
I bardzo bardzo dobrze