Plakaty

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

#77 Postautor: Shack » 7 października 2004, o 14:35

plakaty beda dzis na treningu ! zapraszamy :)

Piotrbaz

#78 Postautor: Piotrbaz » 7 października 2004, o 16:10

mam dwa pytania:

1. Czy w piÄ…tek jes trening ? ( jesi tak to czy o 15 ? )

2. Czy bedzie mozna jeszcze odebrac plakaty ??

cholera takie to zycie do dupy ze nie mialem czasu.. .. mam nadzieje ze se plakaty nie skonczyly 8) prosze o w miare mozliwosci szybka odpowiedz :P:

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#79 Postautor: dannie » 7 października 2004, o 21:07

z tego co wiem to plakatow juz nie ma... cos slyszalem ze jakies tam ma dodrukowac Klub Kibica... wiec moze bedzie cos do rozklejania
Obrazek

Gość

#80 Postautor: Gość » 8 października 2004, o 00:14

ja bylem w czwartek o 12.30 w klubie i byla tylko jedna rysa palakatów ja wzialem dokladnie 543 sztuki, na 2 dzielnice miasta, zostawie jakies 20 sztuka na stadion, jakby ktos chcialk na pamiatke, to siedze na pierwszym luku ;), zwracajcie uwage na goscia ktory bedzie rzucal konfetii na I łuku, ;) , mam tez okolo 10 plakatów z meczu z rzeszowem!!

Shack
Administrator

#82 Postautor: Shack » 8 października 2004, o 08:52

mks_montex pisze:ja bylem w czwartek o 12.30 w klubie i byla tylko jedna rysa palakatów ja wzialem dokladnie 543 sztuki, na 2 dzielnice miasta, zostawie jakies 20 sztuka na stadion, jakby ktos chcialk na pamiatke, to siedze na pierwszym luku ;), zwracajcie uwage na goscia ktory bedzie rzucal konfetii na I łuku, ;) , mam tez okolo 10 plakatów z meczu z rzeszowem!!

naszczescie ja wiem kto Ty jestes i mieszkasz 2 bloki obok, wiec do zobaczenia.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#83 Postautor: Kiry » 8 października 2004, o 09:11

Shack pisze:plakaty beda dzis na treningu ! zapraszamy :)

Ta, plakaty, ;0 było pewnie a nie plakaty :lol:
Obrazek

Shack
Administrator

#84 Postautor: Shack » 8 października 2004, o 09:42

Kiry pisze:Ta, plakaty, ;0 było pewnie a nie plakaty :lol:

Tylko bez takich mi tu :) bo spadniesz na koniec kolejki ;)

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#85 Postautor: Kiry » 8 października 2004, o 12:37

Shack pisze:Tylko bez takich mi tu :) bo spadniesz na koniec kolejki ;)

Nie mędrkuj :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#86 Postautor: istred » 8 października 2004, o 18:19

Jakby ktoś chciał rozkleić plakaty, a z jakiś względów nie mógł ich odebrać. To ja mam kilka, mogę się podzielić.

Awatar użytkownika
Klubowicz

#87 Postautor: Klubowicz » 9 października 2004, o 22:23

Beznadzieja jeszcze raz Beznadzieja. Jadę sobie autobusem a tu jakieś barany plakaty o godzinie 22:00 rozwieszają. po co się pytam ilka godzin przed meczem. a do tego widziałem na własne oczy jak koleś wrzucił z 10 szt. do śmietnika.

Panowie dajcie spokój..........................................................

Kto wygra mecz kto ŻKŻ ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Jeżeli chodzi o to to TŻ MISTRZEM JEST

Awatar użytkownika
Jurek_Falubaz
Kontakt:

#88 Postautor: Jurek_Falubaz » 9 października 2004, o 22:29

Klubowicz pisze:Beznadzieja jeszcze raz Beznadzieja. Jadę sobie autobusem a tu jakieś barany plakaty o godzinie 22:00 rozwieszają. po co się pytam ilka godzin przed meczem. a do tego widziałem na własne oczy jak koleś wrzucił z 10 szt. do śmietnika.

Panowie dajcie spokój..........................................................

Kto wygra mecz kto ŻKŻ ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

No widze uczciwych macie ludzi w miescie zadnego poswiecenia dla klubu :) zadnej milsoci wywalic plakat do smieci ....... bez komentaża
;) Pozdro JuReK :)

rks

s

#89 Postautor: rks » 9 października 2004, o 23:38

tacy sa walsnie "fanatycy zuzla".sam roziweszlaem plkatay na wazne mecze pilkarzy jak chocby cracovii i nie byly to oficjalki ale robione na xero kopie.i mialem klika takich sytuacji ze ludzie widzacy ze wieszam plaaktyty na motor pytali sie o godzine meczu itd i mowili ze przy nich nikt tego nie ruszy.tak sami z siebei.a anwet jak byly oderwane to na 2 dzien ktos dokleil.zawsze to milo widzac ze takie wieszanie plakatow daje efekt

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#90 Postautor: mikas » 10 października 2004, o 00:03

Rks jestes już męczący. O piłce nożnej wypowiadaj się tutaj: http://motorlub.webd.pl/forum/index.php to jest forum żużlowe a nie piłkarskie. Wszystkimi swoimi wypowiedziami tylko podgrzewasz atmosferę miedzy kibicami piłki i żużla, mozesz mi wytłumaczyć co to ma na celu. Nie mowiąc już o tym że jak Ci zadaje w innym wątku pytania na które odpowiedź jest dla Ciebie za trudna albo bolesna bo oczernia kibiców piłkarskich to mnie ignorujesz i olewasz bo wiesz ze nie masz racji i juz wtedy nawet nie podejmujesz dyskusji,ale nawet jak nie masz racji to za kazdym razem wychwalasz kibiców piłkarskich pod niebiosa. Czemu to ma w ogóle służyć?? Idz na forum piłkarskie i tam dyskutuj z ludźmi na Twoim poziomie bo tam takich nie brakuje.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#93 Postautor: Lublin_Fan » 5 kwietnia 2005, o 21:35

Gawrzyk pisze:Na kogo możemy liczyć ??

Ja mogę rozwiesić kilka w szkole, w której pracuję. Z tego co w zimie widziałem to sporo dzieciaków ma szaliki i na korytarzach często słychać o żużlu :)

Pozdr.

Gość

#94 Postautor: Gość » 5 kwietnia 2005, o 21:38

Gawrzyk pisze:Na kogo możemy liczyć ??

Ja tez bym mógł troche poroznosić plakatów po osiedlu. Bo u mnie az chuczy o niedzielnym meczu :D

roga82

#95 Postautor: roga82 » 5 kwietnia 2005, o 21:48

Gawrzyk pisze:
Na kogo możemy liczyć ??

A ja bym z chęcią porozwieszał trochę plakatów w Lubartowie. I z chęcią rozpromował ten sport w moim mieście. Jutro postaram się pojawić na treningu.

A wiem na pewno, że są u nas kibice motoru (żużla oczywiście, bo w nodze to Lewart :)), zresztą sam powoli organizuję ekipę na mecz z Rzeszowem.
Ostatnio zmieniony 5 kwietnia 2005, o 21:53 przez roga82, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

#96 Postautor: Gość » 5 kwietnia 2005, o 21:51

roga82 pisze:
Gawrzyk pisze:
Na kogo możemy liczyć ??

A ja bym z chęcią porozwieszał trochę plakatów w Lubartowie. I z chęcią rozpromował ten sport w moim mieście. Jutro postaram się pojawić na treningu.

To dobra decyzja roga82 w tamtym sezonie ludzie przyjerzdzali z Kraśnika, Puław i innych miast to czemu by nie z Lubartowa. :D :D

ludi
Kontakt:

#97 Postautor: ludi » 5 kwietnia 2005, o 21:52

To ja musze skoczyc po treningu po plakaty jakieś bo jestem troche z tyłu. Zapomniałem o tym

roga82

#98 Postautor: roga82 » 5 kwietnia 2005, o 21:56

Åšliwa pisze:
To dobra decyzja roga82 w tamtym sezonie ludzie przyjerzdzali z Kraśnika, Puław i innych miast to czemu by nie z Lubartowa. :D :D

Wiem, że dobra :). Wcześniej zaraziła mnie żużlem moja dziewczyna, a teraz ja zarażam innych w moim mieście :P

Gość

#99 Postautor: Gość » 5 kwietnia 2005, o 21:58

roga82 pisze:
Åšliwa pisze:

Wiem, że dobra :). Wcześniej zaraziła mnie żużlem moja dziewczyna, a teraz ja zarażam innych w moim mieście :P

I bardzo bardzo dobrze :!: :!: Reklamowanie Lubelskiego żużla jak najbardziej :!: :!: :D :D