Nowe plastrony
Skoro logo browarów MUSI być na środku - to nie ma innego wyjscia jak walnąć dwa duże lznaki sponsorów (perła centralnie sipma u góry) a z koziołka zrobić emblemat - tak zrobiono np. z Myszką Miki lub znakami Stali w Gorzowie i Rzeszowie. Ja rozumiem, że może nie spodoba się to niektorym kibicom, ale w końcu sponsorzy płacą za ich przyjemność, wiec jakoś sie te kilka miesiecy przemęczymy.
Gelo pisze:Skoro logo browarów MUSI być na środku - to nie ma innego wyjscia jak walnąć dwa duże lznaki sponsorów (perła centralnie sipma u góry) a z koziołka zrobić emblemat - tak zrobiono np. z Myszką Miki lub znakami Stali w Gorzowie i Rzeszowie. Ja rozumiem, że może nie spodoba się to niektorym kibicom, ale w końcu sponsorzy płacą za ich przyjemność, wiec jakoś sie te kilka miesiecy przemęczymy.
projekt plastronu jest kiepski. A jesli sponsorzy chca mieć koncert zyczeń to taki może zostać.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Ostatnio zmieniony 29 marca 2005, o 14:23 przez ravajas, łącznie zmieniany 1 raz.
wojtek_78 pisze:a koziołekgdzie się zmieści (nie daje kasy![]()
nie daje kasy?? to spytaj sponsorów po co się chcą koło niego reklamować!
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. Swoją droga to mozna by ogłosić konkurs na projekt plastronu, udostępnić wszystkie cdr. - y z logami do ściągnięcia i niech forumowicze kombinują, bo zaprezentowany jest cieniutki.
Projetkt plastronu
Witam - Na zaproponowanym projekcie plastronu panuje trochę przypadkowośc - jeżeli odpowiedzialne osoby są zainteresowane gratisowym zaprojektowaniem plastronu przez profesjonalistę - proszę o kontakt mailto:barstol@o2.pl http://www.kotela.pl
STADION POTRZEBNY OD ZARAZ!!!!!!!
- Łoptymista
- Trener
Mario pisze:Myślę, że Perła jako sponsor zajmie 1 miejsce. czytając wczorajszą "GW" prokuratoura z Kielc skierowala akt oskarżenia przeciwko prezesowi SIPMY (jednocześnie prezesa TŻ) Leszkowi K. Siwek chyba wie co może się zdarzyć i SIPMA niedługo wyjdzie z żużla....
1. Prokuratura skieruje a nie skierowała.
2. Oskarżenie to nie skazanie, przed sądem może wiele się zdarzyć i nie takie sprawy gospodarcze kończyły się umorzonkiem lub uniewinnieniem.
3. Gdyby Leszek K. wiązał zaangażowanie w żużel z postępowaniami karnymi przeciwko jego osobie i firmie to już dawno by go nie było w klubie.
PS. Perłą też interesowała się chełmska prokuratura. Nawety oskarżyła jedną panią z browarów o robienie wałków
Otoz moi mili koledzy, przegladajac dzis strone naszego klubu odkrylem pewna ciekawa rzecz: w naszych forumowych "sporach" czesto pojawia sie pytanie "ile dala Sipma (czy ostatnio Perła)?" Oto wg cennika sponsoringu TZtu Lublin:
Sipma dala w tym sezonie 500 tys. zł (300 000 zł kosztuje nazwa firmy w nazwie druzyny, 150 000 zł kosztuje miejsce na plastronie druzyny i 50 000 zł kosztuje miejsce na kierownicy kazdego zuzlowca)
Natomiast Perla szacunkowo dala okolo 200 000 zl, a to stad ze 150 000 tys. za miejsce na plastronie a reszta to suma za tzw. szerokie rozreklamowanie firmz podczas zawodow.
Ciekaw jestem tzlko czy to co znalazlem rzeczywiscie jest tymze cennikiem bo zeby Sipma dala 500 000 zl to mi sie nie chce wierzyc...
Pozdrawiam
Sipma dala w tym sezonie 500 tys. zł (300 000 zł kosztuje nazwa firmy w nazwie druzyny, 150 000 zł kosztuje miejsce na plastronie druzyny i 50 000 zł kosztuje miejsce na kierownicy kazdego zuzlowca)
Natomiast Perla szacunkowo dala okolo 200 000 zl, a to stad ze 150 000 tys. za miejsce na plastronie a reszta to suma za tzw. szerokie rozreklamowanie firmz podczas zawodow.
Ciekaw jestem tzlko czy to co znalazlem rzeczywiscie jest tymze cennikiem bo zeby Sipma dala 500 000 zl to mi sie nie chce wierzyc...
Pozdrawiam
Wojtas Twoje "odkrycie" i tak nie zakończy sporów i domysłów, bo z tego co wróbelki ćwierkają ceny podane w folderze nijak się mają do rzeczywistości. Ja szacuję wkład Sipmy na ok 150-200 tys. natomiast Perły - na połowę tej sumy
Ale to tylko moje domysły wynikające z przeróżnych skomplikowanych kalkulacji 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
To niniejszym ogłaszam konkurs. Jednakże plastron musi spełniać następujące kryteria:
1. Na samej górze ma znajdować się logo SIPMA w kolorze czerwonym z czarnym cieniem;
2. ÅšrodkowÄ… część plastronu ma zdobić logo perÅ‚a w nastÄ™pujÄ…cej kolorystyce: Czerwony – Pantone 200, Czerwony ciemny (podcienie) – Pantone 202, ZÅ‚oty – Pantone 871;
3. Na samym dole logo klubu (koziołek) - kolorystyki nie muszę podawać.
Czekam na propozycje.
1. Na samej górze ma znajdować się logo SIPMA w kolorze czerwonym z czarnym cieniem;
2. ÅšrodkowÄ… część plastronu ma zdobić logo perÅ‚a w nastÄ™pujÄ…cej kolorystyce: Czerwony – Pantone 200, Czerwony ciemny (podcienie) – Pantone 202, ZÅ‚oty – Pantone 871;
Czekam na propozycje.
wojtek_78 pisze:To niniejszym ogłaszam konkurs. Jednakże plastron musi spełniać następujące kryteria:
Czekam na propozycje.
A gdzie nazwa Klubu,miasta
-
Siwek Patataj
Cz@rek pisze:wojtek_78 pisze:To niniejszym ogłaszam konkurs. Jednakże plastron musi spełniać następujące kryteria:
2. Środkową część plastronu ma zdobić logo perła w następującej kolorystyce: Czerwony ? Pantone 200, Czerwony ciemny (podcienie) ? Pantone 202, Złoty ? Pantone 871;
Czekam na propozycje.
A gdzie nazwa Klubu,miasta![]()
![]()
A po co???
lucki73
Wojtek zapomniałeś o czymśwojtek_78 pisze:To niniejszym ogłaszam konkurs. Jednakże plastron musi spełniać następujące kryteria:
Hm, nie da się tego znaczk umieścić na forum, w każdem razie R w kółeczku
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?