Lubelscy juniorzy w sezonie 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#26 Postautor: Drabol » 12 marca 2005, o 11:52

Wiem ze Krzysiek przesiadł sie z Jaw na GMy. nie byl z nich zadowlony. Chłop ma cholerny potencjal ale nie moze sie przelamac. Moze teraz...?

Głuchy potencjał moze ma ale umiejetnosci zadne , podobnie jak wasi juniorzy , a jemu trzeba jeszcze zapłacić. Jaki sens? Pozatym on za rok wroci do Gorzowa , a wy zostaniecie z niczym , a wlasciwie z problemem , kogo by tu sciagnac znowu.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

KrzyÅ›
Junior

#27 Postautor: KrzyÅ› » 12 marca 2005, o 11:57

Drabol pisze:Wiem ze Krzysiek przesiadł sie z Jaw na GMy. nie byl z nich zadowlony.

No to juniorzy mają zajebisty sprzęt :!: :!: :!: Reszta składu też pojedzie na odrzutach po innych zawodnikach :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#28 Postautor: Drabol » 12 marca 2005, o 12:01

Tu nie chodzi o odrzuty :) Poprostu mu te Jawy nie pasowaly , to chce sprobowac na GMach. Te sprzet to na I lige beda rakiety ;) Wygral na nich Łańcuch Herbowy , był drugi w Nieścieruku i ładnie punktował w lidze. Gollob tez z Jaw rezygnuje ponoć , i tu nie chodzi o to ze nie sa szyckie , bo chyba jakos nie widzie Wrony na motocyklu Golloba...
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

max3
Zawodowiec

#29 Postautor: max3 » 12 marca 2005, o 13:20

No i na juniora nie mamy co liczyc .Przez caly okres transferowy zatrudnilismy jednego seniora i o duzo tanszego obckrajowca ,po tym sezonie to klub bedzie okolo 300 tys na plusie .

Gość

#30 Postautor: Gość » 12 marca 2005, o 13:22

po tym sezonie to klub bedzie okolo 300 tys na plusie .

to nie wiesz , że klub ma kłopoty finansowe ? Przecież zalega z wypłatą poborów z tamtego sezonu! Gienio Boruch nie dostał jeszcze swoich pieniążków :D

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#31 Postautor: czaszka » 12 marca 2005, o 13:34

Hollywood pisze: Przecież zalega z wypłatą poborów z tamtego sezonu! Gienio Boruch nie dostał jeszcze swoich pieniążków :D

Słyszałem ze to dotyczy też dyżurnego elektryka :wink: :lol: :lol:

KrzyÅ›
Junior

#32 Postautor: KrzyÅ› » 12 marca 2005, o 13:45

max3 pisze:po tym sezonie to klub bedzie okolo 300 tys na plusie .

Jeżeli sponsorzy dadzą 300tyś to Ci uwierzę, bo chyba nie masz na myśli wpływów z biletów???

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#33 Postautor: Maciek » 13 marca 2005, o 22:50

KrzyÅ› pisze:
Drabol pisze:Wiem ze Krzysiek przesiadł sie z Jaw na GMy. nie byl z nich zadowlony.

No to juniorzy mają zajebisty sprzęt :!: :!: :!: Reszta składu też pojedzie na odrzutach po innych zawodnikach :?: :?: :?:

Krzysiek nadal będzie jeżdził na jawie :!: :!: :wink: tylko na dużo lepszej :D no ogólnie mozna powiedzieć ze ma teraz fajny wypasiony motorek :D ale zobaczycie sami na pierwszym treningu :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

hayabusarider

#34 Postautor: hayabusarider » 14 marca 2005, o 09:27

Maciek pisze:
KrzyÅ› pisze:

Krzysiek nadal będzie jeżdził na jawie :!: :!: :wink: tylko na dużo lepszej :D no ogólnie mozna powiedzieć ze ma teraz fajny wypasiony motorek :D ale zobaczycie sami na pierwszym treningu :D

Jak nie zatrze silnika na którymś z treningów,a wogóle na takie jego nauki jazdy na torze to złożył by se jakiegoś stojaka na którym płynne pokonywanie łuków może trenować. :roll:

Gość

#35 Postautor: Gość » 18 marca 2005, o 20:02

Jak podaje strona ZKŻ-u ZielonaGóra Marcinkowski wypożyczony do Opola.
Ciekawe jakiego Siwy ma asa w rękawie ? (coś brzęczał że kogoś ma na oku do wypożycznia).

Awatar użytkownika
lombardier
Kontakt:

#36 Postautor: lombardier » 18 marca 2005, o 20:32

Jeśli wolno mi się wtrącić to Głuchy wcale słabym zawodnikiem nie jest. Miał po prostu pecha z kontuzją i tym, że mamy w zespole Rajkesa, Hliba i Brzozowskiego, którzy są zawsze w podstawowym składzie. Jeśli ktokolwiek zwraca uwagę na wyniki juniorów na minitorze to Głuchy był dwukrotnie zwycięzcą cyklu Grand Prix minitorów. Technikę chłopak ma tylko nie miał do tej pory dobrego sprzętu w "dużym żużlu". Gdyby sezon przejeździł gdzieś na "obczyźnie" to założę się, że postępy poczyniłby ogromne i zadowoleni byliby wszyscy.

Natomiast w Waszym przypadku myślę, że lepiej byłoby nikogo nie sprowadzać tylko dawać szansę swoim młodym. O awans raczej nie jedziecie więc nic do stracenia nie macie. Starczy chłopakom kupić dobry sprzęt by się poczuli pewniej a z czasem zaczną pokazywać, że warto było na nich postawić. Myśmy tak zrobili w 2003 roku a teraz Hlib i Rajkowski są już liderami zespołu. Brzozowski też zaczyna śmigać. Wystarczy odrobina cierpliwości a będziecie się cieszyć, że wasz chłopak za rok-dwa zacznie objeżdżać kogo zechce. Mówię wam :D I tego Wam życzę!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
papi
Trener

#37 Postautor: papi » 18 marca 2005, o 21:39

no zgadzam sie z tobą, gorzow i pila (oczywiscie ta sprzed kilku lat) to najlepsze przyklady tego ze dajac szanse mlodym mozna szybko i dosyc tanio zbudowac solidną druzyne, tym bardziej ze Kępa naprawde moze byc niedlugo dobrym zuzlowcem, a balabuch i wrona na nowym sprzecie tez moze zaczna sie rozjezdzac, wszyscy mowia o treningach w ich wykonaniu, ale tak naprawde oni nigdy nie dostali szansy, zeby pojechac kilka meczy z rzedu, zobaczymy co z tego bedzie, ale wierze w chlopakow , pozdro :wink:

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#38 Postautor: boxing » 19 marca 2005, o 23:31

Robert Ksiezak - zawodnik o ktorym sporo pisalem (caly temat zalozony w polowie grudnia poszedl sie rypac) ma juz za soba 2 pierwsze starty na wyspach. W swym debiucie w Anglii pojechal slabiutko (0,0,1). Dzisiaj bylo juz znacznie lepiej - 5 punktow w 4 startach w meczu wyjazdowym (2,0,3,0):
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_la.php?id=1089880451
Zobaczymy jak dalej bedzie sobie radzil. Pozdrawiam :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

max3
Zawodowiec

#39 Postautor: max3 » 20 marca 2005, o 13:32

Gawrzyk to jak z tym juniorem?? bedzie? czy nasi beda jezdzic ,a tak pozatym to napisz jak sobie radzili nasi juniorzy w Krsko.

Gość

#40 Postautor: Gość » 21 marca 2005, o 22:50

macie przeczytajcie, alan marcinkowski jest nadal wolny
http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_ ... s_id=59367

Snys
Zawodowiec

#41 Postautor: Snys » 21 marca 2005, o 23:05

mks_montex pisze:macie przeczytajcie, alan marcinkowski jest nadal wolny

O masz ! Ten to dopiero niezdecydowany......

Awatar użytkownika
papi
Trener

#42 Postautor: papi » 21 marca 2005, o 23:10

mks_montex pisze:macie przeczytajcie, alan marcinkowski jest nadal wolny

hehehe no ten gosc chyba faktycznie sam nie wie o co mu chodzi (moze liczy na jazde w zielonej??), ale jesli okaze sie ze postawa naszych juniorow to prawda to mysle ze nie ma sensu szukac zadnego juniora tym bardziej ze za rok i tak pewnie wrocilby do swojego klubu

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#43 Postautor: Talib » 21 marca 2005, o 23:12

Wiecie, co? Z tym juniorem jest jak w starym kawale:

"Robotnicy pytajÄ… towarzysza Gierka:

- Towarzyszu, kiedy będzie lepiej?
- Jak to? Już było lepiej!
"

Gość

#44 Postautor: Gość » 21 marca 2005, o 23:20

ja go poprostu nie rozumiem, niebylby w stanie przyjechal 550 km?? bez przesady, profesjonalista sie tak niezachowuje, np. Knapp dojezdzal przez 2 sezony, franków z piły do lbn, tak wiec, gdzie ten profesjonalizm u marcinkowskiego?
??
moim zdanim u niego tego brakuje i to zdecydowanie, a co wy o tym sÄ…dzicie?

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#45 Postautor: boxing » 21 marca 2005, o 23:49

mks_montex pisze:ja go poprostu nie rozumiem, niebylby w stanie przyjechal 550 km?? bez przesady, profesjonalista sie tak niezachowuje, np. Knapp dojezdzal przez 2 sezony, franków z piły do lbn, tak wiec, gdzie ten profesjonalizm u marcinkowskiego?
??
moim zdanim u niego tego brakuje i to zdecydowanie, a co wy o tym sÄ…dzicie?

"Gdzie ten profesjonalizm?" A czy ktokolwiek pisal, ze to profesjonalista? Jesli tak, to daj mi pare przykladow autorów, ktorzy tak o nim pisali i choc jeden przyklad przejawu profesjonalizmu u Alana.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
major

#47 Postautor: major » 22 marca 2005, o 08:19

Ja już o nim kiedyś pisałem. Obaj ze swoim tatusiem nadają się do cyrku. Całkowity brak profesjonalizmu, wygórowane ambicje, umiejetności na średnim poziomie i problemy wychowawcze. Lepiej nie ...

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#48 Postautor: GIGI » 22 marca 2005, o 08:52

junirzy, juniorzy....

Szukamy ich wszędzie, ale może rzeczywiście sobie odpuścić w tym sezonie sprowadzanie innego juniora. Ludzie znający się na żużlu pisali na forum że nasi mlodzieżowcy zaczęli jeździć w Krsko. Dostali oni lepsze maszyny i własnie moze to jest pierwszy krok do sukcesu jakim niewątpliwie byłoby wyszkolenie młodych, walecznych żużlowców. Skoro Bałabuch czy Wrona mają leprze sprzęty to może warto dać im szansę. Współpraca z nowym trenerem może wyjśc tylko na dobre, może wreszcie zobaczymy normalne treningi na Zygmuntowskich. Może warto pujść śladami Gorzowa??
Może moje przypuszczenia są zbyt optymistyczne ale w końcu z tym składem co mamy to ligi nie zawojujemy, spaść też nie spadniemy więc nie mamy nic do stracenia ;)

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#49 Postautor: Manitou » 22 marca 2005, o 09:02

GIGI pisze: z tym składem co mamy to ligi nie zawojujemy, spaść też nie spadniemy więc nie mamy nic do stracenia ;)

Jestem tego samego zdania. Ojciec-dyrektor coś wspominal po powrocie z Krsko, że mają plan doteczący sprowadzenia juniora. Na razie jednak coś cicho o tym, więc mam nadzieje, że tak zostanie. Jeżeli w trakcie sezonu okaże się, że nasi wychowankowie dają kichę po całości, zawsze można ściągnąć jakiegoś młodziana, który nie będzie się łapał do składu w E-lidze.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#50 Postautor: $korzen$ » 22 marca 2005, o 12:47

Hmm w trakcie sezonu mowisz ? tylko jaka druzyna, zwazajac na kontuzje, w srodku sezonu odda ci juniora ? Albo bierzemy kogos teraz, albo wogole sobie darujmy.