Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#276 Postautor: Gelo » 17 marca 2005, o 00:02

GIGI pisze:Wilk po co prowokujesz??? Z twoich wypowiedzi wyciągam jeden wniosek: Nie masz więcej niż 15 lat;), jeśli się mylę to powinieneś się wstydzić. O co ci chodzi?? Widzę że wyraźnie szukasz zaczepki.

Niestety - wilk z tego co sie chwalił ma trochę wiecej lat. Co tylko gorzej o nim świadczy, bo rozmowa z ptasim móżdżkiem jest zerowa. Wygląda to ja kawał: leci bezmyślny wróbelek i myśli - po co mi prawo jazdy na pralkę automatyczną jak i tak się nie golę". Kolega wilk nic nie rozumie z tego co się pisze - zresztą viceWersal :wink: . Myśli biedny chłopina, ze jak poszczuje nas Prucnalem i postraszy kartofliskiem to sie ktos przestraszy.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#277 Postautor: ravajas » 17 marca 2005, o 10:11

mogÄ™?

tyle tutaj spinania, wyzwisk i "znawstwa". Ktoś przedstawił statystyki - ok; ktoś twierdzi, że sa one bezuzyteczne - ok. Padają argumenty, tóre moim zdaniem są bardzo mizerne. Słusznie ktoś zauważył: Atlas Wrocław od Kilku lat nie wygrał meczu w Lublinie - cieniasy?; Apator Toruń od kilku lat nie wygrał meczu w Lublinie - cieniasy?; Włókniarz to samo - cieniasy??

Można sobie prognozować wyniki opierając się na jakiejkolwiek metodologii, ale po co?

Powiem tak: jeśli wygra Krosno - dla nas nie będzie tragedii. Być może (stety, albo niestety) będa to ich jedyne 2 punkty w I lidze. Jeśli wygra Lublin, to ja osobiście jako kibic TZ będę się cieszył. Daje się zauważyć lokalna frustracja. Po co mieszać w to wszystko Rzeszów, co on ma tu do rzeczy?

Przypomnijcie sobie nasz pierwszy sezon w I lidze. Gniezno własnie spadło z Ekstraligi. Było jednym z faworytów ligi. Poprzez kontuzje i zawalone mecze znaleźli się w drugiej czwórce (chociaż powieźli nas u siebie prawie 40 punktami). W zeszłym roku ich skład został osłabiony i spadli do II ligi. Mam nadzieję (biorąc pod uwagę, że jednak nasza tegoroczna sytuacja jest o niebo lepsza niż zeszłoroczna sytuacja Gniezna), że nas ten scenariusz nie czeka, ale osobiście upraszam o więcej pokory z jednaj, jak i z drugiej stronie. W Krośnie wygra DRUŻYNA, a nie Piszcz, Jensen, Kępa, Ślączka, Szmid, czy Bęben.

O tym, kto ma jakie szanse i co komu grozi (a także, ku uciesze niektórych, kto jest cieniasem, a kto nie) porozmawiamy sobie co najmniej po I meczu, a najlepiej porozmawiać o tym po rundzie zasadniczej.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#278 Postautor: Gelo » 17 marca 2005, o 10:17

Przypomnijcie sobie nasz pierwszy sezon w I lidze. Gniezno własnie spadło z Ekstraligi.

:shock: Coś Ci sie pomyliło kolego. Ale to niewielki szczegół

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#279 Postautor: WojtekF » 17 marca 2005, o 10:26

Gelo pisze:
GIGI pisze:Wilk po co prowokujesz??? Z twoich wypowiedzi wyciągam jeden wniosek: Nie masz więcej niż 15 lat;), jeśli się mylę to powinieneś się wstydzić. O co ci chodzi?? Widzę że wyraźnie szukasz zaczepki.

Niestety - wilk z tego co sie chwalił ma trochę wiecej lat. Co tylko gorzej o nim świadczy, bo rozmowa z ptasim móżdżkiem jest zerowa. Wygląda to ja kawał: leci bezmyślny wróbelek i myśli - po co mi prawo jazdy na pralkę automatyczną jak i tak się nie golę". Kolega wilk nic nie rozumie z tego co się pisze - zresztą viceWersal :wink: . Myśli biedny chłopina, ze jak poszczuje nas Prucnalem i postraszy kartofliskiem to sie ktos przestraszy.

Zgadzam sie Gelo z Twoja charakterystyka wilka, ale mam wrazenie, ze czasem zapominasz, jakie Ty posty produkujesz.
Szkoda, ze po ataku hakerow na forum nie ma wgladu do kilku Twoich postow napisanych przed atakiem, ale sam byles autorem tematu "Za co nie lubie Rzeszowa", albo cytujac z pamieci napisales cos takiego:
Ukraina+inteligencja=gola dupa
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#280 Postautor: Gelo » 17 marca 2005, o 10:42

ale sam byles autorem tematu "Za co nie lubie Rzeszowa", albo cytujac z pamieci napisales cos takiego:
Ukraina+inteligencja=gola dupa

Bardzo niedokładny cytat, który zmienia cały sens tamtego wpisu. Mój komentarz tyczył się pisowni słowa "inteligencja", które wysmażył kolega z Józefowa.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#281 Postautor: ravajas » 17 marca 2005, o 10:55

Gelo pisze:
Przypomnijcie sobie nasz pierwszy sezon w I lidze. Gniezno własnie spadło z Ekstraligi.

:shock: Coś Ci sie pomyliło kolego. Ale to niewielki szczegół

fakt.. mój błąd, ale - na szczęście to nie zmienia kontekstu mojej wypowiedzi. Dzięki za sprostowanie.

pozdrawia:
Rafał Borowski

JAG
Senior

#282 Postautor: JAG » 17 marca 2005, o 11:51

ja podobnie jak Ravajas uważam że trochę za wczesnie na wysnuwanie prognoz co do meczu z Krosnem.
nie widziałam jeszcze w tym roku zadnego z naszych na torze,podobnie jak większość z nas,nie wiem jak się prezentują,jak chodzi sprzęt.
jak zobaczę kilka pożądnych treningów spod taśmy wtedy będę się zastanawiać nad tym jak im pójdzie w Krośnie.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#283 Postautor: Lublin_Fan » 17 marca 2005, o 12:17

wilk napisałbyś choć raz coś sensownego.
proponuje żeby był to link do forum krosna bo znaleść nie moge...

Pozdr.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#284 Postautor: kdsz » 17 marca 2005, o 12:27

Ja co prawda nie jestem wilkiem, ale będę się starał godnie go zastąpić.

" Buhahaha człowieku! Taki z ciebie znawca zuzla a nawet adresu forum Krosna nie znasz? http://members.lycos.co.uk/ksz/forum.php "

PS. Powyższe forum znajduje się na serwisie oficjalnym. Jest bardzo skromne, więc pewnie gdzieś można znaleźć coś ciekawszego.

meesha
Trener
Kontakt:

#285 Postautor: meesha » 17 marca 2005, o 12:32

To forum jest troszkÄ™ bardziej rozbudowane (ale tylko troszkÄ™ :wink: ):
http://www.kszkrosno.glt.pl/

Właśnie pojawił się tam wątek o naszym meczu :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Km Intar Dartom

#286 Postautor: Km Intar Dartom » 17 marca 2005, o 13:19

No ja myśle ze was powiozą :lol:

I to sporawo 52-38 :lol:

Musicie sie z tym pogodzić będziecie walczyć o utrzymanie 8)
" RIF WIECZNIE ŻYWY "

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#287 Postautor: ravajas » 17 marca 2005, o 13:21

Km Intar Dartom pisze:No ja myśle ze was powiozą :lol:

I to sporawo 52-38 :lol:

jest takie przysłowie:

nosił (woził) Wilk :D razy kilka - ponieśli (powieźli!) i Wilka.

sie zobaczy co będzie. Wy się elegancko wzmocniliście, więc możecie być spokojni o ligowy byt, ale sam powiedz: jaki masz zasób wiedzy na temat klubów z Lublina i Krosna, hę?

pozdrawia:
Rafał Borowski

Km Intar Dartom

#288 Postautor: Km Intar Dartom » 17 marca 2005, o 13:26

Dość spory żeby powiedzieć, że czasami mozecie wtopić w Krośnie.

My też bedziemy mieć cieżko i wcale się nie bębe dziwił (pojedziemy bez Karlika)
" RIF WIECZNIE ŻYWY "

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#289 Postautor: Scream » 17 marca 2005, o 14:28

nic sie nie martwcie... bedzie powtorka z zeszlego sezonu. szczescie nam znowu dopisze, inauguracja nie wypali i brak objezdzenia naszych nie odbije sie czkawka... w drugim terminie nasi juz beda po odpowiedniej ilosci jazd i wyjedziemy z krosna z 2 pkt... taki jest plan :twisted:
Obrazek

Snys
Zawodowiec

#290 Postautor: Snys » 17 marca 2005, o 14:32

A sędziuje Banasik

http://www.przegladzuzlowy.pl

Kamil78
Kontakt:

#291 Postautor: Kamil78 » 17 marca 2005, o 14:34

Chłopaki w Krośnie ostro się na nas szykują. Podobno dzisiaj jest tam 13 stopni ciepła i tor ładnie przez te 2 dni podsechł. Zobaczymy jak się sytuacja dalej potoczy, bo ja osobiście nie wierze w rozegranie meczu w pierwszym terminie. A co do wyniku to nie powinniśmy ich z 40 wypuścić. Pozdrawiam.

Danio

#292 Postautor: Danio » 17 marca 2005, o 14:34

Ostrów nawet do Baraży nie wejdzie, niech tylko Wegrzyk niech powtórzy rezultaty z zeszłego roku z extraligi gdzie totalnie zawodził! Karlsson pojeżdzi tylko do rundy rewanżowej- a dalej będzie zawodził bo zmęczenie ligami ( w tym roku Anglia jeszcze ) da się we znaki, u nas w zeszłym roku w play- offach już zawodził w meczach z przemęczenia a wmawiał że testował nowe silniki:) na meczu jakby nie miał kiedy :?: Niech tylko Dym z Pietrzykiem powtórzą zeszły sezon to Jędrzejak sam dla was awansu nie wywalczy!
Bez Karlssona w Krośnie to wy polegniecie aż się zdziwi cały Ostrów :!:

Gość

#293 Postautor: Gość » 17 marca 2005, o 15:26

ludzie spokojnie!! w ub.sezonie w pelym skladzie(stachyra młody zostal skoszony przez Miesiąca), zdobylismy 42 punkty!! Ja o wynik jestem spokojny!! Jensen godnie zastąpi Karlssona, ktory jezdzac u nas pod koniec sezonu po prostu "wysiadł", mecz w krośnie wygramy, choc przyznam szczerze ze bedzie cięzko!!
wynik typuje na : Krosno - Tż LUBLIN
39 : 51

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#294 Postautor: jas » 17 marca 2005, o 16:05

mks_montex pisze:ludzie spokojnie!! w ub.sezonie w pelym skladzie(stachyra młody zostal skoszony przez Miesiąca), zdobylismy 42 punkty!!

moze ja jakos slabo kojarze, ale gdzie zdobylismy 42 punkty? w krosnie przeciez nie jezdzilismy :lol:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Km Intar Dartom

#295 Postautor: Km Intar Dartom » 17 marca 2005, o 16:21

Danio ty sie nie martw o Ostrów !!! bo was to poźremy na deser 8)
" RIF WIECZNIE ŻYWY "

meesha
Trener
Kontakt:

#296 Postautor: meesha » 17 marca 2005, o 16:26

Km Intar Dartom pisze:Danio ty sie nie martw o Ostrów !!! bo was to poźremy na deser 8)
Taaa, jak co roku ostatnio... :lol: No ale Ty możesz o tym nie pamiętać, bo jesteś kibicem jakiegoś "Intar Dartomu" więc pewnie to Twój pierwszy sezon będzie :twisted:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

KrzyÅ›
Junior

#297 Postautor: KrzyÅ› » 17 marca 2005, o 16:32

Km Intar Dartom pisze:Danio ty sie nie martw o Ostrów !!! bo was to poźremy na deser 8)

Uważaj bo jak tak dalej będziesz się napinal to ci po nogawkach pocieknie...

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#298 Postautor: Radzio » 17 marca 2005, o 16:40

Już niedługo meczyk:) Jestem spokojny o wynik:) gorzej z pogoda ale myślę, że będzie dobrze i aura nie zrobi nam psikusa ;P jak przed rokiem na inauguracje sezonu.

Krosno Krosno

#300 Postautor: Krosno Krosno » 17 marca 2005, o 17:30

Hej wszystkim Ja typuje 53-36 do Krosna oczywiscie

na naszym toze nie powinien nikt wygrać jedynie Gorzów i Ostrów mogą zawalczyć ale nie powiedziane ze z sukcesem.

ale nie Lublin :twisted: