Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#26 Postautor: ravajas » 10 marca 2005, o 14:56

Hollywood pisze: bo z Rzeszowem musimy wygrać !

... w tym przypadku porażka jest gorsza niż śmierć

to mówisz, że po przegranym ewentualnie meczu zrobisz jakiegoś spektakularnego "fikołka"? Skąd Wy bierzecie te kompleksy :D:D:D

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#27 Postautor: WojtekF » 10 marca 2005, o 15:00

ravajas napisal
W przypadku przegranej Rzeszowa z Rybnikiem (wcale nie jestem pewien czy tak będzie),
. Hollywood zas napisal
bo zdaje mi się że Józefy dostaną w pierwszej kolejce baty od Rekinów.
Panowie troche obiektywizmu. Rzeszow jest jednym z glownych kandydatow do awansu a Rybnik ma sklad duzo slabszy niz w sezonie 2004. Ten rybnicki sklad nie bedzie istnial na wiekszosci wyjazdow w sezonie 2005. Beda owszem mocni u siebie dzieki kunsztowi z jakim tor przygotuje Czesiu "Brona" Czernicki.

O ile obstawienie zwyciezcy meczu Krosno-Lublin moze nie byc latwe, o tyle zwyciezca w meczu Rzeszow- Rybnik moze byc tylko jeden. Rzeszowianie beda musieli postarac sie, aby wygrac z Rybnikiem jak najwyzej i przypieczetowac sobi zdobycie punktu bonusowego w walce z Rybniczanami juz po 1szej kolejce.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#28 Postautor: ravajas » 10 marca 2005, o 15:07

WojtekF pisze:ravajas napisal
W przypadku przegranej Rzeszowa z Rybnikiem (wcale nie jestem pewien czy tak będzie),
. Hollywood zas napisal
bo zdaje mi się że Józefy dostaną w pierwszej kolejce baty od Rekinów.
Panowie troche obiektywizmu. Rzeszow jest jednym z glownych kandydatow do awansu a

jak zauwazyłeś Wojtku, ja też mam obiekcje co do ferowanych tu wyroków na rzeszowską Marmę, że polegnie z Rybnikiem.

I dlatego - wracając do mojego pierwszego wywodu - uważam, że układ terminarza jest dla nas presjogenny ( :D ). I właśnie dlatego też, dobrze będzie wygrać w Krosnie, żeby ewentualna porażka w Rzeszowem u siebie zupełnie nie przybiła naszego zespołu.

pozdrawia:
Rafał Borowski

hayabusarider

#29 Postautor: hayabusarider » 10 marca 2005, o 15:58

Teraz Wszystko w rękach góroli z Krosna.Zależy czy tor odkopią ze śniegu na czas i go osuszą odpowiednio.Jeśli nie będzie już jakichś większych opadów śniegu to mają 3 tygodnie na przygotowanie toru.Jak zechcą odjechać mecz to zdąrzą.
Jeśli nie objedziemy ich po wygranej na Mojrzeszowie

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#30 Postautor: K.A.M.I.L. » 10 marca 2005, o 16:39

Sezon oficjalnie zaczyna się za 3 tygodnie z hakiem, ale czy uda się go rozpocząć w planowanym terminie to zależy od pogody. Oto moje typy w ustawieniu par:

1.Franków
2.Pietraszko
3.Jensen
4.Jeleniewski (Mordel)
5.Piszcz
6.Kępa
7.Wrona (Bałabuch)

Jeśli chodzi o wynik typuje 43:47 dla Motoru

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Snys
Zawodowiec

#31 Postautor: Snys » 10 marca 2005, o 16:43

No cóż, tor specyficzny, na dodatek beniaminek....baaardzo ciezko mysle ze bedzie

1. Jensen
2. Jeleń (Ojciec)
3. Franki
4. Focus
5. Piszcz
6. Kępa
7. Bałabuch (Wrona)

A typuje 42:48 dla TÅ»

Awatar użytkownika
Fire
Kontakt:

#32 Postautor: Fire » 10 marca 2005, o 16:55

Snys pisze:
1. Jensen
2. Jeleń (Ojciec)
3. Franki
4. Focus
5. Piszcz
6. Kępa
7. Bałabuch (Wrona)

Takie same pary ja bym dał lub:

1.Piszcz
2.Jeleń (Ojciec)
3.Pietraszko
4.Franków
5.Jensen
6.Bałabuch
7.Kępa
TÅ» MOTOR LUBLIN

Vince Carter

Czarek
Trener

#33 Postautor: Czarek » 10 marca 2005, o 18:34

ravajas pisze:
Czarek pisze:A ja obstawiam, ze mecz zostanie przelozony i pierwszy mecz znowu pojedziemy u siebie.

mówisz, że bez sprawdzianu w Krosnie mamy rozpoczynać sezon? :(

Prognozy pogody nie sa najlepsze, dobrze, ze synoptycy czasami sie myla
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#34 Postautor: Dobromir » 10 marca 2005, o 18:51

Coś mam przeczucie że zanim nasi odj adą spotkanie w krośnie to będziemy już po dwóch meczyjach u siebie ( z rzeszowem i Grudziądzem) botam zawsze są problemy z torem na początku sezonu. Mam nadzieje ze krosnianie nie będą jeszcze objezdzeni do tego spotkania

Mój skład:

Pietraszko
Franków
Piszcz
Jeleniewski ew Mordel
Jensen
Wrona
Kępa

typuje wynik 43:47 dla nas

kylong
Junior
Kontakt:

#35 Postautor: kylong » 10 marca 2005, o 19:19

moim zdaniem macz się odbędzie a skład to:
1 Jensen-jeżeli pojedzie
2 Franków
3 Piszcz
4 Jeleń
5 Pietraszko
6 Wrona/Bałabuch/Kosiński
7 Kępa
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

tepy

#36 Postautor: tepy » 10 marca 2005, o 20:49

Panowie mialem sie juz tutaj nie wpisywac ale coz zlami dana obietnice,mowicie ze macie duzo lepszych seniorow,na moj gust jedynie Piszcz i byc moze Focus cos pojada,znacie moze taka zasade ze dunczycy w Krosnie nie istnieja??(przyklad Hansa Clausena).Mozecie mnie nawet zbanowac ale cos wam powiem Lublin nigdy w Krosnie nie istnial a Krosno nie istnieje w Lublinie,nie oznacza to jednak ze mozecie ferowac tak niekorzystny wynik dla Krosna,bo wg nie jest gorsze od Was a byc moze jest nawet lepsze od Waszego klubu

max3
Zawodowiec

#37 Postautor: max3 » 10 marca 2005, o 20:54

Nie no Pietraszko rok temu zdobyl uwas chyba 14 punktow Frankow 2 lata temu robil po 9 punktow w extralidze Jeleniewski zdobyl 15 punktow rok temu na waszym toze w zawodach mlodziezowych a pozatym jeden nasz zawodnik bedzied posiadal lepszy sprzet niz wasza cala druzyna razem wzieta.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#38 Postautor: Manitou » 10 marca 2005, o 21:01

tepy pisze:Panowie mialem sie juz tutaj nie wpisywac ale coz zlami dana obietnice,mowicie ze macie duzo lepszych seniorow,na moj gust jedynie Piszcz i byc moze Focus cos pojada,znacie moze taka zasade ze dunczycy w Krosnie nie istnieja??(przyklad Hansa Clausena).Mozecie mnie nawet zbanowac ale cos wam powiem Lublin nigdy w Krosnie nie istnial a Krosno nie istnieje w Lublinie,nie oznacza to jednak ze mozecie ferowac tak niekorzystny wynik dla Krosna,bo wg nie jest gorsze od Was a byc moze jest nawet lepsze od Waszego klubu

1) A kto to jest Hans Clausen :?: :twisted:
2) W czym Krosno jest lepsze od nas :?: skad taki osąd :?: przecież nasze drużyny nie jeździły meczu razem przez kilka lat...
3) Weź sobie na wstrzymanie, to kto jest lepszy okaże się po dwóch spotkaniach w lidze.
Pozdro 4 Krosno :wink:

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#39 Postautor: czaszka » 10 marca 2005, o 21:04

Ja bym tak z góry nie skreślał Krosna, bedą wyjątkowo zmobilizowani. Ale myśle że TŻ-cik sprawi im zimny prysznic na dzień dobry. Stawiam na wygraną Lublina ale po cięzkim meczu. A co do par do ja bym wystawił Pietraszke z Jeleniewskim (a co tam :wink: ), Piszcza z Frankiem i Jensena z juniorami.

Pozdro.

wilk

#40 Postautor: wilk » 10 marca 2005, o 22:49

Manitou pisze:
tepy pisze:Panowie mialem sie juz tutaj nie wpisywac ale coz zlami dana obietnice,mowicie ze macie duzo lepszych seniorow,na moj gust jedynie Piszcz i byc moze Focus cos pojada,znacie moze taka zasade ze dunczycy w Krosnie nie istnieja??(przyklad Hansa Clausena).Mozecie mnie nawet zbanowac ale cos wam powiem Lublin nigdy w Krosnie nie istnial a Krosno nie istnieje w Lublinie,nie oznacza to jednak ze mozecie ferowac tak niekorzystny wynik dla Krosna,bo wg nie jest gorsze od Was a byc moze jest nawet lepsze od Waszego klubu

1) A kto to jest Hans Clausen :?: :twisted:
2) W czym Krosno jest lepsze od nas :?: skad taki osąd :?: przecież nasze drużyny nie jeździły meczu razem przez kilka lat...
3) Weź sobie na wstrzymanie, to kto jest lepszy okaże się po dwóch spotkaniach w lidze.
Pozdro 4 Krosno :wink:

no wlasnie --- w czym lublin jest lepszy od krosna ??? przeciez juz dawno nie rywalizowaliscie z nami ! wiec dzieciaczku cicho sza !! jak na razie nikt w krosnie nie mysli o tym, by byc lepszym w dwumeczu od lublina ! my chcemy wygrac I mecz !! i wygramy , na 100% !! hehe. Piszcz - sredniej klasy zawodnik, zaden as ! frankow - sorki , ale co to za figura ?? bez jaj !! do tego bardzo (!!!!) slabi jeleniewski, mordel (boze jak oni kaleczyli w MPPK w ubieglym roku). Jedynie boje sie co pokaze jensen i pietraszko ! na mlodziezowcow szkoda kliknieć ! mam nadzieje ze wpadniecie do krosna 3 IV na inauguracje. Pocieszycie swoich zawodnikow po porazce !

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#41 Postautor: RadeKas » 10 marca 2005, o 22:55

wilk pisze:Piszcz - sredniej klasy zawodnik, zaden as ! frankow - sorki , ale co to za figura ?? bez jaj !! do tego bardzo (!!!!) slabi jeleniewski, mordel (boze jak oni kaleczyli w MPPK w ubieglym roku). Jedynie boje sie co pokaze jensen i pietraszko ! na mlodziezowcow szkoda kliknieć ! mam nadzieje ze wpadniecie do krosna 3 IV na inauguracje. Pocieszycie swoich zawodnikow po porazce !

Kolego radze ci najpierw przyjrzec sie swoim "asom", a dopiero potem porownywac ich do Piszcza, Frankowa czy Jensena :lol:
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Czarek
Trener

#42 Postautor: Czarek » 10 marca 2005, o 23:06

Jeżeli do 20 marca bÄ™dzie leżaÅ‚ Å›nieg to GKSÅ» przeÅ‚oży inauguracjÄ™ ligi czyli z pewnoÅ›ciÄ… „przerzuci” gdzieÅ› I kolejkÄ™. Szykujmy sie zatem na Rzeszów.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#43 Postautor: Manitou » 10 marca 2005, o 23:32

wilczku ( synu suki i skundlonego wilczura )
po pierwsze primo odpowiadam na twe pytanie: Lublin jest lepszy od krosna chociażby doświadczeniem zawodnikow w wyższej klasie rozgrywek ( a to duży atut ) i stażem w pierwszej lidze
po drugie primo jezeli przyjadę do krosna to nie po to żeby pocieszać naszych zawodnikow tylko po to żebyś odszczekał tym wilczym ryjem "dzieciaczka" szczeniaku.

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#44 Postautor: piwo__ » 10 marca 2005, o 23:44

Troche wspolczuje w tej chwili forumowiczom krosnienskim... W takiej samej sytuacji my bylismy 2 lata temu... Przed meczem z Rybnikiem... Niestety niektorzy Lublinianie zapominaja, ze to:
1. Pierwszy mecz sezonu, a tu wszystko sie moze zdazyc
2. Krosno to benniaminek i zapewne podejdzie do meczu bez kompleksow
3. Wcale nie mamy tak o wiele lepszego skladu ( choc nie przecze, ze Krosno ustapuje nam )
4. Specyficzny krosnienski tor :!:

No niestety wilk tez sie popisal wpisami...

Mysle, ze bedzie to bardzo zaciety mecz i tylko wyrownany sklad pozwoli osiagnac sukces... Mamy szanse wygrac, ale napewno nie bedzie latwo... Zadowoli mnie kazdy wynik, w ktorym Krosno bedzie mialo 1 pkt mnie niz my :D
POzdr...

EDIT

Aha, mysle ze to dosyc wazne ;)

Ceny biletów (sezon 2005):
Szkolny: 8 zł
Normalny: 15 zł
Trybuna (zadaszona): 18 zł
Program: 3 zł
za http://members.lycos.co.uk/kkzkrosno/
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
Radek

#45 Postautor: Radek » 11 marca 2005, o 00:07

I Krosno i my mamy do udowodnienia, że jesteśmy wartościowymi drużynami. Prognozy przedsezonowe stawiają nas raczej w dole tabeli więc tym bardziej mecz nabiera smaku :) . Na początku ubiegłego sezonu Rzeszów u siebie też miał być trudny do "przejścia" :!: . I co? Daliśmy radę :).
TeeeeŻeeeet, TeeeeeŻeeeet... :wink:

Pozdrawiam
Radek

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#46 Postautor: kuba » 11 marca 2005, o 00:28

co tu tak pesymistycznie!! przeciez oni tam wszyscy w najlepszym wypadku sÄ… na poziomie Daniela jedynym ich atutem jest tor nie kryjmy ze duzym ale jesli wszyscy sie zjawimy w Krosnie przy wielkim dopningu nie bedÄ… mieli szans takie jest moje zdanie

hayabusarider

#47 Postautor: hayabusarider » 11 marca 2005, o 09:06

Manitou pisze:wilczku ( synu suki i skundlonego wilczura )
po pierwsze primo odpowiadam na twe pytanie: Lublin jest lepszy od krosna chociażby doświadczeniem zawodnikow w wyższej klasie rozgrywek ( a to duży atut ) i stażem w pierwszej lidze
po drugie primo jezeli przyjadę do krosna to nie po to żeby pocieszać naszych zawodnikow tylko po to żebyś odszczekał tym wilczym ryjem "dzieciaczka" szczeniaku.

Wilk,nie daj się sprowokować.Pochodzenie Społeczne kipi od tego użytkownika Forum.

meesha
Trener
Kontakt:

#48 Postautor: meesha » 11 marca 2005, o 09:17

piwo__ pisze:Ceny biletów (sezon 2005):
Szkolny: 8 zł
Normalny: 15 zł
Mam nadzieję, że szkolny obejmuje też szkoły wyższe :wink: bo 15 zł to chyba troszkę przesada za tak marne widowisko :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#49 Postautor: mikas » 11 marca 2005, o 10:22

Meesha a jaki był wynik?? Skoro wiesz,że było marne widowisko to dawaj wynik,może gdzieś będzie dało się w zakładach obstawić :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#50 Postautor: meesha » 11 marca 2005, o 10:27

mikas pisze:Meesha a jaki był wynik?? Skoro wiesz,że było marne widowisko to dawaj wynik,może gdzieś będzie dało się w zakładach obstawić :D
Pewnie, że znam wynik, ale przecież jasne, że go tu nie podam, bo mi kurs obniżą :twisted: :wink:
A co do widowiska to nie przewiduję, aby walka dwóch drużyn z dolnej połówki** drugiej ligi (zwanej dla zmyły pierwszą), w błocie pośniegowym była pasjonującym widowiskiem. Obym się miło zaskoczył :)

**Uprzedzając pytania - końcowej tabeli nie znam, opieram się tu na pzewidywaniach większości :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...