Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Boss

#126 Postautor: Boss » 8 grudnia 2004, o 21:00

Hollywood pisze:Ostatni post w tym teamcie bo już nerwów nie mam !

Dlaczego nikt z zarządu nie zainteresował sie Andy Smithem przecież to zawodnik na 8-10 ptk a takiego nam trzeba !

Ewnetualny transfer Wardzały , Stojanowskiego czy Czerwińskiego na tak !!! ale bez utraty Frankowa.
nie można oddać Frankowa do innej drużyny 1-ligi bo to sie zemści

dla Piotra Dyma mówie stanowczo :

NIE !!!!!!

taka jest prawda andy jest jush starszym zawodnikiem ale za to
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze

Awatar użytkownika
SAS

#127 Postautor: SAS » 8 grudnia 2004, o 21:04

Kościecha w Lublinie? Wolne żarty :lol: Albo do Gdańska albo Apatora
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50819

A Wardzała jeśli nie w rodzinnym klubie to zerka przychylnie na Toruń

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#128 Postautor: bkapusta » 8 grudnia 2004, o 21:08

SAS pisze:Kościecha w Lublinie? Wolne żarty :lol: Albo do Gdańska albo Apatora
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=50819

A Wardzała jeśli nie w rodzinnym klubie to zerka przychylnie na Toruń

Akurat artykul do ktorego podales linka gowno wyjasnia. Bo pisac dziennikarz moze wszystko a co zdecyduje zawodnik... Barna tez juz na 99% widziano w ZG.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#129 Postautor: WBA » 8 grudnia 2004, o 21:46

Johnny Bravo pisze:Witam

.....ciach !!
Przykro mi to mówić, ale Grzesio jest jedynie ligowym przeciętniakiem i nie punktował w tym roku jak przystało na lidera krajowego. Jest on dopiero 12 wśród Polaków (powinien być najdalej szósty, skoro ma miano lidera zespołu), dlatego chęć znacznej podwyżki jest niczym nieuzasadniona.

P.S
Nie wiedziałem, gdzie napisać o tym, bo nie ma tematu o składzie, tylko o nowych, ale w obecnej sytuacji dla nas każdy jest nowy.

Chciałoby się rzec: Johny, bravo :)
Zgadzam się z opinią, że nie ma za bardzo podstaw do krzyknięcia ni z gruszki ni z pietruszki dużo wyższych warunków kontraktu, niż w ubiegłym sezonie, tym bardziej, że inflacja (liczona zarówno od "grudnia do grudnia" jak i średnioroczna nie przekroczy pewnie 3-3,5 % :lol: ).

Wielu zawodników przegląda fora dyskusyjne, myślę, że Grzegorz również i ostudzi się trochę i spuści z tonu z żądaniami $$$ , a Dyro z kolei będzie miał też argument za tym, żeby trzymać twarde stanowisko.
Mimo wszystko liczę na kompromis i też chciałbym tego sympatycznego zawodnika widzieć w przyszłym sezonie w składzie TŻ.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#130 Postautor: Mars » 8 grudnia 2004, o 22:41

K.A.M.I.L. pisze:Jeśli wszystko sie powiedzie z Kościechą to składzik wyglądałby tak:

1.Kościecha
2.Piszcz
3.Knapp
4.Franków
5.Jensen
6.Stachyra
7.Kępa

Rez. Jeleniewski, Trumiński

Wygląda to całkiem nieżle

Pozdrawiam

no i zamiast gwiazdy Frankowa Stojanowski i jedziemy do eligi juz niedlugo pewnie podpisza..

Stojanowski,Kosciecha,Piszcz,Knapp,Jelen,Jensen,Kepa,Stachyra oby stalo sie to faktem juz na dniach...

Awatar użytkownika
SAS

#131 Postautor: SAS » 8 grudnia 2004, o 22:49

Kto do TŻ? Pewnie Stachyra ściągnie Trojanowskiego i tyle będzie naszych wzmocnień. Papa Kostek :D

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#132 Postautor: Kaka » 8 grudnia 2004, o 23:21

Zastanawiam sie po co juz wypisywac sklady jak to niekotrzy czynia, jak klub podpisze z kims kontrakt, to bedzie mozna ustawiac ich w pary, kombinowac itd. Na razie to jest bezsensowane podniecanie sie...a moze podpisze ten, a z tamtym sa rozmowy, a jeszcze z innym juz wszystko jest dogadane tylko jeszcze nie podpisal. Bedzie parafka na kontrakcie tego czy tamtego zawodnika to wtedy mozna zaczac ustwaic ich w pary, na razie nie ma prawie kogo.

meesha
Trener
Kontakt:

#133 Postautor: meesha » 8 grudnia 2004, o 23:57

SAS pisze:Papa Kostek :D

A może Papa Gollob :roll: :D :?:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Siwek Patataj