Johnny Bravo pisze:Witam
.....ciach !!
Przykro mi to mówić, ale Grzesio jest jedynie ligowym przeciętniakiem i nie punktował w tym roku jak przystało na lidera krajowego. Jest on dopiero 12 wśród Polaków (powinien być najdalej szósty, skoro ma miano lidera zespołu), dlatego chęć znacznej podwyżki jest niczym nieuzasadniona.
P.S
Nie wiedziałem, gdzie napisać o tym, bo nie ma tematu o składzie, tylko o nowych, ale w obecnej sytuacji dla nas każdy jest nowy.
Chciałoby się rzec: Johny, bravo
Zgadzam się z opinią, że nie ma za bardzo podstaw do krzyknięcia ni z gruszki ni z pietruszki dużo wyższych warunków kontraktu, niż w ubiegłym sezonie, tym bardziej, że inflacja (liczona zarówno od "grudnia do grudnia" jak i średnioroczna nie przekroczy pewnie 3-3,5 %

).
Wielu zawodników przegląda fora dyskusyjne, myślę, że Grzegorz również i ostudzi się trochę i spuści z tonu z żądaniami $$$ , a Dyro z kolei będzie miał też argument za tym, żeby trzymać twarde stanowisko.
Mimo wszystko liczę na kompromis i też chciałbym tego sympatycznego zawodnika widzieć w przyszłym sezonie w składzie TŻ.