Junior potrzebny od zaraz!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

#226 Postautor: harry » 2 grudnia 2004, o 23:29

Eureka!!! Nareszcie odkryliśmy kto to Dudi. Wystarczyło trochę środków dopingujących!
Przepraszamy Pana, że trwało to tak długo. Ponieważ wiem kto zacz to tym bardziej muszę stwierdzić, że o żużlu to ma Pan wiedzę czysto teoretyczną i w dodatku ubogą. Ale nie ma co się załamywać, świat (żużlowy i profesjonalny) stoi otworem. Przepraszam za niemiłe wtręty ale pomyliłem osoby.
Juniora obcego i tak nie zakontraktujemy :lol: 8) :lol:

Dudi
Junior

#227 Postautor: Dudi » 3 grudnia 2004, o 03:01

Jak ja nie lubię gamoni! Harry chociaż mam szacunek do tego co zrobiłeś dla naszego zużla , daj spokoj i nie rób z siebie idioty! I Ty dołączasz do tej miernoty? Postanowiłem wyjść z forum, bo uważam,ze przerastam swoją wiedzą i poziomem większosc tu występujących! I nie prowokujcie bym tu jeszcze zaistniał! Wypisujcie nadal głupoty, takie, ze aż zbiera się na torsje i mdłości! Banda imbecyli i głuptaków! To nie jest towarzystwo dla mnie, Wielkiego Dudiego! Żegnam ozięble! Pozdrawiam Łoptymistę ,Gela i jeszcze kilku przytomnych gości! Jesteście moją nadzieją, bo źle się dzieje w państwie lubelskiego żużla!
P.S. Harry- pudło, nie trafiłeś znowu,kiepskie te środki dopingujące, może mało %? A Twój piesek ujada bez sensu,chyba trzeba go uśpić! Fakt ,że nie będzie juniora , to największy błąd i to przypomnę w swoim czasie! I zobaczymy czyja WIEDZA i INTUICJA była większa!
Nadal Cię szanuję Harry i chciałbym, Byś nadal przewodził klubem! Słuchaj jednak mądrych ludzi...Powodzenia w sezonie 2005!
Ostatnio zmieniony 3 grudnia 2004, o 09:03 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.

Geest
Senior

#228 Postautor: Geest » 3 grudnia 2004, o 08:59

ilez mozna o jednym...? ciekawe skad wielkie dudi by wzial pieniadze na juniora, he? moze tak jak za czasow tego pana z avatarka, wydawac wiecej niz sie ma?
poza tym ciekaw jestem z jakiej racji jakis palant okresla zupelnie nieznanych mu ludzi banda glupkow i imbecyli? tylko dlatego, ze sa w stanie zaakceptowac fakt, iz nie mozna miec wszystkiego?

go!
Trener

#229 Postautor: go! » 3 grudnia 2004, o 09:17

Geest pisze:poza tym ciekaw jestem z jakiej racji jakis palant okresla zupelnie nieznanych mu ludzi banda glupkow i imbecyli??

Niezly jestes! niezly!
1° Wlasnie zwyzywales go od palantow
2° Skad wiesz ze ich nie zna?

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#230 Postautor: Talib » 3 grudnia 2004, o 09:31

To ja na chwilę powrócę do tematu. Gomólski jest na liście transferowej za 20.000 PLN. Swego czasu, gdy zaproponowałem pozyskanie tego zawodnika przeczytałem, że trzeba na niego wydać 450.000 PLN za samo wypożyczenie. Rzeczywiście niewielka różnica i bardzo mnie ciekawi skąd się wzięła. Teraz to i tak zapewne już musztarda po obiedzie, ponieważ jest praktycznie po słowie ze Startem Gniezno, ale nadal uważam, że ściągnięcie Adriana to byłaby dobra inwestycja, na dodatek perspektywiczna, ponieważ chłopak jest z rocznika 1987 co oznacza, że juniorem będzie jeszcze 4 lata. Tyle samo co Kępa, o rok dłużej niż Bałabuch, o 2 lata dłużej niż Wrona i Stachyra. Pomijam już fakt, że w sezonie 2004 był to zawodnik sporo lepszy od wszystkich wyżej wymienionych razem wziętych i że dobrze radził sobie na naszym torze. Na dodatek jestem przekonany, że w sezonie 2005 będzie podobnie. Czyżby Gomólski miał aż tak wygórowane żądania finansowe, że nie można było go ściągnąć. Nie chcę mi się wierzyć.

Siwek Patataj

#231 Postautor: Siwek Patataj » 3 grudnia 2004, o 09:40

Talib pisze:To ja na chwilę powrócę do tematu. Gomólski jest na liście transferowej za 20.000 PLN. Swego czasu, gdy zaproponowałem pozyskanie tego zawodnika przeczytałem, że trzeba na niego wydać 450.000 PLN za samo wypożyczenie. Rzeczywiście niewielka różnica i bardzo mnie ciekawi skąd się wzięła. Teraz to i tak zapewne już musztarda po obiedzie, ponieważ jest praktycznie po słowie ze Startem Gniezno, ale nadal uważam, że ściągnięcie Adriana to byłaby dobra inwestycja, na dodatek perspektywiczna, ponieważ chłopak jest z rocznika 1987 co oznacza, że juniorem będzie jeszcze 4 lata. Tyle samo co Kępa, o rok dłużej niż Bałabuch, o 2 lata dłużej niż Wrona i Stachyra. Pomijam już fakt, że w sezonie 2004 był to zawodnik sporo lepszy od wszystkich wyżej wymienionych razem wziętych i że dobrze radził sobie na naszym torze. Na dodatek jestem przekonany, że w sezonie 2005 będzie podobnie. Czyżby Gomólski miał aż tak wygórowane żądania finansowe, że nie można było go ściągnąć. Nie chcę mi się wierzyć.

Jeśli Gomólski zostanie w Starcie, a tak prawdopodobnie będzie, to przekonany jestem, że straci na tym w sensie sportowym. Zdaję sobie sprawę, że to dopiero 17-18 latek, ale przy takim zapleczu (stary Gomólski, J.Crump) mógłby zrobić bardzo szybko ogromne postępy, bo oszukiwać się nie ma co, ale chłopak ten ma ewidentnie "papiery na jazdę". Z uwagą będę śledził jego karierę, bo wydaje mi się że jest to jeden z większych talentów ostatnich lat w polskim żużlu. I nie chodzi mi tutaj o pracowitość, którą pewne braki można nadrobić, ale o wrodzony talent do tego sportu.

lucki73

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#232 Postautor: Talib » 3 grudnia 2004, o 09:42

No właśnie lucki73, a 20.000 PLN to śmieszna cena za takiego zawodnika.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#233 Postautor: Cooper » 3 grudnia 2004, o 09:43

harry pisze:Juniora obcego i tak nie zakontraktujemy :lol: 8) :lol:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#234 Postautor: Talib » 3 grudnia 2004, o 09:51

Nie rozumiem Cię Cooper. Harry miał zapewne na myśli, że nie zakontraktuje "juniora obcego", czyli juniora z zagranicy, np. ze Szwecji, albo z Danii, albo z Anglii na ten przykład. :lol: 8) :lol:

Siwek Patataj

#235 Postautor: Siwek Patataj » 3 grudnia 2004, o 10:07

Talib pisze:No właśnie lucki73, a 20.000 PLN to śmieszna cena za takiego zawodnika.

To bardzo śmieszna suma, ale myślę że nie o pieniądze tutaj chodzi. Być może stary Gomólski stwierdził, że jeszcze za wcześnie jest na zmianę klubu, na rzucenie Adriana na głębszą wodę, że szkoła będzie bliżej na miejscu, nie trzeba będzie się tułać. Z jednej strony pewnie ma rację, z drugiej jednak powinien się zastanowić dokładnie, czy ten rok w II lidze nie zahamuje rozwoju talentu jego syna. Stary Gomólski także bez wątpienia miał fenomenalny dryg do tego sportu, a jak został jego talent zmarnowany wszyscy wiemy. W przypadku Adriana, przy tak ewidentnym talencie jaki posiada, jazda w wyższej lidze powinna być priorytetem. Tak samo dziwię się ciągle Hlibowi, że dalej chce się tułać po I lidze. Przykład eksplozji talentu Marcina Rempały pokazuje, że od najlepszych można się jednak wiele nauczyć. Adriana może na e-ligę nie byłoby jeszcze stać, wszak tak naprawdę to zaczął dobrze punktować dopiero w tym sezonie, ale I liga to odpowiedni poziom moim zdaniem dla niego. W II lidze moim zdaniem nie rozwinie się tak jakby mógł to uczynić o ligę wyżej.

lucki73

Awatar użytkownika
loko1980

#236 Postautor: loko1980 » 3 grudnia 2004, o 11:22

Nie masz co sie dziwic Hlibowi, chlopak pochodzi z Gorzowa, najpierw prowadzil go Boguslaw Nowak pozniej Chomski, miedzy innymi dzieki nimi Hlib jest takim zawodnikiem jakim jest. Pawel dostal w Gorzowie bardzo dobre warunki , z tego co mi wiadamo niewiele gorsze od proponowanych mu w ekstarlidze. Poza tym bedzie mial kontakt z najlepszymy zuzlowcami swiata w ekstralidze szwedzkiej i dunskiej, do tego maja dojsc epizodycznwe starty w Anglii, mysle ze jest to wystarczajaca dawka startow jak dla takiego mlodego chlopaka. Taka strategie startow Hlib opracowal ze swoim ojcem i oczywiscie Chomskim. Faktem jest ze Pawel na zapleczu ekstraligi nie bedzie schodzil poniezej 10 pkt., faktem jest takze ze jesli Stali nie awansuje w przyszlym roku do ekstraligi to bedzie bardzo ciezko zatrzymac go w Gorzowie:p

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#237 Postautor: DonKamizi » 3 grudnia 2004, o 13:59

Dudi pisze:Banda imbecyli i głuptaków! To nie jest towarzystwo dla mnie, Wielkiego Dudiego!

Ja rozumiem, że ktoś może uważac się za znawcę w temacie....bywa.
Ale ponieważ od czasu do czasu napiszę coś na tym forum poczułem się baardzo urażony :( :cry:
Dudi wielka prośba nie obrażaj ludzi, których nie znasz :? :?
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Dudi
Junior

#238 Postautor: Dudi » 3 grudnia 2004, o 14:09

Te słowa nie były kierowane do Ciebie! Wiesz, czasami człowiek nie wytrzymuje i go ponosi! Miałem powody, by w ten łagodny sposób określić kilku gówniarzy.
znowu padło moje zacne imię, więc zareagowałem!

Geest
Senior

#239 Postautor: Geest » 3 grudnia 2004, o 18:50

go! pisze:Niezly jestes! niezly!

skoro tak mowisz...
go! pisze:1° Wlasnie zwyzywales go od palantow

bynajmniej nie przypadkiem
go! pisze:2° Skad wiesz ze ich nie zna?

mnie chocby nie zna

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#240 Postautor: yamahaR1 » 3 grudnia 2004, o 21:28

Dudi weź ty sie zdecyduj bo to troche niepoważne jest. Albo piszesz normalnie na forum (co mi osobiście nie przeszkadza bo moge sie z tobą nie zgadzać ale każdy ma prawo pisać co myśli) albo nic nie piszesz a nie ciągle sie żegnasz i co chwile komuś odpisujesz. Troche to denerwujące.

Danio

#241 Postautor: Danio » 20 maja 2005, o 09:54

No to kolejny plan z juniorem "Kamil Łyko" legł w gruzach! To kogo teraz bierzemy :?: :D bo przecież potrzebny nam jest junior a Łuko z złamana nogą odpocznie sobie co najmniej z miesiąc a potem rehabilitacja :!: Moze na koniec lipca ( przy dobrych wiatrach) zobaczymy go w końcu w debiucie w Lublinie!

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#242 Postautor: kezman » 20 maja 2005, o 16:15

Danio pisze:No to kolejny plan z juniorem "Kamil Łyko" legł w gruzach! To kogo teraz bierzemy :?: :D bo przecież potrzebny nam jest junior a Łuko z złamana nogą odpocznie sobie co najmniej z miesiąc a potem rehabilitacja :!: Moze na koniec lipca ( przy dobrych wiatrach) zobaczymy go w końcu w debiucie w Lublinie!

Damy Klisia i dopłacimy jeszcze :)

A tak poważnie to chyba nie ma sensu w tym momencie ściagąć jakiś juniorów, bo gwarantujących w miarę dobry poziom już nie ma. Lepiej żeby jechał Bałabuch czy Kosiński tych kilka spotkań.

pozdr.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#243 Postautor: Fork » 28 maja 2005, o 17:13

Nikt nie chcial Andrzeja Gluchego, a on powoli sie rozjezdza i lapie punkty.
Dzisiaj dobrze pojechal z Rybnikiem i przypominam starsze wystepy jak Final i polfinal MMPPK i rozne zawody mlodziezowe w tym MDMP.

[ Dodano: Sob 28 Maj, 2005 ]
Nikt nie chcial Andrzeja Gluchego, a on powoli sie rozjezdza i lapie punkty.
Dzisiaj dobrze pojechal z Rybnikiem i przypominam starsze wystepy jak Final i polfinal MMPPK i rozne zawody mlodziezowe w tym MDMP.
Tak wiec przy obecnej kadrze juniorskiej mozemy sobie pluc w brode ze ten mlody gorzowianin przywdziewa plastron naszego rywala GTZ GRUDZIADZ. :?

Awatar użytkownika
papi
Trener

#244 Postautor: papi » 22 czerwca 2005, o 18:35

jak od zaraz to od zaraz :lol: wielkie wzmocnienie Adrianem Śmieją, który bardzo udanie wystartował w tym sezonie w krakowskiej Wandzie, kogo jeszcze w tym klubie zatrudnią :?: :?: Kosińskiemu zabroniono startu w egzaminie na licencje, Bałabuchowi nie chcą kupić Motoru, rodzice smarują w gazetach, że w klubie nikt nie zajmuje się szkółką :x Tylko pogratulować, chyba każdy widzi dokąd to wszystko zmierza :evil:

edit by mikas:
Dyskusja na temat naszego nowego juniora od dłuższego czasu toczy sie tutaj
Aby nie było bałaganu ten temat zamykam.