Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1376 Postautor: Radzio » 16 listopada 2004, o 22:30

Ja uważam, że może będzie ta Mega niespodzianka, ale w regulaminie:) Mam jakieś takie przeczucie :) a co do składu do bym widział w nim
Słaboń
Jeleniewski
Truminski
Piszcz
Knapp
Franków
Obco ( Loram)
Może drugi :>? Zagraniczny:)
Stachyra D.
Kępa K.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#1377 Postautor: DonKamizi » 16 listopada 2004, o 22:35

DonKamizi pisze:Niestety było to jeszcze przed meczem w Zielonce i może tamta przegrana wszystko odwróciła do góry nogami.....

Niektórzy zauważyli....
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#1379 Postautor: DonKamizi » 16 listopada 2004, o 22:39

Radzę uważać na mafię gdyby Grzecho wylądował gdzieś indziej :cry: :cry:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1380 Postautor: Radzio » 16 listopada 2004, o 22:42

Czemu tak marudzicie:)? Będzie dobrze tylko potrzeba troszkę czasu, a Grzecho dalej będzie nasz:)

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#1381 Postautor: Lublin_Fan » 16 listopada 2004, o 22:57

Zakładając optymistycznie...
Jeśli w przyszłym roku mamy walczyć o awans to TYLKO z pierwszego miejsca. Efekt baraży był taki, że nasze asiory dotknęły eligowego żużla i teraz chcą dotknąć eligowej gotówki. I zrobił nam sie problem taki jak obecnie.

ps. Gelu mam wrażenie, że od pewnego czasu cos zipiesz. Loram, Świder i Bajar w komplecie?

Pozdr.

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#1382 Postautor: K.A.M.I.L. » 16 listopada 2004, o 23:00

Ja najchętniej widziałbym taki skład w sezonie 2005:
1.Piszcz
2.Franków
3.Knapp
4.Åšwiderski
5.Loram
6.Stachyra
7.Kępa

Rez. Jeleniewski, Trumiński
MOTOR LUBLIN

dumbli
Szkółkowicz

#1383 Postautor: dumbli » 16 listopada 2004, o 23:10

Hollywood pisze:Jeśli Sipma sie wycofa z obietnicy i nie wzomcnimy sie znacząco , to jak gdzieś na mieście spotkam jakiś bilboard lub reklame to ją rozpierdole w pył.
Co do zarządu , to śmieszne i tyle - AMATORZY !!!

Gdybym był Leszkiem Kępą to po takim tekście od razu wycofałbym sie ze sponsorowania - doskonały przykład kibicowskiego bezmózgowia - a potem będzie psioczył, że nie wiadomo dlaczego nie ma Sipmy i dlaczego żużel sie skończył w Lublinie...

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1384 Postautor: Talib » 16 listopada 2004, o 23:42

Hmm. Mój faworyt (Gomóła) zdaje się podpisał w Gnieźnie. A większość postów zaczyna powoli przypominać typowania u buckmacherów (przyjdzie ten, za chwilę poszedł do ... to może tamten). Ja też zabawię się we wróżkę. Stawiam na utrzymanie składu z zeszłego sezonu (bez Okularnika oczywiście) + Jensen i Bajerski.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1385 Postautor: boxing » 16 listopada 2004, o 23:47

Talib pisze:Hmm. Mój faworyt (Gomóła) zdaje się podpisał w Gnieźnie. A większość postów zaczyna powoli przypominać typowania u buckmacherów (przyjdzie ten, za chwilę poszedł do ... to może tamten). Ja też zabawię się we wróżkę. Stawiam na utrzymanie składu z zeszłego sezonu (bez Okularnika oczywiście) + Jensen i Bajerski.

Gomola ponoc rzeczywiscie podpisal ale na razie jakis wstepny kontrakt cokolwiek to nie znaczy - moze tyle, ze nie jest jednak calkiem zwiazany ze Startem tylko jest to cos w rtodzaju listu intencyjnego
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1386 Postautor: istred » 17 listopada 2004, o 00:14

Uspokujcie się trochę. Jest dopiero połowa listopada, a wy już panikujecie, że wszystkich nam wykupili... Lorama sprzedaliście już do Gorzowa, na podstawie ankiety przeprowadzonej wśród kibiców :lol: , Karlsson i Max póki co też jeszcze niczego nie podpisali. Nie twierdzę, że będą u nas, ale poprostu wyluzujcie. Kto w tamtym sezonie miał podpisany z Lublinem kontrakt o tej porze ? i okazało się, że na sezon mieliśmy na prawdę niezłą drużynę. Wierzycie we wszystkie informacje, które pojawią się w sieci. Portale muszą przecież o czymś pisać, dlatego roi się od plotek i przypuszczeń. Jeszcze wczoraj Karlsson był jedną nogą w Rzeszowie, dziś jest jedną nogą w Ostrowie, jutro będzie jedną nogą w Grudziądzu. Póki nie ma podpisanego kontraktu nie można niczego przesądzać.
Mark Loram, Tomasz Piszcz, Grzegorz Knapp, Tomasz Bajerski, Piotr Świderski, Dawid Stachyra, Kacper Kępa.

Gelu chodziło Ci chyba o walkę o utrzymanie, a nie o awans do pierwszej czwórki :wink:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1387 Postautor: bkapusta » 17 listopada 2004, o 10:12

A tak swoja droga to Jozkow moze stracic Barana ;] Rybnik Staszewskiego a Gorzow Hlibka. Bylo by wtedy wesolo.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#1388 Postautor: Apocalips » 17 listopada 2004, o 10:15

bkapusta pisze:A tak swoja droga to Jozkow moze stracic Barana ;] Rybnik Staszewskiego a Gorzow Hlibka. Bylo by wtedy wesolo.

Czyżbyś proponował taki skład TŻ-u na przyszły sezon :?: :lol:

1.G.Knapp
2.Obcokrajowiec
3.K.Baran
4.T.Piszcz
5.M.Staszewski
6.P.Hlib

:?: :wink: Jestem jak najbardziej za :P
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Doos

#1389 Postautor: Doos » 17 listopada 2004, o 10:18

A moze Tomek Gollob????? :lol: :lol: :lol:
Jak mozna przeczytac http://www.przegladzuzlowy.pl/news_tarn ... 1089878620 nad Rafineria Trzebinia, a co za tym idzie Unia Tarnow zawisly czarne chmury, bo kto bedzie placil Tomkowi G. skoro Trzebinia ma taaaaaaaakie klopoty???Czyzby poczatek konca wielkiej Unii?

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#1390 Postautor: Talib » 17 listopada 2004, o 10:56

No widzicie jaka ładną pralnią pieniędzy może być klub sportowy? Teraz, albo za jakiś czas się sprzeda Gollobów, Kołodzieja oraz np. Rempałów i pieniążki czyściutkie. :)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1391 Postautor: ravajas » 17 listopada 2004, o 11:15

Gawrzyk pisze:
Nie ma takiego zespolu, ktory odjechalby sezon bez porazki.

o przepraszam... w 98 lub 97 Unia Leszno, jak awansowała do I (wtedy) ligi drugoligowe rozgrywki zakończyła z kompletem punktów.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1392 Postautor: ravajas » 17 listopada 2004, o 11:18

Hollywood pisze:Jeśli Sipma sie wycofa z obietnicy i nie wzomcnimy sie znacząco , to jak gdzieś na mieście spotkam jakiś bilboard lub reklame to ją rozpierdole w pył.
Co do zarządu , to śmieszne i tyle - AMATORZY !!!

hollywood zawodowiec się znalazł... ja jestem cierpliwy, ale do czasu. Stary... idź i pokaż jak to sięrobi, albo się nie odzywaj, ok?

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1393 Postautor: Gelo » 17 listopada 2004, o 11:49

Również uważam, że Hollywood przesadził z surową oceną. Mnie też niepokoi cisza wokół naszego klubu, ale jakby nie było od trzech lat nasi działacze nie zawodzą. I nie ma podstaw, żeby nazywać ich amatorami. Trzeba wierzyć, że mają wszystko pod kontrolą i nie zostaną na lodzie. Szum jaki wytwarzają niektórzy wokół siebie u niektórych wywołuje rozpalenie głowy a wtedy można popełnić błąd (np w podpisaniu absurdalnie wysokiego kontraktu). Są warunki jakie są - z pewnością będziemy mieli najlepszy sklad na jaki nas będzie stać.

Shack
Administrator

#1394 Postautor: Shack » 17 listopada 2004, o 11:59

wszystko ladnie pieknie, tylko ze max wcale nie podpisal z ukraincami, wszystko jest dogadane na 99% a nie bylo faxu zeby odeslac podpisany kontrakt :lol: :lol: ciekawe co by zrobil mÄ…dry ukrainiec jak juz sie pochwalil maxem a jakis prezes wariat dzis zaplacil by maxowi dwa razy wiecej :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#1395 Postautor: GRISZA » 17 listopada 2004, o 12:27

Shack pisze:wszystko ladnie pieknie, tylko ze max wcale nie podpisal z ukraincami, wszystko jest dogadane na 99% a nie bylo faxu zeby odeslac podpisany kontrakt :lol: :lol: ciekawe co by zrobil mÄ…dry ukrainiec jak juz sie pochwalil maxem a jakis prezes wariat dzis zaplacil by maxowi dwa razy wiecej :lol: :lol: :lol:

Oj Shack. A Ty dalej z tą Ukrainą. Żenujące to już jest ...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Siwek Patataj

#1396 Postautor: Siwek Patataj » 17 listopada 2004, o 13:28

Doos pisze:A moze Tomek Gollob????? :lol: :lol: :lol:
Jak mozna przeczytac http://www.przegladzuzlowy.pl/news_tarn ... 1089878620 nad Rafineria Trzebinia, a co za tym idzie Unia Tarnow zawisly czarne chmury, bo kto bedzie placil Tomkowi G. skoro Trzebinia ma taaaaaaaakie klopoty???Czyzby poczatek konca wielkiej Unii?

Dzisiaj w południe już także Wiadomości podawały, że aresztowany został V-ce Prezesa Rafinerii Trzebinia, w związku z aferą paliwową, która zaczęła się od Orlenu. Z pewnością splendoru Unii Tarnów to nie przyniesie i obawiam się, zgodnie z przedmówcą, że... mogą być poważne kłopoty z dalszym sponsorowaniem żużla. Obym nie był złym prorokiem.

lucki73

PS. A Rickardsson niech idzie to Wrocławia. Będę miał tam już wtedy czwórkę moich ulubionych zawodników. Może nawet zacznę jeździć do Wrocka na mecze:-)))

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#1397 Postautor: fcb » 17 listopada 2004, o 16:00

ciemno to wszystko widzę.....chyba ten sezon będzie najsłabszy z wszystkich dotychczasowych w 1 lidze. Boję aię ale chyba jednak tak będzie :( :( :(

ps. nie nazywajcie rzeszowa ukrainą bo tak naprawdę to bliżej granicy z ukrainą jest lublin, poza tym to przez takie gadanie stajemy się prostakami i debilami. Rzeszów (chociaz nie przepadam za tym miastem) ma swoich kibiców i chyba normalne ,że kibicują swojej drużynie. Przed rokiem było tak samo. Cieszą sie ,że będą mieli mocny skład to normalne. Zachowujmy się normalnie a nie jak kibice piłkarscy :!: :!:
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
cartman

#1398 Postautor: cartman » 17 listopada 2004, o 16:09

Jestem zaskoczony ! ktoś tu broni Rzeszowa :) cieszy mnie to, zawsze wiedziałem że kibice w Lublinie mają więcej kultury niz prostaki z tarnowa, gdzie jedynym rozwijającym sie postem na forum jest obrażanie zużlowców i kibiców z Rzeszowa.

A propos Max'a to mysle że to nie będzie taka ściema jak z Dobruckim, który miał być już na 99% w Rz-owie, ponieważ nikt z zarządu sekcji tego nie potwierdzał, a info co do Maxa jest z pewnego źródła.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1399 Postautor: Mars » 17 listopada 2004, o 17:19

sa sezony lepsze i gorsze my mielismy swoja szanse i jej nie wykorzystalismy teraz czas na gorszy sezon niestety....a co do Rzeszowa to montuja solidna druzynke i zycze im powodzenia moze oni wejda predzej odnas.. a my no coz czeka nas 5-6 miejsce..bez wzmocnien...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Facter

#1400 Postautor: Facter » 17 listopada 2004, o 21:01

Mam nadzieje, że to nie będzie tak jak z Gnieznem, że byli w barażach nie wleźli i kolejny sezon 5 czy 6 miejsce, a teraz już druga liga!