Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
boxing
Trener

#1226 Postautor: boxing » 14 listopada 2004, o 00:17

Rusko sam mowil ze jego zdaniem we Wroclawiu jest miejsce dla 5 seniorow. Pewniakami sa ponoc Hampel Miskowiak i Gapinski. Do "oddania" jest jeden sposrod 3: Drabik Swider Slabon. Podejrzewam ze Drabika jednak zechca utrzymac bo to rutyniarz i na razie zrobi wiecej punktow od Swidra i Slabonia bo po kontuzji juz doszedl do niezlej formy. Do Slabonia nie mam przekonania - obawiam sie ze u nas by nie zaistnial bo nie zarobilby tyle kasy aby utrzymac extra sprzet bez ktorego nie istnieje - to nie tylko moje zdanie. Swiderski - jezeli bedzie do wziecia - to dobry pomysl; mlody zawodnik, u nas moglby regularnie jechac po 5 biegow i troche punktow nam przywiezc. Jest to na pewno zawodnik ktorego warto obserwowac i ktory (jezeli to on bedzie do wziecia) moze finansowo bedzie do "przelkniecia" a i dla jego rozwoju sportowego jazda regularnie po 5 biegow bylaby wskazana.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Zulu
Junior

#1227 Postautor: Zulu » 14 listopada 2004, o 00:49

ozzyman pisze:Widzę,że Darek pomimo wszystkich ''grzechów'' wciąż bardzo popularny na forum i co niektórzy chcieliby go widzieć w składzie na przyszly sezon.Myślę jednak, że sentymenty trzeba odłożyć na bok i pomyśleć nad sensownymi ruchami transferowymi.Drugą część zdania kieruję oczywiście do włodarzy klubu.A co do Rybki to on stracił wszelkie zaufanie wśród kibiców i dziwię się, że ktoś go w ogóle widzi w składzie w 2005 roku.

Jakieś fatum śledziowe wisi na tym forum. Biorąc pod uwagę wyczyny Rybki w sezonie 2004, pomysły na "Śledzix Reaktywacja" i jego miejsce w składzie w sezonie 2005 - uważam co najmniej za niepoważne. :roll: Jednak w uznaniu za jego zasługi dla klubu w sezonie 2003, apeluję o rozwagę i powstrzymanie się forumowiczów przed pochopnymi działaniami mającymi na celu usunięcie lub zmianę napisu na pierwszej stronie wątku:
" Śledź odpowiedzi w tym temacie ".

Ps. Informacja znajduje siÄ™ w lewym, dolnym rogu.

Siwek Patataj

#1228 Postautor: Siwek Patataj » 14 listopada 2004, o 01:12

Cały dzień mnie tu nie było i widzę, że mnie niezły cyrk ominął z Gelem w roli głównej.

Gelu, szczere pytanie: ile Ty masz lat i jakiej jesteś płci? Jak masz 15 lat i masz psitkę między nogami, to wybaczę Ci ten brak honoru. Chcesz sprowadzić Śledzia, który wypiął także na Ciebie jako kibica dupę i nasrał rzadkim gównem (wybaczcie te wulgaryzmy, ale nie sposób inaczej wyrazić swojego zbulwersowania). A może Ty koprofilem jesteś i lubisz jak ktoś na Ciebie sra (znowu za przeproszeniem)? Wiesz co to jest honor? Znasz takie słowo jak godność? Chcesz kogoś, kto napluł Ci prosto w twarz z powrotem do drużyny? Chcesz powiedzieć, że Śledź Ci w twarz nie napluł, tylko deszcz padał?

Z całym szacunkiem do Darka Śledzia, który był moim ulubionym zawodnikiem Motoru począwszy od końca lat 80-tych, ale... takich rzeczy się nie robi. To jak zdrada. A ja zdrady nie wybaczam.

Poza tym dyrdymały "sadzisz", porównując siłę uderzeniową Śledzia do G.Rempały czy Bajerskiego. Gadasz chłopie (choć mam tu wątpliwości poważne) od rzeczy, zapatrzony będąc w swój "dobromirowski" pomysł zakontraktowania Śledzia. Wybacz mi szczerość, ale straciłem wobec powyższych Twoich słów i propozycji wiarę w Ciebie jako w obiektywnego kibica. A przede wszystkim rozsądnego.

Przepraszam za dosadność, ale prostolinijność, także w wyrażaniu niezbyt pochlebnych opinii cenię sobie nade wszystko.

ukłony
lucki73
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2004, o 01:22 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1229 Postautor: Gelo » 14 listopada 2004, o 01:15

Gelu, szczere pytanie: ile Ty masz lat i jakiej jesteś płci? Jak masz 15 lat i masz psitkę między nogami, to wybaczę Ci ten brak honoru.

o to to to - i w jednym i w drugim masz rację - mam siedem lat i kuciapkę. masz honoru w nadmiarze idz na mecz piłki nożnej i bij w mordę policjanta...

Siwek Patataj

#1230 Postautor: Siwek Patataj » 14 listopada 2004, o 01:24

Gelo pisze:
Gelu, szczere pytanie: ile Ty masz lat i jakiej jesteś płci? Jak masz 15 lat i masz psitkę między nogami, to wybaczę Ci ten brak honoru.

o to to to - i w jednym i w drugim masz rację - mam siedem lat i kuciapkę. masz honoru w nadmiarze idz na mecz piłki nożnej i bij w mordę policjanta...

Nijak nie rozumem aluzji (tej do piłki nożnej), ale... nie zbadane są meandry myślowe co niektórych.

lucki73

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1231 Postautor: Gelo » 14 listopada 2004, o 01:27