Podsumowanie sezonu 2004

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

Podsumowanie sezonu 2004

#1 Postautor: jas » 3 listopada 2004, o 21:53

tak przegladalem fora innych klubow i wszedzie taki watek jest (zreszta u Nas tez byl w zeszlym roku). wiec mysle, ze najblizszy czas, aby tutaj cos stworzyc.

proponuje uzasadic krotko opinie o kazdym zawodniku i wystawic mu opinie w skali szkolnej :wink: .

Peter Karlsson - zdecydowanie najlepszy zawodnik TZ-u w tym sezonie. poza kiloma ostatnimi wystepami nie zawodzil, chociaz i te nie byly najgorsze. wygral nam kilka meczy - zdecydowanie gdyby nie on to nie bylo by victorii wyjazdowych. szkoda, ze sam kilka razy nie mog poderwac reszty chlopakow do boju. ale i tak jezdzil zdecydowanie lepiej niz spodziewalem sie przed sezonem. mam nadzieje, ze zostanie na przyszly sezon. 5+

Grzesio Knapp - i w tym miejsu ocena juz sprawila wiekszy klopot. mimo wspanialej, brawurowej i bardzo widowiskowej jazdy u nas, cieniowal zazwyczaj na wyjezdzie. mysle, ze stac go na jeszcze lepsze wyniki w przyszlym roku, jesli powaznie zaiwestuje w sprzet. on musi zostac - tu nie ma chyba zadnych watpliwosci :twisted: 4

Tomek Piszcz - tutaj tez problem. pocztek sezonu - tragedia, potem coraz lepiej - echal tak jak wszyscy oczekiwali, a wtedy kontuzja. po kontuzji jechal lepiej niz sie spodziewalem, ale mecz w Zielonce pozostawil zle wrazenie. mam nadzieje na przyszly sezon bez kontuzji, takie same naklady na sprzet (2 razy nie powinien trafic rzechow) i bedzie dobrze. 4-

Mariusz Franków - po pierwszym meczu myslalem, ze mamy swietnego zawodnika, ale sie zawiodlem... jechal zdecydowanie ponizej swoich mozliwosci (a moze to byl tylko mit o jego ogromnych mozliwosciach :lol: ) zawodzil. nie przyjezdzal na treningi. na wyjazdach nie potrafil pokazac swojego e-ligowego doswiadczenia. uwazam, ze mial bardzo slaby ten sezon i jestem za tym, aby podziekowac mu za wspolprace. 2+

Sebastian Trumiński - szkoda, ze po popisach Śledzia jezdzil Ojciec zamiast niego, bo widac bylo, ze jest wyraznie lepszy. kiedy zaczeto na niego stawiac jezdzil na prawde bardzo dobrze, az doszlo do barazy. wypowiadla sie raczej pompatycznie, ja zludzen nie mialem, ale tak slabego wystepu sie nie spodziewalem. i jeszce ten numer z tasma w Zielonce. ale bylo lepiej niz sie mozna bylo spodziewac (mowie o sezonie - nie barazach) i jestem za tym, aby zostal, dostal sprzet i walczyl o sklad. 4-

Jurek Mordel - raczej nie najlepiej, ale nikt sie chyba nie spodziewal lepszych wynikow. szkoda, ze jezdzil zamiast Trumny. i ten straszny numer w Gdansku. mimo wszystko mysle, ze powinien zostac w takim charakterze jak w tym roku albo zakonczyc kariere. bo bez Jurka to jakos tak dziwnie :lol: 2+ plusik to tylko z sentymentu...

Darek Śledź - pisze to z ciezkim sercem, bo to moj idol z lat dziecnnych, ale trzeba - Darek zrobil nas w przyslowiowego... konia. szkoda, bo w tak krotkim czsie stracil cala sympatie kibicow, ktora zyzkal przez cala kariere. szkoda gadac. 1

Daniel Jeleniewski - poczatek jak co roku - tragedia!!!! widac bylo, ze nie przepracowal zimy jak trzeba. potem w miare, lecz tez nie tak jak oczekiwalismy. dopiero koncowka (jak co roku :P ) na poziomie. w przyszlym roku powinien walczyc o miejsce w skaldzie z Trumna. 3

Dawid Stachyra - tez ciezko ocenic. widac, ze po przebytych kontuzjach sie boi - jak nie wygra startu, to zamyka gaz na luku. jeden dobry wystep przeciwko Rzeszowowi wiosny nie czyni. ale pojedyncze przeblyski pokazuja, ze potencjal ma. mimo wszystko powinien zostac, a zmian trenera wyszlaby mu na dobrze. 2+
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#2 Postautor: maestro76 » 3 listopada 2004, o 22:12

no to oceniajmy :)

peter- 5+ -dla mnie rewelacja-jakby pojechal w barazach kolo 12-13 pkt bylaby 6
grzesio- 4- -walczyl jak lew ale efekty srednie
tomek- 3+ -kolejny sezon z rzedu mial pecha-najpierw sprzet pozniej kontuzja
franek- 3 -wszyscy liczyli na wiecej-mam nadzieje ze zostanie i pokaze na co go stac
trumna-3 -bez rewelacji,przecietniak
mordel- 2- -czas na emeryturke
sledz- 0 -za olanie kibicow(poczatek sezonu-do meczu z rzeszowem-4+)
jelen- 2 -przecietnie,wyszly mu ze dwa mecze i tyle
dawid- 1+ -swoje w tych pierwszych startach czasami przywozil

pozdr
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Jablo

#3 Postautor: Jablo » 3 listopada 2004, o 22:36

Peter - pozwole sobie postawic 5 a nie 6! bo jako najlepszy zawodnik w lidze powinien utrzymywac najwyzsyz poziom przez caly sezon a niestety w kilku bardzo waznych dla nas meczach zawiodl
Grzesio - to jest nasz najelpszy zawodnik krajowy i podstawa naszej druzyny w przyszlym sezonie. tez 5, ale zaraz odezwa sie glosy ze przesadzilem. Kazdy kto widzial Grzesia na torze w tym roku mysle ze podzieli moja opinie
Piszczyk - ciezko powiedziec mial kilka dobrych wystepow ale ta kontuzja. Szkoda bo mogl byc naprawde dobry sezon - 4
Sledz - tu nawet niedostateczny bedzie chyba bedzie zbyt dobra ocena. Ja bym go po prostu nieklasyfikowal ;-D
Trumna - Mysle ze ten czlowiek pokazal na co go stac. Pomimo tego ze nie jezdzil caly sezon w koncowce dal popis. Szkoda tylko tej zielonki... 4=
Frankow - jak go zobaczylem na pierwszym spotkaniu przecieralem oczy ze zdumienia, jezdzil swietnie, technicznie bomba. Ale jak juz sie "skumplowal" ze Sledziem nie bylo tak cudnie.. 3+
Jelen - poczatek sezonu tragedia, ale koncowka naprawde swietna. Pokazal ze potrafi jechac 3+ z mozliwoscia wyzszej oceny w przyszlosci
Dawidek - Kontuzje, strach w oczach, przymykanie gazu przed wirazem - niestety 2

Jurek - n/c

go!
Trener

#4 Postautor: go! » 4 listopada 2004, o 08:18

Jablo pisze:Peter - pozwole sobie ...............

Popieram - dokladnie tak samo, no moze roznica w plusach i minusach. Ale "chodzi o to zeby te plusy nie przeslonily wam minusów" :wink:

kylong
Junior
Kontakt:

#5 Postautor: kylong » 4 listopada 2004, o 11:28

Peter Karlsson- 6 no i co z tego że w ostatnich meczach nie zachwycał ale gdyby nie on to pewnie TŻ byłby w drugjej połówce tabeli
Grzesio Knapp- 4 nie zachwycił skutecznością ale jego waleczność w tym sezonie naprawdę mogła się podobać
Tomek Piszcz- 4 początek i koniec sezonu miał inponujący tylko szkoda że przyplątała się kontuzja gdyby nie to to kto wie??
Sebastian Trumiński- 3 zawiudł w najważniejszym momęcie... ale ta 3 jest w podziękowaniu za pomoc w dojściu do baraży
Mariusz Franków- 2!! dziękujemy nie zapraszamy ponownie
Jurek Mordel-2+ w jednym meczu jurek pokazał na co go stać ale czemu tylko w jednym?? plus na zachete
Darek Śledź-1 jak gdzieś preczytałem ''bez śledzia judasza ekstraliga i tak prawie była nasza!!''
Daniel Jeleniewski- 3 udany koniec sezonu zobaczymy co pokarze za rok
Dawid Stachyra-2- bez komentarza
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#6 Postautor: Cooper » 4 listopada 2004, o 11:54

hmmm Frankow ma 2 a Mordel 2+ ? :shock: I przy tym Jelen 3? Troche sie to kupy nie trzyma.

Moje:

Karlsson 5- , nie jest typem , ktory porywa tlumy, ale przez wieksza czesc sezony bylo bardzo dobrze. Minus za baraze i dwa mecze przed nimi.

Knapp - 4, ani mnie ani wiecej, nie wszystko bylo tak jak byc powinno, ale poziom trzymal.

Piszcz-3+, tak jak u Knappa, tyle, ze Piszcz byl mniej rowny.

Jelen- 3+, plusik bardzo maly, glownie za koncowke sezonu, ale mi sie podobal.

Dawid-2. Jak juz jezdzil to tak jakby nie jezdzil. Ale ja wierze w niego w tym sezonie (tzn. moze sie przelamie przy wiekszej ilosci startow).

Trumna-3, fajnych pare startow, ale w najwazniejszym momencie zawiodl troche. Jednak mogl sie podobac. Nawet na malego plusika zasluguje.

Franek-3, niestety rzadziej niz sie spodziewalem wpisywalem mu "3" w program.

J. Mordel, Sledz, Stefani i inni "kadrowicze" nie skalsyfikowani przeze mnie (Jurkowi nie wypada 2 stawiac :D )
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika