Daniel Jeleniewski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#26 Postautor: yamahaR1 » 20 października 2004, o 12:11

to jeszcze zależy od tego czy Daniel będzie miał jakieś propozycje z innego klubu. Jeżeli tak to wątpie żeby chciał u nas robić za rezerwowego ale jeżeli nie dostanie dobrej propozycji to ja sie nawet uciesze że zostanie. Walka o miejsca w składzie napewno nam na złe nie wyjdzie, a Daniel mógłby na jakiś mecz w Lublinie sie nawet załapać do składu bo wiemy jak mu na wyjazdach szło. Zielona Góra to tylko 1 z wyjątków bo na wyjazdach jest bardzo niepewny, a już nie będzie juniorem i musiałby brać większą odpowiedzialność za wynik

Awatar użytkownika
! ... m@tti ... !

#27 Postautor: ! ... m@tti ... ! » 24 października 2004, o 20:45

Na przegladzie zuzlowym wyczytalem ze Daniel Jeleniewski
Wystapil dzisiaj w Tarnowie w Memoriale Chrupka.
Cos tam jest namieszane niby jelen był trzeci w 2 polfinale i awansowal do finalu :D

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_turn ... 1089878343

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#28 Postautor: grzesieck » 24 października 2004, o 21:09

Chyba latwo sie domyslic ze cos im sie jebnelo i chodzi o Łukasza Jankowskiegp... 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#29 Postautor: KubuÅ› » 24 października 2004, o 21:26

Relacja z tego turnieju z http://www.sportowefakty.pl . Na przegladzie zuzlowym cos im sie pomylilo bo tam nie jechal Daniel chyba im chodzilo o Lukasza Jankowskiego.

I. (73,77) Dobrucki, Czerwiński , J. Rempała, T. Rempała (d)
II. (73,09) M. Rempała, Słaboń, Czerwiński, Baran
III. (74,44) J. Rempała, Jankowski, Burza, M. Rempała (d)
IV. (74,60) Jankowski, Dobrucki, Słaboń, Kuciapa (d)
V. (73,58) Dobrucki, Wardzała, M. Rempała, Pietruszko
VI. (74,37) Pietruszko, Hlib, Czerwiński, Jankowski
VII. (75,31) Dobrucki, Baran, Burza, Hlib (d)
VIII. (74,07) Pietruszko, Kuciapa, J. Rempała, Baran
IX. (74,19) Wardzała, Słaboń, J. Rempała, Hlib (d)
X. (75,36) Słaboń, T.Rempała, Burza, Pietruszko
XI. (74,05) Kuciapa, Wardzała, Czerwiński, Burza
XII. (73,99) Kuciapa, T. Rempała, M. Rempała, Hlib (d)
XIII. (74,94) Wardzała, Jankowski, Baran, T. Rempał (d)

Końcowa klasyfikacja turnieju:

1. Rafał Dobrucki (3,2,3,3) 11
2. Robert Wardzała (2,3,2,3) 10
3. Maciej Kuciapa (d,2,3,3) 8
4. Krzysztof Słaboń (2,1,2,3) 8
5. Łukasz Jankowski (2,3,0,2) 7
6. Adam Pietraszko (0,3,3,0) 6
7. Jacek Rempała (1,3,1,1) 6
8. Marcin Rempała (3,d,1,1) 5
9. Zbigniew Czerwiński (2,1,1,1) 5
10. Tomasz Rempała (d,2,2,d) 4
11. Paweł Baran (0,2,0,1) 3
12. Stanisław Burza (1,1,1,0) 3
13. Paweł Hlib (2,d,d,d) 2

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#30 Postautor: bkapusta » 24 października 2004, o 21:30

grzesieck pisze:Chyba latwo sie domyslic ze cos im sie jebnelo i chodzi o Łukasza Jankowskiegp... 8)

To ty jestes jakas nadludzka inteligencja jak ci sie udalo latwo domyslec ze chodzi o Lukasza Jankowskiego. Tymbardziej ze Lukasz nie mogl startowac w tym Memoriale bo jest on TYLKO dla JUNIOROW a Lukasz Jankowski, syn Romana, zawodnik Uni Leszno, przyszedl na ten swiat roku panskiego 1982 i jest obecnie SENIOREM.

Lukasz jechal a i owszem ale w memoriale PYTKI, rownolegle byl memorial CHRUPKA i o ten turniej sie tutaj rozchodzi.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#31 Postautor: grzesieck » 24 października 2004, o 21:52

bkapusta pisze:
grzesieck pisze:Chyba latwo sie domyslic ze cos im sie jebnelo i chodzi o Łukasza Jankowskiegp... 8)

To ty jestes jakas nadludzka inteligencja jak ci sie udalo latwo domyslec ze chodzi o Lukasza Jankowskiego. Tymbardziej ze Lukasz nie mogl startowac w tym Memoriale bo jest on TYLKO dla JUNIOROW a Lukasz Jankowski, syn Romana, zawodnik Uni Leszno, przyszedl na ten swiat roku panskiego 1982 i jest obecnie SENIOREM.

Lukasz jechal a i owszem ale w memoriale PYTKI, rownolegle byl memorial CHRUPKA i o ten turniej sie tutaj rozchodzi.

nie obraz ale co ty pierdolisz za przeproszeniem? Z reszta spojdz na posta nad Twoim i chyba bedziesz wiedzial o co chodzi...no chyba ze np. Dobrucki czy TRRR to sa dla Ciebie juniorzy...

A m@tti najwyrazniej nie umie czytac tego co napisali na przegladzie zuzlowym gdzie jest wyraznie napisane ze chodzi o memorial pytki (ten w ktorym rzekomo jelen startowal) a nie o zadnego chrupka. A skoro w relacji jest wspomniany Łukasz Jankowski oraz w generalce to jakos sie domyslilem ze to wlasnie z nim sie redaktorom pomylil Jeleniewski...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#32 Postautor: bkapusta » 24 października 2004, o 22:00

grzesieck pisze:
bkapusta pisze:

nie obraz ale co ty pierdolisz za przeproszeniem? Z reszta spojdz na posta nad Twoim i chyba bedziesz wiedzial o co chodzi...no chyba ze np. Dobrucki czy TRRR to sa dla Ciebie juniorzy...

A m@tti najwyrazniej nie umie czytac tego co napisali na przegladzie zuzlowym gdzie jest wyraznie napisane ze chodzi o memorial pytki (ten w ktorym rzekomo jelen startowal) a nie o zadnego chrupka. A skoro w relacji jest wspomniany Łukasz Jankowski oraz w generalce to jakos sie domyslilem ze to wlasnie z nim sie redaktorom pomylil Jeleniewski...

Ty masz problem z oczami?

To co posaliscie [wyniki z Jankowskim, Dobruckim ect.;] TO MEMORIAL PYTKI

P Y T K I

zalapales?

A teraz usiadz wygodnie

Niespodzianka dnia!

ODBYL SIE ROWNOCZESNIE NA TYM SAMYM OBIEKCIE DRUGI TURNIEJ

MEMORIAL CHRUPKA

MEMORIAL W KTORYM BIORA UDZIAL JUNIORZY!
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#33 Postautor: bkapusta » 24 października 2004, o 22:02

Kod: Zaznacz cały

W dniu dziejszym na tarnowskim torze [b]dwa turnieje indywidualne[/b]: Memoriał Ryszarda Chrupka oraz Memoriał Zygmunta Pytki, które są uwieńczeniem tego niezwykle udanego sezonu dla tarnowskiej Unii.[b] Zawody rozpoczęły się od Memoriału im. Ryszarda Chrupka, w którym brali udział tylko juniorzy.[/b]

Pierwsze zdanie z relacji an przegladziezuzlowym.pl

Przeczytaj

Zrozum

Przeczuytaj raz jeszcze

DOPIERO pisz komentarze na forum.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
! ... m@tti ... !

#34 Postautor: ! ... m@tti ... ! » 24 października 2004, o 22:03

Z tego memroialu Chrupka przechodzi dowch juniorow do turnieju Zygmunta Pytkoi byli to baran i rempala A jankowski byl od poczatkuna liscie Sratowej w memoriale Zygmunta Pytko.

Pól 1: Baran Bendzera Zielinski D Beben D
Pól 2: 73,56 Rempala,Dzik,Jeleniewski,cieselski u]
Final 73,03 M Rempala Baran Jeleniewski Bendzera

To jakim cudzem jelen jets w finale jak byl trzeci w pol finale :D
Ostatnio zmieniony 24 października 2004, o 22:07 przez ! ... m@tti ... !, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#35 Postautor: bkapusta » 24 października 2004, o 22:04

! ... m@tti ... ! pisze:Z tego memroialu przechodiz dowch juniorow i byli to baran i rempala a jankowski byl od poaczatku na liscie .
Pól 1: Baran Bendzera Zielinski D Beben D
Pól 2: 73,56 Rempala,Dzik,Jeleniewski,cieselski u]
Final 73,03 M Rempala Baran Jeleniewski Bendzera

To jakim cudzem jelen jets w finale tak podaje pz

Zapewne Dzik sie wycofal;]
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#36 Postautor: grzesieck » 24 października 2004, o 23:18

bkapusta pisze:

W dniu dziejszym na tarnowskim torze [b]dwa turnieje indywidualne[/b]: Memoriał Ryszarda Chrupka oraz Memoriał Zygmunta Pytki, które są uwieńczeniem tego niezwykle udanego sezonu dla tarnowskiej Unii.[b] Zawody rozpoczęły się od Memoriału im. Ryszarda Chrupka, w którym brali udział tylko juniorzy.[/b]

Przeczytaj

Zrozum

Przeczuytaj raz jeszcze

ale w ogole wytlumacz mi na chuj mieszasz do tego wszystkiego ten pieprzony memorial chrupka o ktorym jest tylko tyle ze baran i rempala awansowali z niego do memorialu pytka? przeciez my caly czas mowimy o memoriale pytki a ty wyskakujesz mi caly czas z tym chrupka...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#37 Postautor: bkapusta » 25 października 2004, o 08:54

grzesieck pisze:
bkapusta pisze:

Przeczytaj

Zrozum

Przeczuytaj raz jeszcze

ale w ogole wytlumacz mi na chuj mieszasz do tego wszystkiego ten pieprzony memorial chrupka o ktorym jest tylko tyle ze baran i rempala awansowali z niego do memorialu pytka? przeciez my caly czas mowimy o memoriale pytki a ty wyskakujesz mi caly czas z tym chrupka...

PEWNIE DLATEGO ZE TO W NIM JECHAL JELENIEWSKI ;]

Pozatym pierwsza notka

! ... m@tti ... !     
PostWysÅ‚any: Nie 24.10.2004 19:45    Temat postu:
Na przegladzie zuzlowym wyczytalem ze Daniel Jeleniewski
Wystapil dzisiaj w Tarnowie w Memoriale Chrupka.
Cos tam jest namieszane niby jelen był trzeci w 2 polfinale i awansowal do finalu Very Happy

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_turnieje.php?id=1089878343

Jak widac jest do chuja o memoriale CHRUPKA

WY WYSKOCZYLISCIE Z PYTKA I OSWIECILISCIE NAS ZE JECHAL JANKOWSKI A NIE JELENIEWSKI A MY OD POCZATKU MOWIMY O INNYCH ZAWODACH.

Caly zcas jest mowa o memoriale CHRUPKA w ktorym to Jelen w polfinale byl 3 mimo to wystapil w finale TEGO memorialu zamiast Dzika.

WEZ SIE KUNA NAUCZ CZYTAC;]

EOT

ps. zdanie z notki m@ttiego o tym ze Jelen byl trzeci a mimo to jechal w finale nie dotyczy faktu ze 2 zawodnikow z CHRUPKA jechalo w PYTCE [kuna jak to glupio brzmi:P:P] tylko tego ze jelen w CHRUPCE byl 3 w polfinale a mimo to pojechal w finale tego memorialu. CO do PYTKI to oczywiscie jechal tam Jankowski ale to jest wyraznie ujete w relacji. Jakbyscie dokladnie przeczytali nie bylo by calego zamieszania.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#38 Postautor: grzesieck » 25 października 2004, o 12:25

Dobra ok looz, ja i tak juz teraz nic nie rozumiem, w kazdym razie wiem ze Jankowski jechal w Pytce :lol: (w pyte jechal :wink: ) a Jelen w Chrupce choc o tym ze Jelen startowal gdzies w jakim memoriale to pierwsze slysze...no ale niewazne, zamotalismy sie wszyscy. EOT.
METHANOL ADVENTURE TEAM

peterix
Szkółkowicz

#39 Postautor: peterix » 25 października 2004, o 15:34

A wracajÄ…c do tematu....
Myślę, że warto aby Jeleń został. Nie jako "zapchaj dziura" składu, ale jako solidny zawodnik w rezerwie (nie mylić z drugim młodzieżowcem!).
Pokazał w Zielonej, że potrafi jechać - szkoda że późno, ale... :!:
Niech przepracuje SOLIDNIE zimę i spokojnie może wchodzić do składu w miejsce Trumińskiego czy Frankowa, bo zakładam koniec(?) kariery Jurka Mordela. :wink: Trzeba dać mu szansę, a kolejny sezon w 1.lidze będzie dla niego wyznacznikiem czy warto na poważnie bawić się w żużel no dobrym poziomie czy finisz.
Bo nie może być tak jak co roku, że w swoim trzecim biegu w meczu Daniel "umiera" na torze, bo zabrakło mu pary w rękach. Trening czyni mistrza. Ja tam w niego wierzę :)
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#40 Postautor: piwo__ » 25 października 2004, o 20:15

Moim zdaniem gdyby ostro przepracowal zime to nawet nie musialby byc "solidnym rezerwowym" tylko mialby sznase na miejsce w podstawowym skladzie (czego mu zycze)... Ma papiery na jazde i nie od dzis to wiadomo... Mam nadzieje ze zostanie w Lublinie!
Jelen rulez :P
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
sonyicius

Re: Daniel Jeleniewski

#41 Postautor: sonyicius » 26 października 2004, o 20:26

Ja tez jestem za Danielem.Ale jesli chce duzo znaczyc w zuzlu musi sie wiecej starac :!: .
Nie zbadane sÄ… drogi PC-ta
Numer gg:5171756
Obrazek