Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Faktycznie, jakby nie deszcz to Wrocław wygląda dokładnie tam samo jak my tydzień temu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
No to Toruń mistrzem. Kolejny rok użerania się z tą patologią przed nami.
Nokaut w Toruniu pod koniec, choć wydawało się że nawet WTS może tam wygrać. Apator robi to co robiliśmy my jak dominowaliśmy na swoim torze. I uzupełniają się wzajemnie. We Wrocławiu złoto odbierze Toruń.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
kdsz pisze:Torsen pisze:Wieczna szydera z Madsena, że tylko kreda. A kiedy Dudek choćby zamarkował atak po zewnętrznej?
Ktoś ewidentnie potrzymał mu piwo ;)
To była tylko konsekwencja pierwszego łuku ;)
-
rumburaquee
- Zawodowiec
E w sumie to nasz wstyd nie taki wielki;)
- niespokojny
- Trener
Ten mecz przypomina nasz mecz przed rokiem. Też od 12 biegi dostaliśmy baty i złoto uciekło.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Niewiele punktów więcej jak my tydzień temu. Jakby nie deszcz to nasz wynik z zasadniczej byłby zagrożony.
Rok temu zrobiliśmy więcej. Apator ma bardzo mocne końcówki. Przypomniał się półfinał z 2024.
Sparta to ma patent na srebro. Najpierw Leszno, potem my a teraz Toruń.
Rok temu zrobiliśmy więcej. Apator ma bardzo mocne końcówki. Przypomniał się półfinał z 2024.
Sparta to ma patent na srebro. Najpierw Leszno, potem my a teraz Toruń.
A ja się nie zgodzę.
Sparta, bez deszczu zrobiła tam 42 pkt w zasadniczym. Wtedy mieli fatalny początek,a potem się spasowali. Jak dla mnie ten deszcz bardziej im zaszkodził, niż pomógł, bo w połowie zawodów, jak tor zaczął przesychać to zglupieli totalnie.
Sparta u siebie jest mocna,ale 20 punktów nie odrobią. Rusko może powoli rwać sobie włosy z głowy. Najpierw trafił na Unie, potem lał go Motor, a teraz Apator :D klub z najwyższym budżetem w lidze od 10 lat, ma jedno złoto :D
Sparta, bez deszczu zrobiła tam 42 pkt w zasadniczym. Wtedy mieli fatalny początek,a potem się spasowali. Jak dla mnie ten deszcz bardziej im zaszkodził, niż pomógł, bo w połowie zawodów, jak tor zaczął przesychać to zglupieli totalnie.
Sparta u siebie jest mocna,ale 20 punktów nie odrobią. Rusko może powoli rwać sobie włosy z głowy. Najpierw trafił na Unie, potem lał go Motor, a teraz Apator :D klub z najwyższym budżetem w lidze od 10 lat, ma jedno złoto :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nawet jak to nie my jedziemy na tym zjebanym torze to mną trzęsie.
Nie pamiętam takiej traumy jednego toru i takiej przewagi jednej drużyny w teoretycznie wyrównanym meczu. Co oni tam jadą to mi się nawet nie śniło.
Nie chcę tam wracać nigdy. Czuję wielką gorycz, że ten Apator zabiera nam nasze mistrzostwo. Na lata.
Nie pamiętam takiej traumy jednego toru i takiej przewagi jednej drużyny w teoretycznie wyrównanym meczu. Co oni tam jadą to mi się nawet nie śniło.
Nie chcę tam wracać nigdy. Czuję wielką gorycz, że ten Apator zabiera nam nasze mistrzostwo. Na lata.
W 5 kolejce tego sezonu był taki mecz, gdzie po 7 biegach było 24-18, a skończyło się 55-35.
A o traumie jednego toru to kilka zespołów może powiedzieć w latach 2022-2025.
Naprawdę nie przesadzacie już z tym gloryfikowaniem Torunia, jakby robili jakieś nieziemskie rzeczy, których nigdy w żużlu nikt nie widział. Są na drodze to drugiego mistrzostwa z rzędu. Drugiego. Nie piątego czy ósmego.
I to nie było nasze mistrzostwo.
A o traumie jednego toru to kilka zespołów może powiedzieć w latach 2022-2025.
Naprawdę nie przesadzacie już z tym gloryfikowaniem Torunia, jakby robili jakieś nieziemskie rzeczy, których nigdy w żużlu nikt nie widział. Są na drodze to drugiego mistrzostwa z rzędu. Drugiego. Nie piątego czy ósmego.
I to nie było nasze mistrzostwo.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
dokładnie, mi też przyszedł do głowy nasz mecz ze Spartą, niby ciekawy i zacięty, a wyszło +20.
Róznica między nami, a Apatorem faktycznie jest taka, że u nas był start i koniec emocji, a oni potrafią zrobić atut na trasie. Więc z perspektywy kibica dodatkowa radość.
PS. czeba wprowadzić KaeSeM, bo tak być nie może. Chyba, że Emil i MM wrócą do GP i się w Toruniu skończy "drużyna" :)
Róznica między nami, a Apatorem faktycznie jest taka, że u nas był start i koniec emocji, a oni potrafią zrobić atut na trasie. Więc z perspektywy kibica dodatkowa radość.
PS. czeba wprowadzić KaeSeM, bo tak być nie może. Chyba, że Emil i MM wrócą do GP i się w Toruniu skończy "drużyna" :)
Ge(L)o pisze:
Zabiera nasze mistrzostwo. Na lata.
Unia już nigdy nie oddała złota podobnie Motor a tera Apator.
Cwanie robią cholera wie co z torem, jednocześnie betonując skład na lata. To jedyna gwarancja receptury w tajemnicy.
- niespokojny
- Trener
Stracą mistrzostwo w najmniej oczywistym momencie. Tak jak my. W tym sezonie nie mieliśmy podjazdu, ale 2025 szkoda. U nas praktycznie połowę składu trzeba zmienić gdybyśmy mieli za jakiś czas wrócić do walki o złoto. No ale stadion w tej chwili jest najważniejszy.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych