Gelo pisze:Chodziło o "zaporzyczenie". Sorry
Żużel w TV
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Żużel w TV
Jakkolwiek - zmieniacz gry - wypada dość kiepsko. Spalony też nie brzmi rewelacyjnie jak jest offside. Może jest to pole do popisu dla językoznawców.
Szukanym słowem jest tutaj "kluczowy" a jak dłużej to zmieniający losy meczu. Ja ogółem nie znoszę jakichkolwiek wrzut poza takimi, które naprawdę funkcjonują od dekad jak np. weekend i je trudno wykorzenić. Choć niestety język korporacyjny jest jaki jest
Rozgorzała dyskusja, a ja dalej nie wiem, kim jest ultimate team player.
Za AI osoba, która doskonale potrafi współpracować w grupie, stawia dobro zespołu ponad własne ambicje i jest gotowa poświęcić swój czas lub zmienić swoją rolę, aby pomóc innym odnieść sukces
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Trudno znaleźć w Polsce 1 do 1 zamiennik na słowo ultimate, ale chyba można to w miarę przetłumaczyć jako - wybitny zespołowy zawodnik.
Gelo pisze:Chodziło o "zaporzyczenie". Sorry - nie oczekujcie od starych pierdli, że będą ochoczo zaszczepiać do swojego języka idiotyzmy gnojstwa, które nie odróżnia Słowacji od Słowenii i które wiedzę o świecie czerpie z tiktoka rówieśników. Te anglicyzmy to gwałt na rozumie a nie żadna nowoczesność.
Na gnoja, starego ale jednak, to wychodzisz Ty zakładając tak delko idące wnioski. Otóż Słowację od Słowenii odrózniam, a TikToka (ani na dobrą sprawę innego SM oprócz youtube) nie mam. Czytając te forum, dochodzę jednak do wniosku, że gwałtem na rozumie są Twoje i drugiego Gela (zbieg okoliczności?) próby obrony waszych fikołków intelektualnych.
Tylko, że ja nie pisałem o Tobie. Wyluzuj - nie wiem jak to będzie po angielsku :) Take it easy? Kolega poprosił o przetłumaczenie - zapoRZyczyłem z AI - za darmo i tyle.
Gelo pisze:Wyluzuj - nie wiem jak to będzie po angielsku :) Take it easy?
Relax, mate!
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Matko boska :)
Czy Canal Plus ma ograniczenia terytorialne?
Obejrzę eligę na aplikacji mobilnej za granicą?
Obejrzę eligę na aplikacji mobilnej za granicą?
W UE tak, poza nie.
- niespokojny
- Trener
Nieprawda. W US działało bez problemu, bez VPNa.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ja oglądałem w Czarnogórze przez apkę tylko polączenie było pakietem danych od operatora, przez Wi-fi na miejscu nie działało.
----- FORZA JUVE -----
Ułamek użył frazy "czuje motór", a Darżynkiewicz szczytował po wygranej Dudka z Madsenem. Mocny początek w TVP Sport.
Darzynkiewicz i jego matematyka. Uszy bolą...
Komentatorzy chyba sobie dzisiaj obrali za cel udowodnić wszystkim, że Janowski nienawidzi Woryny.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
czekałem aż zwrócą uwagę, że w przeciwieństwie do Lebiediewa, nie pomógł zapiąć złotego plastronu ;)
Ale że nie bardzo chce lać na niego szampana powiedzieli ;-). Ahhhh te TVP. Trudno się słucha tych ekspertów.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Dziś w magazynie WP wystąpi Złotousty senator. Szykuję się na publicystyczne mięso na najwyższym poziomie. Bo gdy z każdej strony źli ludzie sypią piasek w tryby (i oczy) gorzowskiej maszyny, Jan Tomaszewski czarnego sportu jest zawsze gotowy bronić dobrego imienia legendarnej Stali.
Hayden pisze:Czy dzisiejsze gp będzie na jakimś ogólnodostępnym kanale?
Tylko Eurosport 3.Ale warto poszukać(zależy jaki operator) bo ostatnio Vectra i Multimedia wrzuciły do swojej oferty Eurosport 3 i 4.