Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Zakładam jednak że to nie on się wprasza tylko ktoś mu proponuje. Pytanie po co? ;)
Flagg pisze:Strasznie słucha sie Kuby w takich programach :) Tzn. rozumiem jego podejście - powiedzieć tak, zeby nic nie powiedzieć i Kuba opanował to niemal do perfekcji, ale jednak cięzko sie tego słucha :)
Nie oglądam, po tym co napisałeś wiem, że nic nie powiedział ha ha. Fakt ma taki styl.
Pawełczak mi zaimponował w tej transmisji Musiała. Małolat, a lepiej się go słucha niż zdecydowaną większość żużlowców. Kilka meczów Polonii widziałem, nawet słyszałem jakieś wywiady, ale nie utkwiły w pamięci. Wiadomo, że studio, a mecz to inna bajka, ale spokój, luz i słownictwo robią wrażenie jak na 17 latka
No Pawelczak w tym momencie wygląda, chyba jako jedyny z naszych młodych, jak materiał na medalistę mistrzostw świata. Wiadomo, dopiero 17 lat, jeszcze wiele się może wydarzyć, ale chyba największy polski talent od czasów Zmarzlika.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Marcin Feddek z Sebą Ułamkiem na bank dadzą sobie radę.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12713 ... -co-piatek
Sportowe Fakty pisze:Telewizja Publiczna jest bardzo blisko zdobycia praw do pokazywania żużlowej PGE Ekstraligi. Pełne prawa do pokazywania najlepszej żużlowej ligi świata mają zachować władze Canal+, ale jedno spotkanie ma być oddane do TVP na zasadzie sublicencji. Co ważne, umowa ma przypominać tę, która obowiązywała w przypadku transmisji Ekstraklasy. TVP Sport zyskiwało prawo do pokazywania jednego meczu tygodniowo, ale jednocześnie było ono transmitowane także w Canal+.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12713 ... -co-piatek
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Tęsknię za Eleven.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas pisze:Tęsknię za Eleven.
Ja tez :) tam bylo tak bez kija w dupie
Na eleven było ekstra. C + też mnie coraz bardziej drażni a na TVP to już wiem że będzie dramat...
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
ZACZYNA SIĘ WALKA O FINAŁ PGE EKSTRALIGI! W PIĄTEK ZNOWU DERBY! | KOLEGIUM ŻUŻLOWE
https://www.youtube.com/watch?v=Z-elCnOAWjY
polecam :)
https://www.youtube.com/watch?v=Z-elCnOAWjY
polecam :)
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Ktoś z Was od której mniej więcej minuty jest Kępa z Rusko u Musiała? Nie chce mi sie przewijać tyle.
^^^^^^
Już było:
Już było:
papi pisze:https://www.youtube.com/watch?v=sgTLYmWdX94#t=62m28s
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Dzięki:)
Mateusz właśnie w magazynie powiedział, że po dwóch latach na silnikach Rune Jensena wrócił przed sezonem do silników Kowalskiego i pierwsza połowa sezonu to było poznawanie na nowo całego sprzętu i druga część sezonu to wypadkowa tej pracy (druga średnia w drużynie po BZ w drugiej połowie).
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
A wcześniej powiedział, że jechał dziś na tym samym silniku, co zeszłoroczny finał. Więc chyba coś tu nie pasi.
Akurat rok temu w finale jechał na silniku Kowalskiego. Pamiętam na zdjęciach widziałem. Musiałbym poszukać.
W dzisiejszym Kolegium żużlowym pojawiła się co prawda niesprawdzona, ale za to ciekawa plotka. Otóż podobno w dopasowaniu sprzętu do naszego toru zawodnikom Apatora wydatnie pomogły wskazówki mechaników Jacka Holdera.
W Bydgoszczy trwa pokaz siły lubelskiej młodzieży przed meczem w Toruniu.
A ja myślałem, że Bledorn jechał na lubelskim silniku Tarasienki
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
kdsz pisze:W dzisiejszym Kolegium żużlowym pojawiła się co prawda niesprawdzona, ale za to ciekawa plotka. Otóż podobno w dopasowaniu sprzętu do naszego toru zawodnikom Apatora wydatnie pomogły wskazówki mechaników Jacka Holdera.
To my w ramach rewanżu powinniśmy zasięgnąć wskazówek mechaników Wiktora Lamparta. W końcu tam jeździł :)
A tak serio, jeśli to prawda, to zemsta się udała perfekcyjnie.
Ostatnio zmieniony 9 września 2026, o 18:11 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 1 raz.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
atytokto pisze:W Bydgoszczy trwa pokaz siły lubelskiej młodzieży przed meczem w Toruniu.
Spokojnie. To tylko zasłona dymna, nie pokazuje się swoich najmocniejszych kart przed hitem sezonu;)
Dziwne, ze w poprzednich latach rady mechaników Michelsena czy Lamberta nie pomagały.
IMO pic na wodę.
IMO pic na wodę.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
atytokto pisze:W Bydgoszczy trwa pokaz siły lubelskiej młodzieży przed meczem w Toruniu.
Ale Apator też stosuje kamuflaż prowadzili 1 punktem z naszymi ha ha
Zawstydzający występ młodych w DMPJ w Bydgoszczy. Jednak trójka Bańbora, 4 punkty Jaworskiego w zawodach, w których nie startowali Pawełczak i Przyjemski....
Każdemu jego Everest...
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Tylko, że Mikkel w pierwszym sezonie w Apatorze był trzy lata po jeździe w Lublinie, a Lambo dwa. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale być może na takiej przestrzeni czasowej tor zmienił się znacznie bardziej niż w ciągu roku od kiedy tu jeździł Holder.
A to nie tak, że coś skopali przygotowując tor + plandeka? skoro nawet Zmarzlik mówił, że na takim nie trenowali, takiego nie chcieli ale ci od Holdera to wiedzieli od razu ;)