ChcÄ… Petera !!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

ChcÄ… Petera !!!

#1 Postautor: Carew » 19 października 2004, o 20:06

Wiem ze jest temat o Karlssonie ale nie wiem czy tam to przeczytacie, najwyzej niech admini skasuja potem ten temat.

Nie wiem czy czytaliście czy nie ale w dzisiejszym wydaniu Kuriera Lubelskiego jest napisane ze buraki z Marmy przymierzaja sie zeby kupic od nas na nastepny sezon Petera.
Nie wiem jak wy ale ja jestem zdecydowanie na NIE. Mam też nadzieje ze jak by miał juz odejsc to nie do Rzeszowa. Chyba działacze do tego nie dopuszczą???
Wypowiedzcie sie na ten temat !!!!
----- FORZA JUVE -----

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#2 Postautor: kezman » 19 października 2004, o 20:09

O widze, że już wiecie dlaczego Karlik pojechał tak słabo w Zielonej :wink:

Pozdrawiam pierwszoligowy Lublin z pierwszoligowego Rzeszowa :wink:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#3 Postautor: Gelo » 19 października 2004, o 20:17

kezman pisze:O widze, że już wiecie dlaczego Karlik pojechał tak słabo w Zielonej :wink:

Pozdrawiam pierwszoligowy Lublin z pierwszoligowego Rzeszowa :wink:

Dlaczego słabo pojechał?

łukasz

#4 Postautor: Å‚ukasz » 19 października 2004, o 20:19

spokojnie juz franka mieli kupic i po drodze do rzeszowa Mariusz zajechal do nas podpisac kontrakt... jestem spokojny o losy Petera, J. Siwek na pewno rzyma reke na pulsie i nie da oderac nam Petera.

Michael

#5 Postautor: Michael » 19 października 2004, o 20:36

Dla mnie to Peter moze odejsc bo to juz nie jest przyszlosciowy zawodnik.

Lapiej by bylo zakontraktowac jakiegos mlodszego np.Niels K Iversen, Kenneth Bjerre, Matej Zagar.Moze nie gwarantowaliby oni zdobyczy takich jak Peter, ale po cam nam on jak za rok jesli awansujemy to juz wtedy kogos nowego by trzeba bylo zakupic.
A tak ci mlodzi sie stale ucza i sa zadni jazdy.Jezdza widowiskowo a to sie tez liczy.
Oczywiscie najabrdziej chcialbym Rico ale nie wiem jak z tym kontraktem w zielonce jak ma tez na przyszly rak.

domel911

#6 Postautor: domel911 » 19 października 2004, o 20:39

A ja nie sądzę żeby Karlsson był wart tego żeby jeździć w Rzeszowie. Według mnie jego forma cały czas stacza się po równi pochyłej. Niech lepiej zostanie w Lublinie i będzie czerwoną latarnią koziołków. Karlssonowi mówimy NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stal Rz-ów

łukasz

#7 Postautor: Å‚ukasz » 19 października 2004, o 20:52

domel911 pisze:A ja nie sądzę żeby Karlsson był wart tego żeby jeździć w Rzeszowie. Według mnie jego forma cały czas stacza się po równi pochyłej. Niech lepiej zostanie w Lublinie i będzie czerwoną latarnią koziołków. Karlssonowi mówimy NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pewnie ze masz racje bo rzeszowa to jest wart gjede albo inny lescz...

Awatar użytkownika
prt
Junior