Daniel Jeleniewski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Krychs
Senior

Daniel Jeleniewski

#1 Postautor: Krychs » 19 października 2004, o 10:58

Pozwoliłem sobie założyć sobie ten temat, by dowiedzieć się co sądzicie o przydatności Daniela do drużyny w następnym sezonie.
Jak powszechnie wiadomo Jeleń skończył już wiek juniora. I teraz rodzi się pytanie, czy powinien zostać w drużynie, czy rozglądać się za innym klubem? Moim zdaniem należy mu dać szanse. Ostatnimi meczami w sezonie udowodnił, że ma duży potencjał. Dobrze przepracowna zima, odpowiedni sprzęt, jeszcze kilka wskazówek od Marka Kępy i wyrośnie nam nowy lider drużyny :wink: A tak poważnie ja jestem za pozostaniem Daniela w TŻ w przyszłym sezonie. Rywalizacja w drużynie jest potrzebna i w końcu to nasz wychowanek.

łukasz

#2 Postautor: Å‚ukasz » 19 października 2004, o 11:11

ja tez uwazam ze mozna Daniela zostawic, ale obawiam sie ze miejsca w skladzie nie znajdzie. chyba ze przyjdzie nowy sezon i Daniel po zimie od razu wjezdzi sie w sezon i bedzie skutecznie walczyl o miejsce w skladzie czego mu serdecznie zycze.

Awatar użytkownika
Jablo

#3 Postautor: Jablo » 19 października 2004, o 11:18

Jezli Jeleniewski bedzie jezdzil od poczatku sezonu, tak jak koncowke tego, to moga byc z niego ludzie. Pozatym musi przez zime nadrobic braki silowe, bo niestety ma czasem problemy z opanowaniem motocykla. W zespole musi byc miejsce o walke w skladzie na kolejny mecz, czy Daniel taka bedzie mial, wiele zalezy od niego.

łukasz

#5 Postautor: Å‚ukasz » 19 października 2004, o 11:29

od razu widac kto ma pojecie o zuzlu...

===============================================

Jak piszesz pod postem nie cytuje tego co jest na gorze, bo robi sie syf.

Gawrzyk

djrafix

#6 Postautor: djrafix » 19 października 2004, o 13:36

no ja tak samo jestem zatym zeby Daniel zostal na przyszly sezon!.Mysle ze pokaze na co go stac i bedzie robil dobre punkty ktore nam sie cennie przydadzÄ….Daniel spoks ziomek:)))).Pozdro
=>rAfIx:)<=

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#7 Postautor: Cooper » 19 października 2004, o 13:44

Daniel jak najbardziej zostaje. Nie jest zly (bywa lepszy od Franka, Piszcza i Trumny), bedzie lepszy. Po drugie jest "swój". Ma chlopak talent i papiery na jazde. Pamietajcie on ma dopiero 21 lat, nie kazdy super senior byl swietnym juniorem (i odwrotnie). Wiec uwazam, ze nie mozemy wypuscic Daniela.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
camel

#8 Postautor: camel » 19 października 2004, o 14:06

jak najbardziej i mi wydaje się że należy go zostawic to on pokaze na co go stac, a może to bedzie niezła niespodzianka

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#9 Postautor: Cooper » 19 października 2004, o 14:12

czy moglby ktos zrobic ankiete na forum, na temat kto zostaje na nastepny sezon? po prostu wypisac wszystkich zawodnikow i bedziemy sobie glosowac. Aha, nie zapomnijcie wypisac Mordela, Trumny itd. Powtarzam WSZYSTKICH (rezerwe tez, jak najbardziej!). Ja tego nie zrobie, bo do konca nie wiem, jak :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz