Ostateczna rozgrywka: ZKŻ Zielona Góra : TŻ Sipma Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czeski

#501 Postautor: Czeski » 18 października 2004, o 22:06

Gratulacje dla ZKŻ wygraliscie zasłuzenie bo nasz zespoł od poczatku sezonu niechciał wejsc z powodu małych finansow... Ale spotkamy sie jeszcze i niewiadomo czy nie w eLIDZE i wtedy zostawimy wszystko zawodnikom!!! A do tych co sie wyzywaja ktore misto wieksze to zieja z was ja tu łapie bucha i przez ciezkie powieki czytam te głupoty i az mi sie wierzyc niechce... no ale idiotu zarowno w Lublinie ja i w Zielonej Górze to nie sadza oni sie sami rodzą!!! m=Moze kiedys sie spotkamy na meczu potanczymy troszke z faszeczkami złapiemy pare buchow i poprostu bedziemy ogladac zawody...

Piss Piss dla prawdziwych fanatykow czarnego sportu...
CHWDP dla scierwa i społeczniakow!!!!!! Yoyo

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#502 Postautor: mikas » 19 października 2004, o 11:04

No wreszcie działa forum to i ja coś skrobne :wink:

Najważniejsze czyli sam mecz
Wynik jakiego można było się spodziewać,chociaż każdy myślał ze jednak obronimy przewagę z Lublina.Do zawodników nie można mieć duzych pretensji, jednak do e-ligi nam jeszcze troche brakuje. Moze nie jest to przepaść ale jednak.
Piszczyk zawiódł na całej linii, niestety nie radził sobie na zielonogórskim torze i nie ma dla niego zadnego usprawiedliwienia. Po meczu gdy nasi zawodnicy przyszli nam podziękowac za doping było widac w jego oczach łzy.Trudno nie zawsze sie wygrywa.
Franków poza pierwszym biegiem tez nic nie pokazał. Podobnie jak u Tomka zabrakło umiejętności, w kilku biegach było widać ze chciał, ale same chęci to za mało.
Grzesio Knapp stoczył niesamowitą walkę ze Świstem w 13 biegu i gdyby nie faul Twistiego na ostatnim łuku na 100% przywiózłby 3pkt. W 8 biegu jechał z Trumną na 5:1 i przez dwa i poł okrązenia ładnie jechali parą niestety jeden błąd i Swist bzlitośnie to wykorzystał.
Truminsen wygrał bieg i za to brawa, cała reszta meczu tak jak i pozostali. Dał się sprowokowac Świstowi chociaż według mnie wykluczony został nie słusznie, a rozdzieleniem zawodników na starcie powinien sie zająć kierownik startu,niestety ten był jak zwykle miejscowy,więc wiadomo o co chodzi. Nie zmienia to faktu ze Trumna powinien trzymac nerwy na wodzy.
Karlsson pojechał poniżej oczekiwań. 3 razy dać sie przewieźć na 5:1 to nie przystoi obcokrajowcowi.Na szczęście z tego co ktoś mówił za swoj występ nie dostał ani złotówki bo nie przywizł 10pkt.
Dawid no comments. Doczołganie się 30 metrów za Marcinkowskim mówi samo za siebie.
No i jedyny pozytywny akcent meczu czyli Jeleń. Jak zwykle pod koniec sezonu zaczyna jeździć. Był dość szybki i mądrze bronił pozycji występ zdecydowanie powyżej oczekiwań.
Ogólnie jednak nasi starali sie podjąc walkę na ile mogli. Wstydu napewno nie przynieśli. A po 8 biegu zielonogórscy kibice mieli juz strach w oczach i na stadionie zapanowała cisza.Niestety następne 3 biegi to odpowiedź zielonogórzan i było juz praktycznie po meczu.
Kibice
No takiej wsi to jeszcze nie widziałem. Fakt oprawę mieli całkiem fajną nawet ta flaga z Pacanowem była fajnym pomysłem, ale oprawa to nie wszystko. Ich sektor bardziej skupiałsię zeby nam poubliżac niz dopingować swoich żużlowców.Nie dość ze mieli tylko jeden okrzyk"hej,hej Falubaz" to jeszcze krzyczeli tak moze ze 4 razy reszta to juz były przez cały mecz wrzuty na nas.Cóż tak chyba dopinguje się na wsi.Już nawet o prostactwie rodem z piłki nożnej i kradzieży "flag" nie bede pisał(swoją drogą wartoby było lepiej pilniować jeśli juz sie wywiesza) Jedyni dwaj normalni kibice z którymi można było nawet na poziomie i bez napinactwa podyskutować o żużlu to Ci którzy zaprowadzili nas na grób Kurmanka(robi wrazenie,mnóstwo zniczy,kwiatów,zdjęcia Rafała i szalik Falubazu, taki widok ściska za serce).Aha i już wiem skąd sie bierze pełny stadion w Zielonce.Przed meczem trwa tam dokarmianie ubogich zwierzątek i rzuca im sie na trybuny ciepłe kanapki.Za posiłek to i nasi bezrobotni by przyszli :wink:
Kibiców z Gorzowa było góra 30.Niestety to głównie oni prowokowali z naszego sektora i odpowiadali na zaczepki "kibiców" ZkZ-tu, chociaz trzeba przyznac ze my tez cicho nie siedzieliśmy.
Nasz doping był naprawde dobry i nie ograniczał się tylko do bluzgania na przeciwników jak to czynił sektor falubazu.
Inne "atrakcje"
Co tu duzo pisać ZG do miasta dużo brakuje a województwo lubuskie to powinno byc na Ukrainie a nie na zachodzie Polski, bo wstyd przed niemcami którzy tam przyjeżdzaja chyba co najwyzej na tanie zakupy, bo napewno nie po to aby podziwiać to szare województwo. Droga jednopasmowa bez pobocza!!!!! więc w rów wpaść nie trudno(dopiero przed Zielonką jakas w miare dobra droga) Drogowskazów na taką metropolie jak Zielona Góra nie ma a są na takie miejscowosci jak Głogów,Żary a o tym ile nam jszcze zostało kilometrów na stadiom dowiedzielismy sie na 50km przed Zielonką(pierwszy znak w ogole informujący ze takie coś na zachodzie Polski jak ZG sie znajduje). Pani w knajpie 50km od Zielonej nie była w stanie przygotowac 5 zestawów obiadowych bo nie miała tyle zaopatrzena, :lol: i oni twierdzą ze już są w Europie :shock: )

Aha i jeszcze jedno. Po raz kolejny ktoś dał ciała. Tym razem wywieszając baner reklamowy realu!!!!!!(Coś mi sie wydaje ze to znowu sprawka KK, jeśli sie myle to proszę mnie poprawić, a jeśli wywiesili to przedstawiciele sponsora to kto do cholery im na to pozwolił??).
No do kur*** nędzy to już nie wystarczą reklamy na koszulkach i to że chodźcie jak słupy ogłoszeniowe. Mi tam na koszulkach to nie przeszkadza,ale zeby wywieszać baner sponsora jak jakąs flage to juz jest przegięcie.Płot na stadionie to nie słup ogłoszeniowy. Na płocie mają wisieć barwy a nie jakieś debilne reklamy!!!!!!!! I w dupie mam czy ktos dopłacił wam do wyjazdu, dał fajerwerki czy ch*** wie co jeszcze. Na płocie mają wisieć flagi a nie reklamy!!!!!!!!!!!!!!!! Następnym razem będę pierwszy który takie coś zerwie i napewno znajdą sie ludzie którzy zrobią to ze mną.
Jak coÅ› sobie jeszcze ciekawego a propos wyjazdu przypomne to napewno napisze.
Pozdro dla wszystkich którzy dopingowali naszych w Zielonej,myśle ze jeśli chodzi o doping pokazaliśmy się z bardzo dobrej strony.
P.S. Częśc mojego postu pod innym nickiem jest na sportboardzie, to tak jakby ktoś stwierdził ze już to gdzieś czytał :wink:
P.S.2 Ale wczoraj był ruch na forum,albo nie działało albo strasznie wolno chodziło, trzeci raz pisze ten post bo wczesniej zanim napisałem to forum już nie działało i nie było jak wysłać :twisted: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#503 Postautor: piwo__ » 19 października 2004, o 11:32

No i niestety nie udalo sie awansowac ale mimo to warto bylo przejechac cala Polske! Brawo dla Daniela... Pojechal naprawde bardzo dobrze! Poza nim to tylko Knappik probowal walczyc... Karlsson totalna kicha mimo 9 pkt. Nic raczej nie pokazal...
Co do kibicow Falubassa to oprocz oprawy ktora byla naprawde w porzadku pokazali tylko antykibicowanie... Jak juz ktos wczesniej napisal skupili sie tylko na wrzutach na nas a nie na dopingu... Wiocha i to totalna... Tyle na razie... Pozdrawiam...
MOTORLUBLIN

Zygfryd

#504 Postautor: Zygfryd » 19 października 2004, o 13:27