Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Czy tylko mi się zdaje, że poziom dopingu na sektorze SE w ostatnim czasie zwyczajnie zszedł totalnie na psy? "Łysy" był jaki był, czasami przeginał, ale jak on pociągnął doping, to na całym stadionie się działo. A to, co jest teraz, to jest żenada.
Motor mocnyj!
na to samo wczoraj zwróciłem uwagę, jeden raz "szkocja" druga strona odpowiada ,fala i to by było na tyle ,słabo trochę
Ale oprawy są drogie!
ale śpiewać można za darmo
Można jeszcze skakać jak ktoś nie jest z Torunia :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
slawky pisze:ale śpiewać można za darmo
Mi o to tylko chodziło. Mam wrażenie, że nie potrafią "pociągnać" nawet swojego sektora, nie mówiąc już o aktywizacji pozostałych, bardziej piknikowych kibiców. Stałem sektor obok (w stronę sektora gości) i mam wrażenie, że wrocławianie pod tym względem prezentowali się znacznie lepiej (na poprzednich meczach miałem dokładnie takie same spostrzeżenia).
Motor mocnyj!
Sporo osob sie imo zrazilo do stylu prowadzenia dopingu, klub wczesniej i na poczatku istnienia tego to byla zabawa i przyjemnosc. Zreszta wystarczy polsuchac co mowia kibice na stadionie o dopingu a obok mnie stoi sporo osob ktore kiedys staly na SE :)
No to może warto jednak wyciągnąć jakieś wnioski, a nie trzymać się kurczowo tego, co jest? Bo dochodzimy do miejsca, gdzie lepiej, żeby tego dopingu nie było w ogóle, niż żeby był taki, jak obecnie...
Motor mocnyj!
A Grzesiek zakończył karierę ?