Motor Lublin - Falubaz Zielona Góra 24.04, godzina 20.30
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Motor Lublin - Falubaz Zielona Góra 24.04, godzina 20.30
Aaaa, nie czytałem wnikliwie oświadczenia, więc jak tak, to możesz mieć rację.
Wkłady do kevlarów, oddajcie motocykle. Tylko czekać. Później atak na parking gdzie Kubera i Pawlicki dostaną z plaskacza w twarz od tzw ulstrasów.
Skrajne, ale w sumie nie zaskoczy.
Skrajne, ale w sumie nie zaskoczy.
Mecz Falubazu z GKM został przeniesiony na 23.04 z powodów złych prognoz pogody więc przeddzień wyjazdu do nas :-).
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Rusek pisze:Mecz Falubazu z GKM został przeniesiony na 23.04 z powodów złych prognoz pogody więc przeddzień wyjazdu do nas :-).
czyli kibice mogą zwracać bilety, oj komedia się tam piękna rozkręci
Ogólnie to jest niesamowite. Pierwszy sezon po powrocie Zielona wyglądała naprawdę fajnie. Wydawało się, że wszystko tam jest spoko poukładane, że Protas to wszystko fajnie spina i prowadzi. A potem wszedl zbawca Bieńkowski i wali się to chyba jeszcze bardziej spektakularnie niż za jego poprzedniej kadencji.
Dla nas dobrze. To tylko pokazuje, że hajs to nie wszystko. Domin tam na 2 czy 3 lata podpisał?
Dla nas dobrze. To tylko pokazuje, że hajs to nie wszystko. Domin tam na 2 czy 3 lata podpisał?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No szkoda, szkoda, gosc (Domin w sensie) zdobyl 12 medali DMP przez ostatnich 10 sezonow ;)
Chyba mu sie ta seria zakonczy. Ale przynajmniej do domu blisko i wyszedl z cienia :D
Chyba mu sie ta seria zakonczy. Ale przynajmniej do domu blisko i wyszedl z cienia :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:12 medali DMP przez ostatnich 10 sezonow ;)
To faktycznie imponująca średnia, na 2 etaty trzaskał chłopaczyna ;)
Tak było, mógł zostać drugim Tkoczem, albo trzecim Majem ;) Ale nie pasowal mu Wielki Motor wiec zostanie połową Woryny. Trudno, co zrobić ;p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
jaka jest sytuacja z Madsenem? jest szansa że pojedzie w Lublinie? nie wiem czy się napinać na kupno biletów
!Tylko Motor z Lublina!
Ketrab pisze:jaka jest sytuacja z Madsenem? jest szansa że pojedzie w Lublinie? nie wiem czy się napinać na kupno biletów
Przed odwołaniem wczorajszego meczu była informacja że Madsen pojedzie z GKMem, wyjazd na tor treningowo zaliczył. Także spodziewam się że przyjedzie do Lublina.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
- Łoptymista
- Trener
Ten nasz mecz może być ciekawy. Od strony sportowej o Fabulazie wiadomo tylko, ze dostał solidny łomot od WTS. Pojechali jak dzieci we mgle i bez Madsena. Teoretycznie w Lublinie powinni zaprezentować się lepiej. Faktem jest, że o Fabulazie mówi się głównie źle, ale nie chodzi o stronę żużlową. I nie wiem czy te wszystkie zadymy nie sprawiają, że jakoś z automatu łatwiej jest zakładać, że ZG musi pojechać piach. Czy ta atmosfera będzie miała jakiekolwiek przełożenie na wyniki zawodników? Nie wiem i nawet się nie domyślam. Na pewno jasnym punktem w drużynie gości powinien być Lebiediew. Jak się popatrzy z dystansu facet jest niesamowity. Od lat robi systematyczne postępy. On jeszcze jakiś czas temu śmigał rywalizując z potężnym KMŻ, a teraz pan z SGP z ambicjami.
Lebiediew wyróżniał się już za czasów jazdy we Wrocławiu, tylko jego karierę wyhamowały dość poważne kontuzje, których nabawił się pewnie w dużej mierze z powodu swojego agresywnego i zarazem widowiskowego stylu jazdy.
Ja bardzo się cieszę, że na stałe zagościł w Ekstralidze i oby bez kontuzji.
Falubaz w Lbn nie będzie istniał. Łomot przynajmniej do 35.
- Nie pozwolę, by ktoś dla oprawy meczu zrobił ze mnie przestępcę. Muszę postępować zgodnie z prawem - mówi Adam Goliński, prezes Stelmet Falubazu Zielona Góra. Od kilku dni w mieście trwa akcja mająca zmusić go do dymisji.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12463 ... lamac-praw
wyjście z cienia Bartuli na pełnej ...
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/12463 ... lamac-praw
wyjście z cienia Bartuli na pełnej ...
istred pisze:Lebiediew wyróżniał się już za czasów jazdy we Wrocławiu, tylko jego karierę wyhamowały dość poważne kontuzje, których nabawił się pewnie w dużej mierze z powodu swojego agresywnego i zarazem widowiskowego stylu jazdy.
Wyróżniał się jeszcze jako młodzieżowiec w barwach Lokomotivu Dauvgapils / Dyneburg / Dźwińsk :) dobrze się zapowiadał i awans do SGP jest ukoronowaniem jego pracy. Choć trochę jak Freddie - większe przebłyski w zawodach indywidualnych a w elidze średniak.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
boxing pisze:Wyróżniał się jeszcze jako młodzieżowiec w barwach Lokomotivu Dauvgapils / Dyneburg / Dźwińsk :) dobrze się zapowiadał i awans do SGP jest ukoronowaniem jego pracy. Choć trochę jak Freddie - większe przebłyski w zawodach indywidualnych a w elidze średniak.
Cały na czarno z wstawkami zielonymi, wyglądał mega bogato na tle reszty zawodników obu drużyn.