Dominik Kubera
Re: Dominik Kubera
Ja nigdy nie odczułem, że Wiktor jest lubelski i nie zmienił tego nawet cebularz. To, że odejdzie wcześniej czy później było oczywiste i on się nigdy nie krył z sentymentem do Bydgoszczy. Pieczenie tyłka, że odszedł Dominik? Do niedawna pewnie tak. I to tylko dlatego, że nas wszystkich ordynarnie oszukał. Jeszcze ze dwa takie mecze jak wczoraj i ból minie bezpowrotnie. Trochę nas już przestawił mentalnie Michelsen. Ja osobiście nie oczekuję, że Woryna zastąpi Dominika 1:1. Wyjąwszy poprzedni sezon Kacper nawet nie stał koło Dominika. Ale wierzę w magię Motoru i że przed Kacprem wszystko co najlepsze. A na przeciwległym biegunie jest Dominik, który w wywiadzie po meczu wygląda jak zbity pies. Nie bez satysfakcji mogę zacytować klasykę - "miałeś chamie złoty róg".
Tylko żeby finalnie DK nie zemścił się na Kępie jak rok temu MM. Pamiętamy kto przywiózł złoto dla Apatora. Lecz patrząc na skład Falubazu to prędko zemsta nie nastąpi. O ile też nastąpi, bo jak miliarder im się wycofał to gwiazdozbiorów nie będzie.
Ale jak mówiłem w innym wątku. Po wczorajszym uważam, iż dobrze się stało że drogi Motoru i Kubery się rozeszły. Bardziej chodzi o kwestie formy.
A odejście Przyjemskiego. On czuł się mocno związany z Polonią. W zasadzie było to do przewidzenia, że tam wróci.
O ile odejście MM wkurzyło (początkowo), to z czasem przyszła myśl na zasadzie że to jest wolny rynek. Zawodnik chce to odchodzi. Szkoda tylko, że kręcą w wywiadach. A później jak wychodzą tzw. przecieki kontrolowane to mówią, że to głupoty. Po czym przychodzi obniżka formy.
Ale jak mówiłem w innym wątku. Po wczorajszym uważam, iż dobrze się stało że drogi Motoru i Kubery się rozeszły. Bardziej chodzi o kwestie formy.
A odejście Przyjemskiego. On czuł się mocno związany z Polonią. W zasadzie było to do przewidzenia, że tam wróci.
O ile odejście MM wkurzyło (początkowo), to z czasem przyszła myśl na zasadzie że to jest wolny rynek. Zawodnik chce to odchodzi. Szkoda tylko, że kręcą w wywiadach. A później jak wychodzą tzw. przecieki kontrolowane to mówią, że to głupoty. Po czym przychodzi obniżka formy.
kdsz pisze:Ostatnie posty w tym wątku to festiwal infantylizmu. Pieczenie Waszych tyłków, bo Dominik odszedł, czuć na kilometr :)
Na przyszłość radzę się nie przywiązywać do zawodników. To lepsze dla psychicznego dobrostanu kibiców.
Masz bekę z zawodnika, który kręcił w wywiadach i odszedł z klubu w fatalnym stylu? Jesteś infantylny i piecze Cię dupa!
Krytykujesz zawodnika? Jesteś hejterem!
To nie jest aż tak czarno-białe. Dominik sam sobie zasłużył na te żarty i myślę, że nikt tu maści na ból dupy nie potrzebuje.
Ja dodam tylko tyle:
– Co do Leona…Jest nam bardzo potrzebny dzisiaj, ale niestety podjął decyzję, że nie pojedzie. I ja bym już na tym temat zakończył. – powiedział Grzegorz Walasek dla stacji Canal+
Brawo Domin! W fantastycznym miejscu się znalazłeś, magia Falubazu! :)
A Wiktorowi życzę powodzenia. Fajnie byłoby widzieć znowu Polonię w Ekstralidze.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- niespokojny
- Trener
Podpisał umowę z Lotto po czym czmychnął do Zielonej Góry. Tak się nie robi, dlatego mi go nawet nie żal.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych