Seba Truminski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#26 Postautor: Łoptymista » 15 września 2004, o 08:28

Cieszę się bardzo z tej rosnącej siły spokoju u Trumińskiego :) Oby tak dalej.
Na razie wolę się powstrztymać z chwaleniem, bo znpowu coś mu stzreli do głowy. Facet miał potencjał nie tylko do jazdy, ale też do stwarzania różnych głupich sytuacji, które później rzutowały na jego karierę.
Z przygód ST wypływa jeden wniosek... Jeszcze raz okazało się, że nigdy nikogo (poza dariuszem śledziem) nie można defintywnie skreślać. Zawsze może zaskoczyć i pojechać. Cudny jest ten żużel :wink:

PS Czekam na triumfalny powrót do składu Janusza Stachyry 8) :wink:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#27 Postautor: jas » 15 września 2004, o 10:36

Łoptymista pisze:PS Czekam na triumfalny powrót do składu Janusza Stachyry 8) :wink:

tfu, tfu, tfu...wyplu przez lewe ramię i odpukać w niemalowane 8)
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#28 Postautor: Mars » 15 września 2004, o 12:24

wkoncu sie doczekalem Seba na torze i odrazu lepiej to wyglada przynajmniej meczow nie wtopiamy a juz niektorzy go dawno skreslili np Gawrzyk i co powiesz teraz ... pomogl nam awansowac do 2ligi teraz kolei aby nas wprowadzil do baranzy...

POZDRAWIAM
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#30 Postautor: Gelo » 15 września 2004, o 12:38

Gawrzyk pisze:juz powiedzialem.
kajam sie mocno z tego powodu. naprawde nie myslalem ze stac go jeszcze na taka jazde. teraz czekam az zlamie kolejny mit i po przegranym starcie np. z 3 pozycji przejdzie na prowadzenie.

Już na treningu po remoncie silnika przecieralismy z Gawrzykiem oczy ze zdumienia, że Seba potrafi ostro pojechać na łokcie a straszył go nie byle kto bo nasz ukochany Grzecho. I bardzo fajnie. Truminski ma ogromny potencjał którego de facto nie udowodnił. Ja tez nie wierzyłem że jest w stanie pojechać na pierwszoligowym poziomie. Jeszcze się wstrzymam z pianiem na jego temat do niedzieli.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#31 Postautor: istred » 15 września 2004, o 14:26

W końcu mamy rywalizację w składzie i efekty od razu widać. Mam nadzieję, że będzie tak w przyszłym sezonie. Do grupy rywalizujących dodać jeszcze Jeleniewskiego i naprawde będzie ostro !

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#32 Postautor: Cooper » 15 września 2004, o 15:36

Generalnie uwazam, ze Seba ma jako jedyny prawo do tego aby mecz z Rzeszowem mu nie wyszedl. Wszyscy teraz patrza na niego, duza odpowiedzialnosc na tym chlopaku, a przeciez w kwietniu to on planowal na wrzesien co najwyzej opalanie sie nad Bialym. Mysle, ze mecz z Rzeszowem pociagnie "stara gwardia" - Knapp, Karlsson i Franek (tak, tak Franek). Oczywiscie nie wykluczam swietnej jazdy Trumny, jednak bedzie mu ciezko. charakter ma, jednak czy jest fighterem na torze? (mowil o tym Gawrzyk, zeby zlamal kolejny mit i przeszedl np. z 3 pozycji na 1). Ja Sebie kibicuje (kibicowalem zawsze, lubie takich mlodych gniewnych [choc juz nie taki Seba mlody...] i niezaleznie od jego postawy w najblizszych meczach (przeciez jeszce baraze, nie?:))jestem jak najbardziej za tym, zeby Seba pozostal na nastepny sezon, niewazne czyw pierwszej e-lidze.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
benim

#33 Postautor: benim » 15 września 2004, o 16:59

no no Gawrzyk. tak jak Seba ciebie miło zaskoczył, tak ty mnie. nie sądziłam, że stać cie na to, tzn. na przyznanie się do tego że błędnie oceniałeś Truminssena. to że sebek jest porywczy wiadomo nie od dziś,kiedyś może się to zmieni. ale mało który żużlowiec jest spokojny i opanowany. szczególnie w sytuacjach w których i każdy z nas zachowałby się tak samo. jeśliprowadząc samochód ktos zajedzie ci drogę zmuszając cię do takiej reakcji że musisz ostro hamować lub uciekać gdzieś w bok by nie zrobic nikomu krzywdy to jak się wtedy zachowujesz. nie masz ochoty mu .........bo ja tak..
Ostatnio zmieniony 15 września 2004, o 21:15 przez benim, łącznie zmieniany 2 razy.

pahlavi

#34 Postautor: pahlavi » 15 września 2004, o 20:49

Jeden dobry mecz to nie wszystko. Przypomnijcie sobie jak szybko z piedestału chwały spadali na dno Janusz, Piszczyk czy Sledż. A i w niedzielę po 2 biegach pod adresem Petera było slychać gwizdy. Poczekamy - zobaczymy.

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#36 Postautor: Maciek » 30 września 2004, o 22:25

Teraz czekamy na baraze i znowu liczymy na dobry występ Sebka :D Seba trzymamy kciuki 3maj gaz 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#37 Postautor: Prymus » 17 października 2004, o 15:26

Ja pierd*** CO ZA TYP!!!! :evil: Niech on sie zapisze najpierw do psychoanalityka albo chodzi na jakies seanse uspokajajace przed meczami i dopiero wyjezdza na tor!!! Wqrwil mnie po prostu :x
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#38 Postautor: RadeKas » 17 października 2004, o 15:33

Niestety ale Seba dzisiaj popisal sie tylko i wylacznie glupota...

Niech popracuje u psychologa bo ma slabe nerwy...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

pahlavi

#39 Postautor: pahlavi » 17 października 2004, o 15:45

Od dawna byłem przeciwny Trumińskiemu. Dzisiaj mam potwierdzenie, niestety. Mam nadzieję że klub nie podpisze kontraktu na przyszły sezon z tym niezrównoważonym gówniarzem.

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#40 Postautor: Przemas » 17 października 2004, o 16:06

Sebek pozostawil po sobie slabe wrazenie :x musial wszystko zawalic w ostatnim meczu :evil: w sumie luubie tego zawodnika ma potencjal seba ale czasami zachowuje sie dziwnie nieumie sie opanowac

JAG
Senior

#41 Postautor: JAG » 17 października 2004, o 16:16

zdecydowanie głupio sie zachował,zawodnik musi umieć trzymać nerwy na wodzy bo można zaszkodzić drużynie
dlaczego tak późno pojawił sie pod taśmą???

Awatar użytkownika
Jablo

#42 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 16:21

JAG pisze:zdecydowanie głupio sie zachował,zawodnik musi umieć trzymać nerwy na wodzy bo można zaszkodzić drużynie
dlaczego tak późno pojawił sie pod taśmą???

I dlaczego pozniej te tasme rozerwal ?? :-/ Teraz to juz za pozno na takie pytania. Ja osobiscie nie widze Truminskiego na przyszly sezon w naszej druzynie. Niech przez zime pochodzi do jakiegos psychoanalityka, proszkow uspokajajacych sobie kilka wezmie i zacznie "nowa kariere" gdzies. np w Krosnie - teraz to tez I liga :-)

lemmy

#43 Postautor: lemmy » 17 października 2004, o 16:23

a pamietacie mecz w Ostrowie w 2002?
wykluczenie :twisted: za niesportowe zachowanie
Demon Of The Fall

Stołek

#44 Postautor: StoÅ‚ek » 17 października 2004, o 16:28

TRUMIŃSKI - DZIĘKUJEMY CI ALE WYNOCHA Z SIPMY!!!
STADION POTRZEBNY OD ZARAZ!!!!!!!

meesha
Trener
Kontakt:

#45 Postautor: meesha » 17 października 2004, o 16:47

Stołek pisze:TRUMIŃSKI - DZIĘKUJEMY CI ALE WYNOCHA Z SIPMY!!!
To Trumna jest pracownikiem Sipmy :?: :wink: :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#46 Postautor: Jinxsior » 17 października 2004, o 16:59

Seba jesli nie ma betonu i jesli to nie jest nasz tor to on nie istnije.
Taka jest niestety smutna prawda.
Poznali sie na nim w Opolu i Warszawie.Ktos chcial ze dziwka Sledziowa nas zostawila z reka w nocniku i los chcial ze slepo musilismy wierzyc w Trumne.Rzeczywistosc zweryfikowala jakie sa jego mocne strony.Niestety ale temu panu juz dziekujemy.

Geest
Senior

#47 Postautor: Geest » 17 października 2004, o 17:14

a moze w parkingu dopiero tuz przed biegiem dowiedzial sie, ze jedzie. jesli by tak bylo, to nie dziwota ze sie wnerwil.

laryyyy

#48 Postautor: laryyyy » 17 października 2004, o 17:14

hehehe....ale z was komercyjni kibice....jak qrwa jedzie to klepiemy po głowce a jak spierdolił mecz to juz go chcecie wieszac...macie generalnie sklad na 1 lige i truminski, piscz, knapp tylko to dzisaj potwierdzili

ps: chodze na zuzel w miare regularnie, widzialem wiele wykluczen i tylko jeden baran musial zagrac cfaniaka i qrwa zerwac tasme:)...

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#49 Postautor: Jinxsior » 17 października 2004, o 17:17

Ja nie wiem jak to bylo.Na Radiospeedway gosc caly czas mowil ze seba nie chcial odjechac od Swista,stali lokiec w lokiec i dla tego sedzia wykluczyl Trumne.Ale dalsze zachowanie Sebastiana nie mozna niczym tlumaczyc.Zerwal tasme i tym samym zachowal sie jak najgorszy gowniarz.

mroofka

#50 Postautor: mroofka » 17 października 2004, o 17:31

Temu zawodnikowi potrzebna jest pomoc psychologiczna, to to jak nie panuje nad swoimi emocjami przerasta wszelkie oczekiwania. Ja mówię poważnie. Czy on w ogóle przechodził jakies badania psychologiczne? Bo jego wybryki na żużlu i nie tylko...nie są normalne. A czy w ogóle z zawodnikami współpracują psycholodzy? Myślę,że warto nad tym pomyśleć.Zachowanie Sebastiana pozostawia wiele do życzenia...I co to by było gdybyśmy weszli do tej E-ligii?? Pozabijałby przeciwników?? A może sędzia by nie dożył?...Sledzia potrafię zrozumieć...przechodzi tzw. "kryzys wieku średniego", ale Seba ma jeszcze na to czas.Myślę, że powinien być pod opieką psychologa!