Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Nie wierze... nie wierze, dlaczego nikt im nie powie zeby zamykac mala na 1 luku?
RadeKas pisze:Bańbor nic nie zrobi, bo na trasie praktycznie stoi w miejscu. Nie ma szans na ugranie czegokolwiek.
Żodyn nie wiedzioł.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Odrobił ktoś kiedyś -20 w finale?
- niespokojny
- Trener
Po mistrzostwie. Należy się pożegnać z Lindgrenem jak najszybciej. Wszystko się zesrało po odejściach zawodników, to nie jest drużyna.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Przykro mi to mówić, ale chyba należy powoli realnie myśleć o srebrze. Oczywiście, nawet -20 możemy w Lublinie odrobić. Ale w tym meczu -20 to będzie swego rodzaju sukces.
MAM DOŚĆ
Zmarzlik dołączył do reszty
.
Mam dość, reszty nie oglądam.
Mam dość, reszty nie oglądam.
Richie Faulkner:
Smutno sie to ogląda … sa bezradni jak dzieci … co z tym torem jest ..
Po złocie
niespokojny pisze:Po mistrzostwie. Należy się pożegnać z Lindgrenem jak najszybciej. Wszystko się zesrało po odejściach zawodników, to nie jest drużyna.
To smutna prawda, ale bylo wiadomo, ze nic nie trwa wiecznie, tylko nie bylo wiadomo kiedy sie to skonczy. Teraz juz chyba wiemy niestety.
Coz, czujemy to co kibice innych klubiw przez lata czuli przy Z5. Bezradnosc.
niespokojny pisze:Po mistrzostwie. Należy się pożegnać z Lindgrenem jak najszybciej. Wszystko się zesrało po odejściach zawodników, to nie jest drużyna.
Jeszcze przyszły rok trzeba się przemęczyć. A na 2027 zobaczymy.
Ja myślę że i -20 byłoby ciężko odrobić. Nie z Przyjemskim z kontuzją.
Ten mecz to żenada.
Kubera Holder
Kubera Zmarzlik
Trzeba liczyć na jakiś mały cud
Kubera Zmarzlik
Trzeba liczyć na jakiś mały cud
Motor mocny
ale kurwa ile punktów bez sensu pogubionych Fred zamiast wygrać dostaliśmy 1:5
Jestem za KSM ha ha
Mam nadzieję, że Kuba po 10 biegu opuścił stadion i juz biega po lesie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Przecież Holder jedzie najlepszy sezon w życiu, a odszedł w kwietniu lub maju. O czym Ty gadasz?
Nadzieja w obniżeniu temperatury i nagłym powrocie do formy zimnolubnych - Kubera, Cierniak.
Od informacji o Kuberze to przestala byc druzyna … serio .. Torun poteafi klepac kontrakty na 2028.. ja jednak mysle ze to nie tylko geografia
Ktoś w sztabie analizuje to jak nas łykają? Którędy wyprzedza Toruń? Sp..rd .l..l..śmy wszystko co się da.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Wiele osób w emocjach pisze dyrdymały. Jedziemy dziś beznadziejnie, jak rok temu. Trzeba wywieźć jak najwięcej punktów i walczyć u siebie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nasi permanentnie wchodzą w te luki przy krawezniku i wynoszą się na szeroką, kontrują i tracą predkosc.
A miejscowi jadą te luki bardzo płynnie, albo wąsko albo szeroko, ale nie za szeroko, bardzo mało wyłamują. I głównie tym nas robią. Bo nasi wcale nie są jakoś strasznie wolni, ale kompletni nie umieją jechać po tych łukach.
A miejscowi jadą te luki bardzo płynnie, albo wąsko albo szeroko, ale nie za szeroko, bardzo mało wyłamują. I głównie tym nas robią. Bo nasi wcale nie są jakoś strasznie wolni, ale kompletni nie umieją jechać po tych łukach.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Saint pisze:Od informacji o Kuberze to przestala byc druzyna … serio .. Torun poteafi klepac kontrakty na 2028.. ja jednak mysle ze to nie tylko geografia
Mają zabezpieczenie budżetowe. U nas z roku na rok jest wszystko planowane.