toni nawet jesli nawierzchnia nie bylaby zbyt dobra,to i tak nic i nikt Was nie przebije
Ostateczna rozgrywka: ZKŻ Zielona Góra : TŻ Sipma Lublin
- chooberrcik
Na naszym torze od srody do soboty byly przeprowadzane swego rodzaju "testy",lali wode na tor,tak ,ze tworzylo sie sporo kaluz i cwiczyli sporo wariantow wlasnie przewidzianych na taka sytuacje.Jezeli bedzie mala mzawka,mecz na pewno sie odbedzie.Robert Dowhan powiedzial,ze wiekszosc treningow poswiecili na wlasnie takie manewry,by zaden zawodnik podczasu mecz nie powiedzial,ze "takiej nawierzchni to on sie nie spodziewal".Ponadto dysponujemy dobry systeme odprowadzania wod i nawet jezeli teraz leza kaluze na torze,a teraz przestanie padac,to na jutrzejszy meczyk nawierzchnia powinna byc "znosna".Lecz nikt nie gwarantuje nam tego,ze juz padac nie bedzie.Aktualniej nie pada,ale sytuacja jest taka,ze raz sie rozpada,raz mzawka ,a potem dlugo dlugo nic.Jednym slowem czysta loteria.Jutrzejszy mecz ma 50% szans,zeby sie odbyc,a tym co do nas wyruszaja - zycze SZCZESLIWEJ DROGI
toni nawet jesli nawierzchnia nie bylaby zbyt dobra,to i tak nic i nikt Was nie przebije
u nas jest tak,ze nawet jak pada i jest mokro to da sie ladnie scigac.Jak bedzie jutro - czas/pogoda pokaze !!

yarbi pisze:Dajcie spokoj ZKZ bedzie chcial objechac mecz.
Przekladanie meczu na kolejne dni [poniedzialek, wtorek ect.;]
To:
- koszty oplacenia dunskiego pitbulla, ktory za darmo nie bedzie grzecznie czekal na mecz
- ryzyko ze dunczyk sie znudzi czekaniem, spakuje i pojedzie zarabiac gdzien na innych zawodach
;]
Widze Yarbi,że nie zauwazyłes ironii w mojej wypowiedzi. A może nie czytałeś wypowiedzi zielonogórzan przed meczem w Lublinie
-
łukasz
CoÅ› na temat pogody w ZG. Cytat ze sportsboard.pl
"Witam
Właśnie wróciłem z wojaży po Zielonce i niestety na godzinę 19.30 ciągle pada i to dosyc mocno. Nie zapowiada się też aby do rana miało coś się zmienić. Ale pożyjemy zobaczymy.
Pozdrowienia "
Ja zawsze sprawdzam na stronie http://meteo.icm.edu.pl/
Niby deszcz miałby przestać padac koło 5 rano.
Sam nie wiem co zrobić. Nie chce mi się zap...ć przez pół Polski (wy przez całą
) i nie obejrzeć meczu. Nie uśmiecha mi się także perspektywa mieszkania w ZG przez jakiś czas, bo znam ładniejsze miejsca.
Z drugiej strony jak pomyślę, że mógłbym nie obejrzeć tego meczu na żywo to aż mnie trzęsie.
"Witam
Właśnie wróciłem z wojaży po Zielonce i niestety na godzinę 19.30 ciągle pada i to dosyc mocno. Nie zapowiada się też aby do rana miało coś się zmienić. Ale pożyjemy zobaczymy.
Pozdrowienia "
Ja zawsze sprawdzam na stronie http://meteo.icm.edu.pl/
Niby deszcz miałby przestać padac koło 5 rano.
Sam nie wiem co zrobić. Nie chce mi się zap...ć przez pół Polski (wy przez całą
Z drugiej strony jak pomyślę, że mógłbym nie obejrzeć tego meczu na żywo to aż mnie trzęsie.
http://www.imgw.pl/wl/internet/aktualna/com_r_i.html
wydaje sie, że pomału opady powinny odpuszczać (przesuwa sie to wszystko na wschód).Sam nei wiem... a niedługo trzeba już podjąć decyzje, albo rybki, albo pipki
. Ale chyba start z Lublina sie odbędzie - najwyżej zatrzymam sie w Poznaniu
. Troche kicha z tÄ… pogodÄ….
ciekaw jestem czy działącze ZG zechca powalczyć troche z torem i na jutro go przygotować...
wydaje sie, że pomału opady powinny odpuszczać (przesuwa sie to wszystko na wschód).Sam nei wiem... a niedługo trzeba już podjąć decyzje, albo rybki, albo pipki
ciekaw jestem czy działącze ZG zechca powalczyć troche z torem i na jutro go przygotować...
jak (pfu, pfu) nie awansujemy, to bardzo dlugo bedziemy wracac wspomnieniami do nieszczesnego pierwszego spotkania w Lublinie, ktore mozna bylo wygrac duzo wyzej...
mysle, ze nasza tajna bronia moze byc para Piszcz-Franków, ktora niespodziewanie zacznie demolowac gospodarzy. Knapp z Karlikiem pojada swoje, zoaczymy jeszcze jak Seba i juniorzy. ja jestem dobrej mysli. wygramy...(niestety nie jade :/ )
mysle, ze nasza tajna bronia moze byc para Piszcz-Franków, ktora niespodziewanie zacznie demolowac gospodarzy. Knapp z Karlikiem pojada swoje, zoaczymy jeszcze jak Seba i juniorzy. ja jestem dobrej mysli. wygramy...(niestety nie jade :/ )
Meesha, a jednak Cie nie zbanowali
A w dodatku powrot na forum uczciles nowym avatarkiem
A zeby nie bylo tak calkiem nie na temat, to: zawody odbeda sie wtedy i tylko wtedy gdy tor dopusci sedzia. A jak wiadomo gospodarze sa zawsze w stanie doprawdzic tor do niedopuszczenia. U nas tez mogli tak zrobic, bo jak wiadomo tor nam nie odpowiadal troszke...(mial byc przyczepny, a nie taki "lodowiskowy").
Dobra przyzanm sie. tak naprawde post jesst tylko iw ylacznie do Meeshy. Hcialem opczaic co tam mego qmpla slychowac, czy morze jakis trening bendzie, tosmy bysmy posmigali. (Perle w barku rzecz jasna-tym razem nie wpadlbym samochodem, ale trening to chyba w marcu moze najblizszy. Pozdro).
A zeby nie bylo tak calkiem nie na temat, to: zawody odbeda sie wtedy i tylko wtedy gdy tor dopusci sedzia. A jak wiadomo gospodarze sa zawsze w stanie doprawdzic tor do niedopuszczenia. U nas tez mogli tak zrobic, bo jak wiadomo tor nam nie odpowiadal troszke...(mial byc przyczepny, a nie taki "lodowiskowy").
Dobra przyzanm sie. tak naprawde post jesst tylko iw ylacznie do Meeshy. Hcialem opczaic co tam mego qmpla slychowac, czy morze jakis trening bendzie, tosmy bysmy posmigali. (Perle w barku rzecz jasna-tym razem nie wpadlbym samochodem, ale trening to chyba w marcu moze najblizszy. Pozdro).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Wybieram sie na ten mecz i mam nadzieje, ze beda duuuze emocje(same pozytywne
) Szykuje sie niezla walka, po cichu licze na to, ze uda nam sie zepchanc ZG do 1 ligi(nic nie moze przeciez wiecznie trwac
) . Przy pelnym zaangazowaniu jestesmy w stanie sprawic niespodzianke, na ktora licze ja i wiele osob w LBN. Pozdrawiam i lece na busa 
O kurwa ale sie usmialem z was buraki. Co wy jestescie glupi i tepi to brak slow. Sama banda szajbusow i malolatow tutaj pisze. Wy chcecie wygrac w Zielonej Gorze? Wy chcecie awansowac do ekstraligi?
Z czym? Z czym?
Z knapem? piszczem?
Parodia.
Zejdzcie na ziemie.
Dla tych oc obawiaja sie o stan toru w ZG. Obecnie sa male opady deszczu. Jednak jezeli przestanie padac do poludnia to tor bedziie gotowy do jazdy.
Niezle co? Nie to co u Was! Widac wlasnie na tym przykladzie jaka jest juz roznica miedzy 1 a e liga! Tam jest pelen profesjonalizm, a nie amatorszczyzna.
Zrestza co ja bede gadal.
Milego powrotu z ZG na Ukraine ... po przegranym meczu 62:28
Z czym? Z czym?
Z knapem? piszczem?
Parodia.
Zejdzcie na ziemie.
Dla tych oc obawiaja sie o stan toru w ZG. Obecnie sa male opady deszczu. Jednak jezeli przestanie padac do poludnia to tor bedziie gotowy do jazdy.
Niezle co? Nie to co u Was! Widac wlasnie na tym przykladzie jaka jest juz roznica miedzy 1 a e liga! Tam jest pelen profesjonalizm, a nie amatorszczyzna.
Zrestza co ja bede gadal.
Milego powrotu z ZG na Ukraine ... po przegranym meczu 62:28
Dowhan, czy jak mu tam powiedzial:
A co on jest kur** cudotworca?! Jak bedzie lalo, to zeby nie wiem jak sie jeb***** staral to gowno zrobi
Ychy.. Nie widziała dupa słońca...
(...)na pewno tor nie bedzie taki jak tutaj, bedzie rowny na calej dlugosci(...)
A co on jest kur** cudotworca?! Jak bedzie lalo, to zeby nie wiem jak sie jeb***** staral to gowno zrobi
(...)poniewaz my swoim kibicom chcemy zapewniac duzo wrazen, duzo mijanek i duzo dobrego sportu(...)
Ychy.. Nie widziała dupa słońca...

Witam,
Wlasnie grupa pociagowa ma postoj w Poznaniu, co prawda jest mokro, ale juz nie pada
Pozostaje miec tylko nadzieje, ze tormistrz czarodziej z zielonego boru wyciagnie asa z rekawa niczym harry potter i przygotuje ladnie tor na DZISIEJSZE zawody, toz to 7 godzin
Niech zaluja Ci co nie pojechali!!
Wlasnie grupa pociagowa ma postoj w Poznaniu, co prawda jest mokro, ale juz nie pada
Niech zaluja Ci co nie pojechali!!
Pozdrawiam,
Nem
<? echo "As"; ?>
Nem
<? echo "As"; ?>
art2 pisze:Na stan 8.30 w Zielonaj Górze mamy PIĘKNE NIEBIEÅšCIUTKIE NIEBO WYPEÅNIONE PROMIENIAMI SÅOŃCA
Tak wiec zapraszamy. Bedzie piękna uczta. Dznie główne pieczona KOZA
nara
Prędzej Bachus będzie miał kaca niż koza straci życie na ruszcie...Nie bądźcie tacy pewni pozostania w e-lidze bo już przed meczem w Lublinie ostro się napinaliście...
Krzyś pisze:Prędzej Bachus będzie miał kaca niż koza straci życie na ruszcie...Nie bądźcie tacy pewni pozostania w e-lidze bo już przed meczem w Lublinie ostro się napinaliście...
Chłopcze widze, że mało wiesz o żużlu. 80% żużlowców to zawodnicy własnego toru. Nie macie szanc u nas. Jesli Bóg da taką piekną pogoe do godziny 14 to tor bedzie pod naszych. Wtedy nawet pozyczenie silnika od Tomka Golloba na nic sie zda. Franków, Piszcz czy Karlsson to ludziska juz dawno znajdujący sie poza latami swojej świetlności. Radzw zwrócić na parę Nicki Pedersen i Grzegoż Kłopot - oj bedą wasi zawodnicy mieli duże kłopoty
Tak czy siak powodzenia ale jestem jakos dziwnie spokojny o wynik meczu
-
Gość
Dobrze że zawody się odbędą miejmy to juz za sobą !
Jestem jakoÅ› dziwnie spokojny 43:47 dla Lublina.
Co do Falubaza jak słysze nazwe Falubaz to mi się niedobrze robi.
To tak jak by nazwać drużyne z Suwałk " Marazm Suwałki "
Niech nasz kochany Tż pojedzie tych amatorów !!!!!!!!!!!!!
--- " bieg 1 Jeleniewski - Stachyra ----
BĘDZIE 5:1 TEŻECIE BĘDZIE 5:1
Jestem jakoÅ› dziwnie spokojny 43:47 dla Lublina.
Co do Falubaza jak słysze nazwe Falubaz to mi się niedobrze robi.
To tak jak by nazwać drużyne z Suwałk " Marazm Suwałki "
Niech nasz kochany Tż pojedzie tych amatorów !!!!!!!!!!!!!
--- " bieg 1 Jeleniewski - Stachyra ----
BĘDZIE 5:1 TEŻECIE BĘDZIE 5:1
-
Gość
Hollywood pisze:Co wy jeszcze śpicie ?
TEŻET TEŻET TEŻET TEŻET TEŻET LALALA LALALA LALALA LALA LA
godz 13 - WSZYSCY NA CHAT !!!
dziÅ› chyba padnie rekord !
SIALALALALALA TZ EKSTRALIGE MA !!
Co do czata to z gory prosze o spokój ;] bo juz sobie wyobrazam co sie bedzie dzialo jak wejdzie ok. 100 osob (na tyle licze;])
Pozdrawiam
-
Gość
art2 pisze:Tor gotowy do jazdy. Od 5 rano trwały prace pozadkowe. Nawiezchnia jest równa i bez kolein.
I co wy na to pierwszoligowcy![]()
Nasz prezes od rana w kaloszach pomagał przy pozadkowaniu toru a nie z cygarem sie wozi jak kupa gówna![]()
Dowhan wzor polskiego prezesa speedwaya![]()
![]()
Od Siwka to ty sie odpierdol fajfusie bo to gość urodzony 4 lipca.
Dow Han , to już u was tak żle że zatrudniacie prezesa z Azji ???