Ostateczna rozgrywka: ZKŻ Zielona Góra : TŻ Sipma Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
nem

#301 Postautor: nem » 16 października 2004, o 13:08

Czesc,

Maxx pisze: A o której planujecie powrót do Lublina? I powiedz jeszcze jaki jest koszt biletów?

Powrot do Lublina 5 lub 8:30 w Poniedzialek, albo i wczesniej, zalezy od tego ile spedzimy czasu w Zielonej.
Bilet studencki 32 zl z Warszawy do Zielonej (ja tam wlasie sie dosiadam) Czyli z Lublina pewnie 2-3 zlote wiecej....
Pozdrawiam,
Nem

<? echo "As"; ?>

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#302 Postautor: bkapusta » 16 października 2004, o 13:26

Jak szalec to szalec...

Jade do Zielonki...

Dosiadam sie w Wawie...

Dajcie znac o i jak zebysmy sie spotkali bo sam nie bede przeciez tyle poginal ciapagiem. ;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
nem

#303 Postautor: nem » 16 października 2004, o 13:27

Czesc,

Lap mnie na gg: 2189374.
Na pewno sie dogadamy...
Pozdrawiam,
Nem

<? echo "As"; ?>

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#304 Postautor: Ar2rB » 16 października 2004, o 13:39

nem pisze:Czesc,
Lap mnie na gg: 2189374.
Na pewno sie dogadamy...

A ja spróbuje zając jakąs przyzwoitą bude ;) co by sie miło piło i jechało :lol: :twisted:

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#305 Postautor: Maciek » 16 października 2004, o 14:27

Zna już ktoś skład Zielonki kto u nich pojedzie :?: Lee czy Pedersen :?: odp pozdro
Obrazek
Obrazek
Obrazek

krzychu

#306 Postautor: krzychu » 16 października 2004, o 14:31

panowie nie macie sie co szykowac bo meczyku raczej nie bedzie! pogoda w Zielnce nie napawa optymizmem niestety!

Awatar użytkownika
nem

#307 Postautor: nem » 16 października 2004, o 14:38

krzychu pisze:panowie nie macie sie co szykowac bo meczyku raczej nie bedzie! pogoda w Zielnce nie napawa optymizmem niestety!

NIe chcesz, jechac to nie jedz. NIkt za uszy ciagnac Cie nie bedzie, bo i po co. Z tego ci sie orientuje, to jutro ma w Zielonej nie padac.
I tak pewnie decuzja o wyjezdzie zostanie podjeta poznym wieczorem...
Pozdrawiam,
Nem

<? echo "As"; ?>

krzychu

#308 Postautor: krzychu » 16 października 2004, o 14:44

nem pisze:
krzychu pisze:panowie nie macie sie co szykowac bo meczyku raczej nie bedzie! pogoda w Zielnce nie napawa optymizmem niestety!

NIe chcesz, jechac to nie jedz. NIkt za uszy ciagnac Cie nie bedzie, bo i po co. Z tego ci sie orientuje, to jutro ma w Zielonej nie padac.
I tak pewnie decuzja o wyjezdzie zostanie podjeta poznym wieczorem...

hehehe ja daleko nie mam bo jestem z ZG 8) i czlowieczku lepeij wiem jaka jest pogada u nas i bylem dzis obejrzec tor i zapewniam was ze zrobicie sobie 1200 km na tym zeby podziwiac polskie krajobrazy! :lol:

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#309 Postautor: yamahaR1 » 16 października 2004, o 15:01

krzychu czyżby wasz wspaniały toromistrz nie umiał przygotować betonu po opadach deszczu?? uuuu a tak sie chwaliliście , a może to tor spreparowany ?

Awatar użytkownika
istred
Trener

#310 Postautor: istred » 16 października 2004, o 15:09

Według prognoz pogody, za pare godzin powinno przestać padać. W niedziele tez ma nie padac, wiec jestem opytmistycznie nastawiony (nie tylko do pogody :wink: )

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#311 Postautor: dannie » 16 października 2004, o 15:29

z pewnych zrodel wiem ze obecnie w zielonej pada... aczkolwiek nie leje... wczoraj nie padalo... zobaczymy...
Obrazek

fan zkż

#312 Postautor: fan zkż » 16 października 2004, o 15:39

W niedziele nie bedzie łatwo, ale nie mozecie zapomnieć ze nasz drużyna ( zkż) w tym sezonie przezyła napprawde duzo. pech nas przesladował od zimy najpierw okon zlamal noge potem swist w chacie i kurman :cry: + inne drobne kontuzje i defekty a jednak jakos sie podnieslismy i wierze ze damy rade w niedziele :D
POZDRO dla wszystkich :wink:

Piotr_zg

#313 Postautor: Piotr_zg » 16 października 2004, o 16:31

Pedersen jest już w ZG, może będzie też Lee. Pogoda beznadziejna, wczoraj od 15.30 do 18.30 padał deszcz. I dziś znowu niestety jak zaczeło padać około 12.30 to pada do teraz. Wprawdzie teraz to mżawka, ale przez około godzine nawet mocno lało. Mieszkam kilka kilometrów od stadionu, więc nie mogę powiedzieć jaki jest stan toru.

ps. zresztą zobaczcie sami: http://e-kamery.pl/polska/kamera.phtml?numer=73 odrazu mówię, że ta kamera strasznie przyciemnia i nie panują tu unas takie ciemności:).
Ostatnio zmieniony 16 października 2004, o 16:46 przez Piotr_zg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gretzky

#314 Postautor: Gretzky » 16 października 2004, o 16:39

fan zkż pisze:W niedziele nie bedzie łatwo, ale nie mozecie zapomnieć ze nasz drużyna ( zkż) w tym sezonie przezyła napprawde duzo. pech nas przesladował od zimy najpierw okon zlamal noge potem swist w chacie i kurman :cry: + inne drobne kontuzje i defekty a jednak jakos sie podnieslismy i wierze ze damy rade w niedziele :D
POZDRO dla wszystkich :wink:

rozbrajacie mnie tymi tekstami ze niby tak wiele przezyliscie w tym sezonie , puknij sie w glowke i zobacz co sie u nas dzialo w tym sezonie tez moglibysmy sobie poplakac ale u nas nikt nie biadoli jak stare baby ( przepraszam wszystkie panie ktore poczuja sie tym urazone) tylko kazdy robi to co do niego nalezy nikt wam nie da e-ligi za darmo musicie ja sobie wywalczyc i szczerze mowiac nie obchodza mnie wasze placze

meesha
Trener
Kontakt:

#315 Postautor: meesha » 16 października 2004, o 17:11

Piotr_zg pisze:ps. zresztÄ… zobaczcie sami: http://e-kamery.pl/polska/kamera.phtml?numer=73

To się dopiero nazywa Ciemnogród :D :wink:

A o tor się nie ma co martwić. Przecież macie zajebistych fachowców, którzy na pewno go dobrze przygotują. Nie to co u nas... :evil:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
chooberrcik

#316 Postautor: chooberrcik » 16 października 2004, o 18:07

Chooberrcik pisze:W miare uplywu czasu,pogoda nam sie coraz to pogarsza niestety,ale taka jest prawda.Wcale sie nie zdziwie,gdy jutrzejszy mecz bedzie odwolany i przelozony na za tydzien.Lecz pazdziernik jak to pazdziernik,trudno bedzie znalezc inny termin bez deszczu.Jak kazdy potwierdzi tor znajduje sie w oplakanym stanie,a jezeli juz niedlugo nie przestanie padac to na pewno do jutro jego stan sie nie polepszy.

to jest moja wypowiedz z naszego forum i niestety wszystko w niej zawarte jest prawidziwe :( mialem wybrac sie na trening,lecz szybko zrezygnowalem z tego pomyslu,gdy zaczelo padac.Pedersen przyjechal,zjadl zarcie z McDonalds'a,pochodzil po torze i pojechal w dluga :? ogolnie tor wyglada jak zaorana qpa...
Obrazek

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#317 Postautor: jas » 16 października 2004, o 18:17

w przypadku odwolania meczu zostanie on przelozony na poniedzialek (a gdyby sie nie polepszylo to na wtorek i tak dalej).
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

meesha
Trener
Kontakt:

#318 Postautor: meesha » 16 października 2004, o 18:19

chooberrcik pisze: ogolnie tor wyglada jak zaorana qpa...

No niemożliwe... NA pewno spreparowany 8) :lol:

Doszły mnie słuchy, że po 12 biegu szykuje się feta w Zielonej. Wychodzi na to, że spodziewają się wyniku 50:22 do tego czasu :shock: :lol: Gratuluję dobrego samopoczucia :P
A, i już Grzesio Walasek w Zielonce. No ja nie wiem czy on będzie chciał jeździć w I lidze :twisted:
Pozdrawiam
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#320 Postautor: Ar2rB » 16 października 2004, o 19:10

meesha pisze:
Piotr_zg pisze:ps. zresztÄ… zobaczcie sami: http://e-kamery.pl/polska/kamera.phtml?numer=73

To się dopiero nazywa Ciemnogród :D :wink:
[quote]

hehe, w dzien było widac jakieś tam rondo w "centrum" tej miejscowości :). widać że z pradem to u nich jakoś niezabardzo ;). Oszczędzają :). Ich zakład energetyczny rzucił na pedersena (przez co teraz bedą mieć tydzień ciemnic) :)).

A na poważnie to sam nie wiem co myśleć o tej pogodzie. Troche daleka podróż jak na taką wycieczkę :(. Szkodaby pocałowac bramę. A coś czuje, że jeśli tor nie bedzie dobrze przygotowany to "zielonogórowcy" zrobią wszystko żeby zawody sie nie odbyły (nie będą pewnie chcieli loterii jaką niesie ze sobą taki niepweny i trudny tor). Wszystkie informacje na temat pogody i stany toru - na wagę złota :)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#321 Postautor: mikas » 16 października 2004, o 19:14

chooberrcik pisze:
Chooberrcik pisze:W miare uplywu czasu,pogoda nam sie coraz to pogarsza niestety,ale taka jest prawda.Wcale sie nie zdziwie,gdy jutrzejszy mecz bedzie odwolany i przelozony na za tydzien.Lecz pazdziernik jak to pazdziernik,trudno bedzie znalezc inny termin bez deszczu.Jak kazdy potwierdzi tor znajduje sie w oplakanym stanie,a jezeli juz niedlugo nie przestanie padac to na pewno do jutro jego stan sie nie polepszy.

to jest moja wypowiedz z naszego forum i niestety wszystko w niej zawarte jest prawidziwe :( mialem wybrac sie na trening,lecz szybko zrezygnowalem z tego pomyslu,gdy zaczelo padac.Pedersen przyjechal,zjadl zarcie z McDonalds'a,pochodzil po torze i pojechal w dluga :? ogolnie tor wyglada jak zaorana qpa...

A nie wiesz przypadkiem czy na torze były prowadzone jekieś prace, aby tor jutro nadawał sie do jazdy?? Bo doszły mnie słuchy ze Wasi działacze specjalnie nic nie robią z torem zeby mecz sie nie odbył bo chcą być jeden dzien dłużej w Ekstralidze :lol: :wink: No i jeden z naszych zawodników był dziś na stadionie i mowił ze nikt przy torze nie pracuje!!!! Podoibno nawet do Śwista dzwonił w tej sprawie zeby zareagował, bo w koncu tak na to w Lublinie narzekał :twisted:
A teraz na poważnie.
Czy nie dało sie dziś nic zrobić z torem zeby nie wyglądał jak ta qpa??Nie wiesz czy były prowadzone jakieś prace??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#322 Postautor: bkapusta » 16 października 2004, o 19:46

Dajcie spokoj ZKZ bedzie chcial objechac mecz.

Przekladanie meczu na kolejne dni [poniedzialek, wtorek ect.;]

To:

- koszty oplacenia dunskiego pitbulla, ktory za darmo nie bedzie grzecznie czekal na mecz
- ryzyko ze dunczyk sie znudzi czekaniem, spakuje i pojedzie zarabiac gdzien na innych zawodach

;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

krzychu

#323 Postautor: krzychu » 16 października 2004, o 19:55

hmm jak na moj gust meczyk jutro nie dojdzie do skutku bo dzisiaj w Zielonce od jakiejs 13 caly czas pada i nie chce ustac! prognozy na jutro sa takie ze z ranca troche popada w zwiazku z tym chociazby nie wiem co zrobili tam na tym torze to i tak nawierzchnia bedzie do bani i zawody sie nie odbeda!!!!! pozdro pierwszoligowcy 8)

łukasz

#324 Postautor: Å‚ukasz » 16 października 2004, o 20:00

yarbi pisze:Dajcie spokoj ZKZ bedzie chcial objechac mecz.

Przekladanie meczu na kolejne dni [poniedzialek, wtorek ect.;]

To:

- koszty oplacenia dunskiego pitbulla, ktory za darmo nie bedzie grzecznie czekal na mecz
- ryzyko ze dunczyk sie znudzi czekaniem, spakuje i pojedzie zarabiac gdzien na innych zawodach

;]

zgadza sie a poza tym w poniedzialek czy we wtorek przyjdzie malo ludzi!!! a Pedersena trzeba oplacic...

Awatar użytkownika
toni

#325 Postautor: toni » 16 października 2004, o 20:06

krzychu pisze:hmm jak na moj gust meczyk jutro nie dojdzie do skutku bo dzisiaj w Zielonce od jakiejs 13 caly czas pada i nie chce ustac! prognozy na jutro sa takie ze z ranca troche popada w zwiazku z tym chociazby nie wiem co zrobili tam na tym torze to i tak nawierzchnia bedzie do bani i zawody sie nie odbeda!!!!! pozdro pierwszoligowcy 8)

Ja wiem,ze wy się tam nieźle sracie,że tor będzie do bani bo wiecie,ze na takim jak był tydzien temu w Lublinie to nawet te wasze asy nie pojeżdzą i E-liga odjedzie.......bezpowrotnie :lol: :lol: :lol:
Tak więc......pozdro pierwszoligowcy