Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Drabik przekot. Fajnie się to ogląda. Szkoda że czubek. Ale i tak wolałbym niż Worynę
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Biorąc pod uwagę jego tegoroczne wypowiedzi w zestawieniu z ubiegłymi latami, to nie jestem przekonany, że czubek. Wydaje się, że naprawił głowę, ale podkreślam WYDAJE SIĘ.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Gelo pisze:Drabik przekot. Fajnie się to ogląda. Szkoda że czubek. Ale i tak wolałbym niż Worynę
Bez dwóch zdań.
ciekawe czy lubelskie powietrze posłużyłoby Nickiemu :)
Lepiej tego nie sprawdzać :)
papi pisze:ciekawe czy lubelskie powietrze posłużyłoby Nickiemu :)
Grubo ha ha tego jeszcze nie było .
-
rumburaquee
- Zawodowiec
W sumie beton i tylko krawężnik. Można na domowe plus Grudziądz rozważyć;)
Jaja jak berety. Czugunow mówi wprost, że nikt w ROWie specjalnie nie chce się dzielić radami odnośnie toru i ustawień, a Mrozek dalej bedzie zgrywać debila, ze wszystko tam jest cacy :) DO tego Nicki dzisiaj odwala czestochowskiego Maksa i pakuje mandżur po tym jak został zmieniony z taktyka.
Niech ktoś w tym Rybniku ma w końcu jaja, wyśle Pedersena w p****u i postawi do końca sezonu na Drabika, Czugnowa, Holdera i Tungate'a. Będą sobie mogli rotować Knudsenem i Pludrą. To daje im jakieś szanse w walce z Gorzowem i ewentualnych barażach. A jak dalej będą klękać Nickiemu do pasa, to wylądują w 1 lidze.
Niech ktoś w tym Rybniku ma w końcu jaja, wyśle Pedersena w p****u i postawi do końca sezonu na Drabika, Czugnowa, Holdera i Tungate'a. Będą sobie mogli rotować Knudsenem i Pludrą. To daje im jakieś szanse w walce z Gorzowem i ewentualnych barażach. A jak dalej będą klękać Nickiemu do pasa, to wylądują w 1 lidze.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Czugunov: współpraca w zespole jest trudna :D
Ja bym mimo wszystko odstrzelił Chrisa i powiedział reszcie, że jadą do końca sezonu. A Nickiemu za zachowania walił wszystkie możliwe kary finansowe. Od Holdera i tak jest lepszy, a jak się skupi na jeździe, a nie robieniu z siebie debila to coś tej drużynie może dać
Ja bym mimo wszystko odstrzelił Chrisa i powiedział reszcie, że jadą do końca sezonu. A Nickiemu za zachowania walił wszystkie możliwe kary finansowe. Od Holdera i tak jest lepszy, a jak się skupi na jeździe, a nie robieniu z siebie debila to coś tej drużynie może dać
Myślę że nikt przed sezonem nie obstawiał że z kwartetu: Nicki, Drabik, Mrozek i Czugunov najnormalniejszy okaże się Maksym 
Motor mocny
Zgadzam sie z Flaggiem. Dzik już nic nie daje oprócz syfu - niestety. Czy z nim czy bez dalej są do spadku, bo Chris ma niestety korbę w głowie.Od czasu wypadku Darcyego i swojego to jest facet na drugą ligę.
Zycie musi zatoczyc kolo. Poprowadzil RKM do awansu w 2003 to teraz poprowadzi do spadku ;)
Wieszacie psy na Pedersenie, a prawda jest zgoła inna.

https://po-bandzie.com.pl/zuzel-pedersen-chory-trener-komentuje-postawe-dunczyka/Piotr Żyto pisze:Nicki był trochę chory
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
rumburaquee
- Zawodowiec
kdsz pisze:Wieszacie psy na Pedersenie, a prawda jest zgoła inna.https://po-bandzie.com.pl/zuzel-pedersen-chory-trener-komentuje-postawe-dunczyka/Piotr Żyto pisze:Nicki był trochę chory
Na głowę;) szkoda, nie widział kiedy zejść ze sceny. W Polsce zostanie zapamiętany w najbliższej przyszłości z ostatnich popisów a nie jako parokrotny mistrz świata.
rumburaquee pisze:szkoda, nie widział kiedy zejść ze sceny. W Polsce zostanie zapamiętany w najbliższej przyszłości z ostatnich popisów a nie jako parokrotny mistrz świata.
Dokładnie. Ja już nie dam rady odzobaczyć tego:
https://youtu.be/1UncrCGN7Nw?si=TGMJIC_hbANZ3tjf&t=22
Smutne obrazki. Szkoda... Mi zawsze się kojarzył z najczystszym kompletem jaki w życiu widziałem. To było na naszym torze. Chyba z ROWem przyjechał do nas. Ależ był kotem. Najpewniej zdobyty komplet jaki przyszło mi oglądać. Reszta w tamtym meczu była przy nim chłopcami w krótkich spodenkach... Szkoda że nie skończył w tym GKMie. Był na to czas...
Nie kojarze by na naszym torze kiedykolwiek zrobil komplet. Tym bardziej ze tych startow za wiele nie bylo.
Komplet z RKM zrobił...ale Richardson w TŻ. Ale mogę też coś pamiętać jak przez mgłę. Mały byłem, do 3 klasy podstawówki chodziłem.
Tak było, chyba w rundzie finałowej. Nicki był wtedy już bardzo blisko tytułu IMŚ, a Lee odjeżdżał mu na długość prostej.
A propos Lee, to był pierwszy w nowożytnej historii żużla w Lublinie przypadek, gdzie zawodnik świetnie się zaaklimatyzował w Lublinie, kibice go pokochali, wiązali z nim nadzieję na kolejne lata, a tu bam! Czar prysł. Zmiana przepisów i tyle widzieli Lee w Motorze.
Jakoś nie mamy szczęścia do takich dłuższych historii.
Jakoś nie mamy szczęścia do takich dłuższych historii.
A to był zakaz startu uczestników SGP w I lidze wtedy. Ciekawe czy wpływ na to miał sukces Pedersena.
Ciekawe, że rok później też mieliśmy najlepszego ridera ligi. Jarek miał pod tym względem nosa, do czasu ...
Ciekawe, że rok później też mieliśmy najlepszego ridera ligi. Jarek miał pod tym względem nosa, do czasu ...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Fajnie jedzie młody Kowalski w Tarnowie. Bardzo inteligentna jazda, dobra technika. Materiał na poważnego grajka
Mamy XXI wiek, najlepsza ligę świata, grubą kasę przepływającą prze tą dyscyplinę, lukratywny kontrakt z TV, profesjonalne wymogi, plandeki, odwodnienia, oświetlenia, telemetrie, etc.
Ale te pie... maszyny startowe chyba nadal technicznie w latach 60tych XX w. ! I to nie tylko problem Lublina, czy teraz Łodzi, ale co kolejkę gdzieś z tymi maszynami są problemy. Nie jestem inżynierem, ale czy przy obecnej technice naprawdę nic nie da się zrobić?
I nie chodzi mi o to by startować na światło czy stosować inne nowoczesne rozwiązanie. Skoro producent/producenci tych taśm nie dostarczają produktu który działa (!!!), to może e-liga coś z tym powinna wreszcie zrobić?!
Ale te pie... maszyny startowe chyba nadal technicznie w latach 60tych XX w. ! I to nie tylko problem Lublina, czy teraz Łodzi, ale co kolejkę gdzieś z tymi maszynami są problemy. Nie jestem inżynierem, ale czy przy obecnej technice naprawdę nic nie da się zrobić?
I nie chodzi mi o to by startować na światło czy stosować inne nowoczesne rozwiązanie. Skoro producent/producenci tych taśm nie dostarczają produktu który działa (!!!), to może e-liga coś z tym powinna wreszcie zrobić?!
Kalhorn pisze:Mamy XXI wiek, najlepsza ligę świata, grubą kasę przepływającą prze tą dyscyplinę, lukratywny kontrakt z TV, profesjonalne wymogi, plandeki, odwodnienia, oświetlenia, telemetrie, etc.
Wkrótce się dowiemy ;)

Oglądam GP w Gorzowie. Ciekawie jak wygląda statystyka nieudanych awarii w GP i najlepszej lidze, oraz:
.. pomiędzy szczeblami ligi w Pl?
.. liga PL a Anglia/Szwecja/Dania?
.. awarie taśmy na przestrzeni lat?
moze GuruStats sie pokusi.
.. pomiędzy szczeblami ligi w Pl?
.. liga PL a Anglia/Szwecja/Dania?
.. awarie taśmy na przestrzeni lat?
moze GuruStats sie pokusi.