Motor Lublin w sezonie 2025
Re: Motor Lublin w sezonie 2025
zaraz zejdziemy do Musielaka, później powrót Jamroga, a finalnie będzie Walasek :D
Nie no ale Zengota byłby spoko. Starty ma dobre i na trasie szarpie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Buczek podobno nie chce do Ekstraligi. Jemu jest wygodnie robić dobrą średnią w czołówce 1 ligi. Słyszałem, że lepiej na tym wychodzi zarobkowo niż w ostatnich sezonach w PGEE.
Zengi raczej zostanie w Lesznie.
Zengi raczej zostanie w Lesznie.
papi pisze:zaraz zejdziemy do Musielaka, później powrót Jamroga, a finalnie będzie Walasek :D
Nie musisz kpić. Magic nigdzie się nie rusza, Piter strasznie drogi a chimeryczny
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Powrót Drabika - jestem za, to nadal jest bardzo dobry zawodnik
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ja do Drabika też się powoli przekonuję, ale nadal mam z tyłu głowy to, że jest to wciąż nieobliczalny Maksym, a mamy dopiero początek czerwca. Np. w sierpniu jego obraz może być o 180 stopni odmienny.
Nie jest normalny. Ale jak jedzie to jedzie. I chyba chce się odzyskać medialnie. Pewnie w Lublinie nikt tego nie rozpatruje poważnie ale po stracie Dominika my musimy dokonywać wyborów nieoczywistych
Ufam, że jednak Drabik w Lublinie jest spalony i że poza kilkoma osobami wśród kibiców, to nikt go tu nie chce. Ani prezes, ani trener, ani menadżer, ani drużyna.
Za a rok z tamtej drużyny będzie tylko Cierniak, z którym akurat miał raczej dobre relacje
Wątpię czy ktokolwiek z Drabikiem ma dobre relacje, oprócz jego psa.
Ze wszystkich transferów, które kibice sobie wyobrażają na przyszły sezon i które się nie wydarzą, transfer Drabika nie wydarzy się najbardziej
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
I bardzo dobrze.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Ciekawe kiedy Przyjemski się określi bo chyba tylko na to czeka Kępa. Jak zostanie to może Hampel lub ktoś inny do drugiej linii bo w przeciwnym razie trzeba kontraktować jakiegoś kozaka np. MJJ.
asid73 pisze:Ciekawe kiedy Przyjemski się określi bo chyba tylko na to czeka Kępa. Jak zostanie to może Hampel lub ktoś inny do drugiej linii bo w przeciwnym razie trzeba kontraktować jakiegoś kozaka np. MJJ.
MJJ już powiedział że ma absolutny dług wdzięczności za pomocną dłoń w jego stronę z Grudziądza i raczej nigdzie się nie wybiera.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Już jeden mówił, że ciężko sobie wyobrazić co mogloby go skłonić do zmiany klubu ;)
Z zuzlowcami jak z politykami. Nie ma sensu traktowac tego co mowia zbyt powaznie.
A w sytuacji gdy ktos mowi cos w stylu "nie wiem co moglo by mi przekonac do zmiany klubu" , to tak zwane "nie wiem" przewaznie wyglada tak:

A w sytuacji gdy ktos mowi cos w stylu "nie wiem co moglo by mi przekonac do zmiany klubu" , to tak zwane "nie wiem" przewaznie wyglada tak:

"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Do dziś nie mogę pojąć po co Kubera chlapnął takim głupim tekstem wiedząc, że odchodzi .. a miał szansę na odejście z klasą i honorami

Jak nie możesz strategia negocjacyjno - podbijająca .
Ciekawe zagadnienie. Giełda nazwisk to 4-5. Motor ma już zawodnika. Mamy jakieś typy?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Tak, moim jest Piter.
Jeśli Piter, to byłaby to jego trzecia zmiana klubu w ciągu trzech lat. Za rok najpewniej odpadnie Lampart i zostaną z Woryną. Jeśli Świącikowi będzie chciało dalej bawić się w żużel to z pewnością go przepłaci. Jakoś tego nie widzę.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Ja widzę i mam nadzieję, że do tego nie dojdzie.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
A może to starszy z braci...