Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Zazwyczaj nie życzę nikomu źle, więc tej komuszej kreaturze niczego nie życzę.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ja też nie uważam nic.
Prezydent Chełma daje 615 tys. zł brutto. Lubelski marszałek dodaje 1,23 mln zł brutto. Tyle samorządy kosztuje impreza sylwestrowa TV Republika w Chełmie.
Jakby ktoś kiedyś się burzył, że samorządowy hajs idzie na żużel to można mu to pokazać (oraz obsadę tego sylwestra).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Żużlowy kabaret, odc. 178532:
https://www.facebook.com/share/15Qht97QVv/
"ŻADNEJ UMOWY NIE PODPISAŁEM. OSTROWIANIE JUŻ MNIE PRZEDSTAWILI"
Niedawno w mediach społecznościowych TŻ Ostrovia mieliśmy okazję zauważyć huczny post przedstawiający Stanisława Chomskiego w roli trenera wspierającego ostrowski zespół. Teraz na łamach Interii do całego zamieszania odniósł się sam zainteresowany:
"Ostrowianie już mnie przedstawili, ale ja jeszcze żadnej umowy oficjalnie nie podpisałem i nie wiem, czy w ogóle taką podpiszę. Kamil #Brzozowski zadebiutuje jako trener, zadzwonił do mnie i poprosił mnie o pomoc. Oczywiście, że zgodziłem się mu pomóc w pracy, to dla mnie wielka przyjemność, że mogę to zrobić. Nie rozmawialiśmy natomiast o szczegółowym zakresie tej współpracy (...) Na pewno z tylnego fotela nie będę prowadził drużyny, na to się nie piszę. Tak, jak powiedziałem, chętnie pomogę Kamilowi Brzozowskiemu obserwacjami, podpowiedziami i doświadczeniem" - mówi w rozmowie z Interią były trener Stal Gorzów
Może działacze ostrowskiego klubu, wiedzą więcej od Pana Stanisława? Trzeba przyznać, że cała sytuacja rysuje się z dodatkiem komizmu sytuacyjnego. Czekamy zatem badawczo, czy trener #Chomski "jakąś" umowę podpisze, czy też nie.
https://www.facebook.com/share/15Qht97QVv/
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Żaden kabaret tylko panu Staszku się pewnie kwoty PLN nie zgadzają na kontrakcie - a całkiem dobry moment rozpocząć negocjacje, gdy pierwszy trener chce cię na asystenta, a klub już to nawet ogłosił ;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Bracia życzą wszystkim najlepszego w nowym roku.Szczegolnie młodszy cyrylica
https://sport.interia.pl/zuzel/news-glo ... mat_wiecej
https://sport.interia.pl/zuzel/news-glo ... mat_wiecej
Btw. Griszka ma chyba sentyment do różowego, rękawiczki, obicia motocykla. A teraz różowe dresy (spodnie) do zdjęcia z bratem :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Artem to ma chyba jakieś rozdwojenie jaźni. W jednym wywiadzie mówi, że nie rozmawiają, w innym że ma kontakt i Grisza kupił motor crossowy czy coś takiego (mówił o tym w jednym z magazynów Eleven). Nie pamięta, że brat pomagał mu podczas GP i zarzuca, że nie pogratulował medalu, po dłuższym czasie wrzuca wspólne zdjęcia...
Może i te relacje są dziwne, ale to nie oznacza, że trzeba z nich robić reality show
Może i te relacje są dziwne, ale to nie oznacza, że trzeba z nich robić reality show
Młodszy nie od dziś robi z Polaków idiotów. Chociaż może o faktycznie nimi są, skoro to łykają.
To nie wygląda na aktualne zdjęcie. I napis na koszulce powinien być cyrylicą.
Największa głupota to taka, że dali Thomsena, zamiast jakiegoś Polaka. Jeżeli ci co się spruli, zrobili to z powodu mema, to jednak publika żużlowa jest dziwna. Nawet Iga tak siebie nazywała nawiązując do obrazka. Nie jest to może pierwszej świeżości mem, ale nie jest to coś co byłoby jakoś bardzo naganne. Nawet można by było powiedzieć, że jest to najlepsza rzecz od dłuższego czasu jaka wyszła Stali Gorzów.
Chodzi o dobór sportowca. No chyba, że planuje otrzymać polskie dokumenty
Bo sam mem z "gówniarom z paletkom" w odniesieniu do Świątek śmieszy. Przynajmniej mnie. Chociaż wiadomo. Ten sam żart opowiedziany 1000 razy, za 1001 już przestaje być śmieszny.
Przynajmniej jest o nich głośno.
Przynajmniej jest o nich głośno.
No tak, bo chodzi o zasięgi. Teraz sponsorzy będą walili drzwiami i oknami, trzeba jakoś się odkuć ;)
Wspaniały artykuł od Ostafińskiego :D
https://i.ibb.co/BPndH8Y/u-el-Motor-Lub ... -22-AM.png
https://i.ibb.co/BPndH8Y/u-el-Motor-Lub ... -22-AM.png
Darek wieszczy katastrofę, nawet Zmarzlik nam nie pomoże. Wiadomo. Po co ten Motor pchał się do extraligi, jak się skończy katastrofą i wyjdzie na Darkowe :)
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
dobrze, że można wyłączyć TV, bo kto chciałby to oglądać? :)
Wywiad z Mikkelem, w którym przyznaje że żałuje odejścia od nas: https://youtu.be/GoABU3DMVpw?si=oJi4JthOl7qJL7ll
W której minucie, bo nie będę oglądał 1:40 godzin materiału, żeby to znaleźć?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
od tego momentu https://www.youtube.com/watch?v=GoABU3DMVpw#t=1h28m33s
kolejne pytania z kolei dotyczą relacji z Kępą, Madsenem czy toru, który nazwałby domowym (tak, lubelski), także końcówka ciekawa
kolejne pytania z kolei dotyczą relacji z Kępą, Madsenem czy toru, który nazwałby domowym (tak, lubelski), także końcówka ciekawa
sentymentalnie się zrobiło
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Czyli tutejsze przecieki jakoby była jakaś misja odkręcenia Mikkela okazały się prawdą. No i wszystko wskazuje na to, że jego serduszka w stronę KIBICÓW były dosyć szczere, skoro teraz się zebrał na takie wyznania. Mówił też, że jego ulubionym torem jest właśnie Lublin. Wie teraz, po ponad dwóch latach i zrobił głupotę, tylko teraz Kępa nie chce z nim rozmawiać (o tym też mówi).
Mała podpowiedź - przy tak długich materiałach twórcy na YouTube coraz częściej robią rozdziały i oznaczają sygnatury czasowe do nich. Warto sprawdzać opis, właśnie w tym przypadku tam są zaznaczone dokładnie miejsca, w których poruszany jest dany temat.
RadeKas pisze:W której minucie, bo nie będę oglądał 1:40 godzin materiału, żeby to znaleźć?
Mała podpowiedź - przy tak długich materiałach twórcy na YouTube coraz częściej robią rozdziały i oznaczają sygnatury czasowe do nich. Warto sprawdzać opis, właśnie w tym przypadku tam są zaznaczone dokładnie miejsca, w których poruszany jest dany temat.
-
CameronWoodward
Czyli był temat odkręcenia.. I z tego co mówi Pan Kapitan wszystko było na stole..I z tego co mowi Pan Serduszko miłości z Kubą nie ma właśnie za ten chyba niepodpisany papier ..Ten drugi papier,kiedy Kępa złamał zasady pierwszy raz ,aby utrzymać Pana Serduszko..I mimo to Pan Serduszko drugi raz nie dotrzymał słowa.. Zgodził się raz pierwszy-wydymal nas..Zgodził się raz drugi ,trochę też na własną prośbę bo nie wierzę, że Kuba drążył temat gdyby wiedział,że nie ma dobrej woli i chęci z drugiej strony..Pan Kapitan Serduszko prawdy do końca nie mówi, a chyba chodzi o to że chlop ma zdecydowanie problemy z zachowywaniem się jak facet-patrz-decydowanoem się na coś na co wcześniej przystało i czego sam chciał.. I jakoś teraz mi się to zgrywa z tym co było tu pisane,że wydymał Kępę,nawet nie przyszedł na spotkanie gdy wszystko było ugadane..
Kępa jest kozakiem. Dobrze załatwia takie tematy jak z Michelsenem. Nasz lubelski don Corleone. Szef.
A Mikkelowi cóż zachciało się szukać miodu w dupie i jest jak jest. Ego wywalone w kosmos, nawet poza swój narcystyczny świat. Kępa zły, Madsen zły. Tylko on bidny potrzebujący zmiany klimatu. Ja, moje, mnie, mój. Współczuję Apatorowi. A właściwie nie współczuję.
A Mikkelowi cóż zachciało się szukać miodu w dupie i jest jak jest. Ego wywalone w kosmos, nawet poza swój narcystyczny świat. Kępa zły, Madsen zły. Tylko on bidny potrzebujący zmiany klimatu. Ja, moje, mnie, mój. Współczuję Apatorowi. A właściwie nie współczuję.