KrzyczącyK1b1c pisze:Torsen pisze:Poza tym, jak chcemy udomowić Zmarzlika (na co ponoć wreszcie są jakieś widoki), to nie róbmy tu Stali Gorzów.
Jakieś piekarnie mówią o nowej umowie?
Nie, odnoszę się tylko do relacji kibiców po ostatnim zwycięstwie, subiektywnego wrażenia z tegorocznych wywiadów, kuchni meczów itp. W tym roku jakby poczuł się tu trochę u siebie.
Ja nie jestem trzynastolatką z wypiekami na twarzy, ale nie potrafię kibicować drużynie złożonej z ludzi przypadkowych, ludzi których nie znam, czy ludzi za którymi nie przepadam. Jak pewnie wiadomo, największy sentyment mam do pierwszej drużyny mistrzowskiej. Nowa mi się natomiast już prawie uleżała, już nawet Zmarzlik prawie wymienia nazwę drużyny i miasta (albo przynajmniej jedno z dwojga), Lindgren jest superwidowiskowy i precyzyjny na centymetry, Kubera już dawno "swój", no jakoś zaczynam się do tego przekonywać, to mi tu nagle "sympatyczny Słowak" wjeżdża. A kysz!
Nie chcę żadnych zmian, z wyjątkiem "Lindgrena pod dziesiątką". Motor nie musi być silniejszy. Niech będzie Motorem. I niech nie będzie kolejną dojną krową dla ludzi, którzy jeździli już w całej Polsce, nie zapuszczając nigdzie korzeni (a jaki już zapuścili, to o zgrozo w Gorzowie). Brakuje tylko Gollobowych pozdrowień dla pana Władka.