Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Czy żeby mieć dostęp do vk trzeba zakładać konto?
Nie. Ale Gelo i ruskie vk? Trochę mi się to gryzie :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Jestem zdesperowany żeby ten Challenge zobaczyć :) Dominik to mój ulubiony zawodnik.
Perez pisze:Nie. Ale Gelo i ruskie vk? Trochę mi się to gryzie :)
Jak Gowin , będzie oglądał ale nie będzie się cieszył .
Raczej jak Kierwinski, ogladal, ale nie klaskal.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Opady, mokry tor, ciężka szpryca. Zapowiada się procesja przy krawężniku, więc pewnie szału nie będzie. Ale dla świetnie startującego Dominika mogą to być idealne warunki.
Oby cało i zdrowo.
Oby cało i zdrowo.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
To akurat było po wystąpieniu Jażdżewskiego o katolikach. Kosiniak klaskał ale Kamysz się nie cieszył.
Kierwinski na zielonej granicy tez nie klaskal, ale obejrzal.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Może miał pogłos :)
luCas pisze:Kierwinski na zielonej granicy tez nie klaskal, ale obejrzal.
Tak jak feminaziolki. Podczas aborcji nie ma mowy o dziecku, ale gdy kobieta poroni to traci dziecko i potrzebuje opieki psychologicznej. :)
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- tezetomaniak
- Trener
Jak poronią do 12 tygodnia to raczej nie potrzebują psycho.
Transmisja do Challengu.
https://m.ok.ru/video/7561907871392
http://kergel.ucoz.lv/index/live_stream_2/0-12
Nie ma za co. Edit. Pawlicki już leży xd
https://m.ok.ru/video/7561907871392
http://kergel.ucoz.lv/index/live_stream_2/0-12
Nie ma za co. Edit. Pawlicki już leży xd
Ostatnio zmieniony 4 października 2024, o 18:07 przez Perez, łącznie zmieniany 2 razy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
dziękujemy :)
Bardzo pięknie dziękuję :))
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Ehhh, jakby ktoś miał linka, gdzie można obejrzeć dzisiejszy magazyn Elipy to byłbym wdzięczny.
Mam C+ online, ale tam wpadli na genialny pomysł, żeby podzielić dzisiejszy mecz i o ile samo spotkanie mogę sobie puścić z odtworzenia, tak już dekoracja łapie się na magazyn, który nie jest dostępny :/
Mam C+ online, ale tam wpadli na genialny pomysł, żeby podzielić dzisiejszy mecz i o ile samo spotkanie mogę sobie puścić z odtworzenia, tak już dekoracja łapie się na magazyn, który nie jest dostępny :/
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ja obejrzałem mecz do końca i samo przeskoczyło na magazyn.
Magazyn na pewno będzie dostępny, tylko oni wrzucają go po jakimś czasie, zazwyczaj dzień po jest już dostępny.
Sam na pewno też będę chciał obejrzeć to wydarzenie raz jeszcze i z oka kamery, bo na żywo to widziałem.
Sam na pewno też będę chciał obejrzeć to wydarzenie raz jeszcze i z oka kamery, bo na żywo to widziałem.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Najpiękniejsza chwila magazynu:
https://streamable.com/hharh3?src=player-page-share
...ta niezręczna cisza :D
https://streamable.com/hharh3?src=player-page-share
...ta niezręczna cisza :D
Słuchałem magazynu na słuchawce i kto przegapił ten niewiele stracił. Był wywiad z Rusko i Kępą, a poza tym tradycyjne 15 minut rozpływania się na Artiomem, 15 minut dyskusji ze Zmarzlikiem na temat GP i jak ciężko było, a na koniec 15 minut rozmowy z Dominikiem o tym jak to jest być 5/6/7/8-krotnym złotym medalistą i jaki ciężki był sezon.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
W magazynie wszyscy znudzeni, a niektórzy (Cieślak) nawet zniesmaczeni dominacją Wielkiego Motoru.
- tezetomaniak
- Trener
Cieślak to generalnie jest chyba znudzony życiem.
Ciężko go się słucha jak jest zadowolony, a jak jest smutny to już jest dramat.
Ciężko go się słucha jak jest zadowolony, a jak jest smutny to już jest dramat.
Ja myślę, że TV by się go nawet chętnie pozbyła, tylko nie wie jak mu to powiedzieć (a Cieślak nie z tych co sami sobie pójdą).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Może nie TV, ale gazeta.
Kuczera z Wrocławia znowu w artykule się spłakał o Motor i SSP. On chyba o niczym innym pisać nie potrafi.
Zacytuję tytuł artykułu i pierwsze dwa zdania, reszty nie ma sensu, linku też nie wklejam żeby nie nabijać wyświetleń.
Reszta artykułu to że nas nikt już nie lubi, śmieją się z nas i wywołujemy obrzydzenie w środowisku żużlowym.
Kuczera z Wrocławia znowu w artykule się spłakał o Motor i SSP. On chyba o niczym innym pisać nie potrafi.
Zacytuję tytuł artykułu i pierwsze dwa zdania, reszty nie ma sensu, linku też nie wklejam żeby nie nabijać wyświetleń.
"Złote dziecko Sasina" znów na szczycie. Nie zaszkodziła im zmiana władzy
- Gdy widzę na kurtce zawodnika Motoru Lublin logotypy trzech spółek Skarbu Państwa, cieszę się - mówił Jacek Sasin. Za jego sprawą państwowe firmy zaczęły kłaść miliony na lubelski żużel.
Reszta artykułu to że nas nikt już nie lubi, śmieją się z nas i wywołujemy obrzydzenie w środowisku żużlowym.
Boli ich. Boli. I niech boli.
Media opierają się na sensacji. Łatwo klika się coś wyrwanego z kontekstu. I ten wszechobecny Sasin. Pojawił się raz na konferencji i tyle go było.
Media opierają się na sensacji. Łatwo klika się coś wyrwanego z kontekstu. I ten wszechobecny Sasin. Pojawił się raz na konferencji i tyle go było.
Ostatnio zmieniony 8 października 2024, o 11:56 przez ezbeg, łącznie zmieniany 1 raz.
Z naszego punktu widzenia - kibicowskiego - możemy powtarzać "niech boli". Niemniej dla samego klubu i nawet wizerunku dyscypliny ten ciągły jad jest w dłuższej perspektywie szkodliwy. I nawet nie klub powinien tu interweniować, tylko Speedway Ekstraliga, bo to co się odpie***la w mediach to jest serio przegięcie i w żadnej dyscyplinie nie ma takiego wylewania pomyj na jeden klub jak w żużlu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]