Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
TÅ»!!!
Panowie spokojnie nie jest źle!!!
Piszcz i Karlsson pojechali b.dobrze.
Wynik jest też bardzo dobry nie ma co narzekać..
Wiadomo że Piszcz pożyczył sprzet od Ułamka i zrobił wynik. To samo powtórzy zapewne w Zielonce!!!
Jak Grzesiu Knapp wziął motocykle od Jelenia to od razu był rakietą na torze!
KLUCZ DO ZWYCIĘSTWA W BARAŻACH JEST PROSTY.!!!
Knapp musi dostać extraligowy motor tak samo jak i franek i żadnych problemów tam nie będzie!
Przypominam że prawie wszystkie starty wygraliśmy a to wążne!!
No i oni mają poważny problem z obcokrajowcem bo nie wiadomo kto pojedzie i czy wogóle pojedzie!!
Pederssen na Hawajach a Lee poobijany ..choć szkoda go ale od początku było wiadomo że ma gorszy sezon niż ten sprzed roku.!
Wyniki w GP i lidze mówią za siebie!!
Pozdrawiam wszystkich ..!!!!!

Piszcz i Karlsson pojechali b.dobrze.
Wynik jest też bardzo dobry nie ma co narzekać..
Wiadomo że Piszcz pożyczył sprzet od Ułamka i zrobił wynik. To samo powtórzy zapewne w Zielonce!!!
Jak Grzesiu Knapp wziął motocykle od Jelenia to od razu był rakietą na torze!
KLUCZ DO ZWYCIĘSTWA W BARAŻACH JEST PROSTY.!!!
Knapp musi dostać extraligowy motor tak samo jak i franek i żadnych problemów tam nie będzie!
Przypominam że prawie wszystkie starty wygraliśmy a to wążne!!
No i oni mają poważny problem z obcokrajowcem bo nie wiadomo kto pojedzie i czy wogóle pojedzie!!
Pederssen na Hawajach a Lee poobijany ..choć szkoda go ale od początku było wiadomo że ma gorszy sezon niż ten sprzed roku.!
Pozdrawiam wszystkich ..!!!!!
-
Michael
- motorlublin
- Szkółkowicz
TAK na gorÄ…co:
Mecz wygrany,ale spory niedosyt pozostał...Przy tej dyspozycji rywala wynik powinien oscylować w granicach max do 32-33 pkt!!!
Wtedy istniala realna sznsa na awans do ekstraligi.Niestety,ale dziś wyszły wszelkie braki ,niedociągnięcia i słabości lubelskich zawodników i osób odpowiedzialnych za przygotownie toru.
TAK naprawdę w drużynie gości tylko Świst i Okoniewski walczyli z powodzeniem.Cała reszta była tłem do objechania.....
Zawody pokazały dobitnie,że Franków i Trumiński są tylko przeciętnymi żużlowcami! Popisy na jednym kole Frankowa są dobre w cyrku.Szkoda,że nie potrafił dziś przejechać płynnie wirażu...Opowieści o silnikach z ekstraligi są dobre dla laików...Dziś wystraczyło jechać prawidłowo technicznie i właściwie operować manetką gazu.ALE to też jest sztuka:)
Jeśli chodzi o Knappa i Jeleniewskiego to ambicji nie można odmówić.Grześkowi najwyraźniej nie służy jazda w duecie z Piszczem.ALE to było do przewidzenia.
Na wyróżnienie i słowa uznania zasługują dziś Karlsson i Piszcz.
Szkoda tylko ,że Piszcz stracił 1 pkt. w 3 biegu ze Świstem.
Generalnie widać brak zgrania w drużynie,jazdy parowej oraz umiejętności jazdy w innych warunkach torowych....
Przespana pierwsza część meczu prawdopodobnie się zemści i ekstraliga pozostanie na kolejny rok w ZIELONEJ GÓRZE.
Mecz wygrany,ale spory niedosyt pozostał...Przy tej dyspozycji rywala wynik powinien oscylować w granicach max do 32-33 pkt!!!
Wtedy istniala realna sznsa na awans do ekstraligi.Niestety,ale dziś wyszły wszelkie braki ,niedociągnięcia i słabości lubelskich zawodników i osób odpowiedzialnych za przygotownie toru.
TAK naprawdę w drużynie gości tylko Świst i Okoniewski walczyli z powodzeniem.Cała reszta była tłem do objechania.....
Zawody pokazały dobitnie,że Franków i Trumiński są tylko przeciętnymi żużlowcami! Popisy na jednym kole Frankowa są dobre w cyrku.Szkoda,że nie potrafił dziś przejechać płynnie wirażu...Opowieści o silnikach z ekstraligi są dobre dla laików...Dziś wystraczyło jechać prawidłowo technicznie i właściwie operować manetką gazu.ALE to też jest sztuka:)
Jeśli chodzi o Knappa i Jeleniewskiego to ambicji nie można odmówić.Grześkowi najwyraźniej nie służy jazda w duecie z Piszczem.ALE to było do przewidzenia.
Generalnie widać brak zgrania w drużynie,jazdy parowej oraz umiejętności jazdy w innych warunkach torowych....
Przespana pierwsza część meczu prawdopodobnie się zemści i ekstraliga pozostanie na kolejny rok w ZIELONEJ GÓRZE.
- motorlublin
- Szkółkowicz
TAK na gorÄ…co:
- jachu_falubaz
Michael pisze:Niewykorzystane szanse sie pozniej mszcza.
Mysle jednak ze jestesmy zespolem z charakterem.
Trzeba uporzadkowac spray sprzetowe oi bedzie dobrze.
Zkz stracil dzisj znowu chyba juniora, nie wiadomo jak z obcokrajowcem pogoda tez ma byc podobna i tor bedzie tak naprawde neutralny.
Święta prawda, mieliście szanse zapewnić sobie ekstralige juz teraz, ale nie udało się i będzie nerwówka. Teraz Falubaz wygra na własnym torze wysoko (bo w Zielonce nie ma na nas bata) Co do juniorów to widziałbym dwójkę: Dominiczak, Grabski. Marcinkowski to człowiek-pomyłka, a Suchecki ma znów obolały nadgarstek. A jako obcokrajowiec niech pojedzie Nicki, bo Lee udowodnił to, że nienadaje się do meczów o wysoką stawkę. Pozdro i do zobaczenia w Zielonej Górze!
no wynik jest dobry szkoda tylko bo moglby byc jeszcze lepszy!!ale cieszmy sie z tego co mamy!! teraz niech zielonka sie martwi zeby odrobic straty beda jechali pod bardzo duza presja i to bedzie dzialalo tylko na nasza korzysc nasi powinni pojechac na luzie i spokojnie uzyskac 39 pkt !!jestem dobrej mysli i mysle ze ten wynik uzyskany dzisiaj jest duza zaliczka przed rewanzem!!
Re: TÅ»!!!
sobi2004 pisze:Jak Grzesiu Knapp wziął motocykle od Jelenia to od razu był rakietą na torze!
sobi2004 pisze:KLUCZ DO ZWYCIĘSTWA W BARAŻACH JEST PROSTY.!!!
sobi2004 pisze:Pederssen na Hawajach a Lee poobijany ..choć szkoda go ale od początku było wiadomo że ma gorszy sezon niż ten sprzed roku.!
No beznadziejny sezon,w Gp prezentowal sie moim zdaniem niezle a w ligach robi srenio po 10 pkt w meczu, ale beznadziejny wynik
Ostatnio zmieniony 10 października 2004, o 19:41 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
A ja mam zastrzeżenia co do programów.... Kieruje tu sÅ‚owa do osób, które te programy tworzÄ…... NIE MOÅ»E BYĆ W TAKIEJ PAMIÄ„TCE Z MECZU BARAÅ»OWEGO TAK RAŻĄCYCH BÅĘDÓW, MIANOWICIE ZMIANA IMIENIA ZAWODNIKA
Przykład
Nr.5 "Mariusz" Okoniewski (wydawało mi się, że Ojciec Rafała już zakończył karierę....)
I to nie jest pierwszy raz
Wcześniej również zdarzały się takie wpadki....
Jeśli kogoś obraziłem przepraszam, wiem, że łatwo być wirtualnym bohaterem czy jak to tam nazywacie, ale poprostu to mnie bardzo raziło w oczy.
Nr.5 "Mariusz" Okoniewski (wydawało mi się, że Ojciec Rafała już zakończył karierę....)
I to nie jest pierwszy raz
Jeśli kogoś obraziłem przepraszam, wiem, że łatwo być wirtualnym bohaterem czy jak to tam nazywacie, ale poprostu to mnie bardzo raziło w oczy.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
motorlublin pisze:Dziś wystraczyło jechać prawidłowo technicznie i właściwie operować manetką gazu.ALE to też jest sztuka:)
No i szkoda że nie było Twojego Jurka w składzie, który nieźle operuje "gazem"...
p.s.
chyba przestaniesz po dzisiejszym pisać głupoty porównując Mordela do Piszcza
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Wrzucilem kilka fotek z meczu, nic specjalnego ale obejrzec mozna
http://www.dhost.info/stacho
Jutro moze wrzuce jeszcze jakies filmiki.
http://www.dhost.info/stacho
Jutro moze wrzuce jeszcze jakies filmiki.
-
Gość
Ktoś napisał że Piszcz pożyczył silnik od Ułamka ??? ja mam informacje że od kogo innego .......
Co bybyło gdyby pogoda sie załamała i w najbliższą niedziele oraz pozostałe już dni pażdziernika był śnieg z deszczem co w takiej sytuacji bybyło z rewanżem skoro pogoda uniemożliwiła by rozegranie spotkania w tym roku ?
Co bybyło gdyby pogoda sie załamała i w najbliższą niedziele oraz pozostałe już dni pażdziernika był śnieg z deszczem co w takiej sytuacji bybyło z rewanżem skoro pogoda uniemożliwiła by rozegranie spotkania w tym roku ?
W Zielonej kluczem do zwyciestwa będzie postawa Frankowa,Knappa i Jeleniewskiego.
O resztę pomijając "przestraszonego" Stachyrę można być spokojnym.
My na siłę nie pchamy się do E-ligii dlatego pojedziemy na luzie.
P.S.
Wie ktoś czyj silnik poszedł się j... w motorze Knappa?
To nie ten pożyczony z ekstaligii?
O resztę pomijając "przestraszonego" Stachyrę można być spokojnym.
My na siłę nie pchamy się do E-ligii dlatego pojedziemy na luzie.
P.S.
Wie ktoś czyj silnik poszedł się j... w motorze Knappa?
To nie ten pożyczony z ekstaligii?
- motorlublin
- Szkółkowicz
Krzyś pisze:motorlublin pisze:Dziś wystraczyło jechać prawidłowo technicznie i właściwie operować manetką gazu.ALE to też jest sztuka:)
No i szkoda że nie było Twojego Jurka w składzie, który nieźle operuje "gazem"...![]()
![]()
![]()
p.s.
chyba przestaniesz po dzisiejszym pisać głupoty porównując Mordela do Piszcza
Nudny jestes...
Piszę co myślę i co chcę!Bez względu na sympatię i nazwisko...
Porównując Mordela do Piszcza...hmm jak znajdę czas to przeprowadzę dokładną analizę. Piszcz jeszcze długo musi jeździć , aby zdobyć to co wywalczył Mordel...ALE zyczę mu powodzenia:)
-
Gość
Ciekawi mnie fakt , czy ktoś z Zielonej Góry pilnuje w szpitalu Richardsona ? (przed ewentualnym kontaktem z włodarzami lubelskimi)
Nasuneła mi sie myśl że lubelscy działacze będą próbować wybić z głowy występ Richardsona w rewanżu.
W sumie zdrowie jest ważniejsze.
Jakbyśmy awansowali chętnie postawiłby na pare stranieri :
Peter Karlsson , Lee Richardson na ekstarlige 2005. (marzenia ??)
Nasuneła mi sie myśl że lubelscy działacze będą próbować wybić z głowy występ Richardsona w rewanżu.
W sumie zdrowie jest ważniejsze.
Jakbyśmy awansowali chętnie postawiłby na pare stranieri :
Peter Karlsson , Lee Richardson na ekstarlige 2005. (marzenia ??)
-
borys88
początek meczu to jeden wielki cyrk, po ch** wjeżdżały te samochody ??
ale wynik jest jaki jest - 52:38 i teraz trzeba sie przygotować żeby go obronić. Myślę, że jest szansa ok. 50% bo ZG jest bardzo dobra na własnym torze. Pozostaje ogromny niedosyt po meczu, zwłaszcza pierwsze 3 wyscigi i ten defekt... no cóż - pożyjemy, zobaczymy !! 
mamy większą zaliczke niż Tarnów w tamtym roku w barażach z Gdańskiem. Oni podobno mieli nie mieć żadnych szans żeby to utrzymać a wiadomo jak sie skończyło. trzeba przygotować przez ten tydzień sprzęt i bronić wyniku, a tor nie koniecznie będzie atutem gospodarzy bo jest środek października i może być różnie z pogodą
Jak już mamy przegrać te baraże to wole żebyśmy dostali w zielonej 20-70 niż np. 53-37 bo tego bym chyba nie przeżył
Jak już mamy przegrać te baraże to wole żebyśmy dostali w zielonej 20-70 niż np. 53-37 bo tego bym chyba nie przeżył
Ostatnio zmieniony 10 października 2004, o 23:34 przez yamahaR1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
borys88