Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
- Dragon_Juventino
- Junior
Rzeczywiscie dzisiejszej nocy było trudno spać spokojnie. Praktycznie było to nie możliwe. Emocje sięgają zenitu, szykuje się wielkie wydarzenie w naszym mieście. Oczywiście w grę wchodzi tylko zwycięstwo, jednak tu wazną kwestią wydaje się być różnica pkt. Jeśli chcemy powaznie myslać o e-lidze, powinniśmy dziś wygrać przekonywująco, w co bardzo wierzę
Pogoda. Jest pochmurno, brak słońca oczywiscie. +8 stopni. Rano było bardzo mglisto, teraz w szybkim tępię mgła ustaje. Dobrze widzę bo wkońcu 11 piętro
Z mojej perspektywy mecz się napewno odbędzie. więc ciepło się ubrać i na stadion 
Pogoda. Jest pochmurno, brak słońca oczywiscie. +8 stopni. Rano było bardzo mglisto, teraz w szybkim tępię mgła ustaje. Dobrze widzę bo wkońcu 11 piętro
gadałem pod stadionem z facetem ktory otwiera brame, mowil ze tor jest w fatalnym stanie
a to wszystko przez deszcz ktory padal w nocy. Zapewnial jednak ze jezeli juz nie bedzie padac to mecz sie odbedzie.
A pary wpisane w programie to:
9.Franków
10.Trumiński
11.Knapp
12.Piszcz
13.Karlssom
14.Stachyra
mam nadzieje ze te pary mozna jeszcze zmienic...
A pary wpisane w programie to:
9.Franków
10.Trumiński
11.Knapp
12.Piszcz
13.Karlssom
14.Stachyra
mam nadzieje ze te pary mozna jeszcze zmienic...
ludzie ubierajcie sie ciepło bo zimno jak cholera i wyjdźcie wcześniej bo jak byłem po bilety to już o 11:30 była kolejka. Tor podobno w marnym stanie i błoto jest , chłopaki z zielonej góry krzyczeli nawet że może być walkower bo tor spreparowany. Mam nadzieje że dzisiaj już nie będzie padać bo wtedy z meczu lipa
s
no to mamy drugi rzeszow ktory jezdzi tylko na betonie.wiec jak tor jest ciezszy to juz krzyk i pisk ze jest spreparowany.typowo w polskim stylu.....szkoda gadac.....gdyby mecz sie nie odbyl to bylby to wielki skandal bo w lublinie naprawde duzo nie padalo a od rana tez nic nie kapie i tak ma byc caly dzien.
s
a walkower to moze dostac z-gora za nieprzystapienie do meczu.nie chca jechac niech wracaja do domu.ciekawe czy gdyby bylo 7-10 tys ludzi na trybnach mecz sezonu i sedzia nagle gada ze meczu nie ma od rana nie pada.ciekawe co by dzialo sie pod budkua sedziegu i pod parkiem maszyn...........
- Jurek_Falubaz
- Kontakt:
Re: s
rks pisze:no to mamy drugi rzeszow ktory jezdzi tylko na betonie.wiec jak tor jest ciezszy to juz krzyk i pisk ze jest spreparowany.typowo w polskim stylu.....szkoda gadac.....gdyby mecz sie nie odbyl to bylby to wielki skandal bo w lublinie naprawde duzo nie padalo a od rana tez nic nie kapie i tak ma byc caly dzien.
Jak byś bardziej sie żużlem inetresował to bys wiedział co sie działo w rybniku... nie chcemy nie przewidzianych kontuzji bo szkoda zdrowia zawodników... Po drugie my jęxdzimy tylko na błocie bo jak jest beton to nais jeżdża jak sakładakami po polu
;) Pozdro JuReK 
a ci kibice z zielonej góry to jakieś straszne buraki. Stali po bilety i coś pierdolą że tą część Polski to sie powinno do Rosji przyłączyć , że przyjechali na mecz a nie na preparowanie toru i wybiją nam z głowy ekstralige. Jakoś nie mogą zrozumieć że w piątek ostro padało w sobote troche też a dzisiaj jest tak zimno że jak ten tor według nich ma wyschnąć szybko?
Ej Panowie i Panie z Lublina. Trochę bardziej obiektywizmu i trzeźwego spojrzenia na sport żużlowy. Nasi zawodnicy z Zielonej Góry corridę mieli już dwa tygodnie temu w Rybniku. Oni biją się o własnę zdrowie. Przecież Kłopot miał wstrząs muzgu a Suchecki złamany nadgarstek. To co wy chcecie tak ja Pan Czernicki w Rybnku. Za wszelką cenę wygrać. Nie tędy droga do e-ligi. Zawody muszą odbyć się na normalnym torze. Chyba że specjalnie tak tor wygląda bo silniki macie z Rybnika takie odpowiednie na kartoflisko. Pozdrawia Kibic Zkż
- jachu_falubaz
- jachu_falubaz
Z pewnością Pan Czesiek Cz.
jeździł dzisiaj całą noc polewaczką po lubelskim torze. Pan Czesław
juz nie raz pokazywał nam swoje umiejętności w preparowaniu toru, więc może faktycznie został wypożyczony z Rybola do Lublina na ten mecz. Albo dał pare wskazówek chłopakom po znajomości.
- jachu_falubaz
-
FaLuBaZiaNkA
Ktoś jednak został w domu bo jak powiedział Jacek Białogłowy z radia Zielona Góra nie ma kompletu na stadionie. A tak na marginesie to czyżby Lublin był taki mały, że wszyscy mieszkańcy zmieściliby się na stadionie. Chyba nie ktoś został w domu. Jak ktoś jest w domu to niech się odezwie. ha ha ha.
- jachu_falubaz
- Proboszcz_Dobrodziej
ja ze swojej strony chciałem tylko powiedzieć,że wszystkich z mojrzeszowa powinno sie wytruć.
poza tym chcviałem sie zapytać kibiców Falubaza,czy nie maja może infa, kiedy wychodzi Błażejczak z Molką? Mysle,że Molka powoli powinien wychodzić za dobre sprawowanie, bo Błażejczak to chyba jeszcze troche pokibluje. W zasadzie strasznie mi sie zawsze smiać chciało z Błażejczaka. Twarz miał pacholęcia, a zarypał goscia za parę złotych...
poza tym chcviałem sie zapytać kibiców Falubaza,czy nie maja może infa, kiedy wychodzi Błażejczak z Molką? Mysle,że Molka powoli powinien wychodzić za dobre sprawowanie, bo Błażejczak to chyba jeszcze troche pokibluje. W zasadzie strasznie mi sie zawsze smiać chciało z Błażejczaka. Twarz miał pacholęcia, a zarypał goscia za parę złotych...
Moi drodzy parafianie
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!