RadeKas pisze:Czy to ten sam Dragon o ktorym mysle ? ;]
Tak to ten sam Dragon

Witaj kolego po fachu
yamahaR1 pisze:no to przy takiej pogodzie można zapomnieć o dobrej frekwencji

a szkoda bo to jeden z najważniejszych meczów od kilku lat ale wiadomo że taki przypadkowy kibic nie przyjdzie przy złej pogodzie
Róznie z tym może być. Jednak na chwilę obecną nie wiemy jaką zastaniemy pogodę w dniu meczu. Nawet gdyby nie była najlepsza (odpukać) , to i tak w tych wiernych kibiców można zawsze wierzyć. Myślę również, że i Ci mniej sympatyzujący z tym sportem, pojawią sie na stadionie. To naprawdę ważne wydarzenie, plakaty o meczu zawitały na...moje drzwi od klatki

Od 1995r. takie zdarzenie nie miało miejsca
KimL pisze:Po co wam ta extraliga ? Żeby się kopromitować przez cały następny sezon? Wygrana z ZG to UTOPIA .

Zresztą doczego ten polski żużel zmieża a tym bardziej lubelski

Nie ma to jak wrodzony optymizm. Jednak radzę Ci kolego, poczekaj z opinią do zakończenia meczu. Pewność siebie często gubi ludzi
Zulu pisze:Wybieram się na mecz i pierwszy raz w tym sezonie mam mieszane uczucia. Jako kibic sam nie wiem co bym wolał: zacięty mecz i 46: 44 w ostatnim wyścigu czy nudne zawody z wynikiem 60:30 (oczywiście mało prawdopodobne) . Hm... Chyba jednak to drugie, bo jednak warto poświęcić się dla ekstraligi

Rzeczywiście masz się nad czym zastanawiać
No i niestety wczoraj pogoda dała sie we znaki. Długo padało, na szczęście dziś jest spokojnie, więc bądźmy dobrej myśli. Te zawody muszą sie odbyć