Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
KrzyÅ›
Junior

#451 Postautor: KrzyÅ› » 9 października 2004, o 12:35

Zulu pisze:Wybieram się na mecz i pierwszy raz w tym sezonie mam mieszane uczucia. Jako kibic sam nie wiem co bym wolał: zacięty mecz i 46: 44 w ostatnim wyścigu czy nudne zawody z wynikiem 60:30 (oczywiście mało prawdopodobne) . Hm... Chyba jednak to drugie, bo jednak warto poświęcić się dla ekstraligi :wink:

no to masz kolego problem... :lol:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#452 Postautor: Talib » 9 października 2004, o 13:20

Cytat z dzisiejszego PS, Dowhan powiedział:

"Liczymy na to, że Lee pamięta jak skutecznie ścigać się na miejscowym torze"

Tak samo skutecznie jak przedstawiciel waszego klubu (a może już nie waszego klubu :) ) negocjuje transmisje ekstraligi w TVP 3, które i tak się odbędą w Polsacie.

Zulu
Junior

#453 Postautor: Zulu » 9 października 2004, o 13:35

KrzyÅ› pisze:
Zulu pisze:Wybieram się na mecz i pierwszy raz w tym sezonie mam mieszane uczucia. Jako kibic sam nie wiem co bym wolał: zacięty mecz i 46: 44 w ostatnim wyścigu czy nudne zawody z wynikiem 60:30 (oczywiście mało prawdopodobne) . Hm... Chyba jednak to drugie, bo jednak warto poświęcić się dla ekstraligi :wink:

no to masz kolego problem... :lol:

O widzę Krzysiu, że już wstałeś ? Jak dojdziesz do siebie to napisz coś więcej...

TheMatys

#454 Postautor: TheMatys » 9 października 2004, o 13:47

siema!
jak pogoda w lublinie? i jak tor wyglada? i jaka prognoza? :)
troche mi szkoda jechac przez cala polske zeby zobaczyc brame stadionu i wracac :? dajcie znac czy mecz sie napewno odbedzie. bo 3-4 w nocy trzeba wyruszac :D pozdr!

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#455 Postautor: dannie » 9 października 2004, o 13:52

narazie troszke pruszy deszczyk ale to raczej nie grozne, prognozy mowia ze po poludniu ma byc pochmurno ale bez deszczu to samo jutro (a popoludniu moze nawet pojawic sie slonko) takze mecz powinnien sie odbyc bez problemow... gorzej bedzie z frekwencja :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Dragon_Juventino
Junior

#456 Postautor: Dragon_Juventino » 9 października 2004, o 15:14

RadeKas pisze:Czy to ten sam Dragon o ktorym mysle ? ;]

Tak to ten sam Dragon 8) Witaj kolego po fachu :D

yamahaR1 pisze:no to przy takiej pogodzie można zapomnieć o dobrej frekwencji :x a szkoda bo to jeden z najważniejszych meczów od kilku lat ale wiadomo że taki przypadkowy kibic nie przyjdzie przy złej pogodzie

Róznie z tym może być. Jednak na chwilę obecną nie wiemy jaką zastaniemy pogodę w dniu meczu. Nawet gdyby nie była najlepsza (odpukać) , to i tak w tych wiernych kibiców można zawsze wierzyć. Myślę również, że i Ci mniej sympatyzujący z tym sportem, pojawią sie na stadionie. To naprawdę ważne wydarzenie, plakaty o meczu zawitały na...moje drzwi od klatki 8) Od 1995r. takie zdarzenie nie miało miejsca :)

KimL pisze:Po co wam ta extraliga ? Żeby się kopromitować przez cały następny sezon? Wygrana z ZG to UTOPIA . :D Zresztą doczego ten polski żużel zmieża a tym bardziej lubelski :D

Nie ma to jak wrodzony optymizm. Jednak radzę Ci kolego, poczekaj z opinią do zakończenia meczu. Pewność siebie często gubi ludzi 8) :wink:

Rzeczywiście masz się nad czym zastanawiać :P

No i niestety wczoraj pogoda dała sie we znaki. Długo padało, na szczęście dziś jest spokojnie, więc bądźmy dobrej myśli. Te zawody muszą sie odbyć :twisted:

Krychs
Senior

#457 Postautor: Krychs » 9 października 2004, o 15:26

Wiadomość dla wszystkich kibiców zielonogórskich. Nad Lublinem właśnie pokazało się słonko. Będzie dobrze, będzie meczyk :) Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#458 Postautor: Scream » 9 października 2004, o 15:29

mam nadzieje ze pogoda jutro nie bedzie probowala zniwelowac atutu wlasnego toru. jesli sie tak nie stanie to mysle ze wszystko zdecyduje sie w pierwszych 7 biegach. tutaj nalezy skorzystac z elementu zaskoczenia :) i wypracowac sobie przewage, ktora w biegach 8-15 trzeba bedzie bronic. bo w ZG jada wystarczajaco doswiadczeni zeby polapac sie w ustawieniach i zaczac dobrze jechac. dlatego wazne zeby nie przerabiac tego co doskonale znamy czyli topniejacej przewagi w koncowych biegach.

Lee bedzie 3 razy ogladal plecy naszych ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#459 Postautor: boxing » 9 października 2004, o 15:46

Screamie dlaczego myslisz ze LEE tylko 3 razy wyjedzie na tor? Ja mysle ze plecy naszych zobaczy 6 razy (1 raz z rezerwy taktycznej) :D :D :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Sober
Senior

#460 Postautor: Sober » 9 października 2004, o 18:23

boxing pisze:Screamie dlaczego myslisz ze LEE tylko 3 razy wyjedzie na tor? Ja mysle ze plecy naszych zobaczy 6 razy (1 raz z rezerwy taktycznej) :D :D :D

3 razy pojedzie ostatni, a pozniej za niego zrobia taktyka ;)

borys88

#461 Postautor: borys88 » 9 października 2004, o 18:54

z tego co wyczytałem w newsie to Karlsson jedzie z juniorem, a Piszcz z Knappem :? bida z nędzą... :(

maloh
Szkółkowicz

#462 Postautor: maloh » 9 października 2004, o 19:11

Scream pisze:mam nadzieje ze pogoda jutro nie bedzie probowala zniwelowac atutu wlasnego toru. jesli sie tak nie stanie to mysle ze wszystko zdecyduje sie w pierwszych 7 biegach. tutaj nalezy skorzystac z elementu zaskoczenia :)

tylko czym zaskoczyć ? to są baraże - mecze o wszystko. Raczej obie drużyny są przygotowane na wszystko :)

KrzyÅ›
Junior

#463 Postautor: KrzyÅ› » 9 października 2004, o 19:44

Wcale nie jest powiedziane że Peter będzie jutro lepszy np. od Piszcza. Ma wieksze osiągnięcia ale może być różnie...Więc nie srajcie żarem bo to grozi pożarem...

spedway fan holigans

#464 Postautor: spedway fan holigans » 9 października 2004, o 19:51

krzyś nie bądz taki mądry bo ci z tyłu zabraknie. a po za tym i tak peter będzie najleprzy
[/b]
SPEDWAY FAN HOLIGANS

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#465 Postautor: WBA » 9 października 2004, o 20:57

Piotr_zg pisze:Widzę, że większość z was to niedzielni kibice. Powiedzcie mi jak chcecie zmienić awizowany skład (a na taki wygląda ten który jest podany kilka postów wyżej)?? NIE MOŻNA zamieniać numerów startowych zawodnikom. I w taki oto sposób znacie już swój skład na niedzielny mecz;). No chyba, że mecz zostanie odwołany wtedy najprawdopodobniej skład ustala się od początku.

A co do ilości kibiców z ZG to różnie może być. Wiadomo, że nie ma chyba osoby, która by pojechała pół tysiąca kilometrów by zamiast zawodów zobaczyć kałuże na torze...

ps. Może ktoś bardziej obeznany powiedziałby jak "chłonny" jest tor lubelski. Mam nadzieję, że mżawka nie rozsypie całego toru?

co do meczu stawiam na 47:43 dla Motoru

spoko, tor chłonny jak gąbka :)
skład zapewne będzie taki, jak wyżej napisano, ale - myślę- że inaczej będą poustawiane pary

i oczywiście stawiam na wygraną Motoru, ale trochę wyższą :)

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#466 Postautor: Maciek » 9 października 2004, o 21:12

Ja bylem dziÅ› wpoludnie na stadionie tor niewyglÄ…dal najlepiej byl bardzo nasÄ…czony jednym slowem bloto ale zobaczymy jutro nasi lubiÄ… przyczepny to bedzie chyba nasz atut 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#467 Postautor: yamahaR1 » 9 października 2004, o 21:20

ludzie zróbcie coś wszystko tylko nie para knapp piszcz !!!! nawet jak mają dobry sprzęt to będą sobie przeszkadzać i nic z tego nie będzie. Wszyscy wiedzą jak oni jeżdżą parą, już w pierwszym łuku sobie przeszkadzają, ostatnio piszcz knappa blokował, jak inaczej ustawią te pary to wygramy

Snys
Zawodowiec

#468 Postautor: Snys » 9 października 2004, o 21:21

mam nadzieje ze to tylko zmyla z tymi parami :?

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#469 Postautor: Radzio » 9 października 2004, o 21:45

Troszkę zaufania do J.Stachyry:) Taka parą, jeździli w tamtym sezonie i z tego co amietam nawet dobrze im to wychodziło:) Co do meczu to obstawiam wynik 52-38 z tymi parami co sa teraz:)

9 Truminski 9
10 Franków 8
11 Knapp 8
12 Piszcz 7
13 Karlsson 12
14 Stachyra 3
15 Jeleniewski 5

Awatar użytkownika
Jurek_Falubaz
Kontakt:

#470 Postautor: Jurek_Falubaz » 9 października 2004, o 22:10

Witam kibiców Lublina...

Wpadłem zobaczyc jakie ejst wasze zdanie przed wspolnym meczem u nas an forum sa rozne zdania.. oczywsicie sa ludzie co wiedza ze bedzie ciezxko z wami u was wygrać.. ale sa też tacy tzw. na Hura :D ze musimy wygrac i już :D ja sadze ze pierwszy mecz przegramy ale na anszym torze juz bedzie wam baaaaaaaaardzo ciezko :) rozumiecie mnie chyba ;) chciał bym wiedziec jakie sa wasze zdania na temat meczu wkoncu to juz jutro ;)
;) Pozdro JuReK :)

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#471 Postautor: Maciek » 9 października 2004, o 22:23

Jurek_Falubaz pisze:Witam kibiców Lublina...

Wpadłem zobaczyc jakie ejst wasze zdanie przed wspolnym meczem u nas an forum sa rozne zdania.. oczywsicie sa ludzie co wiedza ze bedzie ciezxko z wami u was wygrać.. ale sa też tacy tzw. na Hura :D ze musimy wygrac i już :D ja sadze ze pierwszy mecz przegramy ale na anszym torze juz bedzie wam baaaaaaaaardzo ciezko :) rozumiecie mnie chyba ;) chciał bym wiedziec jakie sa wasze zdania na temat meczu wkoncu to juz jutro ;)

Takie samo jak twoje oczywiscie ja tak uwazam i mowie za siebie niech inni też sie wypowiedzą na ten temat
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Gr@cEk

#472 Postautor: Gr@cEk » 9 października 2004, o 22:35

mam zapytanie odnosnie karnetow... czy beda one obowiazywaly na jutrzejszym meczu ?/

jezeli ktos moze udzielic mi odp na to pyt. z gory thx !! :wink:

Snys
Zawodowiec

#473 Postautor: Snys » 9 października 2004, o 22:52

Gr@cEk pisze:mam zapytanie odnosnie karnetow... czy beda one obowiazywaly na jutrzejszym meczu ?/

jezeli ktos moze udzielic mi odp na to pyt. z gory thx !! :wink:

tak obowiÄ…zujÄ…, w dzisiejszym kurierze pisali....Pozdro 8)

Swoją drogą....niezle śpiewaki z tych naszych kibicow....jutro posluchamy co tam wypocili :lol:

Geest
Senior

#474 Postautor: Geest » 9 października 2004, o 23:15

sorry, za offtopic, ale rzeszow dalej przewala. teraz sobie kuciape skopiowali.
onet.pl pisze:1. Wiesław Jaguś (Apator Adriana Toruń) - 13 pkt
2. Tomasz Gapiński (Atlas Wrocław) - 12
3. Grzegorz Walasek (Złomrex Włóknairz Częstochowa) - 11+3
4. Piotr Protasiewicz (Apator Adriana Toruń) - 11+2
5. Maciej Kuciapa (Marma Folie Polskie Rzeszów) - 10
6. Robert Miśkowiak (Atlas Wrocław) - 9
7. Maciej Kuciapa (Marma Folie Polskie Rzeszów) - 8
8. Krzysztof Kasparzek (Unia LEszno) - 8
9. Adam Pietraszko (Kolejarz Opole) - 5
10. Robert Kościecha (Lotos Gdańsk) - 5
11. Paweł Hlib (Stal Telenet Starbag Gorzów) - 5
12. Sebastian Ułamek (Złomrex Włókniarz Częstochowa) - 5
13. Marcin Rempała (Unia Tarnów) - 5
14. Tomasz Chrzanowski (Lotos Gdańsk) - 5
15. Jacek Krzyżaniak (Budlex Polonia Bydgoszcz) - 5
16. Piotr Rembas (Kolejarz Opole) - 2

a co do jutrzejszego meczu, to wypowiem sie w tonie zblizonym do wypowiedzi Frankowa: "niektórzy mocno się zdziwią". optymistycznie stawiam 54:36. a dlaczego? bo kto kocha, ten wierzy...

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#475 Postautor: kaar » 9 października 2004, o 23:23

powiem tak : 2. miejsce Gapinskiego na Kasku dobrze wrozy jutrzejszej jezdzie Frankiego - jesli te plotki o pomocy sprzetowej z jego strony sie potwierdza :)))
pozdrawiam