Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
„Koniec hossy na żużel w Lublinie. Bilety nadal są dostępne w oficjalnej sprzedaży, a kibice pozbywają się już nabytych poniżej ceny nominalnej.”
Jaki koniec, przyjdzie mecz półfinałowy i wszystko wroci do normy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
To była treść artykułu, którego - zgodnie z przyjętą na forum konwencja - możemy się spodziewać jeszcze dziś w sportowych szmatławcach. Czyli taki żart.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Weź nie strasz....;)
Nie dzieje się nic, czego nie można było przewidzieć. Jest to wręcz naturalna kolej rzeczy. Głód wielkiego żużla mija, ludzie przyzwyczaili się do sukcesów i nie każdego jara już oglądanie 60-30 w spartańskich warunkach. Pewnie gdybyśmy mieli normalny stadion czy choćby numerowane miejsca i zasady ich respektowania, to dużo więcej osób byłoby skłonnych wybrać się na mecz, gdzie wynik jest z góry znany, a tak? Kisić się kilka godzin tylko po to, żeby zobaczy kilka mijanek (przy dobrych wiatrach)? Trochę przerost formy nad treścią. Na półfinale, a szczególnie na ewentualnym finale będzie znów nadkomplet. Przecież o tym, czy stadion będzie full nie decyduje frekwencja na Euphorii, czy kibice z gatunku "Panie, ja na żużel od 84 chodzę", tylko te osławione pikniki. A piknik potrzebują jakieś motywacji. Taką motywacją jest niepewność wyniku, klasa rywala czy możliwość świętowania sukcesu. Żaden z tych warunków w niedzielę nie będzie spełniony. W przyszłym roku będzie podobnie. Gdzie do połowy sezonu walka o bilety, bo będzie głód po przerwie, bo będzie ciekawość jak ten skład (nawet jeśli bedzie taki sam) będzie sobie radzić w nowym sezonie, ale im dalej w las i im wiecej zwycięstw, tym więcej luzu na stadionie :)
I żeby nie było, ja absolutnie nic do "pikników" nie mam. Są tak samo potrzebni, jak każdy inny kibic. bez nich klub nie byłby w miejscu w którym jest.
I żeby nie było, ja absolutnie nic do "pikników" nie mam. Są tak samo potrzebni, jak każdy inny kibic. bez nich klub nie byłby w miejscu w którym jest.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- Dragon_Juventino
- Junior
Kupiłem bilet jak zawsze i nie mogę go pobrać. Muszę pobrać aplikację eventim.pass. inaczej niby nie wejdę. O co chodzi, nic takiego nie wybierałem...

Dragon_Juventino pisze:Kupiłem bilet jak zawsze i nie mogę go pobrać. Muszę pobrać aplikację eventim.pass. inaczej niby nie wejdę. O co chodzi, nic takiego nie wybierałem...
W tym roku nie ma opcji drukowania biletów. Cztery godziny przed meczem w aplikacji Eventim pojawia się kod QR i na jego podstawie wchodzisz na mecz
Albo prosi wnuka żeby mu kupił i z nim poszedł.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
może pierwszy raz od reaktywacji motoru będzie można kupić bilet drukowany w kasie? :)
To jest zabezpieczenie przed konikami. W teorii ma to utrudniać handel biletami poza oficjalnymi kanałami odsprzedaży na Eventim i fansale.
- Dragon_Juventino
- Junior
Przecież wystarczy zrobić screen z apki i sprzedać obrazek. Oczywiście jak już będzie kod dostępny.
Kod jest dostępny dopiero, kiedy ludzie już czatują pod bramami stadionu. Da się obejść, ale zawsze to jakieś utrudnienie.
Wszystko da się obejść. Ale jednak fakt, ze kod jest dostępny na 4 godziny przed meczem, a do tego sprzedajesz tak naprawdę zdjęcie, to może kilku osobom więcej się jednak lampka zapali, ze coś może być nie halo.
A że ktoś w dzisiejszych czasach nie ma smartfona? Argument na tym samym poziomie jak "a co jak ktoś nie ma internetu i nie może kupić online?" :)
A że ktoś w dzisiejszych czasach nie ma smartfona? Argument na tym samym poziomie jak "a co jak ktoś nie ma internetu i nie może kupić online?" :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
O ile da radę zrobić screena kodu z biletem, bo z tego co słyszałem to aplikacja blokuje możliwość screena. Może się zmieniło, ale nie wiem.
No to tym bardziej :)
Leniu pisze:Przecież wystarczy zrobić screen z apki i sprzedać obrazek. Oczywiście jak już będzie kod dostępny.
byłem na koncercie i tam też były bilety tylko w apce w dodatku na stronie było napisane coś takiego
"Czy mogę użyć zrzutu ekranu mojego biletu, aby wziąć udział w wydarzeniu?
Nie. Twój bilet mobilny jest chroniony przed oszustwami najnowocześniejszą technologią, więc nie będziesz mógł użyć zrzutów ekranu ani wydruków. Po prostu pokaż go przy wejściu przy użyciu swojego urządzenia."
czy tak jest nie wiem ale wygląda na to ,że jak stracisz telefon rozładuje się czy cuś to zostaje wycie przed bramą wejściową "Angela Angela"
Czy zatem nie istnieje możliwość nawet zwykłej, "uczciwej" sprzedaży, gdyby komuś się odmieniło i nie mógł pójść?
Przez platformę fansale.pl
Torsen pisze:Czy zatem nie istnieje możliwość nawet zwykłej, "uczciwej" sprzedaży, gdyby komuś się odmieniło i nie mógł pójść?
Istnieje , możesz tam też wystawić po cenie nie wyższej niż cena zakupu i te bilety trafiają do ogólnej puli i czekasz aż ktoś odkupi. Można też przekazać drugiej osobie zarejestrowanej na portalu tzw transfer *
* dotyczy biletów na koncert
-
Marcin0203
Karamba pisze:
Istnieje , możesz tam też wystawić po cenie nie wyższej niż cena zakupu i te bilety trafiają do ogólnej puli i czekasz aż ktoś odkupi. Można też przekazać drugiej osobie zarejestrowanej na portalu tzw transfer *
* dotyczy biletów na koncert
Ja sprzedawałem dwa razy bilet przez fansale i te bilety nie trafiają do ogólnej puli. Te oferty dostępne są na portalu fansale a nie eventim. Raz jak wystawiłem na tym portalu to bilet wisiał do sprzedaży przez 2h. Po czym wrzuciłem link bezpośrednio do oferty z fansale na jakąś grupkę na fb i bilet sprzedał się po 1min. Czyli jak ktoś chce kupić bilet a na eventim nie są już dostępne to warto sprawdzić czy ktoś nie odsprzedaje na fansale.
Dlatego zaznaczyłem ,że na koncert bo miałem w tym roku do czynienia z tym. Padł temat screenu biletu a pamiętałem ,że było napisane wyraźnie "działa w oryginalnej apce dlatego pozwoliłem sobie tym podzielić na forum by się ktoś kiedyś nie wpier... na takich zakupach .
W innych wątkach piszecie, że bilety jutro, ale ani na fb Klubu, ani w aplikacji Eventim ani słowa na ten temat. WTF?