ezbeg pisze:Już pisały pismaki o Lamparcie we Włókniarzu.
Obstawiam, że wróci do Rzeszowa.
ezbeg pisze:Już pisały pismaki o Lamparcie we Włókniarzu.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
ptgt pisze:ezbeg pisze:Już pisały pismaki o Lamparcie we Włókniarzu.
Obstawiam, że wróci do Rzeszowa.
Robson pisze:Łykną Doyla, Przedpełskiego i Lamparta i jakoś yo bedzie xd
Czarek pisze:Robson pisze:Łykną Doyla, Przedpełskiego i Lamparta i jakoś yo bedzie xd
Nie wiem czy ktoś poza Lampartem zaryzykuje potencjalny kontakt z policją za sprawą Madsena.
ezbeg pisze:A na Doyle to oni nie są tam obrażeni ?
Karamba pisze:Odejście Mikkela czy Wiktora nie są chyba dla nas zbyt korzystne , u nas jeździł Wiktor czyli nie u konkurencji a Mikkel "dobrze" wypadł u Misia. Gdyby tak trafili do Torunia za super duet no to tak sobie czy Mikkel za Taia zobaczymy takie luźne dywagacje .
Karamba pisze:Odejście Mikkela czy Wiktora nie są chyba dla nas zbyt korzystne , u nas jeździł Wiktor czyli nie u konkurencji a Mikkel "dobrze" wypadł u Misia. Gdyby tak trafili do Torunia za super duet no to tak sobie czy Mikkel za Taia zobaczymy takie luźne dywagacje .
Cooper pisze:Myślę, że to już ten moment, gdy Flagg powinien przeprosić Przyjemskiego ;)
Cooper pisze:Myślę, że to już ten moment, gdy Flagg powinien przeprosić Przyjemskiego ;)
Haron90 pisze:Karamba pisze:Odejście Mikkela czy Wiktora nie są chyba dla nas zbyt korzystne , u nas jeździł Wiktor czyli nie u konkurencji a Mikkel "dobrze" wypadł u Misia. Gdyby tak trafili do Torunia za super duet no to tak sobie czy Mikkel za Taia zobaczymy takie luźne dywagacje .
Co?
ezbeg pisze:Właśnie. Pewnie siedzi na all inclusive, popija drinki przy basenie a wy go męczycie z Przyjemskim.