Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Tak.
Dwa lata temu na zasadniczą chyba też były tylko w kasie. Ba. Wtedy wymyślili nawet listę wyjazdową, której i tak nie sprawdzali.
Dwa lata temu na zasadniczą chyba też były tylko w kasie. Ba. Wtedy wymyślili nawet listę wyjazdową, której i tak nie sprawdzali.
Do wejscia wystarczy zdjecie karnetu Z kodem QR czy musi byc fizycznie w reku?
kupię 1 bilet na dzisiejszy mecz: normalny lub ulgowy czy tam dziecięcy wszystko jedno.
-
Marcin0203
Kalix pisze:kupię 1 bilet na dzisiejszy mecz: normalny lub ulgowy czy tam dziecięcy wszystko jedno.
Wystawiłem jeden normalny na fansale. Link do oferty: https://www.fansale.pl/tickets/all/1/57 ... anguage=pl
Speedway pisze:Do wejscia wystarczy zdjecie karnetu Z kodem QR czy musi byc fizycznie w reku?
Wiem, że rychło w czas, ale odpowiadam: musi być fizycznie. Byłem świadkiem sytuacji, gdy ochrona nie wpuściła delikwenta na zdjęcie karnetu, żądając okazania plastiku.
Motor mocnyj!
Dzieki, to jednak dobrze ze zawiozlem znajomym na Wlokniarza ;)
Mamy to! po kilku latach w końcu bilety nie wyprzedały się na pniu. Wiem że wakacje i słaby rywal, ale to dobry prognostyk na przyszłość by móc oglądać mecze w ludzkich warunkach.
Dzisiaj było też 50 sztuk do rozdania za oddanie krwi w RCKiK.
Co ciekawe nie było nawet informacji na facebooku klubowym, tylko na profilu RCKiK.
Poszedłem oddać krew, a tu niespodzianka :)
Co ciekawe nie było nawet informacji na facebooku klubowym, tylko na profilu RCKiK.
Poszedłem oddać krew, a tu niespodzianka :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Bilety są nadal dostępne, już dziś w przeglądzie sportowym: „Kibice mają dość żużla w Lublinie, zainteresowanie meczem na rekordowo niskim poziomie.”
W sumie na te niedobitki leszczyńskie, nie dziwię się.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Bilet do sprzedania, gdyby ktoś chciał: https://www.fansale.pl/tickets/all/moto ... Id=8797218
-
rumburaquee
- Zawodowiec
W sumie po meczu z Włókniarzem na samą myśl że w piątek będzie powtórka z tamtego meczu to się odechciewa pobytu na stadionie.
rumburaquee pisze:W sumie po meczu z Włókniarzem na samą myśl że w piątek będzie powtórka z tamtego meczu to się odechciewa pobytu na stadionie.
Z takim poziomem zgnuśnienia lepiej zarezerwuj sobie miejsce w domu starców.
Motor po kilkudziesięciu latach obecności na marginesie polskiego żużla (a czasem nieobecności w ogóle) odnosi sukcesy, o których mogły tylko pomarzyć pokolenia lubelskich kibiców, a już po chwili na szczycie słuchać głosy, że tu nudno, że za wysoko i pojawiają się pierwsze propozycje by zejść choć trochę niżej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Tu raczej chodziło o tumany kurzu I jazdę gęsiego. Bo wynik nie był do jednej bramki. Stałem jak zazwyczaj na koronie a mimo to cały byłem w materiale. Kurzawa fest.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Perez pisze:Tu raczej chodziło o tumany kurzu I jazdę gęsiego. Bo wynik nie był do jednej bramki. Stałem jak zazwyczaj na koronie a mimo to cały byłem w materiale. Kurzawa fest.
O to chodzi, plus mecz któryś z kolei o 18 w sam skwar. Oczywiście nie winię za to naszego klubu.
Czyli jednak żużel w Lublinie się nudzi widzę.
Ale to na pewno nie wszystkim. Kiedyś tumany kurzu nie przeszkadzały nikomu, ani jazda gęsiego. U nas rzadko kiedy są mijanki na torze, co wynika z geometrii naszego toru.
Kurcze a ja na ostatnim meczu też byłem na koronie w miejscu gdzie stoję już od momentu gdy zamknęli trybunę koło wyjazdu z parku maszyn i o dziwo wogule nie kurzyło się. Byłem aż zdziwiony bo bardzo rzadko to się zdarzało.
Ale to na pewno nie wszystkim. Kiedyś tumany kurzu nie przeszkadzały nikomu, ani jazda gęsiego. U nas rzadko kiedy są mijanki na torze, co wynika z geometrii naszego toru.
Kurcze a ja na ostatnim meczu też byłem na koronie w miejscu gdzie stoję już od momentu gdy zamknęli trybunę koło wyjazdu z parku maszyn i o dziwo wogule nie kurzyło się. Byłem aż zdziwiony bo bardzo rzadko to się zdarzało.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Czy ja piszę że się znudziło?! Po prostu wyjeżdża polewaczka a sędzia wypuszcza zawodników po 10 minutach.
Nie tyle znudzenie, co naturalna kolej rzeczy. Apetyt jest po prostu w dużej mierze zaspokojony, a kibic robi się nieco bardziej wybredny. Eliga była dla nas przez wiele lat nowością, wygrane w niej tym bardziej, nie wspominając o medalach. Ale już to wszystko znamy i coraz więcej ludzi po prostu uznaje, ze oglądanie w 35 stopniach, kurzu i ścisku wygranej do 30 nie jest specjalnie atrakcyjne. Kibic jest w stanie wiele znieść, ale musi też dostać coś w zamian.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Może ktoś ma dziecięcy ewentualnie ulgowy na Leszno ?
rumburaquee pisze:Czy ja piszę że się znudziło?! Po prostu wyjeżdża polewaczka a sędzia wypuszcza zawodników po 10 minutach.
Dynamika meczów żużlwoych jest fatalna. W tym roku najlepiej mi się oglądało mecze w których sędzia puszczał 8 biegów z rzędu, a niedoścignionym wzorem jest Morris wypuszczający zawodników na tor jedną stroną bramy obok zjeżdżających.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Cooper pisze:rumburaquee pisze:Czy ja piszę że się znudziło?! Po prostu wyjeżdża polewaczka a sędzia wypuszcza zawodników po 10 minutach.
Dynamika meczów żużlwoych jest fatalna. W tym roku najlepiej mi się oglądało mecze w których sędzia puszczał 8 biegów z rzędu, a niedoścignionym wzorem jest Morris wypuszczający zawodników na tor jedną stroną bramy obok zjeżdżających.
A jutro będzie jeszcze gorzej podejrzewam z dynamiką.
Mogę wprowadzić na karnet ulgowy 1 osobę, cena normalna. tel. 693 55 20 23
Sledzio pisze:Może ktoś ma dziecięcy ewentualnie ulgowy na Leszno ?
Mam
Na ile czasu przed wydarzeniem wskakuje kod QR? 2h czy wiecęj?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Mam wolny karnet normalny, wejście za cenę nominalną (70zł). WhatsApp 505293539
Motor mocnyj!