Unia Leszno - Motor Lublin 24.05.2024 g. 18:00
Re: Unia Leszno - Motor Lublin 24.05.2024 g. 18:00
Silniki od van Essena mają jakiś "kryzys". Ostatnio Sajfutdinow ze Spartą też miał męki. Stąd może takie występy u Lindgrena.
kibicLBN pisze:Ok. Świetny wynik, pogratulować trzeba, ale jakoś progresu w jeździe nie zauważyłem.
O nie, nie :) Odjechał od kredy :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
kibicLBN pisze: A co do ochów i achów nad Przyjemskim. Przecież on Parnickiego nie atakował, on obok niego przejechał. Ok. Świetny wynik, pogratulować trzeba, ale jakoś progresu w jeździe nie zauważyłem.
No bez jaj. Wiktor nie jest wirtuozem ataków na dystansie ale nie ma być. Robi swoją robotę. Wobec męczarni Matiego, Freda i Bańbora jest to szczególnie widoczne. Który junior miał ostatnio średnią w ekstralidze około 2 pkt? Jak dla mnie jest lepszy od Miśkowiaka i Lamparta w analogicznym momencie kariery. On ma jeszcze 3 lata jazdy jako junior. To ciągle bardzo młody zawodnik.
Gelo pisze:Który junior miał ostatnio średnią w ekstralidze około 2 pkt?
Wydaje mi się, że w zeszłym sezonie Mati miał przez pewien czas średnią powyżej 2,0.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Na necie latał screen, ale zniknał, wiec musi Wam wystarczyć ręczna praca odtwórcza.
Otóż, numer z wychowankiem już nie przejdzie, więc Leszno wyciągnęło nowego kapiszona. We wczorajszym programie meczowym, w dziale statystycznych ciekawostek gospodarze umieścili taki wpis:
Uprzedzając pytania/wpisy. Jaworski pochodzi z Pułtuska.
Otóż, numer z wychowankiem już nie przejdzie, więc Leszno wyciągnęło nowego kapiszona. We wczorajszym programie meczowym, w dziale statystycznych ciekawostek gospodarze umieścili taki wpis:
0 - liczba żużlowców rodem z Lublina i okolic w składzie dzisiejszego rywala Unii Leszno
Uprzedzając pytania/wpisy. Jaworski pochodzi z Pułtuska.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Proszę, to to foto ;) Zapisałem.

Niech spadnie ta wioska. Potrzeba im trochę pokory nabrać tak jak było w Toruniu i Zielonej.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
W Unii Leszno był wczoraj taki jeden.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Nie wiem czy wiedzą rolniki, że ikona Chujni Leszno, najpotężniejszy Roman Jankowski pochodzi z Kościanu, w 1957 roku gdy się urodził to najbliższy od tej miejscowości klub żużlowy był w Śremie zatem powinno się go uznawać za "przynależnego" do Sparty Śrem :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
No rzeczywiście, w Unii rodem z Leszna jest raptem 1 - Jabłoński ;) Smyk i Mencel sa urodzeni w Śremie.
Hahah
Zakompleksione pastuchy
Mam nadzieję, że wpieprzymy im do 20 w rewanżu.
Już niedługo: "0 - tyle procent szans na utrzymanie w Ekstralidze mają aktualnie Byki".
Zakompleksione pastuchy
Mam nadzieję, że wpieprzymy im do 20 w rewanżu.
Już niedługo: "0 - tyle procent szans na utrzymanie w Ekstralidze mają aktualnie Byki".
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
meesha pisze:Nie wiem czy wiedzą rolniki, że ikona Chujni Leszno, najpotężniejszy Roman Jankowski pochodzi z Kościanu
Padłem
michasz pisze:No rzeczywiście, w Unii rodem z Leszna jest raptem 1 - Jabłoński ;) Smyk i Mencel sa urodzeni w Śremie.
Dlatego napisali "Lublina i okolic", bo wiedzieli, że sami mają jednego ze swojego miasta :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
meesha pisze:Chujni Leszno
Trzymajmy jakiś poziom.
To jest właśnie ich poziom i taki sobie będę trzymał
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Flagg pisze:Jaworski pochodzi z Pułtuska.
Taki z niego Półsasin Pułtusk
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Słabe. Adekwatnie do poziomu ich "kibiców" i ex prezydenta. Boli, że od paru sezonów pikują w dół, a jednym z naszych liderów jest zawodnik którego sami pogonili, później fani wyzywali od "złotów" a teraz chcą jego powrotu.
Uszczypliwości i szpilki między zespołami nie są niczym nowym i w sumie nie ma w nich nic złego, jeśli robione są z jakimś pomysłem i sensem. I gdybyśmy jechali w tym meczu bez Jaworskiego, a oni walnęli tam tekst o wychowankach, to nie miałbym uwag, bo kto jak kto, ale akurat Unia miałaby do tego prawo. Ale przypierdolka o miejsce urodzenia? Seriously? xD
Już mogli nawet wstawić tekst
"0 - liczba punktów zdobytych w Elidze przez wychowanków Motoru Lublin w barwach tego klubu"
I to miałoby jakiś sens :)
Już mogli nawet wstawić tekst
"0 - liczba punktów zdobytych w Elidze przez wychowanków Motoru Lublin w barwach tego klubu"
I to miałoby jakiś sens :)
Ich tokiem rozumowania Marek Cieślak za czasów swojej jazdy nie zostałby zaliczony do zawodników urodzonych w Częstochowie i okolicach. Ba. Mark Loram nie urodził się w Wielkiej Brytanii. Zatem jego brytyjskość też mogłaby zostać zakwestionowana.
a Hampelem chwaliłby się Skrzydlewski :)
Mnie ich nie żal. Obok Torunia największa patologia kibicowska i bydło. Taki spadeczek mógłby być dla nich oczyszczający.