Zuzel i pilka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

#76 Postautor: Czarek » 30 września 2004, o 07:38

Gelo pisze:Staram sie oszczędzać nerwy w takich wątkach ale muszę wreszcie dorzucić swoje. Otóż miejsce małp jest w zoo. Szkoda tylko, że im się klatki pomyliły. Wykopać kopaczy na zbity pysk z Zygmuntowskich!!!! Niech sobie monitorują Kresową, Rusałkę, czy "stadion" w Tomaszowicach. Albo niech lepiej wybiją się nawzajem co do nogi i będzie problem z głowy. Ktoś tu roztaczał piękne wizje krzesełek, jupiterów itd. Dopóki to bydło będzie mogło wchodzić na stadion to będziemy się załatwiać na ścianę pod przeciekającym dachem tak jak to jest od kilkunastu lat. I nikt palcem nie kiwnie - i słusznie - bo dla kogo i na jak długo? A bredni że są kibice Motoru którzy są super i hiper nie chce mi się nawet czytać. Jeden chłam team - jedno stado bydła. Tyle w tym temacie.

A co jeśli takie incydenty pojawią się na żużlu, też go wykopiemy ze stadionu. Już pojawiają się mniejsze incydenty (np. wyrwanie szalika kibicowi Stali). Najbardziej rozśmieszyło mnie jak fanklub śpiewał "Cześć, Lublin wita wieś", siedząc na najbardziej wiejskim stadionie w I lidze.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

krzyh_s

#77 Postautor: krzyh_s » 30 września 2004, o 08:10

Gelo pisze: Otóż miejsce małp jest w zoo. Szkoda tylko, że im się klatki pomyliły. Wykopać kopaczy na zbity pysk z Zygmuntowskich!!!! (...) Jeden chłam team - jedno stado bydła.

Ja również jestem za tym, aby zlikwidować obecność bandytów i idiotów na stadionie (każdym), ale nie życzę sobię, abyś mnie obrażał i wielu normalnych kibiców Motoru!

Awatar użytkownika
Gretzky

#78 Postautor: Gretzky » 30 września 2004, o 09:13

Gelo pisze:Staram sie oszczędzać nerwy w takich wątkach ale muszę wreszcie dorzucić swoje. Otóż miejsce małp jest w zoo. Szkoda tylko, że im się klatki pomyliły. Wykopać kopaczy na zbity pysk z Zygmuntowskich!!!! Niech sobie monitorują Kresową, Rusałkę, czy "stadion" w Tomaszowicach. Albo niech lepiej wybiją się nawzajem co do nogi i będzie problem z głowy. Ktoś tu roztaczał piękne wizje krzesełek, jupiterów itd. Dopóki to bydło będzie mogło wchodzić na stadion to będziemy się załatwiać na ścianę pod przeciekającym dachem tak jak to jest od kilkunastu lat. I nikt palcem nie kiwnie - i słusznie - bo dla kogo i na jak długo? A bredni że są kibice Motoru którzy są super i hiper nie chce mi się nawet czytać. Jeden chłam team - jedno stado bydła. Tyle w tym temacie.

no no chyba troche sie zagolopowales kolego ; skoro tak piszesz to twoje miejsce tez jest w zoo zapomnij lepiej o tym ze pilkarze nie beda grac na zygmuntowskich , bylo tak jest i bedzie i twoje lkania nic tu nie wniosa pozatym ze przemawia przez ciebie niczym nie uzasadniona frustracja ; i na koniec nie obrazaj ludzi ktorzy wiele zrobili dla tego klubu oraz normalnych kibicow tego klubu w tym i mnie , pisac takie slowa to mozesz sobie tu na forum jezeli jestes taki odwazny to powiedz te slowa otwarcie kibicom Motoru "na zywo " na meczu albo dzialaczom

rks

k

#79 Postautor: rks » 30 września 2004, o 09:22

gelo stwierdzam wszem i wobec ze taka postawa swiadczy tylko o tym ze wlasnie upodabniasz sie do dresow.ja jestem czlowiekiem z wyzszym wyksztalceniem znajmoscia 2 jezykow obcych i praca w dobrej firmie.jesli dla ciebei taki clzowiek jak ja jest bandyta itd to masz dziwne pojecie o tym co mowisz.zreszta takich ludzi jest wielu .gdybys troche pomyslal ze ci co ogladali motor w 1-2 lidze maja teraz 20-kilka-30-kilka lat.krytykowanie wsyztskiego i wsyztskich to tylko twoja postawa.zachowaujesz sie jak typowy polski polityk.zamiast rozwiazac sprawe i pozwolic na normalne ogladanie meczu inwestujac w stadion cchesz usunac problem na bok. co ci to da jesli jakis debil walnie cie czyms na stadionie czy na ulicy.jelsi bedzie to ulica to tez podciagniesz to pod kibica motoru?nie wiem czemu neikotrzy chca wierzyc w te glupie gadanie ze nie zrobimy stadionu bo jest pilka.na widzewie non stop lataja kamienie nad trybuna gosci na legii tez tak bylo .a stadiony te sa remontowane.na lechu tez sa zadymy ale stadion jest piekny i duzy.i tak mozanby wymieniac.ale nikt z podobnych tobie nie pomysli ze ten staiodn swoim wygladaem jest wlasnie doskonalym odzwierdciedleniem ludzi ktorzy na niego przychodza.bo jsli tak piejesz z zachwytu ze zuzel ma kulturalnych ludzi to chyba nigdy na zuzlu nie byles.bo chodzi tu mase tzw elementu.ja sam 2-3 raz w ciagu kilku ostanich lat musialem sie szarpac z pijanym smierdzacym osobnikiem ktory cos mi belkotal.bo chyba nie zaliczasz do ludzi kultury osobnikow siedzacych z pryta czy woda i zrolewajacych ja do kubeczkow,klnacych, zrzucajacyh ci popiol na glowe,rzucajacych serpentynami czy butelkami na tor.PS co do wyrzucania pilkarzy ze stadionu.stadion robiony byl w czynie spolecznym glownie przez robotnikow pobliskich fabryk a na poczatku zuzel istanial na swoim prowizorycznym torze.moze pozyczyc ci ksiazke z koziolkiem na plastronie....?

rks

v

#80 Postautor: rks » 30 września 2004, o 09:31

a i jeszzcze jedno jesli tak zazarcie krytykujesz klub spad znaku motoru to nie powinienies chodzic na mecze zuzla. bo to dzieki motorowi istanieje zuzel dzieki ejgo sukcesom.jak 2-3 lata po spadku motoru byl tz tez mozna bylo powiedziec zaorac tor zasadzic trawe i juz.bo po co takie dziadostwo utrzymac ktore ze wszytskim przegrywalo.a teraz narodzili sie nam wielicy kibice tz.klubu spod zenujaco smiesznej nazwy ktorym wydaje sie ze sa najlepsi w polsce a nie wdizaa na to ze nawet ludzie chcoacy na zuzel pisza ze w fan clubuie sa same ciotki ktore wsyztskich kochaja i zadym pija..mozna te teksty zobaczyc na formum motoru pod tematem pilka i zuzel.ale dla zatwardzialym ludzi ktorzy maja klampki na oczach ala gelo zaden argument nie trafi chcodzmy im poazkwyac na wielu przykladach

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: k

#81 Postautor: Gelo » 30 września 2004, o 10:08

rks pisze:gelo stwierdzam wszem i wobec ze taka postawa swiadczy tylko o tym ze wlasnie upodabniasz sie do dresow.ja jestem czlowiekiem z wyzszym wyksztalceniem znajmoscia 2 jezykow obcych i praca w dobrej firmie.jesli dla ciebei taki clzowiek jak ja jest bandyta itd to masz dziwne pojecie o tym co mowisz.

Jest mi niezmiernie przykro, że człowiek z wyższym wykształceniem wyczytał gdzieś że jest bandytą. A może człowiek z wyższym wykształceniem wziąłpersonalnie do siebie epitety, bo utożsamia sięz bydłem które chodzi na motor? Nie wiem - to nie moj problem. Uprasza się tylko o powoływanie się na wpisy ze zrozumieniem na poziomie wyższego wykształcenia.
Wyraziłem moje osobiste zdanie, którego nie zmieniam od dwudziestu paru lat. Wolno mi. Mam głęboko gdzieś piłkę nożną w wykonaniu Motóru i też mi wolno. Nie obchodzi mnie czy grają w trzeciej, ósmej czy dziesiątej lidze, jak dla mnie ten sport może w ogóle nie istnieć - i też mi wolno.
Obchodzi mnie natomiast to, że przez bandę idiotów związanych z piłką hamowane są szlachetne inicjatywy w Lublinie, od zdemonotwania krat wokół stadionu po zamontowanie krzesełek i odnowienie obiektu. Wkurzam się tym bardziej, że sam osobiście zaangażowałem się w jedno przedsięwzięcie i przez debili piłkarskich nic z tego nie wyszło, chociaz było na dobrej drodze. I niech sie nikt nie dziwi, że jestem za wywaleniem motóru ze stadionu razem z jego nieletnimi zasmarkanymi kibolami.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

Re: v

#83 Postautor: bkapusta » 30 września 2004, o 11:41

rks pisze:a i jeszzcze jedno jesli tak zazarcie krytykujesz klub spad znaku motoru to nie powinienies chodzic na mecze zuzla. bo to dzieki motorowi istanieje zuzel dzieki ejgo sukcesom.jak 2-3 lata po spadku motoru byl tz tez mozna bylo powiedziec zaorac tor zasadzic trawe i juz.bo po co takie dziadostwo utrzymac ktore ze wszytskim przegrywalo.a teraz narodzili sie nam wielicy kibice tz.klubu spod zenujaco smiesznej nazwy ktorym wydaje sie ze sa najlepsi w polsce a nie wdizaa na to ze nawet ludzie chcoacy na zuzel pisza ze w fan clubuie sa same ciotki ktore wsyztskich kochaja i zadym pija..mozna te teksty zobaczyc na formum motoru pod tematem pilka i zuzel.ale dla zatwardzialym ludzi ktorzy maja klampki na oczach ala gelo zaden argument nie trafi chcodzmy im poazkwyac na wielu przykladach

hehehe

co do kibicow TZ to poczytaj fora zuzlowe kibice wszystkich innych druzyn zuzlowych ktorzy widzieli lublin w akcji wychwalaja naszych kibicow. nie mowie tu juz o meczach w lublinie gdzie oczywiste jest ze doping jest dobry ale udawalo sie i na wyjazdach zrobic doping ze asz milo [chociazby warszawa zeszly sezon - takiego dopingu nie bylo tam nigdy;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#84 Postautor: bkapusta » 30 września 2004, o 11:52

ricco
Użytkownik globalny

Napisanych postów: 2
Ostatni post: 2004-09-17 20:40:23

8. RE: Piłka & Żużel ??? Odpowiedz
2004-09-17 20:40:23

Ech Ci motorowcy , to już nie to co kiedyś , teraz widać same tępe dresy chodzą na motor.Napisałem " znienawidzona stal rzeszów " bo większość kibiców Tż Lublin ich nienawidzi , co prawda Fan Club Tż Lublin to ciotki co kochają cały świat , ale co zrobić.
Pozdrawiam normalnych kibiców Motoru.

------------

post z forum pilkarskiego

nawet nie skomentuje tylko w spokoju poczekam az glupota bedzie karalna w tym kraju
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

krzyh_s

#85 Postautor: krzyh_s » 30 września 2004, o 14:26

Gelo pisze:Otóż miejsce małp jest w zoo. Szkoda tylko, że im się klatki pomyliły. Wykopać kopaczy na zbity pysk z Zygmuntowskich!!!! itd. Dopóki to bydło będzie mogło wchodzić na stadion to będziemy się załatwiać na ścianę pod przeciekającym dachem tak jak to jest od kilkunastu lat. Jeden chłam team - jedno stado bydła.

I kto tu szerzy nienawiść, prezentuje poziom dresiarza, uogólnia zachowanie garstki debili z normalnymi ludźmi. Piłki nożnej lubić nie musisz - ale właśnie tacy ludzie - uważający własne zdanie za jedyna prawdziwe - są problemem również na stadinacvh. O podsycanie konfliktów jest najłatwiej, znacznie trudniej zrobić coś, aby można było normalnie współistnieć.
PS. Nie znasz mnie i nie masz prawa mnie nazywać - tu cytat "Jeden chłam team, jedno stado bydła". Świadczy to raczej o Tobie.

rks

m

#86 Postautor: rks » 30 września 2004, o 14:42

po 1 nie skomentuje bo czasem lepeij cos przemilczec niz znizac sie do poziomu pozostalych osob.po 2 zuzel i pilka niewatpilwe moga sobie pomoc przy remoncie stadionu w pilce sa licencje wiece przy awansie pilkarzy satdion zostani wyremontowany w jakiejs czaesi na czym skorzytsa tez zuzel.i sytuacja w druga strone jest identyczna.po 3 nie rozumiem ludzi ala gelo ktorzy maja chyba jakims komplesk pilki bo niezrozumiala jest twoja nienawisc do tej sekcji.kiedys naprawd byly zadymy na pilce i wszyscy byli icho bo byla 1 liga .jak jest 3 to motor jest bee niedobry bo tu chodza dresy.wtedy tez chodzili i obok nich masa normlanych ludzi.i jakos pisku i krzyku nie bylo.widac ze jedynym kryterium jakim kilka osob sie tu kieruje jest wylacznie to ze latweij dokopac pilce bo jest w 3 ldize gdyby byla chodz w 2 byloby toche ciezej dokopac bo przyszloby wiwle osob wiecej i nagle okazloby sie ze nie ma jak dokopac motorowi po 3 macie racje ze to nie to co kiedys bo teraz tylko na meczach z druzynami co cos znacza sa kibice i mobilziacja na innych meczach nie ma po 4 gdzie byli kibice zuzla gdy ten byl na dnie.......nie bylo ich pamietam spotkanie gdzie kazdy wierny kibic zuzla mial przedstawic swoj pomysl na zuzel.gdzie wtedy byliscie ssalisci mleko matki.teraz gracie tu cwaniakow i super kibicow jak sa jakies pieniadze i wynik a gdzie byliscie wtedy.wsrod kibicow motoru gasrta to bandyci i debile ale akurat kilka lat temu jak motor nie mial jak zaplacic wpisu do pzpn to wystacrzylo kilka godzin zeby zebrac kase to samo z uratowaniem pilki na zygmuntowskich to starsi kibcie ja uratowali wywalajac starych dzialaczy.a co zrobiliscie wy aby ratowac zuzel. ja wam odpowiem nic tacy z was swietni kibice.co do dopingu to na pilce przy znanym zepsole jest on kilka razy glosniesjzy przy 1,5 tys ludzi niz przy 8 na zuzlu

rks

d

#88 Postautor: rks » 30 września 2004, o 14:49

i na koniec nie ejstem bandyta dresem czy innym wynalazkiem.nie uwazam sie za wroga zuzla bo chodze na niego kilkanscie lat.skaldalem sie na sprzet czy kevlary za czasow motoru na transfer stenki w lkz i dawalem wiele razy na cos kase tez przez kupowanie biletu gdy na programach widnial napsi kibci najwierniejszym sposnorem zuzla lubelskiego,bylem na meczach gdzie bylo kilkaset osob bo nikt nie cchial ogladac tej miernoty jaka byl lkz .wiec ocenianie zaczniejce od wlasnej osoby.bo osobsice wrzucilem w motor zuzlowy i pilkarski mase wlasnej kasy i czasu przez zrzutki,bilety,programy itd.ps jedyne za co lubie w jakis spsob ten fan club tz to to ze nie macie nazwy sponsora na flagach i nie osmieszacie sie jak stal rzeszow ze swoja flaga,tylko tez nie rozumeim tej nienawisci do pilki .jesli jest taka beznadziejna to czemu ciagneicie od niej wsyztsko-flagi,race ,szaliki,barwy klubowe czy nawet malpujecie reklame meczy na stronie internetowy.nawet sa piosneki pochace od pilki ......

rks

d

#89 Postautor: rks » 30 września 2004, o 14:53

chce pojsc normlanie z dziewcyzna na mecz zeby ona bezpiecznie siedzial sobie na krzesleku a ja zebym dopingowal.ale jak mozna kogos zabrac na taki syf szklo kamienie ......trawa kible ze az glupoio szczegolnie przed kobietami no i na pilce niby spokoj ale nie powinno byc niby spokoj powinno byc calkowicie normlanie bez zadnego ale i tego sobie i wsyztskim tu zycze

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

Re: d

#90 Postautor: _piotrusss » 30 września 2004, o 15:06

rks pisze:chce pojsc normlanie z dziewcyzna na mecz zeby ona bezpiecznie siedzial sobie na krzesleku a ja zebym dopingowal.ale jak mozna kogos zabrac na taki syf szklo kamienie ......trawa kible ze az glupoio szczegolnie przed kobietami no i na pilce niby spokoj ale nie powinno byc niby spokoj powinno byc calkowicie normlanie bez zadnego ale i tego sobie i wsyztskim tu zycze

No to zapraszamy na żużel :P
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#91 Postautor: Ar2rB » 30 września 2004, o 15:13

_piotrusss pisze:No to zapraszamy na żużel :P

to na żużlu są inne kible? :lol:

Ps. I tak nic nie przebije kibli na stadionie Gwardii w Warszawie :lol:

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#92 Postautor: _piotrusss » 30 września 2004, o 15:26

Ar2rB pisze:
_piotrusss pisze:No to zapraszamy na żużel :P

to na żużlu są inne kible? :lol:

Ps. I tak nic nie przebije kibli na stadionie Gwardii w Warszawie :lol:

Niezbyt wnikliwie przeczytalem ten tekst... zrozumeiałem że chodzi o kibiców :D
Andrzej Waligórski

Czarek
Trener

#93 Postautor: Czarek » 30 września 2004, o 15:28

A propos stadionu to co by sie stało gdyby jednego dnia zdjęto te kraty?
Odpowiedź: nic złego. 1) Kary by nie było, bo to nie jest żaden wymóg, tylko jakiś miejscowy wymysł, co widać po innych stadionach w Polsce.
2) Mielibyśmy wreszcie jako taka widoczność na stadionie 3) Nie byłoby gdzie wieszać flag
Sugestia: Jeśli jakieś zmiany na stadionie, to zacznijmy od tego, najmniejszy koszt i mozna na złomie zarobić
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#94 Postautor: _piotrusss » 30 września 2004, o 15:31

Czarek pisze:A propos stadionu to co by sie stało gdyby jednego dnia zdjęto te kraty?
Odpowiedź: nic złego. 1) Kary by nie było, bo to nie jest żaden wymóg, tylko jakiś miejscowy wymysł, co widać po innych stadionach w Polsce.
2) Mielibyśmy wreszcie jako taka widoczność na stadionie 3) Nie byłoby gdzie wieszać flag
Sugestia: Jeśli jakieś zmiany na stadionie, to zacznijmy od tego, najmniejszy koszt i mozna na złomie zarobić

4. Pseudokibice motoru, czyli ci gowniarze o których byla mowa wbiegają sobie na murawe, lub dużo dalej celniej rzucają butelkami. Owszem za zdjęcie krat procz kosztow samego zdjęcia nie ma kar, lecz posypalyby się one równie szybko jak butelki na głowy zawodnikow.
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#96 Postautor: Ar2rB » 30 września 2004, o 15:51

Gawrzyk pisze:Ps. I tak nic nie przebije kibli na stadionie Gwardii w Warszawie :lol
-------------
no to wybierz sie do Rawicza :-)

Nie byłem w Rawiczu i chyba nie dane mi będzie być w najbliższej przyszłości ;).

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#97 Postautor: RadeKas » 30 września 2004, o 16:31

Co do krat, to wydaje mi sie ze to nie tylko nasz wymysl. Z tego co widzialem to w Tarnowie tez maja, tylko ze zolte :P. No chyba ze mi sie wydawalo podczas transmisji, bo na stadionie w Tarnowie nigdy nie bylem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: m

#98 Postautor: Gelo » 30 września 2004, o 16:36

po 3 nie rozumiem ludzi ala gelo ktorzy maja chyba jakims komplesk pilki bo niezrozumiala jest twoja nienawisc do tej sekcji.kiedys naprawd byly zadymy na pilce i wszyscy byli icho bo byla 1 liga .jak jest 3 to motor jest bee niedobry bo tu chodza dresy.wtedy tez chodzili i obok nich masa normlanych ludzi.i

Skoro nie rozumiesz to po co wdajesz sie w polemikę z góry skazaną na niepowodzenie. Sprobuje jednak po raz kolejny wyjasnic wszystko od początku prostym językiem. Słowo "nienawiść" to zdecydowanie za dużo powiedziane. Ja nazwałbym to "niechęcią". A przyczyna jest bardzo prosta. W latach nieboszczki młodości chodzilem na piłkę Motoru i zawsze ale to zawsze doping na trybunach był chamski, wulgarny, słowem - "robotniczy". Ja sięz robotnikami nie utożsamiam, bo nie dość, że nie pochodzę z rodziny robotniczej, to tym bardziej nie jestem stadionowym chuliganem. Z czasem przerzucilem się na Lubliniankę, z której motorowcy zawsze kpili, że kibicują jej emeryci i inne badziewie. Ale kultura na Wieniawie jest do tej pory nie do osiągnięcia przez kiboli motoru - czy sie to komus podoba czy nie. Co do krat - była szansa ich zdjecia pod warunkiem że od maja do lipca nie bedzie na meczu LKP zadymy. Niestety debile nie wytrzymali i skonczyło się słynną wojną na kamienie (nie pamietam po jakim meczu). I cały plan wzięło w łeb. I jak ja mam mowic ze lubię piłkę i jej kibiców?

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#99 Postautor: Erwin » 30 września 2004, o 18:01

Najlepszym rozwiązaniem na ten sezon byłby awans Motoru zarówno w sekcji żużlowej jak i piłkarskiej, bardzo prawdopodobny wydaje się spadek wiejskiego GKS-u, a zatem mielibyśmy derby lubelszczyzny w II lidze :wink: sie rozmarzyłem ...