Ja już się nie mogę doczekać 10 października, a Wy... ??
Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
-
borys88
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Ekstraliga jest nasza!!!!
Patrząc na zespół ZKŻ-u Quick-Mix Zielona Góra można odnieść wrażenie ,że TŻ Sipma Lublin ma ekstraligę w Kieszeni:
Obcokrajowiec:
Nicky Pedersen-konflikt z działaczami klubu występ niepewny
Lee Richardson- Sprzeda mecz i tyle
Seniorzy:
Grzegorz Kłopot- Mocno poobijany po meczu z Rybnikiem
Andrzej Huszcza- Kłopoty sprzętowe
Rafał Okoniewski- Nienajlepsza forma po złamaniu nogi
Juniorzy:
Zbigniew Suchecki- Kontuzja nadgarstka
Reszta juniorów prezentuje się poniżej poziomu Daniela Jeleniewskiego i Dawida Stachyry choć Alan Marcinkowski miał przebłyski w tym roku.
TAk więc sytuacja zielonogórskiego klubu nie przedstawia się zaciekawie.
Jeszcze tragiczna śmierć polskiego lidera ZKŻ-u Rafała Kurmańskiego.
TEEEEEŻŻŻEEEEETTTTTTTTTTT
Obcokrajowiec:
Nicky Pedersen-konflikt z działaczami klubu występ niepewny
Seniorzy:
Grzegorz Kłopot- Mocno poobijany po meczu z Rybnikiem
Andrzej Huszcza- Kłopoty sprzętowe
Juniorzy:
Zbigniew Suchecki- Kontuzja nadgarstka
Reszta juniorów prezentuje się poniżej poziomu Daniela Jeleniewskiego i Dawida Stachyry choć Alan Marcinkowski miał przebłyski w tym roku.
TEEEEEŻŻŻEEEEETTTTTTTTTTT
- chooberrcik
Re: Ekstraliga jest nasza!!!!
Pietter pisze:Nicky Pedersen-konflikt z działaczami klubu występ niepewny
Seniorzy:
Juniorzy:
Reszta juniorów prezentuje się poniżej poziomu Daniela Jeleniewskiego i Dawida Stachyry Alan Marcinkowski miał przebłyski w tym roku.
hehe prosze nie rozmieszaj mnie... z jednym sie moge zgodzic... NickI Pedersen na 1000% nie pojedzie z Wami..i tak nikt go juz nie chce
haha Rico sprzeda mecz ?
Nie najlepsza forma Okonia ?? hehe od niedawna (nie liczac meczu z Rybnikiem) nie schodzi ponizej 10 pkt !! co prawda jego kuracja trwala baaardzo dluugo,ale jak juz jest zdrowy to hohooo
no tak tak..nasi juniorzy sa zdecydowanie gorsi..to,ze Alan Marcinkowski przegrywa z takimi jak Miskowiak,Kasprzak czy bracia Szczepaniakowie to normalnie hanbaaaaaa,co nie ?
lublinianie (dobrze ??

- chooberrcik
Pietter pisze:Nicky Pedersen-konflikt z działaczami klubu występ niepewny
Seniorzy:
Juniorzy:
Reszta juniorów prezentuje się poniżej poziomu Daniela Jeleniewskiego i Dawida Stachyry Alan Marcinkowski miał przebłyski w tym roku.
hehe prosze nie rozmieszaj mnie... z jednym sie moge zgodzic... NickI Pedersen na 1000% nie pojedzie z Wami..i tak nikt go juz nie chce
haha Rico sprzeda mecz ?
Nie najlepsza forma Okonia ?? hehe od niedawna (nie liczac meczu z Rybnikiem) nie schodzi ponizej 10 pkt !! co prawda jego kuracja trwala baaardzo dluugo,ale jak juz jest zdrowy to hohooo
no tak tak..nasi juniorzy sa zdecydowanie gorsi..to,ze Alan Marcinkowski przegrywa z takimi jak Miskowiak,Kasprzak czy bracia Szczepaniakowie to normalnie hanbaaaaaa,co nie ?
lublinianie (dobrze ??
boze widzisz,a nie grzmisz...

Pietter napisał takie bzdury, że śmiać się chce. Ja nie piszę o TŻ LUBLIN bo nie znam dobrze tego klubu, więc Ty Pietter jeśli nie masz wiedzy na temat naszego klubu to lepiej nie pisz nic, bo wszyscy będą się z Ciebie śmiać.
Lee Richardson - sprzeda mecz i tyle.
Pietter Ty chyba jeszcze dzieckiem jesteÅ›, co?
Poza tym pisanie że Okoniewski nie jest w formie to kolejna przesada. W zasadzie nie chce mi się komentować tego wszystkiego co napisał Pietter.
Lee Richardson - sprzeda mecz i tyle.
Pietter Ty chyba jeszcze dzieckiem jesteÅ›, co?
Poza tym pisanie że Okoniewski nie jest w formie to kolejna przesada. W zasadzie nie chce mi się komentować tego wszystkiego co napisał Pietter.
GG: 6632538
Pietter pisze:Lee Richardson- Sprzeda mecz i tyle
zapomnij...
carpe diem!
Czyli rozumiem ze zielono gorzanie uwazaja ze Marcinkowski jest lepszy od Jelenia
... hehe... no spoko.
U nas obstawiam 53-37 dla TÅ»
w Zielonej 52-38 dla Falubaza i euforia w Kozim Grodzie
U nas obstawiam 53-37 dla TÅ»
w Zielonej 52-38 dla Falubaza i euforia w Kozim Grodzie
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Pietter pisze:Lee Richardson- Sprzeda mecz i tyle
informacje godne "Faktu" takich farmazonow jeszcze nie czytalem w kontekscie tego meczu. Sprzedac to mozesz swoje gacie akcji "Pajacyk" a Okon juz dawno zapomnial ze kiedys mial cos zlamane. Lecz niestety racje przyznam Ci w sprawie juniorow. Jezeli Suchy nie wydobrzeje bedzie krucho
pozdrawiam
Proponuję usuwać posty albo banować takich gówniarzy którzy "zaczynają pisac o sprzedawaniu meczy np. przez Lee itd." Znowu robi się niezłe gówno na forum...
P.s.
Trochę opanowania też w forowaniu wyników bo moim zdaniem 55-35 dla nas w meczu o być albo nie być to lekka przesada. Widze że co niektórzy nieźle się podniecili po meczu z Rzeszowem i upatrują kiepskiego przeciwnika w Zielonce. Nasza drużyna jest taka że każdy może wygrac z każdym jak i przegrać...
P.s.
Trochę opanowania też w forowaniu wyników bo moim zdaniem 55-35 dla nas w meczu o być albo nie być to lekka przesada. Widze że co niektórzy nieźle się podniecili po meczu z Rzeszowem i upatrują kiepskiego przeciwnika w Zielonce. Nasza drużyna jest taka że każdy może wygrac z każdym jak i przegrać...
-
sledzio
do meczyka w Lublinie zostało już 11 dni adrenalina z każdym dniem rośnie powoli ale coś czuje że będzie tródno wygrać u siebie z zielonką obym się mylił stawiam w Lublinie 46 - 44 a w zielonce przed 15 biegiem przegrywamy 43-40 i jedziemy an 1 - 5 i wygrywamy całe spotkanie 44 - 45 i mamy extralige !!! boże co by to się działo w sektorze z kibicami z Lublina hehe a kibice zielonki chyba żyć nam nie dali pózniej !!! a tak powaznie 49 - 41 dla Lbn w Lublinie a w zielonej 48-42 dla zielonki !!! pozdrawiam
sledzio pisze:do meczyka w Lublinie zostało już 11 dni adrenalina z każdym dniem rośnie powoli ale coś czuje że będzie tródno wygrać u siebie z zielonką obym się mylił stawiam w Lublinie 46 - 44 a w zielonce przed 15 biegiem przegrywamy 43-40 i jedziemy an 1 - 5 i wygrywamy całe spotkanie 44 - 45 i mamy extralige !!! boże co by to się działo w sektorze z kibicami z Lublina hehe a kibice zielonki chyba żyć nam nie dali pózniej !!! a tak powaznie 49 - 41 dla Lbn w Lublinie a w zielonej 48-42 dla zielonki !!! pozdrawiam
Taki mecz by byl fajny jak opisales adrenalina do konca
Do meczu już, albo jeszcze półtora tygodnia. Ale będzie się działo...
Bardzo ucieszył mnie artykuł mówiący o spotkaniu dyrekcji klubu ze sponsorami i władzami miasta mówiący o jasnych deklaracjach finansowania klubu w przypadku awansu. Oby na obietnicach się nie skończyło
A jeśli chodzi o przygotowanie sprzętowe i mobilizacyjne naszych zawodników to wierzę, że dyrektor Siwek zrobi wszystko co w jego mocy byśmy walczyli z Zielonką jak równy z równym.
Uważam, że nie stoimy napewno na straconej pozycji. Przy pełnej mobilizacji jesteśmy w stanie sprawić niespodziankę.
Obstawiam w Lublinie 52-38, na wyjeździe 39-51
Bardzo ucieszył mnie artykuł mówiący o spotkaniu dyrekcji klubu ze sponsorami i władzami miasta mówiący o jasnych deklaracjach finansowania klubu w przypadku awansu. Oby na obietnicach się nie skończyło
A jeśli chodzi o przygotowanie sprzętowe i mobilizacyjne naszych zawodników to wierzę, że dyrektor Siwek zrobi wszystko co w jego mocy byśmy walczyli z Zielonką jak równy z równym.
Uważam, że nie stoimy napewno na straconej pozycji. Przy pełnej mobilizacji jesteśmy w stanie sprawić niespodziankę.
Obstawiam w Lublinie 52-38, na wyjeździe 39-51
Chooberrcik ty chyba tylko śledzisz drugą ligę i mecze TŻ-u. Zobacz co piszesz Marcinkowski zostanie pokonany przez Jeleniewskiego z palcem w dupie na finale BK jakoś sobie nie radził. Chłopie ogarnij się jakoś może i popełniłem błąd pisząc o słabej postawie Okoniewskiego ale Lee sprzeda mecz ZKŻ rozwiąże kontrakt z nim a następny rok Lee będzie w TŻ-cie.
Typowany wynik:
TÅ»-ZKÅ» 70:20
ZKÅ»-TÅ» 60:30
Awans TŻ-u i tyle nie kłóć się ze mną wiem lepiej.
Typowany wynik:
TÅ»-ZKÅ» 70:20
ZKÅ»-TÅ» 60:30
Awans TŻ-u i tyle nie kłóć się ze mną wiem lepiej.
Widzę morale w Lublinie wysokie. Po meczu z Rybnikiem nagle doszliście do wniosku skoro Rybnik potrafi to i my. Skoro lubicie tak porównywać mecz do meczu to ja wam przedstawię waszym tokiem myślenia baraże z drugiej strony:
Sezon temu mimo tego, że mieliście silniejszy skład (Richardson, co by nie mówić był trochę lepszy od Karlssona, a Śledź był krajowym liderem) niż obecnie nie potrafiliście wygrać u siebie z Rybnikiem, który ma praktycznie ten sam skład, a nie ma wątpliwości, że motory muszą być dużo mocniejsze niż w zeszłym roku. Idąc dalej waszym tokiem myślenia, można dojść do stwierdzenia, że jesteście dużo słabsi od RKM, czyli wychodzi na to, że 25pkt to wasz szczyt możliwości w ZG. A w Lublinie wynik w okolicach 45 z lekkim wskazaniem na was.
To nie jest złośliwość, ale czysta rachuba.
A już moim zdaniem, to uważam szczerze, że wasz skład jest porównywalny do bydgoskiego, ale z 2 różnicami. Nie macie tak wielkiego atutu toru i Karlsson to połowa Jonssona. Knappa pamiętam z 02' jak u siebie zrobił 9 pkt w 6, a w ZG 7pkt w 5 (z czego z tych 16pkt, 9 na kolegach z drużyny), Karlssona pamiętam z tego samego sezonu, gdy w ZG zrobił 8 pkt w 5, a u siebie 8 w 5 i 5 w 5. Franków jeździł sezon temu w Pile i w ZG zrobił 4 w 5 (3 na kolegach) i 7 w 5 (4 na kolegach), a u siebie 4 w 3 (2 na kolegach) i 13 w 5 (w meczu playoff gdzie ZG jechała o pietruchę i przegrywała wszystkie wyjazdy). Piszcza widziałem na ligowym dopiero w 2000 roku, a pozostałych seniorów przed 2000 rokiem. Młodzieżowców Lublina było mi dane oglądać tylko na zawodach indywidualnych.
Uważam, że w Lublinie będzie ciężko. Niestety, ale mamy tylko 3 w miare pewnych zawodników na wyjazdy. O ile Okoń, Świst i Lee powinni zrobić około 30-35 pkt razem, to reszta ekipy już gorzej. Młodzieżowcy z 1-2pkt, Kłopot z 5, Huszcza z 2-3. Ogólnie stawiam, że zrobimy jakieś 42 pkt. U siebie natomiast uważam, że powinna być już miazga, o ile oczywiście pogoda nie zmieni toru tak, ze nasi nie będą mogli się dopasować. Myślę, że w ZG Świst, Okoń i Lee będą praktycznie poza zasięgiem rywali, Karlsson, nie jest zawodnikiem pokroju Jonssona, czy Rickardssona, więc myślę, że prócz pojedynczych przebłysków furory nie zrobi. A reszty ekipy totalnie nie widzę w ZG. Kłopot u siebie jest naprawdę mocny i tak jak wspomniałem krajowy Lublina to dla mnie druga Bydzia, a Kłopot w meczu z Bydgoszczą strzelił by komplet gdyby nie było Andreasa. Suchecki w ZG jest poza zasięgiem młodzieżowców Lublina, a i myślę, że jest wstanie wygrać z każdym zawodnikiem krajowym Motoru. Ogólnie bez żartów uważam, że wygram w granicach 60:30. Oczywiście wszystkie moje rozważania są robione z myślą, że żaden zawodnik już nie nabawi się kontuzji, ani nikt nie ..... sprzeda, oraz, że aura nie będzie głównym aktorem tego widowiska.
ps. życzę sobie i Wam przedniego widowiska i dobrej pogodny 10 i 17 października, tak aby nie zostało zepsute to piękne widowisko.
Sezon temu mimo tego, że mieliście silniejszy skład (Richardson, co by nie mówić był trochę lepszy od Karlssona, a Śledź był krajowym liderem) niż obecnie nie potrafiliście wygrać u siebie z Rybnikiem, który ma praktycznie ten sam skład, a nie ma wątpliwości, że motory muszą być dużo mocniejsze niż w zeszłym roku. Idąc dalej waszym tokiem myślenia, można dojść do stwierdzenia, że jesteście dużo słabsi od RKM, czyli wychodzi na to, że 25pkt to wasz szczyt możliwości w ZG. A w Lublinie wynik w okolicach 45 z lekkim wskazaniem na was.
To nie jest złośliwość, ale czysta rachuba.
A już moim zdaniem, to uważam szczerze, że wasz skład jest porównywalny do bydgoskiego, ale z 2 różnicami. Nie macie tak wielkiego atutu toru i Karlsson to połowa Jonssona. Knappa pamiętam z 02' jak u siebie zrobił 9 pkt w 6, a w ZG 7pkt w 5 (z czego z tych 16pkt, 9 na kolegach z drużyny), Karlssona pamiętam z tego samego sezonu, gdy w ZG zrobił 8 pkt w 5, a u siebie 8 w 5 i 5 w 5. Franków jeździł sezon temu w Pile i w ZG zrobił 4 w 5 (3 na kolegach) i 7 w 5 (4 na kolegach), a u siebie 4 w 3 (2 na kolegach) i 13 w 5 (w meczu playoff gdzie ZG jechała o pietruchę i przegrywała wszystkie wyjazdy). Piszcza widziałem na ligowym dopiero w 2000 roku, a pozostałych seniorów przed 2000 rokiem. Młodzieżowców Lublina było mi dane oglądać tylko na zawodach indywidualnych.
Uważam, że w Lublinie będzie ciężko. Niestety, ale mamy tylko 3 w miare pewnych zawodników na wyjazdy. O ile Okoń, Świst i Lee powinni zrobić około 30-35 pkt razem, to reszta ekipy już gorzej. Młodzieżowcy z 1-2pkt, Kłopot z 5, Huszcza z 2-3. Ogólnie stawiam, że zrobimy jakieś 42 pkt. U siebie natomiast uważam, że powinna być już miazga, o ile oczywiście pogoda nie zmieni toru tak, ze nasi nie będą mogli się dopasować. Myślę, że w ZG Świst, Okoń i Lee będą praktycznie poza zasięgiem rywali, Karlsson, nie jest zawodnikiem pokroju Jonssona, czy Rickardssona, więc myślę, że prócz pojedynczych przebłysków furory nie zrobi. A reszty ekipy totalnie nie widzę w ZG. Kłopot u siebie jest naprawdę mocny i tak jak wspomniałem krajowy Lublina to dla mnie druga Bydzia, a Kłopot w meczu z Bydgoszczą strzelił by komplet gdyby nie było Andreasa. Suchecki w ZG jest poza zasięgiem młodzieżowców Lublina, a i myślę, że jest wstanie wygrać z każdym zawodnikiem krajowym Motoru. Ogólnie bez żartów uważam, że wygram w granicach 60:30. Oczywiście wszystkie moje rozważania są robione z myślą, że żaden zawodnik już nie nabawi się kontuzji, ani nikt nie ..... sprzeda, oraz, że aura nie będzie głównym aktorem tego widowiska.
ps. życzę sobie i Wam przedniego widowiska i dobrej pogodny 10 i 17 października, tak aby nie zostało zepsute to piękne widowisko.
-
borys88
chooberrcik w roli przypomnienia Daniel Jeleniewski w ostatnim meczu wygrał wyścig, w którym jechali kolejno: Tomasz Rempała, Peter Karlsson, Rafał Trojanowski, wygrał także wyścig juniorski osiągając najlepszy czas dnia, no i miał tez 3 miejsce za Kuciapą i Karlssonem, na koniec ostatnie miejsce ale tamten wyścig już nie miał żadnego znaczenia ...
wątpie żeby jakikolwiek junior ZBLIŻYŠsię do Jelenia 
-
borys88
i jeszcze dla Piotra_zg: nie mów, że Karlsson to połowa Jonssona, bo Peter Karlsson w tym roku na DMŚ zrobił najwięcej punktów z całej drużyny w meczu finałowym (najważniejszym), czyli wniosek się nasuwa taki, że Peter to zawodnik który powinien pociągnąć naszą drużynę do zwycięstwa oraz, że Szwed umie trzymać nerwy na wodzy i w decydującym momencie na pewno zrobi to trzeba i zdobędzie 3 pkt. wygrywając bieg, a jeśli zajdzie taka potrzeba to w całym meczu 15...
Szkoda tylko, że Peterowi (wg mnie) najbardziej zależy na zdobywaniu jak najwiekszej ilosci punktow niż na zwycięstwie drużyny, bo jadąc na pierwszym miejscu nie pomaga kolegom i często jest tak, że prowadząc 5:1 wygrywamy 4:2 lub czasem nawet jest remis 3:3
Szkoda tylko, że Peterowi (wg mnie) najbardziej zależy na zdobywaniu jak najwiekszej ilosci punktow niż na zwycięstwie drużyny, bo jadąc na pierwszym miejscu nie pomaga kolegom i często jest tak, że prowadząc 5:1 wygrywamy 4:2 lub czasem nawet jest remis 3:3
borys88 pisze:chooberrcik w roli przypomnienia Daniel Jeleniewski w ostatnim meczu wygrał wyścig, w którym jechali kolejno: Tomasz Rempała, Peter Karlsson, Rafał Trojanowski, wygrał także wyścig juniorski osiągając najlepszy czas dnia, no i miał tez 3 miejsce za Kuciapą i Karlssonem, na koniec ostatnie miejsce ale tamten wyścig już nie miał żadnego znaczenia ...wątpie żeby jakikolwiek junior ZBLIŻYŠsię do Jelenia
L O L !
PS. Wez Gawrzyk pouciszaj paru młotów bo piszą takiego głupoty ze az sie czytac nie chce
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
borys88
Nie ma co się licytować i napinać,każda drużyna ma swoje plusy i minusy
a kto będzie górą przekonamy się 10.10.04.
Teraz najważniejsze aby dobrze zainwestować w tuningi silników.
Swoich silników,bo pożyczanie sprzętu jak niektórzy proponują
to wyrzucanie pieniędzy w błoto.Jak taki interes wyszedł Rzeszowowi
wszyscy ostatnio widzieli.
PS:I troche z innej beczki-Czy wiadomo już coś na temat transmisij
barazy w Polsacie
a kto będzie górą przekonamy się 10.10.04.
Teraz najważniejsze aby dobrze zainwestować w tuningi silników.
Swoich silników,bo pożyczanie sprzętu jak niektórzy proponują
to wyrzucanie pieniędzy w błoto.Jak taki interes wyszedł Rzeszowowi
wszyscy ostatnio widzieli.
PS:I troche z innej beczki-Czy wiadomo już coś na temat transmisij
barazy w Polsacie