Żużel w TV
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Żużel w TV
Perez pisze:Chyba coś z noga bo kuleje nieco?
Zuzlowcy zawsze kuleją, bo ich buty mają różne podeszwy.
Fotokomórka pokazuje drugiego Łotysza, a sędzia wywalone i daje dwa pkt Kvechowi xD
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
zmienił decyzje, za to wykluczenie Rasmusa dość dziwne. Wg mnie cały czas miał styczność z linią
Jak patrze na obsade dzisiejszego sgp to wyglada jak jakiś puchar sołtysa
Ale odjebali zenade. W ramach protestu wylaczylem ruski stream i odpalilem legalną Legie z Piastem Gliwice ;)
Mam choc nadzieje ze Vacul odpadnie, Jack najebie punktow i bedzie wkrotce Motorowe podium. W pojedynczych turniejach takie bywaly, w generalce zapewne nigdy.
Mam choc nadzieje ze Vacul odpadnie, Jack najebie punktow i bedzie wkrotce Motorowe podium. W pojedynczych turniejach takie bywaly, w generalce zapewne nigdy.
śmiech na sali ten turniej. Wczoraj cuda, dziś powtórka
Ehh, już w półfinale brakowało prędkości Freddiemu :/ ledwo się wybronił przed Lambertem i Michelsenem.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Ehh, już w półfinale brakowało prędkości Freddiemu :/ ledwo się wybronił przed Lambertem i Michelsenem.
może nie tyle co brak prędkości ,tylko gnaty go napi...alają?
szkoda Jacka, walczy o medal, ta pierwsza wygrana wisi w powietrzu, ale zawsze czegoś brakuje.
No i rozbawiło mnie studio, i Protas i Lewicki typując podium (przed finałem) chyba zapomnieli, że Madsen jedzie u siebie...
EDIT: nie no, wolny był Freddie, to było widać
No i rozbawiło mnie studio, i Protas i Lewicki typując podium (przed finałem) chyba zapomnieli, że Madsen jedzie u siebie...
EDIT: nie no, wolny był Freddie, to było widać
Mnie szkoda Jacka, zepsuł start bo mógłby to wziąć. Tak, czy inaczej ostatnia runda zadecyduje, mają z Vaculikiem po 113.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
nadzieją jest to, że wg mnie (wbrew temu co dziś padło w transmisji), Vaculik nie dźwiga ważnych momentów. Co innego wygrać rundę, a co innego poprowadzić zespół do sukcesu albo zrobić końcowy sukces indywidualny.
No i oczywiście to, że Jack jedzie po prostu lepiej. Mają remis choć Australijczyk jedną rundę ominął, a finał u niego "w domu"
No i oczywiście to, że Jack jedzie po prostu lepiej. Mają remis choć Australijczyk jedną rundę ominął, a finał u niego "w domu"
I ewidentnie jest "w sztosie". W zasadzie to cały sezon jest. Jestem dobrej myśli, całe podium SGP w Motorze :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Jack i Fred jadą sezony życia. Trzeba to wykorzystać i tyle.
Generalnie jest dużo plusów tego turnieju.
Jest duża szansa na Motorowe podium. Dwa miejsca mamy pewne. Vacul lubi MA, ale Jack jest w takim stosie, że spokojnie może powalczyc.
Madsen też zdaje się uwielbiac MA, a to powoduje, że wejdzie do TOP 6 kosztem Lamberta. Więc Pawlickiego i Kvecha w SGP nie będzie. Bo są tam kompletnie zbędni.
Jest duża szansa na Motorowe podium. Dwa miejsca mamy pewne. Vacul lubi MA, ale Jack jest w takim stosie, że spokojnie może powalczyc.
Madsen też zdaje się uwielbiac MA, a to powoduje, że wejdzie do TOP 6 kosztem Lamberta. Więc Pawlickiego i Kvecha w SGP nie będzie. Bo są tam kompletnie zbędni.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
a może Bewleya, ma tylko punkt więcej od Lambo, a jednak Robert pojedzie na swoim torze. Zresztą nie rozstrzygałbym, że Madsen kogoś wyprzedzi, oczywiście jest w pamięci jego kompletny występ, ale przy obecnym systemie taśma czy defekt w półfinale marnuje wszystko co się zbudowało wcześniej
Wiadomo, to żużel, wszystko może się zdarzyć ;)
Bewley i Madsen w SGP pojadą bez względu na wynik w Toruniu, więc myślę trochę życzeniowo. Kvech i Pawlicki tam po prostu nie pasują i nie ma sensu gadać coś o świeżej krwi i tego typu bzdurach. Mamy Woźniaka jako ciekawostkę i wystarczy. Już bym wolal tego Jensena kosztem Thomsena jako kolejny element odświeżenia cyklu. Dudek też raczej pogrzebał totalnie swoje szanse na dzikusa dzisiaj i niemal zapewnił DK Janowskiemu.
Dla mnie idealny cykl SGP (życzeniowo) to:
Zmarzlik
Laguta
Sajfutdinov
Madsen
Lindgren
Holder
Vaculik
Janowski
Kubera
Lambert
Bewley
Michelsen
Jensen/Thomsen
Fricke
Kołodziej
Z zaznaczeniem że pomijamy wszelkie kwestie pozasportowe, czyli sytuację na świecie, politykę, itp
Bewley i Madsen w SGP pojadą bez względu na wynik w Toruniu, więc myślę trochę życzeniowo. Kvech i Pawlicki tam po prostu nie pasują i nie ma sensu gadać coś o świeżej krwi i tego typu bzdurach. Mamy Woźniaka jako ciekawostkę i wystarczy. Już bym wolal tego Jensena kosztem Thomsena jako kolejny element odświeżenia cyklu. Dudek też raczej pogrzebał totalnie swoje szanse na dzikusa dzisiaj i niemal zapewnił DK Janowskiemu.
Dla mnie idealny cykl SGP (życzeniowo) to:
Zmarzlik
Laguta
Sajfutdinov
Madsen
Lindgren
Holder
Vaculik
Janowski
Kubera
Lambert
Bewley
Michelsen
Jensen/Thomsen
Fricke
Kołodziej
Z zaznaczeniem że pomijamy wszelkie kwestie pozasportowe, czyli sytuację na świecie, politykę, itp
Jak dla mnie, to Woffinden więcej wnosi do cyklu niż Michelsen. Tak poza tym, bym się zgodził. Mało jest w cyklu bardzo technicznych torów, więc Kołodziej by sobie pewnie nieźle radził.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ciekawe co powiedział Jack Madsenowi zaraz po skończonym biegu. Widać było jak go szarpie za łokieć i chce coś powiedzieć. A pozniej jeszcze Madsen tłumaczył coś Chrisowi..
Czy była kiedyś już taka sytuacja w żużlu, że trzech zawodników z jednego klubu zajęła całe podium gp?
-
CKM1946
- Zawodowiec
Jablo1981 pisze:Ciekawe co powiedział Jack Madsenowi zaraz po skończonym biegu. Widać było jak go szarpie za łokieć i chce coś powiedzieć. A pozniej jeszcze Madsen tłumaczył coś Chrisowi..
Obejrzałem powtórkę i nie sądzę żeby coś było nie tak. Nie mili nawet że sobą kontaktu.
Raf pisze:Czy była kiedyś już taka sytuacja w żużlu, że trzech zawodników z jednego klubu zajęła całe podium gp?
Nie
CKM1946 pisze:Jablo1981 pisze:Ciekawe co powiedział Jack Madsenowi zaraz po skończonym biegu. Widać było jak go szarpie za łokieć i chce coś powiedzieć. A pozniej jeszcze Madsen tłumaczył coś Chrisowi..
Obejrzałem powtórkę i nie sądzę żeby coś było nie tak. Nie mili nawet że sobą kontaktu.
Kontaktu nie było ale po biegu kiedy Madsen przyjmował gratulacje Jack go szarpał za łokieć... o to mi chodzi
Przypominam, że za 40 minut wszyscy jesteśmy kibicami ROWu Rybnik xD
Ja Pana Panie Mrozek zawsze szanowałem.