Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rks

sdd

#126 Postautor: rks » 26 września 2004, o 22:02

prawda jest taka ze jesli nie pokonamy zielonej gory to nikogo nie pokonamy.to oprucz rybnika jedyny klub z ktorym mozemy nawiazac walke.a co do sponsorow to mam andizje ze lubelskie firmy sypna groszem bo tu nie trzeba teraz super kasy a wizja awansu chyba wymaga siegniecia po akse

Awatar użytkownika
istred
Trener

#127 Postautor: istred » 26 września 2004, o 22:20

Proponuje skończyć dyskusję o sponsorze, bo to poprostu nie ma sensu.

Co do samego meczu wydaje mi się, że zwycięztwo u nas jest w naszym zasięgu. Problemem jest jednak mecz na wyjeździe bo tam Zielonka będzie bardzo mocna.
Uważam też, że przepaść miedzy zawodnikami z ekstra i pierwszej ligi nie jest aż tak duża jak każdemu się wydaje, a świadczy o tym nawet skład finału IMP w Częstochowie, albo wyniki Tomasza Chrzanowskiego, który awansował do przyszłorocznych GP. Problem leży w sprzęcie, eligowy jest znacznie lepszy co widać było w jeździe Tomka Rempały ostatnio w Lublinie. Jeśli nasi będą mieli na baraże odpowiedni sprzęt, w co mocno wierze, to będzie bardzo ciekawie.

jachu_falubaz, jak coś napiszesz to się wcześniej zastanów. Co do Kłopota, to się zgadzam. Gość jest w gazie, sprzęt ma dobry. Może być groźny, ale na pewno jest do objechania dla naszych zawodników.

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#128 Postautor: arek200 » 26 września 2004, o 22:41

jachu_falubaz pisze:W rybniku tor spreparowali.

Niedawno tak mówiono o Lublinie. Kto wie? Może Zielonogórzanie i po meczu u nas będą mogli narzekać na spreparowany tor. I mam nadzieję że efekt będzie taki sam(tzn jeśli chodzi o wynik). A może po prostu Zawodnicy z ZG nie radzą sobie na wyjazdach. A co do Kłopota, to nie powiedziałęm, że nic nie przywiezie i że nie ma możliwości. Ale nie jest ot zawodnik z którym Knapp, Piszcz i Franków nie mogą powalczyć.

maloh
Szkółkowicz

#131 Postautor: maloh » 26 września 2004, o 23:54

jak Gdańsk ma was szanować ja wy nie szanujecie Gdańska ? przysyłacie taki skład że... :( nawet waszym kibicom było wstyd ( na szczęście kibiców macie dobrych )
a co do baraży - też bym nie był pewny wygranej ZKŻu - będzie gorąco, ale to dobrze :)

BobZG

Kibice Z Zielonej Gory pozdrawiaja!!!

#133 Postautor: BobZG » 27 września 2004, o 04:12

Gratulujemy swietnej postawy w I-ej lidze. Zyczymy zarowno wam jak i nam bardzo ciekawego dwumeczu. Niech wygra lepszy. Niech to beda niezapomniane mecze!!! Oczywiscie chcemy podobnie jak wy zeby wygrali nasi ale zyczymy jak najlepiej waszym zawodnikom jak i wam. Zapraszamy do Zielonej Gory! Po meczu piffko. Do zobaczenia:)

rks

d

#134 Postautor: rks » 27 września 2004, o 09:23

patrzac na sklad personalny zielonej gory bedzie ciezko.swist,okoniewski plus jak dobrze pamietam lee richardson.do tego moga miec swoj dzien huszcza czy klopot.marnie to wyglada.ale tak naprawde to naslkabsza z ekip z ktora moglismy rywazliowac o baraz nie liczac rybnika.zdecydowanie brakuje nam jakiegos fightera nazwiskiem

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#135 Postautor: bkapusta » 27 września 2004, o 10:09

motorlublin pisze:Główny udziałowiec Perełki to niezły cwaniak i jest z rzeczywiście z Warszawki...ON tu przyjechał robić kasę,a nie ją rozdawać....Dlatego lepiej nie liczyć na niego!

Normalna sprawa kazdy chce zarobic i imo nie ma sie co czepiac. Milo by bylo jakby dal wiecej niz daje. Milo by bylo jakby kazdy sponsor dawal wiecej niz daje ale uwazam ze jesli ktos niechce byc sponsorem nie nalezy go obrazac bo idac ta droga trzeba by obrazic prawie kazdego. OT
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

Re: d

#136 Postautor: Prymus » 27 września 2004, o 12:03

rks pisze:...ale tak naprawde to naslkabsza z ekip z ktora moglismy rywazliowac o baraz nie liczac rybnika.

I tu sie nie zgodze. Mysle ze z BydgoszczÄ… byloby znacznie latwiej.
Tam tylko w miare Krzyzaniak i cos Smith u siebie jezdza.
Moim zdaniem ta druzyna na wyjazdach nie istnieje.
Oczywiscie postawa Jonssona jest inna kwestiÄ….

zdecydowanie brakuje nam jakiegos fightera nazwiskiem

Po co nam nazwiska w druzynie?! :? Dla mnie to nawet anonimowi mogą być,
byleby skutecznie jezdzili.
Na nazwiska mozna jedynie niepotrzebnie kase stracic.
Obrazek

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#137 Postautor: dilucio » 27 września 2004, o 12:09

po tym co pokazala zielonka w rybniku mozna byc malymi optymistami przed meczami barazowymi mecz u nas pewnie wygramy kolo 50-40 ale czy to wystarczyna rewanz w zielonej?? :)

Awatar użytkownika
Maczek

#138 Postautor: Maczek » 27 września 2004, o 12:25

Witam.
Dla mnie najwazniejsza zagadka została rozwiazana - Unia mistrzem. Teraz z wielkim zainteresowaniem bedę śledził baraże. Trzymam za Lublinem, z róznych powodów.Generalnie to lubie niespodzianki, podobne jak Unia rok temu. W Rybniku Zielonka nie pokazała sie najlepiej.Oczywiście mecz ten nie moze być wyznacznikiem formy waszych rywali. Wydaje mi sie ,ze jak ich stuknelibyście w Lubliie to awans jest realny. Teoretycznie latwiej sie bronić, a z każdym remisowym biegiem nerwy będą ponosic Zielonogórzan.
Trzymam kciuki,powodzenia

rob7
Senior

#140 Postautor: rob7 » 27 września 2004, o 13:45

popieram, sponsor strategiczny nie może oglądać się na innych tym bardziej ze 50 000 na baraze wyłozyło miasto a przeciez bedzie kasa od najpewniejszego sponsora - kibiców, myśle że za baraż wpłynie ze 100 000zł

KrzyÅ›
Junior

#141 Postautor: KrzyÅ› » 27 września 2004, o 14:03

A ja myslę że to będzie tak - u nas wygramy (dla kibiców) ale w Zielonej zrobimy wszystko aby nie awansować do e-ligi bo nie ma kasy na gruntowną przebudowe zespołu, chętnych sponsorów, stadionu z prawdziwego zdarzenia i etc...

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#142 Postautor: jas » 27 września 2004, o 14:12

boze!!!!! czy Ty musisz przed kazdym meczem to samo pisac? o ile pamietam to wedlug Ciebie klub juz mial robic wszystko w meczach z Gdanskiem i Rzeszowem, aby nie awansowac do barazy.

i jak widac sie pomyliles. :P oby i ty razem. 8)
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#143 Postautor: Mars » 27 września 2004, o 14:15

beda to ciezkie dwa mecze dla naszych zawodnikow usiebie napewno powalczymy o korzystny rezultat i jestem pewien ze wygramy co do meczu rewanzowego to 30pkt to max ile zrobimy w Zielonce

POZDRAWIAM
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#144 Postautor: Maxx » 27 września 2004, o 17:17

Gawrzyk pisze:rybol to mniej wiecej taka sama sila jak lublin. Ja caly czas powtarzam i bede sie tego trzymal-nawet z Pedersenem czy Richardsonem mozna im wpakować u nas do 35. A z takim wynikiem jakbyśmy pojechali na wyjazd to mozna utrzymać. Do tego potrzebny jest sprzet, wiec wszystko zalezy od srodkow.

Sipma powinna pojsc w slady trzebini z zeszlego roku, rzucić 100 tys nagrody za awans i dosprzetowić chłopaków. W końcu dochód za ten rok maja baaardzo duży 8)
a nawet jak dorzucą te 100 tyś to i tak będą dalej okupować ostatnie miejsce wsrod sponosorow strategicznych druzyn pierwszoligowych...

Popieram w 100%.
Gawrzyk nawet jak chory to dobrze gada:):):)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#145 Postautor: bkapusta » 27 września 2004, o 17:18

Krzyś pisze:A ja myslę że to będzie tak - u nas wygramy (dla kibiców) ale w Zielonej zrobimy wszystko aby nie awansować do e-ligi bo nie ma kasy na gruntowną przebudowe zespołu, chętnych sponsorów, stadionu z prawdziwego zdarzenia i etc...

Na szczescie slowa Krzysia nigdy sie nie sprawdzaja. Przy okazji kazdego meczu pisze jak nasza druzyna jest slaba, biedna i jaki zalosnny poziom sportopwy prezentuje. Naszczescie chlopaki nic sobie z wpisow Krzysia nie robia i wygrywaja jak leci...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#146 Postautor: Sprawiedliwy » 27 września 2004, o 18:37

dualsport pisze:PO SKANDALU... KONTUZJE
Wczorajszy pojedynek w Rybniku zakończył się skandalem. Dziurawy tor RKM-u okazal się na tyle niebezpieczny, że sędzia zawodów podjąl decyzję o przerwaniu zawodów. Wcześniej groźne upadki zaliczyli Zbigniew Suchecki i Grzegorz Kłopot. Dla juniora Quick-Mixu wczorajsze spotkanie zakończyło się założeniem gipsu na kciuk, natomiast Grzegorz Kłopot miał prawdopodbnie wstrząs mózgu. "Suchy" będzie pauzować minimum dwa tygodnie, natomiast Grzesiek narzeka na mocny ból głowy.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#147 Postautor: Gelo » 27 września 2004, o 19:00

Od dzis mam nowego absolutnego kandydata do forumowego oskara. Niejaki Falubazzini napisał na forum krajowym:
Obecny panujący nam DMP z Tarnowa jakoś ma o wiele gorszy skład krajowy od zielonogórzan z początku sezonu Moim zdaniem jest coś , co nie pozwala się odblokować na wyjazdach , bo muszę do znudzenia wracać do Tarnowa , który udowdnił,że wprost z zasiek drugiej ligi można zdobyć DMP.Kim?

Wychodzi na to, że Gollobowie są nikim a róznica między Rickim i Lee to różnica 18 dużych punktów w tabeli. Po prostu gość mnie wyciął. To najbardziej idiotyczny wpis jaki przeczytalem na forum. Mam nadzieje, ze inni kibice falubazu mają trochę oleju w głowie i nie będą pisać że nam wkroją w Lublinie do 20-tu.

Pinki

#149 Postautor: Pinki » 27 września 2004, o 19:28

Kurcze,ludziska. Jakaś plaga kontuzji po meczu z RKMem. W zasadzie tor był taki , że trudno się dziwić. Mimo to wydaje mi się że baraże (przynajmniej te w Lublinie) bedą interesujące tym bardziej że ja do was przyjade :twisted:
Ostatnio zmieniony 27 września 2004, o 19:36 przez Pinki, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#150 Postautor: Gelo » 27 września 2004, o 19:32

Gawrzyk pisze:bimmer nie kracz za wczasu.
do barazow 13 dni, Suchecki gips minimum 14 dni. No to Gelu wykrakles kłopot 8)

no niestety - wróżyłem kłopot kłopotowi i byłem blisko. Krakać już nie będę - obiecuję ;)
ps. ja tylko proszę naszych żużlowców żeby weszli do ekstraligi - kolejnego sezonu przepychanek z napinaczami z Rybnika i Rzeszowa nie zniosę.