Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Artur Bogińczuk to chyba jeden z bardziej sensacyjnych IMPJ :)
Fricky, Bewley, Lindgren, Nilsson - jeden z nich musi przywieźć 0 żeby Bartek miał półfinał
Fricky, Bewley, Lindgren, Nilsson - jeden z nich musi przywieźć 0 żeby Bartek miał półfinał
- niespokojny
- Trener
kibicLBN pisze:Speedway pisze:Nie sadze. Na dluzsza mete to moglby byc strzal w stope. Po co mu w tym roku cos szybszego. Ims przyklepie, a nie wiem czy zloto z Motorem jest dla niego cenniejsze od Rysia...
Tylko cały sezon się męczy. Dzisiejszy turniej to apogeum. Jest cholernie wolny. Średnia w lidze niby nadal kosmos, ale zobacz jak niewiele biegów wygrywa swobodnie. Przez lata Kowalski dawał mistrzostwo, ale teraz Holender i Holloway wydają się być wyraźnie z przodu.
Moim zdaniem powinien zaryzykować i w zimie przejść na inne silniki. Kowalski od zeszłego roku się wyraźnie zwija.
Chyba nie mowisz powaznie. Przeciez w nastepnym sezonie Kowalski moze byc znowu na topie. To loteria, a jednak 4 MŚ na nich zrobi w tym sezonie prawdopodobnie. To troche jak w zwiazku, jak jest pierwszy kryzys to nie znaczy ze trzeba od razu uciekac do innej
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Średnie i medale będą się po sezonie zgadzać, żadnych zmian tunera nie będzie ;-)
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
blajar pisze:"Jak mi przekazuje widz brytyjskiego Eurosportu, Artur Bogińczuk, Woffinden powiedział w wywiadzie Scottowi Nichollsowi, że ma złamaną rękę i pożegnał się."
https://twitter.com/wojtekkoerber/statu ... 4060394511
Wystarczyło zobaczyć reakcję mechanika Taia, siarczyste k.... mać. Wrocław ma ciepło.
A widzieliście boks Jacka z jakim grymasem bólu na twarzy siedział i ledwo ruszał nadgarstkiem ...niepokojąco to wygląda...
Do finału 2 tygodnie. Nie wiem, chyba się Tai nie wyliże. Myślę, że wszyscy wolelibyśmy rywalizację w pełnych składach.
Tegoroczne zawody na sztucznych torach moim zdaniem bardzo fajne. Dzisiaj było kilka wyścigów bez historii, ale generalnie ogląda się przyjemnie. W Warszawie też był udany turniej.
Tegoroczne zawody na sztucznych torach moim zdaniem bardzo fajne. Dzisiaj było kilka wyścigów bez historii, ale generalnie ogląda się przyjemnie. W Warszawie też był udany turniej.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Chyba trochę za szybko ten powrót. Mam nadzieję że z Włókniarzem sobie odpocznie.
dajcie spokój, wygrał rundę zasadniczą, jedzie jak szatan i za szybko na powrót? Walczy z bólem, ale ściga się pięknie
niespokojny pisze:kibicLBN pisze:Speedway pisze:Nie sadze. Na dluzsza mete to moglby byc strzal w stope. Po co mu w tym roku cos szybszego. Ims przyklepie, a nie wiem czy zloto z Motorem jest dla niego cenniejsze od Rysia...
Tylko cały sezon się męczy. Dzisiejszy turniej to apogeum. Jest cholernie wolny. Średnia w lidze niby nadal kosmos, ale zobacz jak niewiele biegów wygrywa swobodnie. Przez lata Kowalski dawał mistrzostwo, ale teraz Holender i Holloway wydają się być wyraźnie z przodu.papi pisze:dajcie spokój, wygrał rundę zasadniczą, jedzie jak szatan i za szybko na powrót? Walczy z bólem, ale ściga się pięknie
Moim zdaniem powinien zaryzykować i w zimie przejść na inne silniki. Kowalski od zeszłego roku się wyraźnie zwija.
Chyba nie mowisz powaznie. Przeciez w nastepnym sezonie Kowalski moze byc znowu na topie. To loteria, a jednak 4 MŚ na nich zrobi w tym sezonie prawdopodobnie. To troche jak w zwiazku, jak jest pierwszy kryzys to nie znaczy ze trzeba od razu uciekac do innej. W tym wypadku troche lojalnosci jest wskazane. A poznawac inne silniki na nowo to tez nie jest prosta sprawa.
Znam powiedzenie, że ,,lepsze jest wrogiem dobrego". Wiem też, że kto ,,nie ryzykuje, nie pije szampana" i ,,kto stoi w miejscu ten się cofa".
Przecież Zmarzlik ma mega priorytetową pozycję u Kowalskiego, jest wielkim profesjonalistą i perfekcjonistą, doskonali wszystko co jest w stanie a i tak się męczy. Laguta się męczy, Janowski się męczy, Kubera można mówić że po kontuzji, ale jednak wolny na trasie. Mogę się rzecz jasna mylić, ale wg mnie jeśli zostanie przy Kowalskim będzie żałować. Nie mam na myśli, że na bank przegra majstra, ale w tej chwili ma szczęście, że Lindgren jest chimeryczny. Bo nie ma nad nim przewagi sprzętowej a to jedyny gość na planecie który jeździecko mu dorównuje.
papi pisze:dajcie spokój, wygrał rundę zasadniczą, jedzie jak szatan i za szybko na powrót? Walczy z bólem, ale ściga się pięknie
Masują mu przedramię, które przez kilka tygodni leżało odłogiem w opatrunku, a teraz dostaje w kość. Różnie z reakcją bywa, często jest tak, że gdy rehabilitowany staw się odpręża po wysiłku to ból jest najgorszy. Myślę , że kości się pozrastały już dobrze, tylko kwestia żeby ,, osprzęt " wrócił do formy.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
"To są właśnie te detale". Wow!
I cyk, trzech z Motoru w finale.
I cyk, trzech z Motoru w finale.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
oby bez agresji w pierwszym łuku
-
Marcin0203
Co tam się działo... Uff, że zdrowo
Dobrze że dojechali cało xD
dokładnie, mniejsza o wyniki, najważniejsze że żaden nie leżał, bo iskry leciały
Te pierwsze dwa kółka ... Nigdy więcej takich emocji....
Jak Lindgren idzie na milimetry przy bandzie to mam serce w przełyku za każdym razem 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Zmarzlik też jakimś cudem okiełznał sprzęt na wyjściu z pierwszego łuku bo leżeliby razem z Jackiem. Tętno jak u Bewley'a!
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
kibicLBN pisze:Jak Lindgren idzie na milimetry przy bandzie to mam serce w przełyku za każdym razem
Fakt, oddech wstrzymany.
Jack wrocil w wielkim stylu, a jak na zlosc wygral Vacul, ktorego chcial przegonic w walce o medal.
Bez kitu w jakim ligowym puchu zylismy, nie majac w skladzie nikogo z GP. Teraz ciagle drzenie i gdybanie, a jeszcze Domin aspiruje by tamze wkrotce trafić...
Bez kitu w jakim ligowym puchu zylismy, nie majac w skladzie nikogo z GP. Teraz ciagle drzenie i gdybanie, a jeszcze Domin aspiruje by tamze wkrotce trafić...
Ja się boję o Jacka 1 bieg I leżał, ciekawe czy ręka nie ucierpiała. Po każdym biegu widać było że go bolała i to mocno. Szkoda chłopaka, mam nadzieję że od poniedziałku rehabilitacja w Lublinie codziennie. Ja bym raczej odpuścił go na mecz z Częstochową, niech się spokojnie leczy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- tezetomaniak
- Trener
tezetomaniak pisze:Kontuzja Taia wypacza finał. Slabo...
Jeszcze Wrocław w finale nie jest, ale to prawda szkoda, pech. Ale to taki sport co zrobić.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Jabol mowil ze WTS to kompletna druzyna, wiec na pewno ogarna bez Taia.
A powaznie to faktycznie mam mieszane uczucia. Zuzel jest specyficzna dyscyplina, przypadek ma zbyt czesto decydujace znaczenie. Ten sezon pokazuje to dobitnie. Ciekaw jestem czy kiedys top kluby pojda z profesjonalizacja level wyzej i faktycznie beda budowac szerszy sklad na takie sytuacje.
A poki co wiemy tyle co sam sobie Tai zdiagnozowal w goracym wywiadzie, zobaczymy. My mamy swoje problemy z Matim i Jackiem, ktore tez moga miec rozne zakonczenia.
A powaznie to faktycznie mam mieszane uczucia. Zuzel jest specyficzna dyscyplina, przypadek ma zbyt czesto decydujace znaczenie. Ten sezon pokazuje to dobitnie. Ciekaw jestem czy kiedys top kluby pojda z profesjonalizacja level wyzej i faktycznie beda budowac szerszy sklad na takie sytuacje.
A poki co wiemy tyle co sam sobie Tai zdiagnozowal w goracym wywiadzie, zobaczymy. My mamy swoje problemy z Matim i Jackiem, ktore tez moga miec rozne zakonczenia.