Haron90 pisze:Serio?
Jak najbardziej.
Hampel, Holder i Lindgren nie jeżdżą równo.
Zresztą w poprzednich klubach było tak samo.
Według mnie przynajmniej jeden z tej trójki powinien odejść (stawiał bym na Jarka) i w jego miejsce kogoś regularnego.
Haron90 pisze:Serio?
Kaktus666 pisze:Mam pytanie odnośnie przypuszczalnych transferów na przyszły sezon. Których zawodników Motor będzie chciał zatrzymać a których nie koniecznie?? Czy coś wiadomo kogo mają chęć sprowadzić??
Jeden z nich na pewno odjedzie. Info KMO 100%Kaktus666 pisze:Haron90 pisze:Serio?
Jak najbardziej.
Hampel, Holder i Lindgren nie jeżdżą równo.
Zresztą w poprzednich klubach było tak samo.
Według mnie przynajmniej jeden z tej trójki powinien odejść (stawiał bym na Jarka) i w jego miejsce kogoś regularnego.
Kaktus666 pisze:Według mnie przynajmniej jeden z tej trójki powinien odejść (stawiał bym na Jarka) i w jego miejsce kogoś regularnego.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Może Cierniak, co sądzisz?
— Przed spotkaniem podczas kontroli motocykli zakwestionowano gaźniki polskiego zawodnika, albo Buczkowskiego, albo Kowalskiego. Te dwa gaźniki zostały skonfiskowane, bo musiały zostać przerobione — powiedział Maciej Markowski, dziennikarz Eleven Sports przy okazji transmisji meczu. — Może to spowodować falę dodatkowych kontroli w Polsce czy Danii, skoro Szwedzi to wykryli — dodał po chwili Markowski.
Po jakimś czasie podczas transmisji drugi z prowadzących Marcin Musiał ujawnił nazwisko Polaka, któremu skonfiskowano gaźniki.
— Z anonimowego źródła mam informację, że chodzi o sprzęt Bartłomieja Kowalskiego — powiedział Musiał.
RadeKas pisze:Ktoś już wcześniej pisał żeby zainwestować w kontrolę maszyn Wrocławia.
Kaman pisze:Krosno ilość mijanek nabiło w meczach na "fajnym" torze ;)
Many pisze:Jakbyśmy teraz przegrali mecz w Krośnie, to będzie wysyp artykułów, że zawodnicy Motoru bojąc się kontroli jechali na ,,normalnych'' gaźnikach
Ge(L)o pisze:Żebyśmy przegrali to nasi by musieli pojechać na rowerach.
Haron90 pisze:https://po-bandzie.com.pl/zuzel-artiom-laguta-nie-chce-jezdzic-w-eliminacjach-do-gp-czekam-co-bedzie-dalej/
Tak czytam/oglądam ten wywiad i k***a nóż się w kieszeni otwiera. Arogancja tego kmiota aż kłuje w oczy. Wiemy co się dzieje na świecie? Dlaczego nie nazwać rzeczy po imieniu?
Pomijam już fakt, że typ myśli, że nawet gdyby startował, to by GP wygrał w cuglach.
Łaguta ma całkowitą rację. Dlaczego miałby startować w eliminacjach skoro bezprawnie wykluczono go z mistrzostw?
niespokojny pisze:Łaguta ma całkowitą rację. Dlaczego miałby startować w eliminacjach skoro bezprawnie wykluczono go z mistrzostw?
Na podstawie jakiego paragrafu smiesz twierdzic ze bezprawnie? Organizator ma prawo okreslic zasady gry i wymagania. To prywatny, miedzynarodowy podmiot jesli Ci umknelo.
W przypadku dwoch wyzej wymienionych zapewne wystarczyloby zazadac aktualnego zaswiadczenia z Federacji Rosyjskiej o uregulowanym stosunku do sluzby wojskowej i skonczyloby sie „kozaczenie”.