Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Fajny moment z kuchni meczu z Gorzowa to ten szeroki uśmiech Oskara Fajfera pod koniec zawodów.
Wyboistą miał drogę do Ekstraligi, ale radzi sobie coraz lepiej. Miło popatrzeć jak świeżak rozpycha się wśród elity.
Wyboistą miał drogę do Ekstraligi, ale radzi sobie coraz lepiej. Miło popatrzeć jak świeżak rozpycha się wśród elity.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kibicuje się takim transferom, i zawsze fajnie jak ktoś mniej "prestiżowy" dostaje szansę i ją wykorzystuje.
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
No k... Woźniak znowu aktorzy
Firmowe zagranie Woźniaka
Haha i znów mu się udało. Nawet go nie dotknął. Tragedia.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Woźniak kolejny raz ścina i próbuje zakładać gościa przy krawężniku. Kolejny raz wypieprza się nie dotknięty praktycznie. I kolejny raz nie jest wykluczony.
Ten gość robi z żużla kabaret
Ten gość robi z żużla kabaret
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Neymar speedwaya i kolejny pieprznięty arbiter.
przez wiele lat bardzo go lubiłem. Ale to już jest tak żenujące, że powinien się na bierki przerzucić, a nie rywalizować w kontaktowym sporcie
- Dragon_Juventino
- Junior
Bardzo szanowałem Szymka. Za te szczere łzy po IMP, za intelignete wypowiedzi nawet po wykluczeniu w finale z nami. Natomiast to się z gościem stało, całkowicie zburzyło jego obraz. No kompromitacja, co tu więcej mówić.
P s. Kolega papi własnej napisał to samo. Nie widziałem jak dodawałem posta. Inaczej bym cytował i lajkował :)
P s. Kolega papi własnej napisał to samo. Nie widziałem jak dodawałem posta. Inaczej bym cytował i lajkował :)
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2023, o 18:02 przez Dragon_Juventino, łącznie zmieniany 1 raz.

Se kiedyś krzywdę zrobi przy tych leżankach. Sędzia też dobry. Dno.
Jeszcze śmie twierdzić że on nigdy się nie wywraca specjalnie bo to grozi kontuzja. Kłamstwo ma krótkie nogi. Czekam aż się w końcu doigra. Ciekawy też jestem reakcji jak go któryś wykluczy, będzie zdziwko, płacz i dzwonienie do sędziego czy tylko pretensje za pośrednictwem mediów?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
A dla mnie Szymek to kumpel Pawlickiego od jakiegoś czasu obaj grają to samo. Zauważył ktoś, że Drabik nie ma ani jednego sponsora na motorze? Czyli ma tylko klubowych w lidze, ciekawe ..
Ostatnio było blisko w meczu ligowym. Gdyby zawodnik z tyłu był bliżej albo był mniej ogarnięty to by go staranował.Ge(L)o pisze:Se kiedyś krzywdę zrobi przy tych leżankach. Sędzia też dobry. Dno.
Woźniak przyczynia się do kastrowania żużla z wyprzedzanek. Macie rację - kiedyś dało się go lubić ale teraz urasta do jednego z najbardziej nielubianych
Ramian1 pisze: Zauważył ktoś, że Drabik nie ma ani jednego sponsora na motorze? Czyli ma tylko klubowych w lidze, ciekawe ..
No przecież Swiacik mówił, że Maks bardzo ciekawy plan na SGP i reprezentację, który realizuje. Ten plan to jak widać brak sponsorów i nawet indywidualnego kevlara xD
Nie mam w zwyczaju gwizdać. Nawet na ruskich przy Z5 nie gwizdalem. Po prostu stałem w ciszy. Ale dla Woźniaka zrobię w najbliższym meczu wyjątek
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ramian1 pisze:Zauważył ktoś, że Drabik nie ma ani jednego sponsora na motorze? Czyli ma tylko klubowych w lidze, ciekawe ..
widocznie gość nie nadaje się do współpracy, chyba nie powinno to dziwić ;)
z perspektywy czasu cieszmy się, że w finale Woźniak został wykluczony.
PS. nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale Madsen chyba podobnie do Miesiąca nie patrzy na zamek, tylko na taśmę
No widać Maks ciężki we współpracy ;) przypomniały mi sie czasy z przed 2000 roku jak wielu jechało na czystych bezsponsorowych motorach ;) Przewagi Madsenowi to nie daje, wręcz przeciwnie, ale zamiata ładnie, ciekawe czy pyknie Mikkela
ale Miki to zmaścił, aż oczy bolą
Madsen kiedyś o tym odpowiadał. Przekręca głowę najmniej jak się da. Jeśli kątem oka widzi zamek maszyny, to jest to wystarczające do odpowiednio szybkiej reakcji. Zdaniem Leona ta technika daje mu przewagę, bo jest jedynym* uczestnikiem wyścigu, który nie traci płynności przy odprostowywaniu głowy. Nie wiem, czy faktycznie ma rację.papi pisze:Madsen chyba podobnie do Miesiąca nie patrzy na zamek, tylko na taśmę
* wyjątek w biegach z Pawłem Miesiącem ;)
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2023, o 22:21 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Jest skuteczny czyli ma
-
CKM1946
- Zawodowiec
Madsen jest skuteczny ale w trasie gdzie chyba ma najwięcej wyprzedzeń w lidze. Od kiedy weszły limitery to jego starty to dramacik lekki
kdsz pisze:Madsen kiedyś o tym odpowiadał. Przekręca głowę najmniej jak się da. Jeśli kątem oka widzi zamek maszyny, to jest to wystarczające do odpowiednio szybkiej reakcji. Zdaniem Leona ta technika daje mu przewagę, bo jest jedynym* uczestnikiem wyścigu, który nie traci płynności przy odprostowywaniu głowy. Nie wiem, czy faktycznie ma rację.papi pisze:Madsen chyba podobnie do Miesiąca nie patrzy na zamek, tylko na taśmę
* wyjątek w biegach z Pawłem Miesiącem ;)
odprostowanie następuje w tym samym momencie co puszczenie sprzęgła, więc nie kupuje tego, ale niech mu będzie ;)
Co do dalszej dyskusji, fakt - kiedyś był czołowym startowcem (jak Janowski), a dzisiaj obaj są "popierdółka, a nie kiler" ;)
Perez pisze:Ciekawy też jestem reakcji jak go któryś wykluczy, będzie zdziwko, płacz i dzwonienie do sędziego czy tylko pretensje za pośrednictwem mediów?
Wtedy do gry wejdzie paranoik Chomski, który jak tylko usłyszy decyzję niekorzystną dla Stali, zachowuje się jak opętany, ironizuje, rzucą się. No debil.