Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#351 Postautor: Lublin_Fan » 19 września 2004, o 21:17

Prymus pisze:To jak jest 5:0 tez są bonusy?! :? Zawsze wydawało mi sie ze nie, tak samo jak koncza we trzech na 3:3.

Masz racje. Z rozpędu podliczyłem mu 3 bonusy a powinno być 2.

Pozdr.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#352 Postautor: dannie » 19 września 2004, o 21:18

mecz super... nie zaluje ze nie bylo emocji pod koniec ;) ..ale coz bylismy lepsi :D ...troche Peter lipnie jezdzil ale dzieki Bogu reszta ok.

wygralismy i to sie liczy... mamy baraze...

co do kibicow i dopingu - to rewelka! ;) oby tak zawsze... wreszcie caly sektor od Bystrzycy rowno, razem spiewal... no i wieeelkie slowa uznania dla sektora na 1 wirazu! wreszcie cos sie tam dzialo i pieknie wyszlo nam "kto wygra mecz?!"

Pozdrawiam i czekam na 10 X ! :P
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, o 21:18 przez dannie, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

max3
Zawodowiec

#353 Postautor: max3 » 19 września 2004, o 21:18

No i bardzo dobze ,ze sedzia trzymal tyle na starcie przynajmniej nie bylo lotnych startow.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#354 Postautor: grzesieck » 19 września 2004, o 21:20

Na baraze pewnie przyjdzie jeszcze wiecej ludzi niz dzisiaj...a wtedy jeszcze lepszy doping i jeszcze okazalesze zwyciestwo 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#355 Postautor: Prymus » 19 września 2004, o 21:20

max3 pisze:No i bardzo dobze ,ze sedzia trzymal tyle na starcie przynajmniej nie bylo lotnych startow.

Nie pamietam w ktorym biegu ale Kuciapa nie dal sie zlapac.
A brakowalo niewiele.
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#356 Postautor: mikas » 19 września 2004, o 21:21

Lublin_Fan pisze:
Prymus pisze:To jak jest 5:0 tez są bonusy?! :? Zawsze wydawało mi sie ze nie, tak samo jak koncza we trzech na 3:3.

Masz racje. Z rozpędu podliczyłem mu 3 bonusy a powinno być 2.

Pozdr.

A ja powtórzyłem :oops:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#357 Postautor: Gelo » 19 września 2004, o 21:23

max3 pisze:No i bardzo dobze ,ze sedzia trzymal tyle na starcie przynajmniej nie bylo lotnych startow.

No i niech mi ktoś powie że jasio to zły trener ;) ci co byli na treningu wiedzą o co chodzi.

Krychs
Senior

#358 Postautor: Krychs » 19 września 2004, o 21:29

Wspamiały mecz, super emocje i przekonująca wygrana naszej drużyny. Czego chcieć więcej, baraże są nasze :!:
Dzisiaj nasza ekipa udowodniła, że stanowi kolektyw. Wszyscy pojechali dobrze, równo. Trudno kogolwiek wyróżnić wszyscy walczyli, starali się widać, że im zależało.
Co do postawy Rzeszowian to chyle czoła przed T. Rempałą. Dzisiaj był niesamowicie szybki i prawie niedościgniony ( nie dla Jelenia :) )
Postawa kibiców Stali to jedna wielka lipa. Dzisiaj udowodnili, że są Józkami z Ukrainy :!:

Awatar użytkownika
Gretzky

#359 Postautor: Gretzky » 19 września 2004, o 21:29

Meczyk byl emocjonujacy szkoda tylko ze malo bylo walki na torze , ale coz tak to jest gdy cieniasy przyjezdzaja z obserwatorem , dzisaj wszyscy pojechali tak jak nalezy ; kazdy dorzucil swoje i to najwazniejsze ze stanowili zespol a nie zlepek zawodnikow skladajacy sie z jednej gwiazdy i reszty ciulajacej punkty tak jak bylo to w przypadku rzeszowa , szkoda tylko ze Franek ma cienki sprzet bo dzisiaj pokazal duza ochote do jazdy, odnosnie Tomka to dzisiaj jezdzil na tyle na ile moze po kontuzji ale ladnie blokowal rywali robil to z glowa i to nalezy docenic . Osobne slowo o Jelonku jak zwykle okazuje ze jest to "Mister Play-off ;)" szkoda tylko ze forme zawsze lapie na koniec sezonu
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, o 21:32 przez Gretzky, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#360 Postautor: Gelo » 19 września 2004, o 21:30

Sorry ze spytam, ale gdzie się podziali fani drużyny która jest na fali? Pochowali ogony razem z flagami?

KrzyÅ›
Junior

#361 Postautor: KrzyÅ› » 19 września 2004, o 21:36

Miał rację Gawrzyk i Shack że Józki bedą chować po 10 biegu swoje flagi. Ale miałem ubaw jak to widziałem...

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#362 Postautor: RadeKas » 19 września 2004, o 21:39

A ja chcialbym zeby zrobiono nowy chat z Mackiem "40-50" Kuciapa :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Jablo

#363 Postautor: Jablo » 19 września 2004, o 21:47

Mnie tylko zastanawia co robila ochrona w chwilach gdy jozki rzucali butelkami na tor i w sektor obok ? Chwilami naprawde miedzy tymi sektorami bylo bardzo goraco. ALe coz to wymagac jak do Lublina wies sie zjezdza i chca pokazac pazurki. No to pokazali - swoje flagi na 10 biegow :D i podklulone ogony ....

p.s ile nas dzisiaj kibicowalo?? 8 tys?? wiecej,mniej :-D Bo chyba rekord frekwencji padl na dzisiejszym meczu

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#364 Postautor: zdzisio » 19 września 2004, o 21:53

No i sie odezwal pod koniec sektor na wyjsciu z drugiego luku ale dopiero jak przyszedl taki jeden koles z flag sipmy i z balonikami na gorze i wrescie fajerwerki narbiego odniosly sukces zawaliscie je bylo widac dzisiaj brawo tezecie oby tak dalej

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#365 Postautor: Jinxsior » 19 września 2004, o 22:02

KrzyÅ› pisze:
Nie zgrywaj cwaniaczka za klawiaturką gówniarzu...Ciekawy jestem czy byłbyś takim cwaniaczkiem na żywo ale jak chcesz możemy porozmawiać...i zobaczymy czy ci nie pocieknie po nogawkach...

Wiesz co mały robaczku nie bede z toba dyskutował,bo do piet mi nie dorastasz,przeanalizowałem wiekszosc twoich postow i doszedłem do wniosku ze jestes jedna wielka choragiewką i bardzi szybko zmieniasz zdanie.W jednym poscie wypisujesz jaki to Piszcz jest cudowny a w nastepnym nazywasz go pajacem i tyczy sie to wiekszosci zawodnnikow.
A jeszcze nie tak dawno pisałes ze sobie zasłuzul na to ze nie jest w składzie i ze wyleci i z Angli i z Polski.
Wiec sie gowniarzu zastanow o co ci tak naprawde chodzi i nie pyskuj mi tu bo masz za mało wiosen przezytych.Troche szacunku a jak sie cos naprawde nie podoba to prosze bardzo moze sie spotkac zobaczymy jaki jestes ura bura baranie.

sledzio

#366 Postautor: sledzio » 19 września 2004, o 22:04

meczyk poprostu cudowny oby tak wszyscy się cieszyli po barażach !!! ludzi bardzo dużo jak dlamnie z 12 tyś było a może i wiecej !!! kibice z 1 wirażu sa poprostu boscy normalnie taka zieja tam była że niemam pytań ale zyleta też ładnie ale 1 łók najlepiej chyba działał z kibicowania wogóle wszyscy kibice żuzlowcy nasi spisali się na medal oby tak dalej !!! pozdrawiam

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#367 Postautor: grzesieck » 19 września 2004, o 22:05

Mhm....bitku bedzie :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#368 Postautor: dannie » 19 września 2004, o 22:06

ludzi bardzo dużo jak dlamnie z 12 tyś było a może i wiecej !!!

no bylo sporo... ale chyba sie troszke zagalopowales ;) ... moim zdaniem z 8 tys. - ale i tak super! :D
Obrazek

arOn_ek
Kontakt:

#369 Postautor: arOn_ek » 19 września 2004, o 22:17

Nie chce sie rozpisywac bo kazdy kto byl to widzial co sie dzialo... Moge napiasc tylko jedno...

LUBLINOWI GRATULUJEMY BARAZY...

p.s. POZDRO dla tych normalnych, szkoda niepotrzebnych utarczek... Wygral lepszy, a lepszym byliscie Wy... Jeszcze raz gratuluje...

Gawrzyk gdzie ty sie kurwa chowales?
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."

art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ

KrzyÅ›
Junior

#370 Postautor: KrzyÅ› » 19 września 2004, o 22:20

Jinxsior pisze:
KrzyÅ› pisze:
Nie zgrywaj cwaniaczka za klawiaturką gówniarzu...Ciekawy jestem czy byłbyś takim cwaniaczkiem na żywo ale jak chcesz możemy porozmawiać...i zobaczymy czy ci nie pocieknie po nogawkach...

Wiesz co mały robaczku nie bede z toba dyskutował,bo do piet mi nie dorastasz,przeanalizowałem wiekszosc twoich postow i doszedłem do wniosku ze jestes jedna wielka choragiewką i bardzi szybko zmieniasz zdanie.W jednym poscie wypisujesz jaki to Piszcz jest cudowny a w nastepnym nazywasz go pajacem i tyczy sie to wiekszosci zawodnnikow.
A jeszcze nie tak dawno pisałes ze sobie zasłuzul na to ze nie jest w składzie i ze wyleci i z Angli i z Polski.
Wiec sie gowniarzu zastanow o co ci tak naprawde chodzi i nie pyskuj mi tu bo masz za mało wiosen przezytych.Troche szacunku a jak sie cos naprawde nie podoba to prosze bardzo moze sie spotkac zobaczymy jaki jestes ura bura baranie.

Szacunku to chyba ciebie rodzice nie nauczyli (o ile takowych masz) To nie ja porownałem ciebie do ćwoków z Rzeszowa i to nie ja zacząłem wyzywanko. Wyraziłem swoje zdanie co do Piszcza i Petera i tyle. Zastanów się najpierw co piszesz i nie wyzywaj nikogo zwłaszcza że kibicujemy tej samej drużynie...

Geest
Senior

#371 Postautor: Geest » 19 września 2004, o 22:30

arOn_ek pisze:Gawrzyk gdzie ty sie kurwa chowales?

haha, Gawrzyka bylo swietnie widac z calego stadionu.

mecz super. Peter mnie znow zawiodl, czego nie powiem o Piszczu. sprzet ma slaby, jedzie po kontuzji, a moim zdaniem naprawde niezle sobie radzil.

super atmosfera na trybunach. brawa dla wszystkich kibicow. brawa dla "zoltych". swietnie krecili atmosfere, fajerwerki super - w sama pore. no i to cudowne: kto wygra mecz? TÅ» Kto?...

butelki i race rzucane przez cwokow na tor. niech ktos szybko policzy ile klub za to zaplaci... :roll:
tak w ogole, to co sie stalo, ze cos peklo i rzeszow zaczal byc regularnie mieszany z blotem? za caloksztalt czy costam wyczyniali? tak czy owak nalezalo im sie

Awatar użytkownika
Miras

#372 Postautor: Miras » 19 września 2004, o 22:32

Gelo pisze:Sorry ze spytam, ale gdzie się podziali fani drużyny która jest na fali? Pochowali ogony razem z flagami?

To banda gówniarzy...teraz pewnie mamusi i tatusiowi żalą się jaki to świat jest nie sprawiedliwy. :D

Moje przypuszczenia co do Karlssona się sprawdziły - Jest on sprzedawczykiem!

Gratuluje awansu do baraży!!! :D
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#373 Postautor: Regdal » 19 września 2004, o 22:40

Moje przypuszczenia co do Karlssona się sprawdziły - Jest on sprzedawaczykiem!

Zastanawiający jest fakt,że najlepszy zawodnik 1 ligi w tak ważnym meczu delikatnie mówiąc - zawodzi,podobno jego mechanik jest z Rzeszowa ? Czy to może mieć jakiś związek z dzisiejszymi wynikami Karlssona na torze ?

8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Adrian
Kontakt:

#374 Postautor: Adrian » 19 września 2004, o 22:44

Uff, już się bałem że Ukraińcy :evil: będą jeździć w barażach. Gratuluję 2 miejsca drużynie i kibicom, oraz życzę powodzenia w barażach (choć z Falubazem będzie ciężko)

PS w przyszłym sezonie Knapp wraca do Grudziądza :wink:
Żółto-niebieskie to nasze barwy królewskie

GKM GrudziÄ…dz
Widzew Łódź
Zimne Piwo

Awatar użytkownika
Jablo

#375 Postautor: Jablo » 19 września 2004, o 22:46

Regdal pisze:
Moje przypuszczenia co do Karlssona się sprawdziły - Jest on sprzedawaczykiem!

Zastanawiający jest fakt,że najlepszy zawodnik 1 ligi w tak ważnym meczu delikatnie mówiąc - zawodzi,podobno jego mechanik jest z Rzeszowa ? Czy to może mieć jakiś związek z dzisiejszymi wynikami Karlssona na torze ?

8) 8) 8)

Nie doszukuj sie tutaj zadnej sensacji. A czy peter zawiodl?? hmm moze pojechal gorzej niz sod niego tegoz oczekiwano ale - jego pkty byly napewno bardzo cenne dla calej druzyny. Dajcie spokoj facetowi - to naprawde wartosciowy zawodnik