Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Myślę, że liczą unikalne konta, po zalogowaniu do których próbowano kupić karnet.
Motor mocnyj!
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Raczej wątpię, bo sporo z tych kont (np ja) kupowało kilka sztuk, to by dało zapotrzebowanie grubo ponad 20 000.
I wszystko się zgadza. To że karnety próbowało kupić 15 000 osób nie znaczy, że próbowali oni kupić 15 000 karnetów.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ale z drugiej strony byly to akcje dublowane - ja probowałem dwa i kolega probował dwa, ale potrzebowaliśmy łącznie 2 sztuk a nie 4.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
No i pewnie też sieci konikowe.
Cooper pisze:Ale z drugiej strony byly to akcje dublowane - ja probowałem dwa i kolega probował dwa, ale potrzebowaliśmy łącznie 2 sztuk a nie 4.
I właśnie dlatego zostaliście policzeni jako 2 kupujących. Oni policzyli konta, z których następowała próba dokonania zakupu, a nie ilość karnetów, które próbowali do koszyka dodać klienci.
Motor mocnyj!
Ok, jeśli tak, to bliższe "realnemu zainteresowaniu".
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-gdzie-s ... wroclawiu/
Tutaj ładne porównanie cen karnetów. Lublin bije wszystkich na głowę. Pewnie dzięki komfortowi oglądania spotkań. Szacunek do kibica jak widać idzie u nas w górę współmiernie do poziomu sportowego.
Lublin 420zl
Drugi Toruń - 340zl
Większość klubów 300lub mniej. Fiu, fiu
Tutaj ładne porównanie cen karnetów. Lublin bije wszystkich na głowę. Pewnie dzięki komfortowi oglądania spotkań. Szacunek do kibica jak widać idzie u nas w górę współmiernie do poziomu sportowego.
Lublin 420zl
Drugi Toruń - 340zl
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Mimo to karnety zeszły w 30 sekund. Znaczy, że są warte tej ceny.
Ja się zdziwiłem, że zrobili u nas karnety tak tanio. Pamiętajmy, że będziemy oglądać w przyszłym roku najlepszą drużynę i najlepszego zawodnika świata.
Spodziewałem się raczej ceny w zakresie 650-800.
Bilety na koncerty byle jakich grajków, szarpidrutów kosztują 400-500.
Spodziewałem się raczej ceny w zakresie 650-800.
Bilety na koncerty byle jakich grajków, szarpidrutów kosztują 400-500.
Ge(L)o pisze:Ja się zdziwiłem, że zrobili u nas karnety tak tanio. Pamiętajmy, że będziemy oglądać w przyszłym roku najlepszą drużynę i najlepszego zawodnika świata.
I treningi punktowane od 8 kolejki.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Przymusu nie ma. Ten kto kupił wiedział co bierze (skład, regulamin, stan infrastruktury).
ptgt pisze:I treningi punktowane od 8 kolejki.
Od 1 do 14 kolejki będą dla nas, Wrocławia i Częstochowy treningi punktowane.
Cena jest prostą wypadkową popytu i podaży. W żadnym innym mieście popyt na karnety nie przewyższa podaży. Przeciwnie - wiele klubów ma poważne problemy z wypełnieniem swoich stadionów, więc i ceny mają niskie, żeby zachęcić kibiców. U nas nie trzeba nikogo zachęcać.
Co klub miałby osiągnąć obniżając ceny karnetów o 100 zł? To że sprzeda wszystkie w 15 sekund, a nie w 30?
Co klub miałby osiągnąć obniżając ceny karnetów o 100 zł? To że sprzeda wszystkie w 15 sekund, a nie w 30?
i przy okazji straci jakieś 700 tysięcy :)
- niespokojny
- Trener
kibicLBN pisze:https://po-bandzie.com.pl/zuzel-gdzie-sie-oplaca-kupic-karnet-w-pge-ekstralidze-mistrzowie-sie-cenia-najtaniej-we-wroclawiu/
Lublin 420zl
Drugi Toruń - 340zl
Podałeś półprawdę. To jest porównanie cen najtańszych biletów a w niektórych ośrodkach nie dość, że w najgorszych sektorach to jeszcze w wybranych rzędach.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Do mnie już przesyłka dotarła
Do mnie dotarala przesylka z eventimu, i jest gruba wtopa ktora musze po swietach prostowac.
Zamowilem 1 karnet normalny i takie przychodzi potwierdzenie w kopercie, a dostalem... 3 karnety ulgowe i 1 dzieciecy.
Wszystkie sa imienne, jedna osobe na szybko znalazlem na facebooku. Inicjaly U.J.(K), Z.J.(K), R.B.(M), A.K.(M), jezeli na forum jest osoba ktora spotkala taka sama niespodzianka i do ktorej nalezy to zamowienie a omylkowo dostala moj karnet to prosze o kontakt. Moze uda sie wymienic w Lublinie, inaczej bedzie trzeba sie silowac z eventimem.
Zamowilem 1 karnet normalny i takie przychodzi potwierdzenie w kopercie, a dostalem... 3 karnety ulgowe i 1 dzieciecy.
Wszystkie sa imienne, jedna osobe na szybko znalazlem na facebooku. Inicjaly U.J.(K), Z.J.(K), R.B.(M), A.K.(M), jezeli na forum jest osoba ktora spotkala taka sama niespodzianka i do ktorej nalezy to zamowienie a omylkowo dostala moj karnet to prosze o kontakt. Moze uda sie wymienic w Lublinie, inaczej bedzie trzeba sie silowac z eventimem.
Do mnie też dotarła i wszystko w porządku 4 karnety tak samo u brata wszystko w porządku.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Do mnie doszedł jeden list z 3 karnetami a drugi z czterema nie dotarł.
gdyby ktoś miał karnet dziecięcy na zbyciu to dajcie znać na PM :)
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jakby ktos mial karnet na sprzedaż, proszę o wiadomość na priv.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
ja nadal szukam dziecięcego :)
Coś wiadomo na temat cen biletów w sezonie 2023?
Patrząc po cenach z ubiegłorocznego półfinału (70) i finału (90), to spodziewam się podobnych cen już na tegoroczną rundę zasadniczą.
Co myślicie?
Co wiecie?
Patrząc po cenach z ubiegłorocznego półfinału (70) i finału (90), to spodziewam się podobnych cen już na tegoroczną rundę zasadniczą.
Co myślicie?
Co wiecie?
od 1988 tylko SPEEDWAY
Patrząc na to, że karnety kosztowały 420 zł to bilety tańsze niż 60 zł nie będą.