Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#201 Postautor: dilucio » 18 września 2004, o 13:28

piszczyk kolo 8 powinien zrobic rzeszow to nie zespoly z anglii gdzie robi gora 3pkt u siebie na torze te 8 pkt powinien zrobic spokojnie!!
truminski z 7 pkt :)
knapp 10 :)
franek 9 ja tam ciagle wierze w niego :)
karlsson 13 :)
jelen 6 :)
dawid 3 :)
wiec razem mamy 56 punkcikow:)a rzeszowiaki niech sie jakos dziela swoimi pkt tymi 34 co im zostalo:D
mysle ze taki wynik jest realny no ale jutro wszytsko zostanie zweryfikowane :) i nie sa to wcale wygorowane wyniki pkt naszych zawodnikow :)

Awatar użytkownika
weslake

#202 Postautor: weslake » 18 września 2004, o 15:03

Maxx pisze:Stal nie wygra, chyba, że znowu znaleźli w naszych szeregach "sprzedawcę".

Acha, czyli jeśli Stal wygra to tylko dlatego, że któryś z zawodników lubelskich sprzedał mecz...
Przykro mi, że nie jesteś pewien swoich zawodników bo dla kibica to tragedia...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Ministrant z Tulczyna

#203 Postautor: Ministrant z Tulczyna » 18 września 2004, o 15:25

Cała Parafia w Tulczynie trzyma za Was kciuki Koziołki,nie dajcie się marnym folią,uważajcie na ich podstępne zagrania.
Niech Bóg pobłogosławi motocykle Waszych zawodników,a zawodnikom z mojżeszowa niech ześle lewą partie łańcuchów.
Wszyscy Jesteśmy dziećmi Bożymi

Awatar użytkownika
Miras

#204 Postautor: Miras » 18 września 2004, o 16:19

Maxx pisze:Stal nie wygra, chyba, że znowu znaleźli w naszych szeregach "sprzedawcę".

Zdaje się że będzie to Peter Karlsson :!: jeśli wierzyć słowom koleśa z Rzeszowa, który przejeżdzał wieczorem koło stadionu Stalii i jego uwage zwrucił bus okularnika.Co on tam robił? :D Tak jak już mówiłem, jestem bardzo ciekawy jego występu w Niedziele.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#205 Postautor: dilucio » 18 września 2004, o 16:29

Miras pisze:

Zdaje się że będzie to Peter Karlsson :!: jeśli wierzyć słowom koleśa z Rzeszowa, który przejeżdzał wieczorem koło stadionu Stalii i jego uwage zwrucił bus okularnika.Co on tam robił? :D Tak jak już mówiłem, jestem bardzo ciekawy jego występu w Niedziele.

wez juz nie szukaj taniej sensacji !! żałosny jestes typie tyle ci powiem !!
zastanow sie ,policz do stu zanim cos napiszesz!!

Awatar użytkownika
Mrucky

#206 Postautor: Mrucky » 18 września 2004, o 16:52

Miras pisze:

Boshe czy to tak trudno zrozumieć że Peter ma swoje motory na terenie WSK ? I że czasem jego mechanicy przyjeżdżają je zabrać na mecz ? Ale lepiej dolać troche oliwy do ognia szukając "sensacji".

Gość

#207 Postautor: Gość » 18 września 2004, o 17:37

Ja tam jestem święcie przekonany do wysokiego zwycięstwa Tż Lublin.
Oczywiście jeśli sędzia nie zarządzi " przedmeczowej kosmetyki toru ".
Mamy lepszą drużyne i jeżdzimy u siebie !!!

Co do kibiców Stali , to ich pier.... ! ale to moje prywatne zdanie.
Oczywiście fan club i klub kibica zapewne przywitają Rzeszów jak przyjaciela , .... śmieszne i żałosne.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#208 Postautor: dilucio » 18 września 2004, o 17:58

Co do kibiców Stali , to ich pier.... ! ale to moje prywatne zdanie.
Oczywiście fan club i klub kibica zapewne przywitają Rzeszów jak przyjaciela , .... śmieszne i żałosne.[/quote]

i tutaj sie z toba w 100% zgadzam !!!!

Geest
Senior

#209 Postautor: Geest » 18 września 2004, o 18:01

to w sprawie tych przywitan i takich tam to i ja sie wypowiem. Rzeszow trzeba bedzie ladnie przywitac, bo ludzie jada troche kilometrow do obcego miasta i nalezy sie za to szacunek. poza tym wspomagaja w ten sposob nasza klubowa kase :wink:
jedynie dobrze by bylo pamietac komu sie kibicuje, bo mi osobiscie nie przypadlo ostatnim razem do gustu wymachiwanie rzeszowskimi flagami. mozna ich czestowac piwem, wymieniac sie grzecznosciami itd. ale my chcemy, aby wygral Lublin, oni aby wygral Rzeszow. jest to normalne i nie ma sensu silic sie na jakies takie gesty. niech mnie nikt zle nie zrozumie, ale ja osobiscie nie chce machac rzeszowska flaga, bo chce dac z siebie wszystko dopingujac swoja druzyne. a Rzeszowiakom dzisiaj moge powiedziec tylko tyle:
ZAPRASZAMY JUTRO DO LUBLINA!!
bo jakby nie patrzec, bedzie to najwazniejszy (poki co) mecz sezonu.

Rzeszowiak25

#210 Postautor: Rzeszowiak25 » 18 września 2004, o 18:15

Będzie nas około 10 autobusów i samochody prywatne. Oj się będzie działo, mamy kilka małych atrakcji hi,hi,hi. Mam nadzieję że przjdziecie,zwracam się do kibiców Motoru :-)
że nie bedziecie sie tłumaczyc ze czekaliscie na legię, ze pojechaliscie do staszowa itd... A psy beda w łecznej na Gornik - Legia
oj sie bedzie działo ...
Ekstraklasa, Ekstraklasa - :evil: ZKS STAL RZESZÓW

Geest
Senior

#211 Postautor: Geest » 18 września 2004, o 18:25

Rzeszowiak25 pisze:Będzie nas około 10 autobusów i samochody prywatne. Oj się będzie działo, mamy kilka małych atrakcji hi,hi,hi. Mam nadzieję że przjdziecie,zwracam się do kibiców Motoru :-)
że nie bedziecie sie tłumaczyc ze czekaliscie na legię, ze pojechaliscie do staszowa itd... A psy beda w łecznej na Gornik - Legia
oj sie bedzie działo ...

czyzbym znow wyszedl na naiwnego idealiste?? :evil:
to ma byc zuzlowe swieto

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#212 Postautor: Lublin_Fan » 18 września 2004, o 18:28

Co za banda debili sie tu wpisuje.

Wy chyba zapominacie, że w niedziele nie ma meczu piłkarskiego a jest żużlowy, na którym jest kultura. Skoro hołyłud i inni kozacy są tacy mocni to niech pójdą na sektor Stali i powiedzą to w oczy mojrzeszowiakom. To samo tyczy się józków, którzy weszli na forum tylko po, aby nabluzgać. Idźcie i powiedzcie to na lubelskiej żylecie, bo widze, że przed klawiaturą to każdy cwaniaka zgrywa. A jak dochodzi do meczu to wszyscy gangsterzy siedzą cicho gdzieś na trybunach.
Jesteście żałośni i politowania godni.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Kenny

#214 Postautor: Kenny » 18 września 2004, o 18:58

Słów tego rzeszowiaka25 nie należy traktować poważnie.

szela

#215 Postautor: szela » 18 września 2004, o 19:21

a czy nie uważacie ze troche bez sensu jest że i gornik i TŻ SIPMA rozgrywają mecze w ten sam dzien?? gdyby w lecznej byl mecz w sobote to z checią wybralbym sie i do łęcznej i na żużel w niedziele.a tak niestety-trzeba zostac w lublinie. chyba mozna bylo zalatwic przesuniecie meczu gornika z legia na sobote.
szela

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#216 Postautor: dilucio » 18 września 2004, o 19:33

szela pisze:a czy nie uważacie ze troche bez sensu jest że i gornik i TŻ SIPMA rozgrywają mecze w ten sam dzien?? gdyby w lecznej byl mecz w sobote to z checią wybralbym sie i do łęcznej i na żużel w niedziele.a tak niestety-trzeba zostac w lublinie. chyba mozna bylo zalatwic przesuniecie meczu gornika z legia na sobote.

chyba jednak by to bylo niemozliwe przelozyc mecz gornika ze wzgledu na to ze legia grala w czwartek mecz w pucharze uefa!!i to jest glowny powod tego ze mecz jest w niedziele!!

sledzio

#217 Postautor: sledzio » 18 września 2004, o 22:22

Rzeszowiak25 pisze:Będzie nas około 10 autobusów i samochody prywatne. Oj się będzie działo, mamy kilka małych atrakcji hi,hi,hi. Mam nadzieję że przjdziecie,zwracam się do kibiców Motoru :-)
oj sie bedzie działo ...

weż typie malinowy schowaj sie !!! gdyby awantura była na stadionie to mogę sie założyć że będziesz siedział jak śledz w oleju zieja z Ciebie typie !!!

Ares

#218 Postautor: Ares » 18 września 2004, o 22:38

Mrucky pisze:
Miras pisze:

Boshe czy to tak trudno zrozumieć że Peter ma swoje motory na terenie WSK ? I że czasem jego mechanicy przyjeżdżają je zabrać na mecz ? Ale lepiej dolać troche oliwy do ognia szukając "sensacji".

Pozatym mechanik Petera jest z Rzeszowa......:)

Co do meczu to mam nadzieje ze mecz odbedzie sie w przyjaznej atmosferze tak jak to bylo w lipcu :) i ze wygra druzyna lepsza :D Mam nadzieje ze bedzie to Stal Rzeszowska :D 8)
Stal Rzeszów to jest potega,
Stal Rzeszów najlepsza jest,
Stal Rzeszów trzeba szanować,
Stal Rzeszów ZKS.

Awatar użytkownika
AsIcA

#219 Postautor: AsIcA » 18 września 2004, o 22:40

trzymam mocno mocno mocno za Lublin, strzepcie im tyłki

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gretzky

#220 Postautor: Gretzky » 18 września 2004, o 22:45

[quote="Rzeszowiak25"]Będzie nas około 10 autobusów i samochody prywatne. Oj się będzie działo, mamy kilka małych atrakcji hi,hi,hi. Mam nadzieję że przjdziecie,zwracam się do kibiców Motoru :-)
oj sie bedzie działo ...

o kibców Motoru ty sie lepiej nie martw smarku spora grupa przyjdzie na mecz specjalnie dla ciebie kolego :lol:

arOn_ek
Kontakt:

#221 Postautor: arOn_ek » 18 września 2004, o 22:52

The Great One pisze:
oj sie bedzie działo ...

o kibców Motoru ty sie lepiej nie martw smarku spora grupa przyjdzie na mecz specjalnie dla ciebie kolego :lol:

Hehe typek juz ma chyba pelno w gaciach...

Pozdro dla Lublina miejmy nadzieje ze wygra LEPSZY...
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."

art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ

zijo

#222 Postautor: zijo » 18 września 2004, o 23:27

oj sie bedzie działo ...

To żużlowe święto synku!!! Nie mam nic przeciwko żeby Ci policja czy ochrona po łbie dała kretynie...

Shack
Administrator

#223 Postautor: Shack » 18 września 2004, o 23:48

Miras pisze:

a to dziwne, bo peter wlasnie dostarł do lubelskiego hotelu prosto ze sztokholmu,

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#224 Postautor: Cz@rek » 19 września 2004, o 00:01

Grzesio Knap przygotowywał się dziś mentalnie do jutrzejszego meczu
oglÄ…dajÄ…c Grand Prix w pubie przy Nadbysrzyckiej.
Ale kulturalnie przy coli.
Mam nadzieję że weźmie przykład z Tomka,powodzenia Grześ :!:
Mój typ:47-43 dla TŻ.

meridol

#225 Postautor: meridol » 19 września 2004, o 01:13

no panowie trzymam kciuki i sledze mecz na internecie bo nie ma mnie w Lublinie. mam nadzieje ze wszyscy pojada na 120% a zwlaszcza Franek!!!
Mariusz pokaz wszystkim niedowiarkom jak potrafisz jezdzic i zapenij sobie miejsce w druzynie na nastepny rok!!!
kibicujcie glosno i nie IDZCIE na sektor ukraincow bratac sie z nimi bo to wstyd!!!