Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
To jak kto kupuje dziś karnet? Znów pójdą w rekordowo szybkim tempie i będzie dużo rozczarowanych osób? Ja już wyczuwam stres bo bardzo chciałbym zakupić.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
A ja nie. Klub pokazał gdzie ma kibiców. Brak miejsc numerowanych, brak pierwokupu, marnowanie pół dnia na stanie pod bramą a potem dziki bieg po ostreczowanym stadionie to klasyczny dziki wschód a nie standarty mistrza Polski
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Uda się to się uda, jak nie to płakać nie będę. Stosunek klubu do kibiców już został omówiony. Obejrzy się w tv ew. wyjazd bez spiny można zaliczyć.
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Dokladnie :)
Daję tej puli karnetów 30 sekund maks. Potem to już tylko jak wrócą z jakiegoś koszyka po 15 minutach.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Tak sobie myślę, że takie ściganie się o karnety, które wyprzedadzą się w minutę, jest poniżające (skojarzył mi się film "Wyścig szczurów"). Szczególnie na wydarzenia odbywające się na takim gruzowisku jak Z5. A może tylko tak myślę, bo ja odpuściłem. Chleba i igrzysk !
Ja się tylko zastanawiam dlaczego pozwolono na 4 bilety na osobę.
Przecież to zaproszenie dla koników. Miałoby to sens jedynie, gdyby miejsca były numerowane (ktoś kupuje dla siebie i rodziny żeby siedzieć obok).
Przecież to zaproszenie dla koników. Miałoby to sens jedynie, gdyby miejsca były numerowane (ktoś kupuje dla siebie i rodziny żeby siedzieć obok).
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
rumburaquee
- Zawodowiec
A jak ktoś ma 5 osobową rodzinę? I tak się sprzedadzą i tak. Klub mówi że się je da nr miejsc bo wina stadionu. Myślą że kibice zrobią szum, wymuszając ruchy na władzy.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Włókniarz jakoś dał radę zrobić pierwokup
Ja też wysiadam, najdroższe karnety w świecie żużlowym, po ostatnich latach posiadania karnetu czuje się obrzygany przez klub.
Niech się kibice sukcesu bawią.
Ja poczekam
Ja poczekam
never ride faster than your angel can fly
Trochę nie rozumiem utyskiwania na ceny. Oglądanie Bartuli na żywo musi kosztować. Mamy jedną z najmniejszych w lidze pojemności stadionu. Do tego inflacja. Serio te 10 zł więcej za mecz to obrzyganie kibiców?
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Dla mnie pal sześć ceny. Obrzygany z innych powodów jestem.
Ja tam zamierzam karnet kupić jak co roku.
Jedynie mi się nie podoba, że znowu trzeba będzie stać pod bramą tyle godzin żeby gdzieś usiąść.
W dodatku mam nadzieję, że nie będzie powtórki z finału, gdzie pod bramami ludzie prawie się tratowali jak otworzyli wejście.
Jedynie mi się nie podoba, że znowu trzeba będzie stać pod bramą tyle godzin żeby gdzieś usiąść.
W dodatku mam nadzieję, że nie będzie powtórki z finału, gdzie pod bramami ludzie prawie się tratowali jak otworzyli wejście.
Mnie się nie podoba wstawanie co wyścig, stanie w kolejkach do kibla czy piwo, brak miejsc numerowanych podkurczanie nóg, bo ktoś chce przejść, siedzenie dwie godziny przed meczem, użeranie się z taśmowcami, walka ludożerców o bilet ale jest jak jest i lepiej nie będzie. Bardziej obrzyguje nas prezydent miasta nowym stadionem.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2022, o 18:44 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Cena jest spoko ale brak nr miejsc to średniowiecze.
Ale i tak się sprzeda przecież
Ale i tak się sprzeda przecież
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2022, o 18:41 przez maestro76, łącznie zmieniany 1 raz.
never ride faster than your angel can fly
Tu nie chodzi o samą cenę.
Chodzi o to co masz w tej cenie.
Wyścig szczurów o karnet mimo posiadania karnetów z ostatnich lat, nawet z sezonu w którym musiałeś kupować bilety chociaż miałeś karnet. Jak już uda Ci się zdobyć karnet to masz wyścig szczurów o miejsce na stadionie, ogromne kolejki do toi toiów i po napoje.
No ale masz też najlepszą drużynę na świecie.
Osobiście postaram się kupić karnet, ale nie dziwię się tym, którzy odpuszczają.
Wyścig szczurów o karnet mimo posiadania karnetów z ostatnich lat, nawet z sezonu w którym musiałeś kupować bilety chociaż miałeś karnet. Jak już uda Ci się zdobyć karnet to masz wyścig szczurów o miejsce na stadionie, ogromne kolejki do toi toiów i po napoje.
Osobiście postaram się kupić karnet, ale nie dziwię się tym, którzy odpuszczają.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Tu nie chodzi o samą cenę.
To wszystko na obiekcie, który ratusz zostawił sobie jako bodaj jedyny skansen spośród innych zmodernizowanych obiektów sportowych w Lublinie. Kibice żużlowi uwielbiają być poniżani. Wiadomo, że na stadion idzie się dla żużla i dla drużyny, ale popierać kogoś przez kogo jest się tak traktowanym to już wyższy poziom syndromu sztokholmskiego.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Brak numerowanych miejsc, ponad 30% podwyżka ceny, ostatnie fuckup'y klubu w stosunku do kibiców i jedyny plus posiadania karnetu = wpuszczenie 2,5h przed meczem żeby sobie miejsce zająć. Nie mam co robić tylko zasuwać ponad 3h przed meczem z domu, bo posiadając karnet muszę walczyć o siedzące..
Ja dziękuję, w przyszłym sezonie opcja TV.
Ja dziękuję, w przyszłym sezonie opcja TV.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Akurat te 2,5 godziny można poświęcić na zakup browca;) taka rodzinna niedziela lub piatunio na stadionie hehe
Jak tam? U mnie spacja już naoliwiona i kulka z myszki wyczyszczona. Jestem gotowy! Szybkich palców i powodzenia!
-
rumburaquee
- Zawodowiec
A jak się odświeża strony? Jakimś F? Czy tą strzałka zakuloną?
F5, strzałką zakulona też możesz
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Udało się za pierwszym kliknięciem. Może jednak nie ma tylu chętnych co zawsze
.
edit: już po imprezie jednak
edit: już po imprezie jednak
Richie Faulkner: