Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Czesc,
Kojarzy ktoś z Was czy mając karnet mogę wejść z dzieckiem 6 lat za darmo czy musi dziecko mieć oddzielny bilet ? Sprawdzają w jakiś sposób wiek dziecka - trzeba mieć jakiś dokument ?
Kojarzy ktoś z Was czy mając karnet mogę wejść z dzieckiem 6 lat za darmo czy musi dziecko mieć oddzielny bilet ? Sprawdzają w jakiś sposób wiek dziecka - trzeba mieć jakiś dokument ?
Cubator pisze:Czesc,
Musi mieć bilet dziecięcy, który obowiązuje od 3 roku życia do końca szkoły podstawowej.
Czy wiadomo, jakie będą zasady sprzedaży biletów na play offy? Czy karnet będzie dawał jakieś dodatkowe możliwości?
Podbijam pytanie, karnety oczywiście nie obowiązują w PO?
Sylwek16 pisze:Podbijam pytanie, karnety oczywiście nie obowiązują w PO?
Nie, nawet masz info na karnecie o tym.
Dzięki, mam nadzieje chociaż na jakiś bonus z pierwszeństwem zakupu :)
Zapraszam do dyskusji :D

Ale o czym tu dyskutować. Zasady są takie same od kilku lat i zgodne ze standardami przyjętymi w innych klubach. Ceny też rozsądne.
Jest docenione :)
Ge(L)o pisze:https://youtu.be/AnYACNIUTp0
Ktoś inny sie zdziwił ;)
Jestem mile zaskoczony. Nie spodziewałem się, że klub pomyśli o karnetowcach.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
No zdziwiłem się. To chyba rekompensata za pandemię, gdzie mimo posiadania karnetu musiałem bulić za bilety. Liczę w takim razie, że na półfinał i finał będzie podobnie.
Tym razem klub zrobił ukłon w stronę karnetowców, dając pierwszeństwo zakupu na play-off.
Szkoda tylko, że nie pamiętano o karnetowcach jesienią 2019 roku sprzedając karnety na 2020 rok hurtem po 10 sztuk (!), które w dużej ilości trafiły do handlarzy i przypadkowych osób. Stworzono patologiczną sytuację i w ten sposób mnóstwo osób będących wiernymi kibicami przez wiele lat, do dziś ma problemy z kupnem biletów na pojedynczy mecz i ogląda ligę w tv. Mam tylko nadzieję, że na nowy sezon 2023 wszystko zostanie wyzerowane i będzie nowe rozdanie przy zakupie karnetów po max 2-4 sztuki na głowę. Marzą mi się miejsca numerowane jak w cywilizowanym świecie na stadionach jest wszędzie.
Ale pewnie i tak będzie inaczej...
Szkoda tylko, że nie pamiętano o karnetowcach jesienią 2019 roku sprzedając karnety na 2020 rok hurtem po 10 sztuk (!), które w dużej ilości trafiły do handlarzy i przypadkowych osób. Stworzono patologiczną sytuację i w ten sposób mnóstwo osób będących wiernymi kibicami przez wiele lat, do dziś ma problemy z kupnem biletów na pojedynczy mecz i ogląda ligę w tv. Mam tylko nadzieję, że na nowy sezon 2023 wszystko zostanie wyzerowane i będzie nowe rozdanie przy zakupie karnetów po max 2-4 sztuki na głowę. Marzą mi się miejsca numerowane jak w cywilizowanym świecie na stadionach jest wszędzie.
Ale pewnie i tak będzie inaczej...
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Mieliście kiedyś problem z "kodem nieprawidłowym" przy przedsprzedaży na Eventim?
Wpisałem kod, dodałem bilet do koszyka i przypadkiem zminimalizowałem aplikację, po powrocie do apki był ekran główny i pusty koszyk, po ponownym wpisaniu kodu komunikat "podany kod jest nieprawidłowy".
Napisałem już do nich maila, a infolinia dopiero jutro od 10:00.
Wpisałem kod, dodałem bilet do koszyka i przypadkiem zminimalizowałem aplikację, po powrocie do apki był ekran główny i pusty koszyk, po ponownym wpisaniu kodu komunikat "podany kod jest nieprawidłowy".
Napisałem już do nich maila, a infolinia dopiero jutro od 10:00.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kwestia małych / wielkich liter może.
No właśnie nie bo same cyfry.
Może źle zaznaczyłeś, którym wejściem wchodzisz. Kiedyś tak miałam, poprawiłam i było ok.
Właśnie też sprawdzałem i wszystko się zgadzało.
W apce kod nie działał, zadziałał przy zamówieniu na stronie w przeglądarce.
Także dla mnie uff, a może to doświadczenie przyda się komuś na przyszłość :)
W apce kod nie działał, zadziałał przy zamówieniu na stronie w przeglądarce.
Także dla mnie uff, a może to doświadczenie przyda się komuś na przyszłość :)
Miałem podobnie i trochę się zdenerwowałem, ale zauważyłem że po 15 minutach już ten kod zadziałał.. ufff.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Ja z kolei miałem w koszyku i już przechodziłem do płacenia, ale appka zaczęła mielić i mielić i mielić i mielić i w końcu ją wyłączyłem.
Teraz wpisując zarówno w appce jak i przeglądarce swój kod pokazuje się, że jest on nieprawidłowy.
Jak za 15 minut się to nie zmieni to będę mocno zdenerwowany.
edit: udało się
Teraz wpisując zarówno w appce jak i przeglądarce swój kod pokazuje się, że jest on nieprawidłowy.
Jak za 15 minut się to nie zmieni to będę mocno zdenerwowany.
edit: udało się
Richie Faulkner:
Mialem to samo ale bilet był juz w skrzynce. Mielenie zaczelo sie po platnosci. Sprawdz czy nie masz biletu …
Kolejna akcja RCKiK w Lublinie:
Czy są wśród naszych dawców jacyś fani żużla❓
Wiemy, że są i dlatego mamy dla was coś ekstra❗️
Dzięki uprzejmości Speedway Motor Lublin mamy do rozdania aż 2️⃣0️⃣0️⃣ biletów na najbliższy mecz (niedziela, 28.08)
Jak zgarnąć bilet? Zasady są proste jak zawsze❗️
Od dziś (środa, 24.08) do soboty (27.08) oddaj krew i już. Bilet jest twój
Szczegóły przy rejestracji❤️
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Nosz kurde o osoczu nic nie piszą. Krew oddawałem na początku miesiąca więc lipa ale osocze można już oddać po 2 tygodniach jednak widzę, że tego nie uwzględniają.
Raczejj pisze:Nosz kurde o osoczu nic nie piszą. Krew oddawałem na początku miesiąca więc lipa ale osocze można już oddać po 2 tygodniach jednak widzę, że tego nie uwzględniają.
Jesteś pewien? Wydaje mi się, że donacja to donacja, a jeśli akurat nie potrzebują pełnej krwi przy Twojej grupie to osocze zawsze chętnie przyjmują.
Może zadzwoń i dopytaj.