Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37
maloh pisze:kilka osób pisze że to normalne że o tej porze jest już ciemno , że to nie wina chmur, że wczoraj ktoś na jakimś "pikniku" też o 19 miał szaro i ciemno - ale Gelo tradycyjnie zabłysnął i zwalił wine na chmury![]()
Ja nie zwalam żadnej winy, bo wygralismy i tyle. A skoro nie byles w Lublinie, to nie powinienes zabierać głosu.
- jAskółka reaktywacja
Gelo pisze:Apocalips pisze:Matius pisze:Właśnie też to zauważyłem, że Danielowi kręci się tylnie koło
Naprawde dziwne jest czasami ze zuzlowcom sie tylnie kolo kreci....![]()
Ale gdy stoi nieruchomo na starcie to zazwyczaj mu się nie kręci
W Rzeszowie kręci sie nawet jak stoją - stąd lotne starty
Tak, tak lekarz kazał przytakiwac
Krzyś pisze:Te fieje z karetek zabierają rodzinki na stadion i robią sobie piknik. Wielkorotnie byłem świadkiem sytuacji jak kibice upominali ich aby wyjechali do leżącego zawodnika.
P.s.
mam nadzieję że to czyta palant z karetki i pojdzie po rozum do głowy
Ja tez tego kurwa nie moge zrozumiec!!!! Lezy 4 gosci na torze, karetka wyjezdza dopiero po 2 minutach, zostaje na torze 3 gosci - nadal jedna karetka, zostaje na torze Ojciec i Pecyna - nadal jedna karetka pomimo tego ze obaj sie nie ruszaja a kibice krzycza zeby wyjechala druga, dopiero jak Mordel wstal to laskawie podjechali do Krzyska. Wg mnie nalezy sie kara dla klubu!
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gelo pisze:maloh pisze:kilka osób pisze że to normalne że o tej porze jest już ciemno , że to nie wina chmur, że wczoraj ktoś na jakimś "pikniku" też o 19 miał szaro i ciemno - ale Gelo tradycyjnie zabłysnął i zwalił wine na chmury![]()
Ja nie zwalam żadnej winy, bo wygralismy i tyle. A skoro nie byles w Lublinie, to nie powinienes zabierać głosu.
jeśli kilka osób przedstawia argument przeciwny do twojego to wychodzi że nie masz racji - ale tradycyjnie potrafisz odpowiedzieć błyskotliwie, szkoda że nie potrafisz sie przyznać do "błedu"
-
sledzio
hehe to ładnie z karetką sie dzieje !!! meczyk bardzo ładny szkoda ze nie dokońca chyba pierwszy meczyk w lublinie który sie konczy nie cały po ciemnościach oby ostatni !!! co do zawodników to gitez jednym słowem trumna jest boski jednym słowem w przyszłym roku powinien dalej jeżdzić w Lublinie dosprzętowac go bardziej i będa z niego ludzie knappik poprostu bomba zawsze można liczyć na niego franków po za 2 biegami pierwszymi bardzo żle mordel bardzo ładnie normalnie to co dał w pierwszym biegu to normalnie brechta i jeszcze raz śmiech jak jechał pierwszy to jeszcze pokazywał knappowi jak ma jechać tak jakby knappik dopiero uczył się jeżdzić hehe ale to bomba była hehe jeleń widac że kępa pokazał mu droge jak ma jechać oby tak dalej daiwdek widac że jeszcze nie moze dokść do ładu ze wszystkim sprzętowym jak po upadku w rzeszowie karlsson bardzo mnie zawiódł te 2 pierwsze biegi to nie wiem co robił na starcie normalnie katastrofa póżniej walczył na dystansie ale z gdańska nie dali się ale póżniej doszedł do siebie i pokazał na co liczy widownia od niego !!!
teraz mam pytanka do was !!!
co się stało że piszcz dzisiaj nie jeżdził w meczyku ??? i jeszcze jedno pytanie!!! dzisiaj odbiło mi się o uszy że Karlsson będzie w przyszłym roku jeżdził w rzeszowie czy to prawda ???
jeżeli tak to cos czuje że będzie nieciekawie w niedziele z juzkami hehe
pozdrawiam
teraz mam pytanka do was !!!
co się stało że piszcz dzisiaj nie jeżdził w meczyku ??? i jeszcze jedno pytanie!!! dzisiaj odbiło mi się o uszy że Karlsson będzie w przyszłym roku jeżdził w rzeszowie czy to prawda ???
jeżeli tak to cos czuje że będzie nieciekawie w niedziele z juzkami hehe
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 12 września 2004, o 22:30 przez sledzio, łącznie zmieniany 1 raz.
maloh pisze:Gelo pisze:maloh pisze:kilka osób pisze że to normalne że o tej porze jest już ciemno , że to nie wina chmur, że wczoraj ktoś na jakimś "pikniku" też o 19 miał szaro i ciemno - ale Gelo tradycyjnie zabłysnął i zwalił wine na chmury![]()
jeśli kilka osób przedstawia argument przeciwny do twojego to wychodzi że nie masz racji - ale tradycyjnie potrafisz odpowiedzieć błyskotliwie, szkoda że nie potrafisz sie przyznać do "błedu"
O jakim błędzie piszesz? Mam ci napisać ze nie padało, nie było chmur i było jasno jak w południe?
proponuje skonczyc miętoszenie tego tematu, ze sie mecz wczesniej skonczyl. Malo to takich meczy bylo, ze sie konczyly po 13, a czasem po 12 i 11 wyscigach? To normalne
Nie ma co sie babarac w domyslach. Wygralibysmy, ktos tu zrobil wczesniej trafna symulacje.
Nie ma co sie babarac w domyslach. Wygralibysmy, ktos tu zrobil wczesniej trafna symulacje.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
StachyraWrociDoRzeszowa
Sytuacja z niewyjechaniem drugiej karetki na tor to po prostu skandal i niesmak dla klubu.Ktoś tu najwyraźniej zaniedbał rażąco swoje obowiązki.A pierwsza podjechała do Jurka bo przecież też niewiadomo było co z nim jest.Ciekawe jakbyśmy się czuli my kibice gdyby(odpukać) coś podobnego spotkało naszego zawodnika na meczu wyjazdowym?Takich niedoróbek organizacyjnych było przecież więcej.Ktoś wspomniał, że programów zabrakło przed meczem co też nie powinno mieć miejsca.A o porze rozpoczęcia meczu nawet szkoda wspominać, bo to też co tu ukrywać wpadka organizatorów.Dobrze że chociaż maszyna startowa tym razem nie nawaliła.Cieszy natomiast postawa niektórych zawodników(Knapp,Trumna,Jeleń),ale aby pokonać Rzeszów wszyscy muszą pojechać na 100%
Faktycznie z tą karetką to straszna kaszana wyszła. Pecyna leży na torze, a karetka jak gdyby nigdy nic stoi w parkingu. Qrwa to po co nam 2 karetki
No chyba, że jedna z nich to była tylko makieta
I jeszcze jeden niewesoły wniosek mi się nasunął jeśli chodzi o dzisiejszy meczyk. Mała liczba kibiców. Pogoda przecież piękna, przyjeżdża lider, walczymy o baraże. A tu kibice nie dopisali. Oby ludziska z Rzeszowem się poprawili
I jeszcze jeden niewesoły wniosek mi się nasunął jeśli chodzi o dzisiejszy meczyk. Mała liczba kibiców. Pogoda przecież piękna, przyjeżdża lider, walczymy o baraże. A tu kibice nie dopisali. Oby ludziska z Rzeszowem się poprawili
-
StachyraWrociDoRzeszowa
StachyraWrociDoRzeszowa pisze:Widzicie, sami przeczycie sobie, nie ma kibicow, nie ma karetek a wy chciecie do Extraligi wchodzic, pytam sie z czym do ludzi? Jak pare lat temu na metanol brakowalo, a teraz na szerokie wody?
To małe piwo w porównaniu z waszymi zajebistymi bandami...i to jest dopiero kaszana. Ale coż począć skoro Ukraina jest zabita dechami...
-
StachyraWrociDoRzeszowa
StachyraWrociDoRzeszowa pisze:Widzicie, sami przeczycie sobie, nie ma kibicow, nie ma karetek a wy chciecie do Extraligi wchodzic, pytam sie z czym do ludzi? Jak pare lat temu na metanol brakowalo, a teraz na szerokie wody?
My w przeciwieństwie do was Józków potrafimy rozmawiać na każde nawet trudne tematy. Nie piszemy tylko jacy to jesteśmy zajebiści, ale również potrafimy rozmawiać o rzeczach, które nam się w naszym klubie nie podobają.
A wy z czym człowiek do ekstraligi. Z drewnianymi bandami
StachyraWrociDoRzeszowa pisze:Krzys umowmy sie na stadionie w lublinie i powiedz mi to w oczy, napisz na pw to wysle ci numer gg to sie ugadamy.
Tłumacząc na Polski "ugadamy" tzn. że chcesz się ze mną umówić? To miałeś na myśli? Ja tam się umawiam z kobietami więc wybacz że nie szkuszę się na tą propozycję. Ale nie przejmuj się może w końcu jakiś facet ci nie odmówi
Ostatnio zmieniony 12 września 2004, o 22:59 przez KrzyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.
Cooper pisze:No, to jak Jurek pokazywal Knappowi, jak ma jechac, to byla poezja tego meczu! Dla takich momentow warto zyc:)
Mam nadzieję, że któryś z naszych fotopstryków utrwalil to na wsze czasy
Jerzy Mordel - symbol żużla w Lublinie