Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
dymek

#576 Postautor: dymek » 12 września 2004, o 22:01

szkoda gadac wal i to niezly

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#577 Postautor: Gelo » 12 września 2004, o 22:02

maloh pisze:kilka osób pisze że to normalne że o tej porze jest już ciemno , że to nie wina chmur, że wczoraj ktoś na jakimś "pikniku" też o 19 miał szaro i ciemno - ale Gelo tradycyjnie zabłysnął i zwalił wine na chmury :lol: 8)

Ja nie zwalam żadnej winy, bo wygralismy i tyle. A skoro nie byles w Lublinie, to nie powinienes zabierać głosu.

Awatar użytkownika
jAskółka reaktywacja

#578 Postautor: jAskółka reaktywacja » 12 września 2004, o 22:03

Gelo pisze:
Apocalips pisze:
Matius pisze:
Właśnie też to zauważyłem, że Danielowi kręci się tylnie koło

Naprawde dziwne jest czasami ze zuzlowcom sie tylnie kolo kreci.... :lol: :lol:

:) Ale gdy stoi nieruchomo na starcie to zazwyczaj mu się nie kręci :)

W Rzeszowie kręci sie nawet jak stoją - stąd lotne starty ;)

Tak, tak lekarz kazał przytakiwac :wink:

KrzyÅ›
Junior

#579 Postautor: KrzyÅ› » 12 września 2004, o 22:04

Te fieje z karetek zabierają rodzinki na stadion i robią sobie piknik. Wielkorotnie byłem świadkiem sytuacji jak kibice upominali ich aby wyjechali do leżącego zawodnika.

P.s.
mam nadzieję że to czyta palant z karetki i pojdzie po rozum do głowy

dymek

#580 Postautor: dymek » 12 września 2004, o 22:04

a;e jest zajebiscie tylko teraz pojechac Mojrzeszuw i jedziemy do Zielonej gory.Norbi trzymajh sie takiej osoby brakuje unas musimy sie kiedys styknac na piwko. Pozdro dla wszyskich

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#581 Postautor: grzesieck » 12 września 2004, o 22:17

Krzyś pisze:Te fieje z karetek zabierają rodzinki na stadion i robią sobie piknik. Wielkorotnie byłem świadkiem sytuacji jak kibice upominali ich aby wyjechali do leżącego zawodnika.

P.s.
mam nadzieję że to czyta palant z karetki i pojdzie po rozum do głowy

Ja tez tego kurwa nie moge zrozumiec!!!! Lezy 4 gosci na torze, karetka wyjezdza dopiero po 2 minutach, zostaje na torze 3 gosci - nadal jedna karetka, zostaje na torze Ojciec i Pecyna - nadal jedna karetka pomimo tego ze obaj sie nie ruszaja a kibice krzycza zeby wyjechala druga, dopiero jak Mordel wstal to laskawie podjechali do Krzyska. Wg mnie nalezy sie kara dla klubu!
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#582 Postautor: Prymus » 12 września 2004, o 22:22

To rzeczywiscie nie bylo zbyt sprytnym posunieciem panow lekarzy... I ch** z tym czy to lezy nasz, czy przyjezdny.
Skoro lezy- cos mu jest. Skoro cos mu jest- to nalezaloby laskawie sie jakos zainteresowac!
Oj nieladnie to wyszło....
Obrazek

maloh
Szkółkowicz

#583 Postautor: maloh » 12 września 2004, o 22:24

Gelo pisze:
maloh pisze:kilka osób pisze że to normalne że o tej porze jest już ciemno , że to nie wina chmur, że wczoraj ktoś na jakimś "pikniku" też o 19 miał szaro i ciemno - ale Gelo tradycyjnie zabłysnął i zwalił wine na chmury :lol: 8)

Ja nie zwalam żadnej winy, bo wygralismy i tyle. A skoro nie byles w Lublinie, to nie powinienes zabierać głosu.

jeśli kilka osób przedstawia argument przeciwny do twojego to wychodzi że nie masz racji - ale tradycyjnie potrafisz odpowiedzieć błyskotliwie, szkoda że nie potrafisz sie przyznać do "błedu"

sledzio

#584 Postautor: sledzio » 12 września 2004, o 22:28

hehe to ładnie z karetką sie dzieje !!! meczyk bardzo ładny szkoda ze nie dokońca chyba pierwszy meczyk w lublinie który sie konczy nie cały po ciemnościach oby ostatni !!! co do zawodników to gitez jednym słowem trumna jest boski jednym słowem w przyszłym roku powinien dalej jeżdzić w Lublinie dosprzętowac go bardziej i będa z niego ludzie knappik poprostu bomba zawsze można liczyć na niego franków po za 2 biegami pierwszymi bardzo żle mordel bardzo ładnie normalnie to co dał w pierwszym biegu to normalnie brechta i jeszcze raz śmiech jak jechał pierwszy to jeszcze pokazywał knappowi jak ma jechać tak jakby knappik dopiero uczył się jeżdzić hehe ale to bomba była hehe jeleń widac że kępa pokazał mu droge jak ma jechać oby tak dalej daiwdek widac że jeszcze nie moze dokść do ładu ze wszystkim sprzętowym jak po upadku w rzeszowie karlsson bardzo mnie zawiódł te 2 pierwsze biegi to nie wiem co robił na starcie normalnie katastrofa póżniej walczył na dystansie ale z gdańska nie dali się ale póżniej doszedł do siebie i pokazał na co liczy widownia od niego !!!

teraz mam pytanka do was !!!

co się stało że piszcz dzisiaj nie jeżdził w meczyku ??? i jeszcze jedno pytanie!!! dzisiaj odbiło mi się o uszy że Karlsson będzie w przyszłym roku jeżdził w rzeszowie czy to prawda ???
jeżeli tak to cos czuje że będzie nieciekawie w niedziele z juzkami hehe
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 12 września 2004, o 22:30 przez sledzio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#585 Postautor: Gelo » 12 września 2004, o 22:30

maloh pisze:
Gelo pisze:

jeśli kilka osób przedstawia argument przeciwny do twojego to wychodzi że nie masz racji - ale tradycyjnie potrafisz odpowiedzieć błyskotliwie, szkoda że nie potrafisz sie przyznać do "błedu"

O jakim błędzie piszesz? Mam ci napisać ze nie padało, nie było chmur i było jasno jak w południe?

Damon

#586 Postautor: Damon » 12 września 2004, o 22:30

Mimo wszystko gratulacje dla Was!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#587 Postautor: Cooper » 12 września 2004, o 22:36

proponuje skonczyc miętoszenie tego tematu, ze sie mecz wczesniej skonczyl. Malo to takich meczy bylo, ze sie konczyly po 13, a czasem po 12 i 11 wyscigach? To normalne
Nie ma co sie babarac w domyslach. Wygralibysmy, ktos tu zrobil wczesniej trafna symulacje.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

StachyraWrociDoRzeszowa

#588 Postautor: StachyraWrociDoRzeszowa » 12 września 2004, o 22:37

STACHYRA WROCI DO RZESZOWA ZE SWOIM SYNKIEM A MY PRZYJMIEMY GO Z OTWARTYMI REKOMA ;)

Awatar użytkownika
Siemens

#589 Postautor: Siemens » 12 września 2004, o 22:38

Gratulacje dla Lublina :!:
Ale i tak wszystko rozstrzygnie sie juz za tydzien u was na torze ..

Pozdrawiam normalnych kibicow z Lublina :wink:

Awatar użytkownika
ozzyman

#590 Postautor: ozzyman » 12 września 2004, o 22:38

Sytuacja z niewyjechaniem drugiej karetki na tor to po prostu skandal i niesmak dla klubu.Ktoś tu najwyraźniej zaniedbał rażąco swoje obowiązki.A pierwsza podjechała do Jurka bo przecież też niewiadomo było co z nim jest.Ciekawe jakbyśmy się czuli my kibice gdyby(odpukać) coś podobnego spotkało naszego zawodnika na meczu wyjazdowym?Takich niedoróbek organizacyjnych było przecież więcej.Ktoś wspomniał, że programów zabrakło przed meczem co też nie powinno mieć miejsca.A o porze rozpoczęcia meczu nawet szkoda wspominać, bo to też co tu ukrywać wpadka organizatorów.Dobrze że chociaż maszyna startowa tym razem nie nawaliła.Cieszy natomiast postawa niektórych zawodników(Knapp,Trumna,Jeleń),ale aby pokonać Rzeszów wszyscy muszą pojechać na 100%

Krychs
Senior

#591 Postautor: Krychs » 12 września 2004, o 22:39

Faktycznie z tą karetką to straszna kaszana wyszła. Pecyna leży na torze, a karetka jak gdyby nigdy nic stoi w parkingu. Qrwa to po co nam 2 karetki :?: No chyba, że jedna z nich to była tylko makieta :)

I jeszcze jeden niewesoły wniosek mi się nasunął jeśli chodzi o dzisiejszy meczyk. Mała liczba kibiców. Pogoda przecież piękna, przyjeżdża lider, walczymy o baraże. A tu kibice nie dopisali. Oby ludziska z Rzeszowem się poprawili :!:

StachyraWrociDoRzeszowa

#592 Postautor: StachyraWrociDoRzeszowa » 12 września 2004, o 22:42

Widzicie, sami przeczycie sobie, nie ma kibicow, nie ma karetek a wy chciecie do Extraligi wchodzic, pytam sie z czym do ludzi? Jak pare lat temu na metanol brakowalo, a teraz na szerokie wody?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#593 Postautor: Cooper » 12 września 2004, o 22:46

No, to jak Jurek pokazywal Knappowi, jak ma jechac, to byla poezja tego meczu! Dla takich momentow warto zyc:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

KrzyÅ›
Junior

#594 Postautor: KrzyÅ› » 12 września 2004, o 22:47

StachyraWrociDoRzeszowa pisze:Widzicie, sami przeczycie sobie, nie ma kibicow, nie ma karetek a wy chciecie do Extraligi wchodzic, pytam sie z czym do ludzi? Jak pare lat temu na metanol brakowalo, a teraz na szerokie wody?

To małe piwo w porównaniu z waszymi zajebistymi bandami...i to jest dopiero kaszana. Ale coż począć skoro Ukraina jest zabita dechami...

StachyraWrociDoRzeszowa

#595 Postautor: StachyraWrociDoRzeszowa » 12 września 2004, o 22:49

Krzys umowmy sie na stadionie w lublinie i powiedz mi to w oczy, napisz na pw to wysle ci numer gg to sie ugadamy.

Krychs
Senior

#596 Postautor: Krychs » 12 września 2004, o 22:51

StachyraWrociDoRzeszowa pisze:Widzicie, sami przeczycie sobie, nie ma kibicow, nie ma karetek a wy chciecie do Extraligi wchodzic, pytam sie z czym do ludzi? Jak pare lat temu na metanol brakowalo, a teraz na szerokie wody?

My w przeciwieństwie do was Józków potrafimy rozmawiać na każde nawet trudne tematy. Nie piszemy tylko jacy to jesteśmy zajebiści, ale również potrafimy rozmawiać o rzeczach, które nam się w naszym klubie nie podobają.

A wy z czym człowiek do ekstraligi. Z drewnianymi bandami :?:

G>k>s

#597 Postautor: G>k>s » 12 września 2004, o 22:53

Dla mnie pokazliscie w tym meczu tylko to..jak wielka jestescie wiocha,heh Extraligi sie zachcialo:D

KrzyÅ›
Junior

#598 Postautor: KrzyÅ› » 12 września 2004, o 22:56

StachyraWrociDoRzeszowa pisze:Krzys umowmy sie na stadionie w lublinie i powiedz mi to w oczy, napisz na pw to wysle ci numer gg to sie ugadamy.

Tłumacząc na Polski "ugadamy" tzn. że chcesz się ze mną umówić? To miałeś na myśli? Ja tam się umawiam z kobietami więc wybacz że nie szkuszę się na tą propozycję. Ale nie przejmuj się może w końcu jakiś facet ci nie odmówi :lol: Próbuj dalej może znajdziesz swoją drugą połowe :lol:
Ostatnio zmieniony 12 września 2004, o 22:59 przez KrzyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.

RavLit
Szkółkowicz

#600 Postautor: RavLit » 12 września 2004, o 22:58

Cooper pisze:No, to jak Jurek pokazywal Knappowi, jak ma jechac, to byla poezja tego meczu! Dla takich momentow warto zyc:)

Mam nadzieję, że któryś z naszych fotopstryków utrwalil to na wsze czasy :lol: To musi być u mnie na tapecie. A jeszcze jakby jakiś filmik to już całkiem.

Jerzy Mordel - symbol żużla w Lublinie :wink: